Komplementy wywołane Waszym zapachem perfum :) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-01-30, 22:08   #211
Chatte96
Zadomowienie

Dot.: Komplementy wywołane Waszym zapachem perfum :)

Dzisiaj komplement za AA Winter Delice od młodej osóbki (23 lata). Zatem skojarzenie z sosnową kostką do WC nie u każdego występuje.
Ja - osobiście moje 125 ml (zostało już z 90) oszczędzam i bardzo lubię
Chatte96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-01, 22:25   #212
karinkaa
Wtajemniczenie

dzisiaj zaczepila mnie dziewczyna w autobusie i zapytala ,co to za ladny zapach mam na sobie
pachnialam Escada Magnetism
karinkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-01, 22:41   #213
kier.owniczka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Najwięcej komplementów zbieram za Insolence i za Lolitę Lempicką oraz ostatnio za Narciso Rodriguez. Ale zdarzały się też za Nu , Scent Intens oraz za SMS.
A ja sama najbardzej komplemantowałam koleżankę, która miała perfumy Tresor takie w olejku z kuleczką. Zapach był boski... Dosłownie posmarowała się delikatnie za uszami a taki warkocz się za nią szedł, że powalało. Dostała od kogoś w prezencie ....z Egiptu
kier.owniczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 02:46   #214
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez pieńkowa_dama Pokaż wiadomość
Ostatnio zostałam kilka razy skomplementowana za Perles.

Jestem tym odrobinę zaskoczona biorąc pod uwagę skrajne oceny tego zapachu.
Damo, komplementują ci, których ocena jest skrajnie pozytywna.

Cytat:
Napisane przez Santorio Pokaż wiadomość
Aggie125 moja TŻ-ta już się przyzwyczaiła, że zwracam na siebie uwagę w róznej masci klubach i zbiorowiskach ludzkich. Na szczescie wie jak bardzo Ją kocham, więc ufa mi.
A propos ja lubię chadzać do gejowskich lokali. Z reguły obsługa jest milsza, bramkarze nie patrzą na ciebie z ukosa przy wejściu, bar jest lepiej zaopatrzony (wszystkie rodzaje, nawet najbardziej wymyślnych czy niespotykancyh drinków) a na parkiecie mozna szaleć do woli, nawet najdziwniejsze chołupce i nikt się krzywo nie patrzy . Najważniejsza tam jest zabawa.

Dodam jeszcze, że są czynne do białego rana.

Podczas jednaj z wizyt w takim klubie spotkałam kumpla, który kiedyś ostro do mnie startował.
Po krótkim zagajeniu zapytał:
- To dlatego mnie odpaliłaś?
Ja na to:
- To dlatego mnie podrywałeś?

edit:
Przepraszam, że nie bardzo na temat.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2008-02-02 o 03:39
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 10:23   #215
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Damo, komplementują ci, których ocena jest skrajnie pozytywna.

Podczas jednaj z wizyt w takim klubie spotkałam kumpla, który kiedyś ostro do mnie startował.
Ja na to:

edit:

Obłędna riposta
A mnie dzisiaj kumple właśnie ciągną do takiego klubu, hm.. może dam się namówić, chociaż chęci na "śledziowanie" brak..

Żeby nie było offtopa- powtórzę się z innego wątku i napiszę, że wczoraj usłyszałam od koleżanki z pracy, że mam piękne egzotyczne perfumy (Shalimar)
Opłaca się zlewać po pępek

Yola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 16:34   #216
Santorio
Zadomowienie

GG do Santorio

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Ja na to:

edit:

Leżę i kwiczę

Sabbath zabiłaś mnie tym!

Santorio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 16:55   #217
karinkaa
Wtajemniczenie

zapomnialam dodac,ze PRAWIE za kazdym razem ,gdy ide do klubu ( zawsze pachne albo Euphoria albo Magnetism) jestem komplementowana przez plec przeciwna ... przez 80% moich kolegow
te zapachy musza cos w sobie miec...afrodyzjaki?
Stary 2008-02-02, 17:03   #218
Santorio
Zadomowienie

GG do Santorio

Cytat:
Napisane przez karinkaa Pokaż wiadomość
zapomnialam dodac,ze PRAWIE za kazdym razem ,gdy ide do klubu ( zawsze pachne albo Euphoria albo Magnetism) jestem komplementowana przez plec przeciwna ... przez 80% moich kolegow
Karinko sądząc po Twoim avatarze sprawdza się zasada, że perfumy są jedynie (nikłym ) dodatkiem od całości . A jeśli tym dodatkiem jest Euphoria CK EDP to nie potrzeba więcej słów...

Stary 2008-02-02, 19:44   #219
lady-dark
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karinkaa Pokaż wiadomość
Karinkaa ... mam to samo!
Z tym że Euphorię noszę stosunkowo żadko - mam kilka próbek i jedną Sephorową miniaturkę. Mam wielką słabość do Euphorii ale jeszcze nie zdecydowalam się kupić.

Za to - Escada Magnetism - raj na ziemi! Nie ma takiej możliwości żeby ktoś przeszedł wobec mnie obojętnie i zgodzę się - te perfumy naprawdę mają w sobie coś - magnetyzm, przyciąganie...

lady-dark jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-03, 16:04   #220
karinkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Karinko sądząc po Twoim avatarze sprawdza się zasada, że perfumy są jedynie (nikłym ) dodatkiem od całości . A jeśli tym dodatkiem jest Euphoria CK EDP to nie potrzeba więcej słów...
jaki mily komplement dziekuje

lady-dark
ja mam na odwrot Magnetism nosze raz kiedys (oszczedzam),a Euphorie czesciej...nie na codzien,ale na wieczor.
niestety w uk nie mozna dostac Magnetism, kupilam w Polsce, za tydzien bede w domu,a moja mama dzwonila ,ze zaopatrzyla mnie juz w 75ml Magnetism ,wiec jestem spokojna
Stary 2008-02-03, 17:45   #221
Layla79
Zakorzenienie

Powiem Wam, że też uwielbiam magnetism! Ogólnie wszystkie Escady. Rock in Rio na lato oraz Sunset Heat.
Jestem natomiast całkowicie uzależniona od Coco Modemoiselle Chanela, bardzo lubię też Allure, ale ustąpił na rzecz powyższego. Wydaje mi się, że Coco idealnie pasuje do mojej skóry, wtapia się, czuję, że to ja. Także coco chyba już na zawsze! Ogólnie coco m. podoba się facetom.
Rock in Rio używam latem, w upały, gorące plaże, wieczorne imprezy, zapach bardzo odprężający, imprezowy. Z tym zapachem czuję się bardzo otwarta na innych i żądna przygód
Inni też lgną do mnie, także zapach chyba działa, a może całokształt.
Mam też diora pure poison midnight - coś takiego, w każdym bądź razie najnowszy poison i , o ile w perfumerii zachwycił mnie, to jakoś tak niechętnie mi się go nosi.
Ostatnio mam falę escadową. nie wiem, czy też tak macie, ale ja uwielbiam absolutnie wszystkie escady. myślę, że mogłabym nawet nie wąchać konkretnych nowości, a i tak byłabym zachwycona. Podobny do Rock in Rio jest z kolei Jil Sander różowy, są niemalże identyczne w odbiorze. Ale Rock jest jednak lepszy i nie wiem, o co tu chodzi, prawie identyczne, ale prawie jednak robi różnicę.
Także podsumowując, na dzień wybieram to, w czym dobrze się czuję, a latem escady - jak dobrze, że co roku są nowe kolekcje!
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-03, 23:04   #222
arden
Raczkowanie

Ostatnio miło skomplementowano mnie za Innocenta i za Flowerbomb'ke, co oznacza że czas na wiecej próbek Flowerbombki (Innocenta mam piećdziesiątkę z balsamem )
arden jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-03, 23:34   #223
martwa papuga
Zakorzenienie

Dziś mi mama strzeliła komplementa za Plankton. Że ładnie pachnę.

Z ust osoby, która co dzień powtarza, że normalny człowiek ma 1-2 flakony perfum, a ja jestem chora na głowę - dość to niezwykłe.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-03, 23:37   #224
karinkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Layla79 Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że też uwielbiam magnetism! Ogólnie wszystkie Escady. Rock in Rio na lato oraz Sunset Heat.
Jestem natomiast całkowicie uzależniona od Coco Modemoiselle Chanela, bardzo lubię też Allure, ale ustąpił na rzecz powyższego. Wydaje mi się, że Coco idealnie pasuje do mojej skóry, wtapia się, czuję, że to ja. Także coco chyba już na zawsze! Ogólnie coco m. podoba się facetom.
Rock in Rio używam latem, w upały, gorące plaże, wieczorne imprezy, zapach bardzo odprężający, imprezowy. Z tym zapachem czuję się bardzo otwarta na innych i żądna przygód
Inni też lgną do mnie, także zapach chyba działa, a może całokształt.
Mam też diora pure poison midnight - coś takiego, w każdym bądź razie najnowszy poison i , o ile w perfumerii zachwycił mnie, to jakoś tak niechętnie mi się go nosi.
Ostatnio mam falę escadową. nie wiem, czy też tak macie, ale ja uwielbiam absolutnie wszystkie escady. myślę, że mogłabym nawet nie wąchać konkretnych nowości, a i tak byłabym zachwycona. Podobny do Rock in Rio jest z kolei Jil Sander różowy, są niemalże identyczne w odbiorze. Ale Rock jest jednak lepszy i nie wiem, o co tu chodzi, prawie identyczne, ale prawie jednak robi różnicę.
Także podsumowując, na dzień wybieram to, w czym dobrze się czuję, a latem escady - jak dobrze, że co roku są nowe kolekcje!
tez podoba mi sie Rockin Rio
ostatanio zaopatrzylam sie w buteleczke 30 ml ,ale przeznacze chyba na wiosne albo lato
musze sie przyznac,ze zawsze Escade omijalam w perfumerii szerokim lukiem, dopiero wizazanka zwrocila moja uwage na Magnetsim...gdy powachalam ...uzaleznilam sie
teraz niedawno odkrylam wlasnie Rocin Rio i ..tak wlasnie zaczela sie moja przygoda z escadami :P
Stary 2008-02-04, 23:05   #225
atomson
Przyczajenie

a czy Escada Magnetism to nie jest... meski zapach ? w ktoryms temacie o najseksowneijszych zapachach dla facetow czesto sie przewijal... wiec jak to jest

upss juz wiem w czym rzecz hehe, sorki za OT
atomson jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-04, 23:27   #226
karinkaa
Wtajemniczenie

LOL meski?? nie bardzo...
chociaz nie wiem ..moze i meski odpowiednik escady magnetism tez jest, nic mi o tym nie wiadomo
Stary 2008-02-04, 23:28   #227
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Jest

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-06, 22:52   #228
francaise1
Przyczajenie

ostatniej jesieni uzywalam Narciso Rodriguez For Her, wszyscy mowili ze pieknie pachne. do dzis znajomi mowia ze to moj zapach i kojarzy im sie tylko ze mna
francaise1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-10, 12:16   #229
Julie_K
Wtajemniczenie

Na piątkowym spotkaniu ze znajomymi znowu spodobał się Słonik. Piszę "znowu" bo zawsze jak go użyję, to zbieram komplementy A niby taki kontrowersyjny...
Stary 2008-02-11, 18:54   #230
madziullka
Wtajemniczenie

Będzie moze nie do konca na temat bo miały być komplementy a w moim przypadku będzie anty-komplement:p ale musze się tym z Wami podzielic bo normalnie w szoku jestem...
na moje delikatne wypachnienie się (jedno psiknięcie )kenzo jungle elephant kolega z pracy rzucił o tak o : o boze, zbyszek tu rury kanalizacyjne odkręcił? mozecie sobie wyobrazic w jakim tempie to z siebie zmywałam, w zyciu juz nie uzyje mojego ukochanego słonika do pracy... a dopiero co zaczęłam go uzywac bez obaw ze wywoła komentarze bo przeciez kontrowersyjnyjeju...on naprawde tak smierdzi???

dodam jeszcze ze ja baaardzo uważam z perfumami, a z kenzo to juz wogole z wiadomych względów

Edytowane przez rachela
Czas edycji: 2008-02-11 o 20:02 Powód: post pod postem - proszę korzystać z opcji EDYTUJ!
madziullka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-11, 19:27   #231
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Ja ostatnio wielką ilość komplementów zbieram za Amour (zaraziłam nim już koleżankę w pracy ), Euphorię i mojego ukochanego Aliena.
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-11, 21:04   #232
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Ja dziś zostałam skomplementowana przez koleżankę z pracy za Dune

joasiak1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-12, 18:49   #233
Ata77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez francaise1 Pokaż wiadomość
ostatniej jesieni uzywalam Narciso Rodriguez For Her, wszyscy mowili ze pieknie pachne. do dzis znajomi mowia ze to moj zapach i kojarzy im sie tylko ze mna

Jest niebanalny

W temacie - ostatnio komplementowana Euphoria EDP
Ata77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-03, 14:54   #234
bialostoczankaa
Raczkowanie

