|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: bezrobociu się nie damy i plotkowanie zaczynamy!
Kurde dziewczyny gdzie wy pracujecie
|
|
|
|
|
#212 |
|
Konto usunięte
|
a ja tam wam zazdroszcze wolalabym a prezproszeniem zapier...niz nic nie robic, oczywiscie na rozmowe kwalif. nie dotarlam nie moglam znalezc ikt nie wiedzial gdzie ten budynke jak w koncu ktos wytumaczyl bylo po czasie wiec nie bylo sensu idiotki z siebie robic z takim spoznieniem ale jestem zla
|
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem... zawsze mogłaś powiedzieć że były utrudnienia w ruchu z powodu wypadku/remontu drogi itp. i dlatego się spóźniłaś.
U mnie dzisiaj było lżej. Rano zrobiłam raporty pod okiem obecnej pracownicy, potem skończyłam faktury i zaniosłam szefowi do akceptacji. Robiłam kawę, kserowałam, skanowałam, księgowałam pocztę, byłam szefowi przynieść obiad ze stołówki, odbyłam szkolenie BHP, księgowe oprowadziły mnie po halach (tzn. po części hal, bo zakład jest tak ogromy ze normalnie jeździ się po nim takim autkiem jak na polach golfowych ) ale ogólnie sporo czasu się.... nudziłam. Czekałam aż szef podpisze faktury żebym mogła dalej robić swoja robotę, ale ten miał tak zajęty dzień, że dostałam je dopiero 10 min przed wyjesciem do domu. Schowałam do szafki - jutro rano się poklika akceptacje w systemie ![]() Kurde, strasznie boje się odbierać telefony Nie kojarzę numerów, nie wiem kiedy odbierać po polsku, a kiedy po angielsku, boje się że ktoś będzie chciał coś załatwić a ja nie będę wiedzieć co robić itd.
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2011-08-31 o 19:36 |
|
|
|
|
#214 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pomalu sie wdrozysz bedziesz wiedziec co i jak, przeciez w razie pomylki czy zle wykonanej pracy wiedza ze dopiero zaczelas ogarniac ta prace znaczy sie w tej firmie |
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro idę do pracy bez umowy. Ma przyjść pocztą i jeszcze nie przyszła, super.
Ale wiem że będę miała prze✂✂✂... jak odejdzie babka co mnie szkoli. Niby wiem co mam robić codziennie, ale są jakieś niespodziewane sytuacje różne i nie wiadomo co robić, babka sama nawet czasem nie wie. Nie da się opanować 6 letniej pracy w miesiąc... Mam jedynie nadzieję że nie będę sama na zmianie bo do drugiej dziewczyny na drugiej zmianie dołączają osoby z magazynu i w sumie sama nie siedzi. Mam nadzieję że mi też kogoś przydzielą do pomocy, w końcu ja pracuję miesiąc a ona od maja i ma pomoc innych osób, a ja to co...
Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-08-31 o 23:12 |
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
a mi dzisiaj w urzedzie znowu powiedzieli ze nie ma szans na staz
![]() 2 urzad i znowu lipa..
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
I dzien, od 8 rano-18.30, sesja z modelką,nóg nie czuję...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
|
|
|
#218 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo kasy nie maja ;/
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
W niedzielę mamy rocznicę ślubu, zamówiłam stolik w restauracji i powiedzieli że przygotują taki romantyczny skoro na rocznicę.
![]() W sobotę chyba jadę w góry z moimi rodzicami Mąż niestety musi popracować w domu w weekend, bo ma termin do końca września na wykonanie dzieła.Jutro piątek, oby szybko minął w pracy. Aha, nadal nie mam umowy nowej.
Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-09-01 o 23:44 |
|
|
|
|
#221 |
|
BAN stały
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
hmm ja się starałam o staż 3 razy..i nie wyszło,a innym dają po 3 razy..to jest chore..
bardzo proszę o głosy bo biorę udział w konkursie..wspomóżcie bezrobotną która chce coś wygrać ![]() ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...php?pid=783132
|
|
#223 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Głos na Ciebie oddany,moge prosić o to samo? |
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#225 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza.
Na początku dużo pisałyście, a teraz nic. ![]() Nie pojechałam w góry bo wyszłam wczoraj z pracy 40 minut później i poszłam spać po północy. Miałam dziś wstać o 5 rano bo tata miał przyjechać po mnie. Nie wyobrażałam sobie zapitalania pod górę na Wielką Raczę będąc zmęczona, nie wyspana i z okresem. Odpuściłam. ![]() Zajmę się domem i storczykami.
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj tez wypoczywam
Leże właśnie z lapkiem, czytam bzdurki w necie i popijam poranną kawke
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dzisiaj rozwalony dzień bo musiałam jechać na komisje lekarską do innego miasta i to w środku dnia. Już bym wolała załatwiać takie rzeczy o 8 rano a nie o 14. Tym sposobem nie zrobiłam dzisiaj nic. Teraz teoretycznie mogłabym coś porobić ale mi się nie chce
|
|
|
|
|
#229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To Twój siostrzeniec musi mieć z Tobą dobrze To może odkryłas dzięki bezrobociu swoje prawdziwe powołanie i kiedyś będziesz się tym zajmować na większa skalę, nie tylko domowo? Ja dzisiaj miałam bardzo leniwy dzień. Wczoraj wieczorem złapałam doła i mnie trzymało do popołudnia. Miałam ambitne plany, żeby wysprzątać mieszkanie i pojechać do sklepu, rozejrzeć się za butami i nic z tego nie wyszło. Dopiero niedawno odżyłam i właśnie czekam aż mi się ciasto upiecze
|
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny!
Mam chwilę czasu więc Wam się pochwalę. Od pewego czasu rozmawialiśmy z TŻtem o naszej przyszłości, zaręczynach itp. Nic Wam o tym nie pisałam, bo utrzymywałam tajemnicę. Wiedziałam, że TŻ cos kombinuje, że już może nawet kupił pierścionek. Ale obstawiałam, że może jakieś święta, może moje urodziny czy coś wybierze na tą okazję Dzisiaj przyjechał do mnie, kupił kwiaty dla mnie i mamy, dla mojego taty flaszeczkę . Powiedział moim rodzicom, że pragnie się ze mną zaręczyć . Kazał mi się ubrać ładnie, zabrał mnie do restauracji na obiadek, potem pojechaliśmy w miejsce naszej pierwszej randki. Przeczytał mi wiersz, który specjalnie dla mnie napisał, wyjął pierścionek i zapytał: "Czy uczynisz mnie tym szczęściarzem?" Popłakałam się ze szczęścia ![]() Jak zrobię zdjęcie to Wam pokażę moje cudeńko Klorowych snów
|
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczka gratulacje!!!! Kurcze ślub przed Tobą, ja bym chciała to jeszcze raz przeżyć, to był najlepszy dzień w moim życiu jak na razie.
![]() Dziś właśnie mamy rocznicę, jak sobie tak pomyślę to o tej porze rok temu byłam już u fryzjera upinać włosy na ślub. ![]() Idziemy dziś do restauracji, mąż się śmieje że może pójdę tam w mojej sukni.
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczko gratulacje
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję Dziewczyny
Ariena, dla Was również gratulacje największe i oczywiście następnych rocznic pełnych miłości
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
Gwiazdeczka gratulacje!
![]() Ariena, a dla Was dużo szczęścia z okazji rocznicy! |
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki wielkie.
![]() Byliśmy w tej restauracji i raczej tam nie wrócimy bo potrawy takie se. Ale nawet mało wydaliśmy.
|
|
#236 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Widzę,że 3 lata ze swoim już narzeczonym jesteś ![]() Ja z moim prawie 8 lat,ale zaręczyn ani widu ani słychu.Mieszkam z nim 2 lata już,ale nie rozmawiam z nim o ślubie i zaręczynach.Jak będzie chciał to sam na to wpadnie ![]() Jestem ciekawa tylko za ile lat
|
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, ale staż gratuluję - ja bym sie już domagała hehe
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż.... zdaję sobie sprawę że moje wymigiwanie się już długo nie potrwa.. :/ ( tż zdradził ostatnio pod wpływem swoje plany )Jedna babeczka u mnie w pracy ma właśnie 10 rocznice i też nic nie planują
|
|
|
|
#239 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
gratuluje i zareczyn i rocznicy szkoda ze ja pewnie takich chwil nie doczekam
|
|
|
|
|
|
#240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje !![]() ![]() klas ki:![]() ![]() to teraz planowanie slubu ;D ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
ja sie specjlanie zameldowalam w innym miescie, zarejestrowalam w duzym UP i tez mi nie dali ;/ teraz to ich w dupie mam. Sama szukam na gwałt pracy. Wczoraj pojawilo sie ogloszenie o pracy w przedszkolu, wyslalam cv i czekam ![]() ![]() :pro si:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

) ale ogólnie sporo czasu się.... nudziłam. Czekałam aż szef podpisze faktury żebym mogła dalej robić swoja robotę, ale ten miał tak zajęty dzień, że dostałam je dopiero 10 min przed wyjesciem do domu. Schowałam do szafki - jutro rano się poklika akceptacje w systemie 

Ale wiem że będę miała prze✂✂✂... jak odejdzie babka co mnie szkoli. Niby wiem co mam robić codziennie, ale są jakieś niespodziewane sytuacje różne i nie wiadomo co robić, babka sama nawet czasem nie wie. Nie da się opanować 6 letniej pracy w miesiąc... Mam jedynie nadzieję że nie będę sama na zmianie bo do drugiej dziewczyny na drugiej zmianie dołączają osoby z magazynu i w sumie sama nie siedzi. Mam nadzieję że mi też kogoś przydzielą do pomocy, w końcu ja pracuję miesiąc a ona od maja i ma pomoc innych osób, a ja to co...

Na początku dużo pisałyście, a teraz nic. 
gratuluję - ja bym sie już domagała hehe 
klas ki: