![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Start 1 sierpnia
Postanowiłam zacząć ćwiczenia oraz dietę od 1 sierpnia. Chcę by zapisały się tu osoby, które chcą zacząć razem ze mną. Codziennie będziemy pisać czy ćwiczyliśmy (można 1 dzień w tygodniu sobie odpuścić od tak). A co tydzień będziemy wpisywać swoją wagę by było nam raźniej. Co Wy na to?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Start 1 sierpnia
Hej. Właśnie miałam zakładać wątek z odchudzaniem od 1 sierpnia. Ale widzę, że już założyłaś, więc się dołączam. Jednak uważam, że odpuszczanie sobie 1 dnia w tyg. jest złym pomysłem.
![]() Chciałabym do 17 września schudnać do 70 kg. Ważę teraz 83 to trochę dużo. Odchudzałam sie od lipca ale w ostatni poniedziałek pozwoliłam sobie na pizze i od tej pory znów zączęłam jeść i tydzień poszedł w plecy. Dlatego zamierzam ostro się wziąć, bo we wrześniu mam wesele i chciałabym miec rozmiar 38 i mam nadzieję, że mi się uda. Dlatego przyłączam się do Ciebie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witam, również z chęcią się przyłączę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Ważenie ustalamy na konkretny dzień tygodnia???? Może to być poniedziałek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
13 kg w półtora miesiąca? Może Ci się to uda, ale to na pewno nie będzie racjonalna, zdrowa dieta, a co za tym idzie - efekt jo-jo. ![]() Nie stawiaj sobie takich absurdalnych celów - lepiej się miło zaskoczyć, dobrze się czuć i schudnąć na stałe. Oczywiście trzymam za Ciebie kciuki, ale dla własnego zdrówka przedłuż sobie czas, w którym chcesz schudnąć te 13 kg. ![]() Poza tym, autorce chodziło o jeden dzień wolny od ćwiczeń i to jest jak najbardziej wskazane - mięśnie muszę się zregenerować. Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2011-07-30 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Też się dołączam. Chciałabym schudnąć ok.5 kilo, a czas jaki sobie daje to miesiąc
![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, odsyłam do 10 przykazań żywieniowych. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
To ja też z Wami
![]() ![]() Chce! schudnąć z tkanki tłuszczowej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dopisuje: mam 22 lata o i 170 cm ![]() Edytowane przez la bonbon Czas edycji: 2011-07-31 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dobry wieczór kobietki!!
![]() Również z 1 sierpnia zaczynam nowy tryb. Jednak troche w innym kierunku. A mianowicie pragnę żeby przybylo mi trochę masy, czytałam wiele wątków na tym forum i wreszcie biore się za siebie. Do nastepnych wakacji chce zdrowo przytyć do 55 kg, obecnie wazę 43 kg. Mam nadzieje że odpowiednia dieta i ćwiczenia dadzą oczekiwane rezultaty. Pozdrawiam i życze wytrwałego dążenia do celu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
;d
Edytowane przez courtneyy Czas edycji: 2011-07-31 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
HEJKA! chce rowniez sie przyłączyć!!!;D
jakie zasady obowiązują? mam zamiar jesc 4-5 posilkow dziennie, ost posilek 3 godz przed snem... starac sie unikac bialego pieczywa, makaronu.. jesc razowe! jesli pić to wodę plus czerwone, zielone herbatki bez cukru... unikac slodyczy.. no i godz dziennie rowerek stacjonarny..a moze nawer 1,5 dziennie, no i od poniedzilku bieganie (moze w koncu sie zmobilizuje)... ![]() waga obecna 55, wzrost 162 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Jeśli mogę to i ja dołączę
![]() Co prawda jestem na diecie już od 30 maja ale dalej zamierzam ją ciągnąć więc myślę że mnie przyjmiecie. ![]() Za mną już 2,5-3 kg , nigdy nie sądziłam że to aż taka różnica będzie ![]() codziennie 2x15 min na orbitku + 60 brzuszków ![]() ![]() Trochę wolno mi lecą te kg ale przynajmniej nie będzie efektu jojo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Przyłączam się. Od maja planuje schudnąć i coś mi nie idzie. Robiłam przez 10 dni A6W, ale dłużej nie dałam rady ;<
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Tez się przyłączam, od jakiegos czasu chodze na silownie, a teraz chce jeszcze dolaczyc zdrowe odzywianie, mam nadzieje ze znajde tu odpowiednia motywacje
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Jak tam u Was ostatni dzień przed dietą? ja się nie poddaje i trzymam się żeby nic słodkiego nie jeść
![]() Fajnie byłoby gdybyśmy o wszystkim pisały a nie tylko w kółko o diecie ![]() Tak się zastanawiam w jakim wieku jesteście ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
ja mam 20 lat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Chyba się przyłączę
![]() Ćwiczę od 22 lipca, jednak nie przechodzę na dietę - moja normalna jest ok, nie zależy mi na schudnięciu, a jedynie poprawie kondycji i niektórych wymiarów ![]() Mam 171 cm i ważę 58 kg. Kręcę hula hopem, skaczę na skakance, jeżdżę na rowerze, tańczę na stepmanii i wykonuję standardowe ćwiczenia. Dzięki temu jest różnorodnie i - przyjemnie ![]() Edit: I mam 20 lat Edytowane przez picnic Czas edycji: 2011-07-31 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() Powodzenia Wam i sobie życzę ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
No to ja chyba też się przyłączę... Szukam mobilizacji i szukam i znaleźć nie mogę. Jak w sobie jej znaleźć nie mogę to może u Was mi się uda
![]() Mam zamiar przejść na lżejszą dietę. No i zacząć się ruszać. Co proponujecie na początek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Mam 20 lat.