A ja najwięcej komplementów zbierałam za Glow J.Lopez.I mimo że nigdy nie uzyłabym juz tego zapachu teraz to wtedy go lubiłam i wywoływał albo zachwyty otoczenia albo skrzywienie i porównanie do mydła.Parę razy pochwalono mnie za Lacoste i Halloween
bialostoczankaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 09:38   #235
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Wczoraj tez fajna pochwale dostalem za Koszmarke..oczywiscie zaspalem do pracyobudzil mnie telefon od kolegi o 10:05dlaczego nie ma w mnie pracy a ja nato zaraz bedea on do mnie mowi k*** jak mozna na 10 do pracy zaspacdobra wpadlem do pracy jak burza kolega kolo mnie przechodzi i mowi teraz rozumiem dlaczego zaspales gdzies ty przebywal smierdzi od ciebie dymem i rumemspytal sie czy gdzies na ognisku nie bylem i czy nie pilem rumua potem powiedzial teraz sie nie dziwie ze zaspales pewnie cala butelke rumu wypiles,lepiej mogles zostac w domu niz w takim stanie przychodzic do pracy pewnie jeszcze nie wytrzezwialesi jeszcze mowi lepiej zeby stary sie nie dowiedzial ze smierdzi od ciebie rumem bo cie wygoni do domua potem mu powiedzialem ze wcale nie pilem a on do mnie mowi ty kiedys pozabijasz nas tutaj tymi swoimi zapachamipodsumowujac wg niego Koszmarka pachnie rumem i zapachem dymu
teza20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 10:08   #236
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Wczoraj tez fajna pochwale dostalem za Koszmarke..oczywiscie zaspalem do pracyobudzil mnie telefon od kolegi o 10:05dlaczego nie ma w mnie pracy a ja nato zaraz bedea on do mnie mowi k*** jak mozna na 10 do pracy zaspacdobra wpadlem do pracy jak burza kolega kolo mnie przechodzi i mowi teraz rozumiem dlaczego zaspales gdzies ty przebywal smierdzi od ciebie dymem i rumemspytal sie czy gdzies na ognisku nie bylem i czy nie pilem rumua potem powiedzial teraz sie nie dziwie ze zaspales pewnie cala butelke rumu wypiles,lepiej mogles zostac w domu niz w takim stanie przychodzic do pracy pewnie jeszcze nie wytrzezwialesi jeszcze mowi lepiej zeby stary sie nie dowiedzial ze smierdzi od ciebie rumem bo cie wygoni do domua potem mu powiedzialem ze wcale nie pilem a on do mnie mowi ty kiedys pozabijasz nas tutaj tymi swoimi zapachamipodsumowujac wg niego Koszmarka pachnie rumem i zapachem dymu

Dobre

(a jeszcze przecinki, kropli i spacje i by sie extra czytało)

Yola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 21:42   #237
Ata77
Zakorzenienie

Ata77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 21:04   #238
pinky11
Rozeznanie

mi wszystkie znajome mowia ze lubie brzydkie zapachy i wszystko kwituja wykrzywieniem twarzy ostatnio rzuciła mi taka jedna " jak ty dziwnie zawsze pachniesz..tak brzydko (i tu mina wygieta ) , nie moglabys ladnie pachniec? tak milo? " mezczyzni natomiast mowia ze pachne kobieco , ciekawie i badz tu czlowieku madrym :P
pinky11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-09, 12:17   #239
Santorio
Zadomowienie

GG do Santorio

Wczoraj na imprezie zostałem skomplementowany za Dzonghka - pierwszy raz ktoś obcy ją docenił. Zazwyczaj na imprezy unikam niszowców, bo wiem że wzbudzają dużo kontrowersji. Owa nieznajoma stwierdziła, że pachnie niezwykle głęboko wręcz metafizycznie jak niewinna modlitwa - spodobał mi sie ten komplement .

Stary 2008-03-09, 12:27   #240
Szara Róża
Zakorzenienie

GG do Szara Róża

Cytat:
Wczoraj na imprezie zostałem skomplementowany za Dzonghka - pierwszy raz ktoś obcy ją docenił. Zazwyczaj na imprezy unikam niszowców, bo wiem że wzbudzają dużo kontrowersji. Owa nieznajoma stwierdziła, że pachnie niezwykle głęboko wręcz metafizycznie jak niewinna modlitwa - spodobał mi sie ten komplement .

"Metafizycznie jak niewinna modlitwa"...
Ach! Wspaniały komplement!
co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie."

Szara Róża jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości