![]() |
#211 |
Mother of Cats
|
Dot.: Newsy part 4
Kilka próbek perfum:
* Estee Lauder: Cinnabar (1 ml) R, A * Guerlain: Mitsouko (0,2 ml) R * Le Labo: Patchouli 24 (0,2 ml) R * Montale: Dark Aoud (1,6 ml) R, A * Olivier Durbano: Black Tourmaline (0,9 ml) R, A |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
![]() U mnie nowa dokładka. Zapraszam! ![]() edm Morning Cup - róż mineralny- zużycie testowe - sampel 1g Mint - korektor zielony - około 0,5g pół sampla - pojemniczek zastępczy Light Almond - matte base- zostało troszkę na kilka testów - ok 1/4 sampla Lucy Minerals podkład odcień Cream - OCC- struna try it size LUSH Creme Anglaise - straaasznie wydajny - mogę odlać troszkę na spróbowanie ok.20ml - cudowny zapach ! Filtr Hawaiian Tropic – Oil free Faces SPF 30
#214 |
Zakorzenienie
|
dokładka
![]() mac wkład satellite dreams guerlain meteorites beige chic [odsypka 17 kulek] lily lolo róż juicy peach nowy wszystkie rzeczy pochodzą z moich ostatnich wymianek, niestety nie pasują mi kolorystycznie komplet bielizny Fauve [nowy z metkami] opis i szczegóły w moim wątku Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2011-11-19 o 00:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Lingerie 02 kupiony w poniedziałek użyty raz
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Na wymiankę wracają:
Remington - NOWA Z PUDEŁKIEM prostownica-karbownica S1110 oddaję, bo jest to nietrafiony prezent, przy mojej obecnej fryzurze już mi się nie przyda, a szkoda, bo marzyłam o niej wcześniej, prawdziwy kombajn. Prostownica z końcówkami do prostowania i do karbowania włosów. Podwójna ochrona włosów dzięki zastosowaniu płytek z powłoką teflonową i ceramiczną. Ceramiczna ochrona działa w wysokiej temperaturze, gwarantuje równomierne nagrzewanie i super gładkość. Ochrona teflonowa to pewność nie klejącego, łatwego przesuwania się urządzenia po Twoich włosach. Wymienne płytki: prostująca włosy, tworząca łagodne fale, karbownica. Zdejmowane nakładki grzebienia. Odżywiające emitowanie jonów i pary (specjalny zbiorniczek na wodę). Kontrolka włączenia / wyłączenia. Posiada zabezpieczenie zamknięcia dla wygodnego przechowywania. Przewód o długości 1,8 m. Moc 28 Watt EcoTools BAMBOO 6 PIECE EYE BRUSH SET 6 pędzli do oczu, nie muszę oddawać więc tylko za coś z wish http://www.ecotools.com/shop-collect...-eye-brush-set Nivea - pianka do włosów farbowanych nowa, oddam za jakąś przydatną rzecz
#218 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
MAC - Paint Pot Treasure Hunt - Limitowana Kolekcja z października
Urban Decay Primer Potion kolor Greed
#219 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli ktoś jest zainteresowany to z różności mam w swoim wątku odżywkę proteinową http://dbajowage.pl/Produkty-na-przy...Herbalife.html Herbalife
![]()
#220 |
Zadomowienie
|
U mnie ostatnio dodany Dior Hypnotic Poison tester 100 ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
krem rozjaśniający z BU z konserwantem. do samodzielnego wymieszania. całkowicie nietknięty
http://www.biochemiaurody.com/sklep/cream-acne.html |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
BAN stały
|
U mnie dziś ostatnia dokładka przed końcem roku (potem prawdopodobne zamykam wątek):
- VIPERA Sweet&Wet błyszczyk nr 7 (odcień beżu nude) (użyty 3-4 razy) - SEPHORA błyszczyk w tubce złoty z drobinkami (została ponad połowa) - SCHWARZKOPF Gliss Kur Ekspresowa odżywka regeneracyjna bez spłukiwania (została troszkę mniej niż połowa) - EVELINE Spa! Professional masło do ciała oliwkowe (zostało minimalnie mniej niż połowa) |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Azzaro Azzura wyjściowo 25 ml - zużycie widoczne na zdjęciu,mam z wymiany z kochaną rypką85(
![]() ![]() La Roche - Posay krem 15 ml - nowy (mam poza wątkiem drugi,jednak użyty z 2 razy) Avon Lawendowa kąpiel do stóp - nowa
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Trochę męskich rzeczy w tym praktycznie nowe dżinsy kupione w Levisie za jakieś 400 zł polówki Tommy, Benetton, Thirtz Calvin Klein, Tshirt GTA
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
- miniatura Mirage Oriflame, nówka nawet nietestowana (fotka jutro)
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
U mnie NOWY wątek... a w nim pare nowości
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=574959 |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zadomowienie
Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.
|
Tylko za coś z Wish
![]() 4. Smashbox Fusion Body Powder Set in The Strip - bronzer + kabuki - wszystko NOWE 5.SMASHBOX ARTIFICIAL LIGHT w kolorze GLOW - NOWA 6. SMASHBOX LIMITLESS EYE LINER w kolorze JAVA - kredka raz użyta, nietemperowana 7. SMASHBOX O-GLOW - róż w żelu - NOWY z kartonikiem 8. Smashbox Masquerade Creamy Cheek Color & Brush - NOWY TAK wygląda w całości 9. Guerlain INSOLENCE - balsam perfumowany - użyty dwa razy |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Mam do wymiany:
- Paradoxal Chanel - pół opakowania - miniaturki zapachów Kenzo Tigre 5 ml, Cristobal Balenciaga EDT 5 ml, Lalique Le Parfum 4,5 ml - wszystkie raz wypróbowane. - lakiery: najnowsza kolekcja Chanel - Graphite ubytek minimalny, Quartz ubytek widać na zdjęciu ok. 5-10% (tester), NFU OH nr 61 najpiękniejsze holo na świecie (polecam wyguglać)- ubytek ok 5-10%, Orly Pixy Stix ubytek minimalny. - 2 testery Guerlain Lingerie de Peau Compact - 03 ubytek minimalny, sprawdziłam tylko kolor i nr 04 ubytek ok. 5%. - Poudre Universelle Compacte Chanel kolekcja z tegorocznej wiosny 120 Rose Merveille ubytek ok. 20 - 30% - widać wgłębienie - Joues Contraste róż Chanel również z tegorocznej wiosny 65 Espiegle - ubytek ok. 5% - Shimmer Brick Bobbi Brown Platinium Pink - ubytek ok. 10% - Warmth Bare Minerals - ubytek ok. 10%, niestety wysypał mi się poza zakrętkę ![]() - Michał Szulc Sale Perfume 01 - ubytek ok. 5% - niestety buteleczka ma obtarcia od noszenia w torebce. Wszystko w moim wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=574839 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Konto usunięte
|
U mnie malutka dokładka:
Penhaligon's - Ellenisia - 1,3 ml Torrente - L'Or de Torrente - 2 ml Fragonard - Belle de Nuit (ekstrakt) - 2 ml |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Wtajemniczenie
|
U mnie dokładka:
--LUMIERE 1/4 opakowania XXL podkładu w formule cashmere LIGHT NEUTRAL cień RESTED - cały lub odsypka Bronzer: Nude - nowy sampel --MEOW rozświetlacz: Crystaline - Quartz - sampel Crystaline - Canary Diamond - sampel róż: LushBlush - Warm&Fuzzy - sampel Masterpiece - Starry Night - sampel Equilibrium Balancing Powder - mogę zrobić odsypkę --KOSMETYKI NATURALNE Savon du noir (mydło czarne)- z wymianki( ilość widoczna na zdjęciu) African black soap ( afrykańskie czarne mydło) - z wymianki ( ilość widoczna na zdjęciu - ten większy pojemnik) Yes to tomatoes - żel pod prysznic - mogę odlać do 100ml Logona lotion do ciała z bio-aloesem i werbeną klik- została połowa Amla Gold - Dabour - zostało trochę mniej niż połowa Aubrey Organics maseczka z algami i ekstraktem z nasion grejpfruta klik - używana 3 razy ( data ważności 09.2012)
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.