|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
Piekiełko, króliczka nigdy nie miałam, ale poniekąd zgadzam się z Eldo, ale moja ciocia kupiła swojej 2 letniej córce papużkę i mała ją dobrze traktuje i lubi ją karmić itp. Jak Zuzi wszystko odpowiednio wytłumaczysz, albo razem pójdziecie do zoologicznego i ktoś Wam o tym opowie, to na pewno będzie wiedziała, że to odpowiedzialność .
![]() Z jednej strony macie racje, że faceci najpierw mówią, potem myślą i wiem, że TŻ na pewno nie chciał mi sprawić przykrości, tylko powiedział co uważał, ale to zabolało... Chcę się zmieścić w 36 do wakacji! Zazdroszczę Wam siłowni! To zawsze dodatkowa motywacja, kiedy w podświadomości wiemy, że musimy iść, bo za to zapłaciłyśmy ![]() Minthema, Arnama, leczcie się, leczcie "pijaczynki" ![]() Aguś, olej takie koleżanki. Leczą własne kompleksy cudzymi. Pulcherija, lekarzem nie jestem, ale jak u mojej siostry wykryto anemię to musiała pić sok z buraków i ogólnie przyjmować naturalne witaminy, a na Twoją wątrobę to będzie jeszcze lepsze niż tabletki. Właściwie jak staram się unikać jak tylko mogę leków, choć nie zawsze się udaje. Lepiej połóżyć się spać i niech organizm sam się regeneruje, niż łykać jakieś Apapy, Ibupromy itp. Migotka, to ja poproszę również taką maszynkę!!! Piekiełko, jak kiedyś Ci się udało, to teraz na pewno też! Jesteś silną kobietką! ![]() Kotowe, gdzie jesteś? Uda nam się Laseczki! Już jesteśmy piękne i wspaniałe, ale będziemy zaje...biste! ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
![]() Martikrk, super motywacje, ale nie wiem czy chciałabym mieć AŻ tak chude nogi jak kobietka na 1. zdjęciu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj było grzecznie całkiem
![]() -śniadanie: owsianka z połówką banana, łyżką otrębów, słodzikiem -drugie: mały jogurt naturalny z musli cynamonowym i kiwi -obiad: malutka pierś z kurczaka w ziołach i czosnku smażona bez tłuszczu, łyżka ryżu, marchewka z groszkiem (mama podłapała bakcyla na to! ![]() -kolacja: twarożek (ok. 125g twarogu, odrobina mleka, słodzik), mandarynka +czerwone, zielone powiedzcie mi czy taki jadłospis jest ok? bo w sumie sie przyzwyczaiłam i codziennie prawie tak jadam a nóż się okaże że coś źle jem ![]()
#213 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez agusia_264 Czas edycji: 2012-03-10 o 19:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Rozeznanie
|
Minhetma, wg mnie bardzo dobry jadłospis
![]() białko, warzywa i węgle rano, także pewnie spaliłaś w ciągu dnia ![]() Próbowałaś robić pierś z kurczaka na parze? Jest pyszna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kurczaka na parze nie próbowałam ale może najwyższa pora ![]() ![]()
![]() |
#216 |
Rozeznanie
|
Nie mówię, że jest szkodliwa, ale to zawsze jakaś odmiana ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
jasne jasne, tak tylko mówię
![]() ![]() ![]()
#218 |
Rozeznanie
|
Nie ma za co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Dzień markotny, a teraz jeszcze gorszy ![]() ![]() Dziś zjadłam: 1. ciemna bułka z twarożkiem i szynką, 2. parę domowych ciasteczek dietetycznych, 3. na obiad faszerowane pieczarki, pychota wyszły! 4. pół zestawu sushi. Ćwiczeń dziś nie było ![]()
#220 |
Zadomowienie
|
Kalirona też się tego obawia. I za 2 miesiące na pewno pójdę po skierowanie na badania
![]() ![]() ![]() Chyba troszkę źle mnie zrozumiałyście. Ja nie chcę królika żeby Zuzia miała atrakcję.Ja nie jestem z tych osób która pozwala dziecku na wszystko. Kocham zwierzęta i nie pozwoliła bym nigdy małej zrobić krzywdę zwierzakowi. JAk by nie patrzeć to by było moje drugie dziecko ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Maartikrk mnie motywują takie zdjęcia ale wiem że takiej figurki to ja nigdy mieć nie będę ale co tam ![]() ![]()
#221 |
Zakorzenienie
|
piekielkoo Oj ja też nie i nie wiem czy bym chciała mieć aż tak chude nogi ale dla mnie jest to motywacja mna zasadzie, że skoro one mogą być chuda to dlaczego ja nie
![]() Wróciłam od TŻ gdzie były 2 pizze...i....uwaga - nie dałam się, choć TŻ na złość wcinał ją ciągnąc serem na kilometr ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
Eldo_rado jak byś miała chwilkę to proszę napisz mi o Twoim króliczku. Chodzi mi o choroby przechodził, ząbki i pazurki, i jeśli mogę to proszę o zdjęcie
![]() Po mimo nerw jakie mi towarzyszą odkąd się odchudzam na nowo jestem bardzo szczęśliwa, do lata znów będę się dobrze czuła sama ze sobą ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Martynko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- A jeszcze rasa oczywiście ![]()
#223 |
amor vincit omnia
|
piekielko ja nie powiedziałam, ze zwierzątko ma być atrakcją dla Zuzki... po prostu powiedziałam, że to delikatne zwierzątka. wiem, że jestes odpowiedzialna, ale kupno zwierzaka to powazna decyzja. na pare, a może nawet na 10, lat.
podstawowe szczepienia: myksomatoza (raz w roku wystarczy), pomór (co 9 mies najlepiej, bo tyle trwa jej działanie) i katar, ale to niekoniecznie właściwie. ja nie szczepiłam Pusi na to wgl ![]() pazurki- jeżdżę z nią nna obcinanie dopieor gdy widze,że sa długie- tzn za długie. średnio co pół roku, czasem rzadziej, czasem częściej. z ząbkami nie mamy wgl problemów. |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Kupuję mix sałat w Biedronce, do tego wrzucam kawałki tuńczyka (z puszki, w sosie własnym), pokrojone pomidory, czarne oliwki, dodaję odrobinę oliwy i posypuję jakimiś ziołami.
![]() Bardzo podoba mi się ten program biegania. ![]() ![]() Weekend ciężki, jak zwykle za dużo alkoholu. ![]()
![]() |
#225 |
amor vincit omnia
|
ja dziś mam rodzinne święto małe, a co za tym idzie- całą paradę ciast- kruche z jabłkami, murzynek, babka piaskowa i bóg wie co jeszcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tym wcześnie się pobraliście. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A dzisiaj rodzinka wpada, ale dzisiaj już nic nie jem ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zadomowienie
|
O Matko z córką jakiego mam kaca!
![]() ![]()
#228 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
uuuu tez mam kacora dzisiaj
![]() ![]() Ale potanczyłam sobie ![]() ![]() ![]() ![]()
#230 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Ja po śniadanku.. ![]() ![]() Dziś na wadze było 68,2 więc jutro powinnam zobaczyć 67 z hakiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Maartikrk Czas edycji: 2012-03-11 o 11:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Eldo_rado Nie daj się, nie daj ! Powiem szczerze, że ja wczoraj myślałam, że się złamię i zjem pizzę... Kazałam TŻ'owi zjeść wszystko a ja wcięłam wieśniaka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Jakie ćwiczenia robicie na nogi? Bo ja ostatnio robię to: http://www.youtube.com/watch?v=k0vEf...ure=plpp_video Ale nie wiem czy jest do końca skuteczne bo rano nie budzę się z zakwasami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bądź dzielna i nie daj się szarlotce ![]() wszystkie 6 paczek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja się zakochałammm wczoraj http://www.sequinshoes.pl/063-koturn...ne-black.html# w tym państwie, oba kolory, chyba sobie zafunduje na wielkanoc, są dokładnie takie jakie chciałam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Ja na szczęście po 90tce nie mam kaca ![]() ALE wczoraj nieśmiało waga mi pokazała 57 kg ![]() ![]() Natomiast na imprezie posłyszałam jak moja ciocia mówiła do Babci: "Ale Karolinka schudła, nie?" i przyznam że mi skrzydła urosły na chwilkę ![]() Jedzenia mnóstwo pysznego było, ale jadłam chudą wędlinę, sałatkę "gyros" i trochę bigosu, więc chyba nie aż tak tragicznie ![]() W pt nie zdążyłam poćwiczyć (tylko 100 brzuszków), wczoraj nie byłam w stanie ![]() ![]() Uzbierałam troszku kasy po urodzinach i też mnie będą czekać zakupki ![]()
#236 |
amor vincit omnia
|
moja kochana mama była na zakupach i kupiła mi leginsy
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2012-03-11 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#237 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agusia_264 Czas edycji: 2012-03-11 o 13:26 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
agusia_264 Oj jestem dumna, jestem ! A Ty byś się Kochana pochwaliła w takim razie fotkami ze ślubu !!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki dzieś u mnie znowu spadek tak jak chciałam! Ujrzałam 80,6!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Często ludzie sie dziwią: "Tak młodo się pobraliście?" A czasem też, zwłaszcza mąż, w pracy, słyszał od kolegów teksty w stylu: "Po co tak wcześnie?", "Czemu sobie życie komplikujesz" itp (nie na widzę tego, bo to nasza sprawa), no ale mąż odpowiada zazwyczaj coś w stylu: "Jak byś znalazł tę jedyną, idealną kobietę, to byś zrozumiał i długo byś się nie zastanawiał" i wtedy wszelkie docinki milkną ![]() A sam dzień ślubu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.