Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-29, 14:48   #211
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Ooo Mam niemalże identyczną

Loriette, o co się pożarliście?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 391_1.jpg (58,4 KB, 23 załadowań)
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-29, 14:51   #212
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Ooo Mam niemalże identyczną

Loriette, o co się pożarliście?
Taka też chcę! MOM, PLEASE!

Pożarliśmy to za dużo powiedziane, ale jestem zła, bo On WIE LEPIEJ co się ze mną dzieje No to powodzenia. Jutro znowu będzie tłumaczył, że przecież nie potrafi wszystkiego dobrze zrozumieć, bo łatwiej mu mówić, bo wtedy wie co i jak.

Rany, dostałam dzisiaj netbooka, żebym miała na mecze i nie umiem okiełznać tej małej klawiatury

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-29, 14:53   #213
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Taka też chcę! MOM, PLEASE!

Pożarliśmy to za dużo powiedziane, ale jestem zła, bo On WIE LEPIEJ co się ze mną dzieje No to powodzenia. Jutro znowu będzie tłumaczył, że przecież nie potrafi wszystkiego dobrze zrozumieć, bo łatwiej mu mówić, bo wtedy wie co i jak.

Rany, dostałam dzisiaj netbooka, żebym miała na mecze i nie umiem okiełznać tej małej klawiatury
Małe klawiaturki są wkurzające tak samo jak dotykowe telefony

Co mam do tej spódniczki założyć?
so trójka maybe.

Stary 2011-12-29, 14:55   #214
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Małe klawiaturki są wkurzające tak samo jak dotykowe telefony

Akurat lubię dotykowe telefony. Chcę swoją Avilę zmienić na iPhone

Albo bokserkę i jakąś marynarkę, albo jakąś luźniejszą koszulkę.. Widzę też do niej jakąs fajną koronkową koszulkę - taką romantyczną dla przełamania stylu

Stary 2011-12-29, 15:02   #215
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Akurat lubię dotykowe telefony. Chcę swoją Avilę zmienić na iPhone

Albo bokserkę i jakąś marynarkę, albo jakąś luźniejszą koszulkę.. Widzę też do niej jakąs fajną koronkową koszulkę - taką romantyczną dla przełamania stylu
Mam koronkową z krótkim rękawem no, ale nie wiem........ może białą koszulkę i czarny żakiet?
Albo czarna koszulka i różowy kardigan?
so trójka maybe.

Stary 2011-12-29, 15:03   #216
Narc
Wtajemniczenie

Cytat:
Zmieściłam się w 34, ale kupiłam 36, bo 34 mi tyłek spłaszczyła
Cytat:
U mnie były co rok, a w tym roku w końcu zmobilizowałam się przed weselem kuzyna i jestem zadowolona Nie ma to jak iść i kupić spodnie w rozmiarze 36 albo biustonosz 75C

Piona!

Ja też chcę! Ale marzy mi się krótka, ale rozkloszowana lekko.

Ale mam zły humor Wczoraj pożarłam się z TŻ, właśnie wraca do Polski, jutro ma być u mnie i nawet mnie to nie cieszy. Sylwestra też mi się odechciało
Jeszcze rok temu mieściłam się w 34- 36, ale teraz nie ma szans, przynajmniej jeśli o spodnie chodzi. Dlatego postanowiłam to zmienić
Właśnie robiłam te brazylijskie ćwiczenia na pośladki, dopiero 1 cześć, ta łatwa, rozciągająca, a pot się ze mnie lał! Kiedy ja przejdę do cardio
Zaraz lecę robić obiadek- spagetti pełnoziarniste z domowym sosem i mielonym z indyka
A na śniadanie były 3 kromki orkiszowego ze schabem domowej roboty, kawka i kefir.
Czuję , że żyję po tych ćwiczeniach . Ale znów tak mnie zajmuje wizaż i jedzenie , że nie chce mi się zmobilizować do nauki i czytania lektur
Narc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-29, 15:09   #217
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Mam koronkową z krótkim rękawem no, ale nie wiem........ może białą koszulkę i czarny żakiet?
Albo czarna koszulka i różowy kardigan?
Skoro masz czarną kieckę to nie ubierałabym czarnej koszulki, bo będziesz czarno-czarna Nawet biała koszulka z tym kardiganem byłaby ok.
To na sylwestra? ;>

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-29, 15:16   #218
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Loriette nie wiem o co Wam chodzi, dla mnie szukacie sobie na siłę problemu, Ty ironią, on nadopiekuńczością ? nie wiem wasze sprawy, ale jak ja bym się tyle nie widziała to bym skałka ze szczęścia

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-29, 15:18   #219
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro masz czarną kieckę to nie ubierałabym czarnej koszulki, bo będziesz czarno-czarna Nawet biała koszulka z tym kardiganem byłaby ok.
To na sylwestra? ;>
Nieee, na codzień
A dokładniej na randki
so trójka maybe.

Stary 2011-12-29, 15:21   #220
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
Loriette nie wiem o co Wam chodzi, dla mnie szukacie sobie na siłę problemu, Ty ironią, on nadopiekuńczością ? nie wiem wasze sprawy, ale jak ja bym się tyle nie widziała to bym skałka ze szczęścia
Pewnie, że się cieszymy. Kiedyś żyliśmy ponad miesiąc bez siebie, a teraz to 1,5 tyg spowodowane świętami. Jutro tak czy siak nikt nie będzie pamiętał o sprzeczce, ale i tak mam zamiar powiedzieć mu swoje zdanie na ten temat. Niby pod koniec ładnie się pożegnaliśmy itp., ale i tak byłam zgrzana Ja wiem.. Nie musi wszystkiego rozumieć, bo to ja dopracowywałam Jego polski.. Jeszcze jakieś 3h i będzie w Polsce, a wtedy Jego godziny są policzone

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
Nieee, na codzień
A dokładniej na randki
Oooooo Nic nie mówiłaś! Nie idź całą na czarno, proszę

Stary 2011-12-29, 15:23   #221
psyhe666
Zakorzenienie

Niee pójdę

Muszę puścić pralkę z białymi rzeczami i wyprać kardigany
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-29, 16:14   #222
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Hej Wam ;* przed chwilą napisałam posta i rozłączyło mi internet musze pisać jeszcze raz

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
ale Ci zazdroszcze. ja mieszkam w centrum i nie ma kolo mnie zadnego fajnego klubu sa w galeriach ale strasznie drogie, karnety open za 200 zl. Pogielo ich...
u mnie jest to samo...ale i tak nie mialabym na to czasu.

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
ale Ci fajnie! to jedziesz do tej siostry ktora mieszka gdzies w gorach? buziaki, trzymaj się

Ja od kilku dni jem jak szalona. TZ ma wolne miedzy swiętami a sylwestrem, wiec spedzam czas głównie z nim, i odbija się to beznadziejnie na mojej wadze ;/ od tygodnia ciagle pije, czuje sie zasyfiala. od dzis rusza dwu dniowy detoks, przynajmniej od alkoholu

nie mam kiecki na sylwestra, bo juz mnie na nią nie stac od biedy pojde w tej bez plecow, ktora wam pokazywalam. Kupilam czerwone szpile, mam duzo kiecek o uniwersalnym kroju, ktorym dodadza pazura pozniej pokaze. (zegarek tez, pamietam )
tak, tak właśnie do tej siostry
ja też cały czas jem i jem. dzisiaj też spędzam wieczór z czteropakiem redd'sa i chipsami.
ja kieckę mam, pamiętacie moją panterkową sukienkę? jak byłam w UK to wstawiałam zdjęcia przed wczoraj ją wyciągnęłam i założyłam! zmieściłam się! i to w rozmiar 34! ciągle nie wiem jak przeszła przez biodra

Cytat:
Napisane przez whiskey Pokaż wiadomość
czeeeść! można dołączyć?
hej

Cytat:
Napisane przez marikamb Pokaż wiadomość
Witam! Czy pozwolicie przyłączyć się kolejnej dziewuszce zatroskanej o swoją figurę?
no pewnie, witamy
Cytat:
Jestem załamana polską rzeczywistością byłam na rozmowie i co
jak ładnie brzmi asystentka doradcy kredytowego heh a faktycznie jest to jeleń, który biega i szuka klientów do podpisania umowy w zamian za o.o3% heh paranoja ! wiecie co to oznacza, ze jak ktoś weźmie 300 tys kredytu Ty dostaniesz 300 zł a latasz ze wszystkimi świstkami a Twój doradca zrobi na tym podpis i ciekawe ile za to zgarnie

I byłam w sklepie dziecięcym i wiecie co pełen etat na umowę zlecenie za 1000 zł, boże jak ja żałuję, że poszłam na studia !!!! ale byłam głupia !!!mogłam iśc na 2 lata do zawodowki, wybrac jakis konkretny zawód i zrobic jeden porządny kurs i życ jak pączek w maśle, a nie absolwentka do roku po studiach i 0 perspektyw
niestety polska...
moja siostra tez jest po studiach i nie pracuje w swoim zawodzie, bo nie pracy. ajjj
ja też żałuję,ze nie poszłam do zawodówki. a tak, po liceum nie mam nic.
później może zrobię jakiś kurs czy coś, zobaczymy, na razie skupiam się na Oliwce, później dopiero na sobie.
Cytat:
Napisane przez Narc Pokaż wiadomość
A wy, co ćwiczycie ?
jak na razie, wariata hehe ale od nowego roku - 8min legs i może zacznę chodzić na siatkówke, bo są treningi w mojej byłej szkole. jak moja mama zgodzi się zostac z Oli na godzinę, to będę chodzić z Tzem
Cytat:
Zmieściłam się w 34, ale kupiłam 36, bo 34 mi tyłek spłaszczyła

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-29, 17:49   #223
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
powwwaaznie?!
hm, kac vegas ma drugą część, może i Ty będziesz miała prywatną drugą część ?
nie ten ten co ma zone! kiedys pisalam
Cytat:
jak ładnie brzmi asystentka doradcy kredytowego heh a faktycznie jest to jeleń, który biega i szuka klientów do podpisania umowy w zamian za o.o3% heh paranoja ! wiecie co to oznacza, ze jak ktoś weźmie 300 tys kredytu Ty dostaniesz 300 zł a latasz ze wszystkimi świstkami a Twój doradca zrobi na tym podpis i ciekawe ile za to zgarnie

I byłam w sklepie dziecięcym i wiecie co pełen etat na umowę zlecenie za 1000 zł, boże jak ja żałuję, że poszłam na studia !!!! ale byłam głupia !!!mogłam iśc na 2 lata do zawodowki, wybrac jakis konkretny zawód i zrobic jeden porządny kurs i życ jak pączek w maśle, a nie absolwentka do roku po studiach i 0 perspektyw mam w☠☠☠☠a i właśnie jem 2 śniadanie, mimo złości dietetyczne
strasznie Ci wspolczuje, pol roku szukalam pracy po studiach. teraz pracuje od marca, kurcze to juz 9 miesiecy i nienawidze tego miejsca! ale wiem jak ciezko cos znaleźć to sie trzymam jak moge...
nie wiem co poradzic. Wazne sa dodatkowe szkolenia i chociaz troche doswiadczenia w zawodzie.

nie wiem za co sie przebrac na sywlestra jestem taka zmeczona szukaniem czegokolwiek. Chyba sie przebiore za wrozke, bo nawet w HM jest zestaw
Stary 2011-12-29, 18:01   #224
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
nie wiem za co sie przebrac na sywlestra jestem taka zmeczona szukaniem czegokolwiek. Chyba sie przebiore za wrozke, bo nawet w HM jest zestaw
wróżka też fajny pomysł
ja mam różowe skrzydełka z HM

Stary 2011-12-29, 18:05   #225
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
ja mam różowe skrzydełka z HM
Jaka perwersja

Dlaczego ludzie są tacy powaleni i strzelają petardami 2 dni przed sylwestrem? Nie rozumiem akcji Mój pies zaraz zejdzie na zawał... czekam aż mi przywiozą dla niej leki, bo naprawdę jest źle

Stary 2011-12-29, 18:14   #226
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Jaka perwersja

Dlaczego ludzie są tacy powaleni i strzelają petardami 2 dni przed sylwestrem? Nie rozumiem akcji Mój pies zaraz zejdzie na zawał... czekam aż mi przywiozą dla niej leki, bo naprawdę jest źle
U mnie wczoraj wieczorem strzelali na osiedlu
so trójka maybe.

Stary 2011-12-29, 18:17   #227
agnesuk
Wtajemniczenie

u mnie tez ciągle strzelają nie wiem co jest w tym takiego super

mmm jabłkowy reddsik

Stary 2011-12-29, 18:21   #228
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:

u mnie zaczeli od razu po swietach
Cytat:

mmm jabłkowy reddsik
ja wlasnie koncze zoltego
Stary 2011-12-29, 18:27   #229
agnesuk
Wtajemniczenie

Ewelka -

Stary 2011-12-29, 19:01   #230
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
dowiedzialam sie ze ide na przebieranego sylwestra. I nici po moim sexy stroju . Nie wiem za co ja sie przebiore cos banalnego pomozcie
Za wróżkę albo za motylka!!!!!!

Cytat:
dzisiaj jadę do Tża siostry i zostaję do nowego roku, także będę rzadko pisać.
Tż dojeżdża do Nas w piątek zostawiam Tża w domu i już mu zazdroszcze, bo będzie mógł przespać caaaaałą noc, bez wrzasków, pampersów i butelek
To nie jest ta znienawidzona siostra tż?

Cytat:
Monia, zapomniałam skomentowac, świetnie wygladasz w tym kolorku, naprawde baaaardzo mi sie podoba ja mam z kolei za ciemne ale szybko sie wyplukuje i sprobuje na jasniejszy braz. Henna o ktorej pisalam, nie pokryla siwkow. Ale za to nie zaszkodzila wlosom W ogole sliczna dziewczyna jestes, w moim stylu
w Twoim stylu-dzięki

Cytat:
a poza tym co. boli mnie ząb i na gwalt szukam dentysty który mnie przyjmie. z tymze nie mam pewnosci czy to zab bo on nie reaguje na cieplo, zimno, nie boli mnie jak w niego stukam, jak gryze... boli mnie cos w paszczce;/ no i glupio mi absorbowac zawalony już czas jakiegoś biednego stomatologa, jesli okaze sie, że to nie jest bol zeba, tylko moja dziwna schiza
A nie masz żadnej guli na dziąśle? Bo ja kiedyś miałam torbiel nad górną dójką,też początkowo myślałam że to ząb,a potem się okazało,że nie. To było straszne, miałam 8 szwów na dziąśle i 2 tygodnie wyrwane z życia

Cytat:

I byłam w sklepie dziecięcym i wiecie co pełen etat na umowę zlecenie za 1000 zł, boże jak ja żałuję, że poszłam na studia !!!! ale byłam głupia !!!mogłam iśc na 2 lata do zawodowki, wybrac jakis konkretny zawód i zrobic jeden porządny kurs i życ jak pączek w maśle, a nie absolwentka do roku po studiach i 0 perspektyw mam w☠☠☠☠a i właśnie jem 2 śniadanie, mimo złości dietetyczne
A co kończyłaś?
Daj spokój z tą pracą, ja Bogu dziękuję za swój rozsądek i za swoją pracę jak słyszę ludzi dookoła. 90% ludzi na moim kierunku to mgr i żaden z nich nie znalazł pracy w swoim zawodzie.

Cytat:
Nic nie mów, moja psina boi się i od raz przybiega się przytulić. Nigdy nie zostawiliśmy jej samej na sylwestra. A Tobie współczuję bo skoro dajecie swojemu leki to pewnie już całkiem wariuje

Kupiłam sobie sztuczne rzęsy,ciekawe ile zajmie mi ich przyklejenie w sobotę używała któraś tego czegoś? jakieś dobre rady? :P

W pracy sajgon, ludzie rzucili się na leki,a mamy małe dostawy bo musimy opróżniać magazyn i zamieszanie. Wszystko przez ta durna ustawę
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-29, 19:07   #231
psyhe666
Zakorzenienie

A ja mam żuberka A nawet dwa!
so trójka maybe.

Stary 2011-12-29, 20:25   #232
Loriette
Zakorzenienie

A ja mam deficyt %% Nie mogę się doczekać obiecanej whisky Jeszcze dwa dni i będę w raju!

Stary 2011-12-29, 20:42   #233
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

dzięki misiu i nie tylko Ty jak pamiętam trzymasz kciuki, a i mam się zdecydować i dać znać! no kurczę, jakby to by było warte świeczki to by mieli mega dużo chętnych i to pracodawca by wybierał ehh//// juz się nie będę denerwowac
niestety, muszę się z Tobą zgodzić. malo komu udaje sie znalezc prace po studiach. a jeszcze zeby byla to praca zgodna z wyksztalceniem? to juz calkiem. jestem ambitna, lubie sie uczyc, ale co z tego? wielkie g.wno. ja bym chciala wyjechac, tak jak Ty, ale moj mis tez nie chce no i co mi pozostaje. zawod zona? nie widze siebie w takim czyms, bo on sie spelnia, ja na razie nie mam perspektyw i poswiecam sie edukacji
nie wiem jak to bedzie;/

a co do tej zawodowki, to kurcze, no moze to straszne, ale jak tu myslec inaczej? moja siostra konczy w tym roku gimnazjum i rodzice zaczynaja powaznie myslec nad tym czy bym jej nie namawiac na fryzjerstwo
Cytat:
A wy, co ćwiczycie ?
ja nie bede sciemniac, lubie seks i tyle z moich cwiczen
Czasami zakrece hula hop. kiedys robilam to bardzo czesto i wtedy mialam talie wezsza o 5 cm.
poza tym nie mam prawka i uwielbiam lazic z sluchawkami na uszach. takze dziennie sporo maszeruje. niestety nie ma to wplywu na stan ud i posladkow, oraz nie niszczy to cellulitu ;p
Cytat:
ale to są maleństwa, same sutki bym powiedziała
jak nie jestem przed okresem to mam prawie same sutki
Cytat:
Mam niemalże identyczną
Cytat:
tez wlasnie mam skorzana kiecke i nie mam pojecia co do niej nosic? z tymze Ty masz fajniejsza, opieta, ja mam taka o jakiej pisala Loriette, z rozkloszowanym dolem i zamkiem z tylu. czuje sie w niej beznadziejnie i tandetnie, zupelnie nie wiem z czym ja zestawic, z kardiganem jej nie widze ja bym zalozyla jakis piekny gorset, dobrze wytaliowany i turbo seksowny (jesli ta spodniczka nie jest jakos kontrowersyjnie krotka). Ty jestes niziutka, zalozysz do tego mega szpile i jestes seksbomba. i mozesz hasac wkolo TEJ silowni i wabic TEGO bandyte

a ja nadal nie wiem co zakladac do swojej, chyba oddam siostrze
Cytat:
ja kieckę mam, pamiętacie moją panterkową sukienkę? jak byłam w UK to wstawiałam zdjęcia przed wczoraj ją wyciągnęłam i założyłam! zmieściłam się! i to w rozmiar 34

bo są treningi w mojej byłej szkole. jak moja mama zgodzi się zostac z Oli na godzinę, to będę chodzić z Tzem
1. pamietam! i tą sukienkę i tamtą randkę
2. ale słodko!
Cytat:
nie ten ten co ma zone! kiedys pisalam

1. aaaaaa pamietam!
2. zakladaj wrozke! a tza za kowboja!
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A nie masz żadnej guli na dziąśle? Bo ja kiedyś miałam torbiel nad górną dójką,też początkowo myślałam że to ząb,a potem się okazało,że nie. To było straszne, miałam 8 szwów na dziąśle i 2 tygodnie wyrwane z życia

Kupiłam sobie sztuczne rzęsy,ciekawe ile zajmie mi ich przyklejenie w sobotę używała któraś tego czegoś? jakieś dobre rady? :P
1. ej, poważnie? no ja mam gulkę nad dziąsłem, ale maleńką w ogole to co ja odwalilam ucieklam z fotela
no bo tak jak wam pisalam dzis rano - nie moglam sie nigdzie zarejestrowac! w koncu pojechalam do tej kliniki, ale tam jest strasznie ekskluzywnie, ja jestem splukana = wiec szlam tam przestraszona nie tylko wiertlem, ale i kwestia finansowa. mniejsza z tym, czekam z tzem i czekam, drzwi sie otwieraja, a tam................ wychodzi dentystka ktora kiedys mi zrobila straaaaszna krzywde, zalala mi nerwa nie tym antybiotykiem co trzeba, twarz mi napuchla straaasznie, wygladala tak, jakby miala zaraz peknac! wygladalo to tak przerazliwie, ze farmaceuci dawali mi bez recepty ketonal i kodeine (co Ty na to Monia )
juz chcialam uciekac . ale mowie : NIE! moze wyjdzie inna pani dentystka i nie bedzie zle. nie rob scen. no i czekam kolejne pol godziny, az tu nagle budzi sie babka z recepcji. i mowi - oo, zapraszam pania z bolem zeba, zrobimy zdjecie. a ja mowie przerazona - ee a moze bylaby mozliwosc, aby najpierw obejrzal mnie stomatolog no i ona walnela focha i zaprowadzila mnie do jakiegos pana dentysty. on postukal, poogladal - mowi, czysto! niech pani idzie zrobic zdjecie. musimy obejrzec korone zeba.
no i ja powiedzialam, ze ok, to jak jest czysto, to ja przyjde po nowym roku, kiedy bedziecie mieli czas (bo dzisiaj mnie tak wcisneli, ze inni, zarejestrowani pacjenci musieli przeze mnie dluzej czekac ;p)
czuja sie jak idiotka, ale przerazil mnie widok tamtej sadystki :P

Monia, skąd masz te sztuczne rzesy?! tez by mi sie przydaly, a na kosmetyczke mnie chwilowo nie stac

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-29, 20:54   #234
Narc
Wtajemniczenie

Nie nadążam Was czytać
A ja się w tym roku buntuję i nie idę nigdzie na sylwestra! Od 5 lat mam w sylwestra urwanie głowy, zawsze jakieś chore, pijńskie akcje ktoś odstawia, a ja muszę się użerać ze wszystkimi, i więcej strachu niż zabawy. A kiedyś o mało sobie stóp nie odmroziłam na Placu Konstytucji Dlatego w tym roku mam zamiar oglądać filmy z Tż , ew wypić JEDNO winko albo szampana w tym dwuosobowym , naszym towarzystwie
Narc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-29, 21:07   #235
bita smietana
Zakorzenienie

Też nie nadążam z czytaniem

I witam wszystkie nowe dziewczyny

Aktualnie nie staję na wagę bo czuję, że zobaczę na niej swój numer telefonu. I nic nie pomaga, jest źle ze wszystkim no i nie daję rady

Zresztą dowiedziałam się, że we wrześniu mój kuzyn ma wesele, na którym będzie jego przyjaciel, z którym kiedyś mnie dużo łączyło i muszę wyglądać idealnie. Tylko ja sie chyba uzależniłam od jedzenia więc wiem, że będzie jeszcze gorzej

I głupio mi z tego powodu z Wami pisać Bo mi waga rośnie do góry jak termometr wiosną, zero motywacji, a stres dawno nie jest tym motywującym.

No, to się wyryczałam

Ale wiecie że Was wszystkie kocham, prawda?
Stary 2011-12-29, 21:13   #236
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nadążam Was czytać
A ja się w tym roku buntuję i nie idę nigdzie na sylwestra! Od 5 lat mam w sylwestra urwanie głowy, zawsze jakieś chore, pijńskie akcje ktoś odstawia, a ja muszę się użerać ze wszystkimi, i więcej strachu niż zabawy. A kiedyś o mało sobie stóp nie odmroziłam na Placu Konstytucji Dlatego w tym roku mam zamiar oglądać filmy z Tż , ew wypić JEDNO winko albo szampana w tym dwuosobowym , naszym towarzystwie
hehe, no to faktycznie, miałas nieciekawe doswiadczenia.
Jednoczesnie fajnie, że bardzo lubisz spedzać czas z TZem, na tyle, aby poswiecic sobie nawzajem ta jedyna (i przereklamowana ) noc w roku.
ja chcialabym gdzies wyjsc, bo u nas od jakiegos czasu jest tak, że ciagle siedzimy sami i pijemy reddsy cierpimy na deficyt znajomych, jak juz gdzies wyjdziemy, to wszyscy za duzo wypija, kloca sie i pozniej, kiedy juz wszyscy wytrzezwieja, jest dziwnie i jakos niefajnie
Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość

Też nie nadążam z czytaniem

I witam wszystkie nowe dziewczyny

Aktualnie nie staję na wagę bo czuję, że zobaczę na niej swój numer telefonu. I nic nie pomaga, jest źle ze wszystkim no i nie daję rady

Zresztą dowiedziałam się, że we wrześniu mój kuzyn ma wesele, na którym będzie jego przyjaciel, z którym kiedyś mnie dużo łączyło i muszę wyglądać idealnie. Tylko ja sie chyba uzależniłam od jedzenia więc wiem, że będzie jeszcze gorzej

I głupio mi z tego powodu z Wami pisać Bo mi waga rośnie do góry jak termometr wiosną, zero motywacji, a stres dawno nie jest tym motywującym.