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Coraz nas więcej
![]() dużo jest na tym forum moich rówieśniczek bo ja też mam 20 lat ![]() Moja ogromną motywacją niedawno stały się efekty zgubienia tych 3 kg, zbyt luźne spodenki i słowa Tż kiedy powtarza że schudłam tak więc nie poddam się zostały mi jeszcze tylko 2 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ powiedział, że jak schudnę to się ze mną ożeni
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
to ja też się dołączam, 5kg przydałoby się zgubić
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Fajnie, że jest nas coraz więcej
![]() ![]() Mam 26 lat i nadprogramowe 10 kg po ciąży, z którymi ciężko mi się rozstać ![]() ![]() ![]() Dziewczyny macie sprawdzone ćwiczenia na wysmuklenie ud? Miłego popołudnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
To i ja się przyłączę
![]() Mniej więcej rok temu zaczęłam się odchudzać. Nic wielkiego, zmieniłam nawyki żywieniowe, ograniczyłam słodycze, biały chleb zastąpiłam ciemnym, podobnie z makaronami itd. Trzymałam się planu - jeść mniej a częściej. Przez ok 3 miesiące schudłam 5kg. Potem waga stanęła i zapisałam się na zumbe i kolejne 2kg zgubiłam ![]() ![]() ![]() Mam jeszcze w planach zgubić 5kg i dlatego dołączam do Was ![]() ![]() Mam 23 lata i 60kg ![]()
![]() |
#25 |
sentimental animal
|
Też się przyłączam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje wymiary na dzień dzisiejszy: biust: 86 talia: 65 brzuch: 84 biodra: 89 udo: 49 edit. co do diety, to nie stostuję żadnej konkretnej, po prostu zdrowo się odżywiam i piję dużo wody.
You may think he's a sleepy-type guy Always takes his time Soon I know you'll be changing your mind When you've seen him use a gun, boy When you've seen him use a gun Edytowane przez natalcia250 Czas edycji: 2011-07-31 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Ja też dołączam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczynki
![]() Moja waga to 60 kg a wzrost 162 cm. Dąże do wagi 50 kg. A przez sierpień mam zamiar pozbyć się minimum 5 kg. Plan jest prosty dieta 1000kcal, a dodatkowo karnet na siłownię Damy radę ![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
W sumie wzięłam się za siebie 2 tygodnie temu, ale w grupie będzie raźniej!
![]() Mam 22 lata, 161 cm wzrostu, ważę jakieś 57 kg. Głównie chodzi mi o brzuch, który muszę mieć bardzo dobrze umięśniony (mam przepuklinę pępkową, której lekarz nie zaleca operować). Nie przeszłam na dietę, jem po prostu częściej, słodycze nie kuszą mnie swym urokiem, więc z tym nie mam problemu. Staram się nie jadać śmieci, nie piję gazowanych napojów (głównie ze względów zdrowotnych),wzbogaciłam menu o więcej owoców i warzyw. Kupiłam karnet do klubu fitness i staram się być tam średnio 5 razy w tygodniu, robiąc przerwy na odpoczynek dla mięśni. W domu czasem hula hop, częściej twister, ale nie codziennie.Przez dwa tygodnie zrzuciłam jakieś 0,5 kg. Nie wiem czy to dużo czy mało. ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Mogę również się przyłączyć?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Ja wczoraj powróciłam do 8abs
![]() ![]() Zaraz lecę poskakać i pokręcić na twisterze. Żadne sporty na zewnątrz, niestety nie wchodzą dziś w grę... pogoda paskudna... cały dzień leje. ![]() A i pytałyście o wiek to mam 21l. ![]() malenstwo5 - witaj, kochana! ![]()
Edytowane przez Ines131 Czas edycji: 2011-07-31 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.