![]() |
#211 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XX
Co za p******ony narcyz. Naprawdę bylabyś z nim szczęsliwa? Ja bym nie dała rady. Przejdzie Ci, ale musisz chcieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
Czy któraś oglądała może "Grubazzki"?
Bo właśnie szykuję popcorn i szukam fajnego filmu i trafiłam na ten, ale nie wiem czy nie stracę czasu tylko. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Życzę Ci aby go nie było ![]() ![]()
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Boję się, że nawet jak przylezie, to będzie chciał wykorzystać sytuacje, kiedy to nie widział mnie od 3 miesięcy i odstawi jakąś prowokację...
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-08-25 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
zakładałam podobny wątek, ale wtedy jeszcze myślałam, że wszystko moja wina i da się uratować związek a ja powinnam bardziej ufać. Teraz wiem, że nie. Rozumiem, że pławiłam się w niezłym szambie przez kilka lat. Jednak brakuje mi tego szamba zaledwie kilka godzin po fakcie... Nawet nie mogę powiedzieć, że go zostawiłam... Nawet nie wiem co się dzieje we mnie w środku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak tam z nieznajomym od smsów? Napisałabym z ex ale trza sprawdzić ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
Nie obwiniaj siebie. Dobrze wiesz co się dzieje w środku. Jesteś rozsypana na kawałki, nie jesteś pewna czy dobrze zrobiłaś, pragniesz jego dotyku, zapachu itp Zajmij się czymś, żeby tak intensywnie o tym nie myśleć. Bo nie myśleć się nie da. Edytowane przez Yuuka Czas edycji: 2011-08-25 o 14:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Nic nowego Ci nie powiem bo od wczoraj się nie odzywa
![]() ![]()
#222 |
Rozeznanie
|
Postanowiłam. Będę TU mówić o swoich postępach.
NIE SPOTKAM SIĘ Z ex WE WRZEŚNIU i nie bede z nim rozmawiać. Nie jestem gotowa. On chce się przyjaźnić, a ja muszę ochłonąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak było u wróżki? ![]() ![]() (Ale dzisiaj emotkowa jestem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Rozeznanie
|
A ja po spotkaniu z eks. Uściskaliśmy się na powitanie, ciągle żartowaliśmy i śmialiśmy się jak dwa wariaty. Powiedziałam mu że go już nie kocham, najpierw go przytkało a potem się roześmiał. Było baaardzo sympatycznie
![]() ![]() I choć ja będę zazdrosna gdy zobaczę go z inną, i choć on będzie zazdrosny widząc mnie z innym (jego słowa) czas żyć osobno. Nie potępiajcie mnie proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Ale nie było tak źle. Popłakałam sobie trochę... ale to się już we mnie od paru dni zbierało. Parę ostatnich wieczorów mi się na płacz zbierało, ale się ogarniałam, no to musiały mi w końcu nerwy puścić, zwłaszcza, że to chyba dobrze, że się w końcu wypłakałam. Tylko nie mogłam spać za bardzo.
Nienawidzę mojej pracy! Za dużo czasu na myślenie. Zdecydowanie - całe 8,5 godziny. Więc ja cały dzień łzy w oczach, poryczałam trochę jak nikt nie widział (mam nadzieję). No. Ale jest już lepiej. Nie załamuję się. Teraz mam 4 dni wolnego, tylko co z tego jak nawet nie mam gdzie i za co wyjść. Pewnie całe te 4 dni spędzę w domu, na myśleniu oczywiście. A nie... może w poniedziałek się przejadę do Szkocji z rodzicami. Chociaż tyle zrobię ![]() A poza tym to zaczynam sobie uświadamiać, że on naprawdę nic do mnie nie czuje... wcześniej wiecie, zawsze albo sam mi mówił, albo martwił się o mnie (w sensie już po rozstaniu). A teraz. Mam wrażenie, że już całkiem o mnie zapomniał. I to jest przykre ![]() ![]()
![]() |
#226 |
Nie depcze krokusów
|
guleczek - wszystko jest dobre, co sprowadza na nas spokój serca
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
Na moje serducho spokój to sprowadziło, nie wiem jak tam z jego :P no i dowiedziałam się że ten łoś zagląda na mój profil na faccebooku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
Dearlie- zakładanie aparatu nie boli wogóle, ból zaczyna się nastepnego dnia i trwał u mnie 2 dni (nie moglam gryzc). ale teraz juz moge zrec niestety wszystko, zuje tez gume i jest ok.
![]() Wrozka ogolnie bardzo na +. Powiedziala dokladnie to, co on mi powiedzial. Byl uczciwy, ale niedojrzaly do milosci. Przestraszyl sie odpowiedzialnosci i chcial zaszalec. Wszystko wyszlo w kartach. Tez wyszla kobieta ![]() No i wyszlo mi duzo kart milosnych, przekonana byla wrozka ze na 100% znajde tego jedynego. Ale niewykluczone podwojne malzenstwo. Ehh. No i mnie trafnie określila. Coś w tym jest, co? ![]() A co sie u Ciebie juz sprawdzilo? |
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiem wam, że zanim sie załozy aparacik trzeba miec wszystkie zeby zdrowe i wyczyszczone wiec jesli Dear masz jakies ubytki lepiej sobie juz naprawiaj zabki bo potem zalozenie aparatu sie odwleka, a czyszczenie najlepiej zrobic zaraz przed aparatem. Boli bardzo pierwszy tydzien po zalozeniu mało co mozna jesc, aparat ociera dziaslo. ja mialam za mala szczeke na zeby i musialam nosic pierwsze pare miesiecy sprezynki rozciagajace i to byla makabra byly widoczne i uciążliwe. Sam aparat mam pol-przeźroczysty tzn zmki mam niewidoczne ale łuki sa normalne, ale wiadomo mniej sie rzuca w oczy niz normalny, mało gumek sie na niego dostaje, chociaz to mzoe zlaezy od wady. Jakby co to pytaj ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Rozeznanie
|
melduję się
![]() chociaż jestem tu już raczej tylko z sentymentu...
#231 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
Zdaj relacje zdaj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dearlie,zaniedlugo ty bedziesz mogla dodac zdj z jakims fajnym kochanym chlopakiem.Tylko trza czekac ![]() ![]() TRzymaj sie ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
No tak ciekawosc jest najgorsza zwlaszcza w takich sytuacjach ![]() Nie martw sie nic ![]() ![]() ![]() ![]() Dasz rade ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
Boli,boli,cholernie....:r ycze-smarkam:ja nie moge zniesc mysli,ze kiedys to inna bedzie jego zona a nie ja.... ![]() ![]() ![]() Aaaa....juz mam po dniu ![]() ![]() Enjoy89,w kupie sila,razem przez to przebrniemy ![]() ![]() Edytowane przez DarkChic Czas edycji: 2011-08-26 o 08:08 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Coz czuje podobnie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
Dark chic- taka minirelacja w moim poscie wyżej
![]() ciesze sie z tego, ze chociaz wrozka powiedziala prawde co do ex i powodow rozstania. Rozszyfrowała mnie i jego. ten rok ma byc dla mnie ciezki, bede przez rok sama, ale mam sie realizowac na uczelni i poza. To w sumie dobra wiadomosc. I to przekonanie, ze znajde na 100% mezczyzne, ktory mnie pokocha... To dowartosciowuje. ![]() A ex niech sie goni, niech sobie idzie za swoimi sexualnymi potrzebami. Ciekawe, czy znajdzie taka, ktora zaakceptuje jego zboczenie i szowinizm... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
Dziś tylko informacyjnie. Jest źle, wręcz tragicznie.. Idę na wizytę do psychiatry dzisiaj, bo już nie dam rady.
Okropne uczucie nie do opisania ![]() Może macie jakiś pomysł? Imprezy, spotkania ze znajomymi + odnowienie starych kontaktów, czytanie ksiązek, pisanie pracy, nauka + kursy językowe, nowe zainteresowania, nowe seriale i filmy, leki, (alkoholu nie chcę już, bo to nie rozwiązanie) - nic nie pomaga. Sport chwilowo odpada - siłownia dopiero od października.. Będę szukać też pracy i wolontariatu i wracam na terapię. Co jeszcze?? Może z tej wróżki skorzystam, skoro już dwie z was opowiadają się "ZA" ![]() PS: ładna pogoda to i tutaj cisza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Nie depcze krokusów
|
Nuśka - może należysz do tych, którym pomoże tylko czas... Ale nie zaprzestawaj aktywności. Wizyta u specjalisty to nic strasznego, na początek możesz dostać leki, które zmniejszą skłonność do skrajnych reakcji.
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
Kilka dni mnie nie było.
Chciałam się z Wami podzielić... Nikt z poza mojej bliskiej rodziny i kilkoma znajomymi nie wiedział że rozstałam się z EX. Dziś postanowiłam poinformować dziadków o tym fakcie bo się martwili o mnie. Myślałam że już mogę swobodnie na ten temat rozmawiać, że 1,5 msc to wystarczająco by nie było to dla mnie problemem.. ale niestety pobeczałam się jak głupia ;/ ehh.. byłam pewna że już ok, że smutek przeszedł, ale jak widać dalej to we mnie siedzi.. guleczek cieszę sie, że to spotkanie dało Ci ukojenie : )
#237 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() P.s. Cześć Malla ![]() Na fb przyuważyłam, że Karolina ma jakiegoś amanta ![]()
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Udało się!
![]() Nie było go wczoraj! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie powie, bo tak nie bedzie. A nawet jesli tak powie to i tak sie to nie spelni, bo potraktujesz to jako ostrzezenie. I sobie znajdziesz tego jedynego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.