No, to się wyryczałam

Ale wiecie że Was wszystkie kocham, prawda?
ŚMIETANKA! Gdzieś Ty była?!
My tez Cię słońce kochamy, nie mow, ze jest Ci az tak beznadziejnie?! jak z TZem? pisz nam koniecznie wszystko, wszystko!
do wrzesnia masz przeciez jeszcze mnostwo czasu zaczniesz od nowego roku, i bedzie ekstra! jak to uzaleznilas sie od jedzenia, no..stopniowo sie odzwyczaisz! ech nie wiem co Ci doradzic nie rob nic glupiego!

Stary 2011-12-29, 21:21   #237
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
ale Ci fajnie! to jedziesz do tej siostry ktora mieszka gdzies w gorach? buziaki, trzymaj się

powwwaaznie?!
hm, kac vegas ma drugą część, może i Ty będziesz miała prywatną drugą część ?

mega! niby bym chciala, ale z drugiej strony cieszę się, że nie mam na to ani kasy ani czasu

włascicielem jest enrique iglesias, odchudza sie u niego krzysztof krawczyk, zespol volver i maryla rodowicz, cyklicznie jest tam organizowany taniec z gwiazdami/ literami alfabetu, prosze Cie Psyhe , wyluzuj

Tracionera, pieknie jesz z uwzględnieniem dojadania po rodzinie i do tego te ćwiczenia! systematycznie, solidnie trzymasz się zasad, no no no... jestem pod wrażeniem Ile Twoja córcia ma lat, że znajdujesz na to energię i czas?!

Ja od kilku dni jem jak szalona. TZ ma wolne miedzy swiętami a sylwestrem, wiec spedzam czas głównie z nim, i odbija się to beznadziejnie na mojej wadze ;/ od tygodnia ciagle pije, czuje sie zasyfiala. od dzis rusza dwu dniowy detoks, przynajmniej od alkoholu

nie mam kiecki na sylwestra, bo juz mnie na nią nie stac od biedy pojde w tej bez plecow, ktora wam pokazywalam. Kupilam czerwone szpile, mam duzo kiecek o uniwersalnym kroju, ktorym dodadza pazura pozniej pokaze. (zegarek tez, pamietam )

a poza tym co. boli mnie ząb i na gwalt szukam dentysty który mnie przyjmie. z tymze nie mam pewnosci czy to zab bo on nie reaguje na cieplo, zimno, nie boli mnie jak w niego stukam, jak gryze... boli mnie cos w paszczce;/ no i glupio mi absorbowac zawalony już czas jakiegoś biednego stomatologa, jesli okaze sie, że to nie jest bol zeba, tylko moja dziwna schiza
hehe,d zieki, córcia zaraz skończy 9 miesięcy, do tego jeszcze pracuje zawodowo, wiec bywa tak, ze cwicze po północy dopiero

współczuję bólu zęba

Cytat:
Napisane przez whiskey Pokaż wiadomość
czeeeść! można dołączyć?
witam

Cytat:

dzięki misiu i nie tylko Ty jak pamiętam trzymasz kciuki, a i mam się zdecydować i dać znać! no kurczę, jakby to by było warte świeczki to by mieli mega dużo chętnych i to pracodawca by wybierał ehh//// juz się nie będę denerwowac
tez kiedys bylam na rozmowie o prace na podobne stanowisko z ta asystentka

wiesz co, po studiach nie esjt tak zle, jak skonczylam humanistyczne mocno niekonkretne, przez jakis czas rzeczywiscie mialam problem z robota, wiec szukałam juz czegokolwiek, az nagle znalazlam robotę zgodna z moimi zainteresowaniami i naprawde przyzwoicie płatną.

Cytat:
Hej
Ja ściągnęłam sobie co następuje : Beachbody- Brazill Butt- super ćwiczenia na pośladki, uda, boczki, brzuch
oraz Insanity i ćwiczenia Jillian Michaels Teraz muszę ułożyć jakiś sprytny plan- co z czym łączyć.
Waga i mikser doszły Teraz mam w planach zakuch hantli 0,5 kg .

Czy w tym wątku są jakieś albumy zdjęć? Bo wspominacie o nich, a ja nie wiem jak się w to wchodzi
ja juz przeszłam BBL-fajne ćwiczenia

spowiadam sie z wczoraju
Dieta:
  • I śniadanie-serek homo z migdałami, bananem, owocami kandy, skorka pomarańczową
  • II śniadanie-wieśniak z ogórkiem zielonym
  • obiad-papryka faszerowana, surówka z marchewki, kilka orzeszków ziemnych
  • podwieczorek-makowiec z mlekiem, otręby śliwkowe
  • kolacja-mała kromka domowego chleba wielo, domowy pasztet, wędlina, ser żółty, papryka, ogórek zielony, ćwikła

Ćwiczenia
  • poł godizny intensywnego tańca z grą Just dance!
  • Aerobiczna 6 weidera dzień 42.-ostatni
  • 10 minute trainer dzień 3.-Yoga flex

pierwsze śniadania zazwyczaj jem spore, bo potem idę do pracy z córeczką, którą nosze w nosidełku, wiec potrzebuje większej dawki energii
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-29, 21:23   #238
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, no to faktycznie, miałas nieciekawe doswiadczenia.
Jednoczesnie fajnie, że bardzo lubisz spedzać czas z TZem, na tyle, aby poswiecic sobie nawzajem ta jedyna (i przereklamowana ) noc w roku.
ja chcialabym gdzies wyjsc, bo u nas od jakiegos czasu jest tak, że ciagle siedzimy sami i pijemy reddsy cierpimy na deficyt znajomych, jak juz gdzies wyjdziemy, to wszyscy za duzo wypija, kloca sie i pozniej, kiedy juz wszyscy wytrzezwieja, jest dziwnie i jakos niefajnie
a co Wy w końcu robicie?
No właśnie zależy, bo dla niektórych par to jest jedna z niewielu nocy które naprawde można spędzić razem na spokojnie Ja w tym roku robię sylwestra na parę osób u siebie w mieszkaniu, potem pewnie gdzieś wyjdziemy.
Sylwester jest mega przereklamowany

Cytat:
ŚMIETANKA! Gdzieś Ty była?!
My tez Cię słońce kochamy, nie mow, ze jest Ci az tak beznadziejnie?! jak z TZem? pisz nam koniecznie wszystko, wszystko!
do wrzesnia masz przeciez jeszcze mnostwo czasu zaczniesz od nowego roku, i bedzie ekstra! jak to uzaleznilas sie od jedzenia, no..stopniowo sie odzwyczaisz! ech nie wiem co Ci doradzic nie rob nic glupiego!
kurde, z TŻtem nie jest źle, standardowa sinusoida, rozstajemy się co 1,5 godziny ale jest ok
No właśnie z tego wszystkiego musze brać jakieś tabletki i już wiem, że kiedy zacznę je brać będę miała tydzień wyjęty z życiorysu bo organizm musi się przyzwyczaić A nie wiem czy znormalnieję na sesję
Stary 2011-12-29, 21:28   #239
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

kurde, z TŻtem nie jest źle, standardowa sinusoida, rozstajemy się co 1,5 godziny ale jest ok
No właśnie z tego wszystkiego musze brać jakieś tabletki i już wiem, że kiedy zacznę je brać będę miała tydzień wyjęty z życiorysu bo organizm musi się przyzwyczaić A nie wiem czy znormalnieję na sesję
Hej Bita

Co to za leki bierzesz? Mam nadzieję, że wszystko jest bezpieczne dla zdrowia!
Bo wiesz.. nawet balsam brązujący może być niebezpieczny! Właśnie zauważyłam, że mam nogi jak lampart łapska..

Stary 2011-12-29, 21:35   #240
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
hehe,d zieki, córcia zaraz skończy 9 miesięcy, do tego jeszcze pracuje zawodowo, wiec bywa tak, ze cwicze po północy dopiero

o matko, tym bardziej podziwiam. skad Ty bierzesz na to sile
Cytat:
a co Wy w końcu robicie?

nadal nie wiemy nie mamy planow, alkoholu, jedzenia, nie wiemy w co sie ubrac. i jakos nie przejmuje sie tym, nie mam parcia na super bale. najchetniej spotkalabym sie ze znajoymi na jakiejs luznej domowce ;p

o rany, tabletki, az tak zle Śmietanka! cos Ty zmajstrowala. od kiedy startujesz z leczeniem?
wiem po sobie, ze tabletki + sesja, to nie za szczesliwe polaczenie

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości