|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: SIERPIEN - perelki z UK! Szybko i konkretnie!
coś u mnie za:
* The Body Shop. Suchy olejek roswietlajacy z milionem drobinek i o pieknym zapachu. ? |
|
|
|
#212 |
|
BAN stały
|
Znajdziesz coś za kwas hialuronowy i tusz do rzęs?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=551731 |
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEN -Oh So Specjal i wiele innych!:-)
coś za muślinową szmatkę u mnie?
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
coś za wszystko z postu 4 i paletki cieni?
|
#216 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś za:
* Sleek. Pout polish. Delikatnie zabarwiony na bezowy cielisty kolor balsam do ust z najnowszej kolekcji Nude. Odcien Bare minimum. Zuzycie- dwa testy pedzelkiem * Rimmel Renew - podklad. kolor 100- ivory * Sally Hansen InstaDri . Top Coat i wysuszacz do lakieru, Swiezy, Zuzycie testowe * VO5 . Spray do wlosow termoochronny. Chroni przed zniszczeniami wlosow przy prostowaniu, kreceniu lokowka oraz suszeniu. * Radical . Wzmacniajaca mgielka do wlosow najbardziej zależy mi na sprayu termoochronnym |
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
Oddam duuuuuuzo za * The Body Shop. Suchy olejek roswietlajacy z milionem drobinek i o pieknym zapachu.
Limitowanka wakacyjna 2011 |
|
|
|
#218 |
|
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
* EDM Bronzer Truly Tiger Ubytek testowy, minimalny. Produkt posiada folie zabezpieczajaca, pelnowymiarowy. |
|
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
odpowiada mi taka wymiana
![]() a ile byś chciałą tego pudru z BU? Bo trochę już poszło na wymianę i nie wiem czy będę miała wystarczająco dla Ciebie. Niestety nie odpowiada mi ta formuła, więc nie mam nic innego
|
|
|
|
#220 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
* TBS Muslinowa szmatka do mycia twarzy . Fantastyczny produkt pomagajacy w walce o piekna cere. Pomaga usuwac zanieczyszczenia, delikatny efekt peelingujacy sprzyja walce z odstajacymi skorkami. Do wielokrotnego uzytku. Mozna prac. Nowa, nieuzywana. 1 sztuka ? |
|
|
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
hej! coś u mnie za któryś żel hialuronowy?
|
|
|
|
#225 | |
|
A cobra on my left...
|
Dot.: SIERPIEN -Oh So Specjal i wiele innych!:-)
Cytat:
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie:
* Sleek. Pout polish. Delikatnie zabarwiony na bezowy cielisty kolor balsam do ust z najnowszej kolekcji Nude. Odcien Bare minimum. Zuzycie- dwa testy pedzelkiem. * Rimmel Renew - podklad. kolor 100- ivory testowany, Zuzycie- kilka testow, max 10% * Pomadka Essence Coralize Me! Bardzo modny i popularny odcien delikatnego koralowego rozu. Testowana (przy pomocy pedzelka). Zuzycie minimalne * The Body Shop. Suchy olejek roswietlajacy z milionem drobinek i o pieknym zapachu. Limitowanka wakacyjna 2011 Pojemnosc wyjsciowa- 100 ml. Zuzycie widoczne na zdjeciu. (okolo20 ml) * Clinique. Moisture surge . 30ml. Kremik nowy, nieuzywany. * Urban Decay Bourbon i Stash - kredki do oczu. Lacznie z zatyczka obie maja 10 cm dlugosci. Niezwykle trwale i lekko sie rozprowadzaja. Odcien brazu i butelkowej ciemnej zieleni. Obie z delikatnymi drobinami. Za coś z tego powyżej ? albo najlepiej za wszystko
Edytowane przez xPoziomkax Czas edycji: 2012-05-25 o 19:18 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.