Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-10, 17:47   #211
kalirona
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III

Piekiełko, króliczka nigdy nie miałam, ale poniekąd zgadzam się z Eldo, ale moja ciocia kupiła swojej 2 letniej córce papużkę i mała ją dobrze traktuje i lubi ją karmić itp. Jak Zuzi wszystko odpowiednio wytłumaczysz, albo razem pójdziecie do zoologicznego i ktoś Wam o tym opowie, to na pewno będzie wiedziała, że to odpowiedzialność .

Z jednej strony macie racje, że faceci najpierw mówią, potem myślą i wiem, że TŻ na pewno nie chciał mi sprawić przykrości, tylko powiedział co uważał, ale to zabolało... Chcę się zmieścić w 36 do wakacji!
Zazdroszczę Wam siłowni! To zawsze dodatkowa motywacja, kiedy w podświadomości wiemy, że musimy iść, bo za to zapłaciłyśmy

Minthema, Arnama, leczcie się, leczcie "pijaczynki"
Aguś, olej takie koleżanki. Leczą własne kompleksy cudzymi.
Pulcherija, lekarzem nie jestem, ale jak u mojej siostry wykryto anemię to musiała pić sok z buraków i ogólnie przyjmować naturalne witaminy, a na Twoją wątrobę to będzie jeszcze lepsze niż tabletki. Właściwie jak staram się unikać jak tylko mogę leków, choć nie zawsze się udaje. Lepiej połóżyć się spać i niech organizm sam się regeneruje, niż łykać jakieś Apapy, Ibupromy itp.
Migotka, to ja poproszę również taką maszynkę!!!
Piekiełko, jak kiedyś Ci się udało, to teraz na pewno też! Jesteś silną kobietką! Ale martwię się o Twoje zdrowie, czy takie wahania wagi Ci się nie odbiją? Wiem, że jesteś dorosła i to wszystko wiesz, ale martwię się.

Kotowe, gdzie jesteś?

Uda nam się Laseczki! Już jesteśmy piękne i wspaniałe, ale będziemy zaje...biste!

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Napisane przez agusia_264 Pokaż wiadomość
Ja czekam na zakupy aż schudnę wtedy kupię całą szafę nowych "szczupłych" ubrań
Ja też bym tak chciała! Muszę zacząć oszczędzać

Martikrk, super motywacje, ale nie wiem czy chciałabym mieć AŻ tak chude nogi jak kobietka na 1. zdjęciu

kalirona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 19:49   #212
minthema
Zakorzenienie

dzisiaj było grzecznie całkiem

-śniadanie: owsianka z połówką banana, łyżką otrębów, słodzikiem
-drugie: mały jogurt naturalny z musli cynamonowym i kiwi
-obiad: malutka pierś z kurczaka w ziołach i czosnku smażona bez tłuszczu, łyżka ryżu, marchewka z groszkiem (mama podłapała bakcyla na to! )
-kolacja: twarożek (ok. 125g twarogu, odrobina mleka, słodzik), mandarynka

+czerwone, zielone

powiedzcie mi czy taki jadłospis jest ok? bo w sumie sie przyzwyczaiłam i codziennie prawie tak jadam a nóż się okaże że coś źle jem

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 19:51   #213
agusia_264
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
dzisiaj było grzecznie całkiem

-śniadanie: owsianka z połówką banana, łyżką otrębów, słodzikiem
-drugie: mały jogurt naturalny z musli cynamonowym i kiwi
-obiad: malutka pierś z kurczaka w ziołach i czosnku smażona bez tłuszczu, łyżka ryżu, marchewka z groszkiem (mama podłapała bakcyla na to! )
-kolacja: twarożek (ok. 125g twarogu, odrobina mleka, słodzik), mandarynka

+czerwone, zielone

powiedzcie mi czy taki jadłospis jest ok? bo w sumie sie przyzwyczaiłam i codziennie prawie tak jadam a nóż się okaże że coś źle jem
Moim zdaniem super też podobnie jadam jedynie mandarynke dałabym przed południem ale jeśli TY tak lubisz to wydaje mi sie, że gtaka mała ilośc cukru nie powinna zaszkodzić

Edytowane przez agusia_264
Czas edycji: 2012-03-10 o 19:52
agusia_264 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 19:53   #214
kalirona
Rozeznanie

Minhetma, wg mnie bardzo dobry jadłospis
białko, warzywa i węgle rano, także pewnie spaliłaś w ciągu dnia
Próbowałaś robić pierś z kurczaka na parze? Jest pyszna

Stary 2012-03-10, 20:28   #215
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem super też podobnie jadam jedynie mandarynke dałabym przed południem ale jeśli TY tak lubisz to wydaje mi sie, że gtaka mała ilośc cukru nie powinna zaszkodzić
Cytat:
Napisane przez kalirona Pokaż wiadomość
Minhetma, wg mnie bardzo dobry jadłospis
białko, warzywa i węgle rano, także pewnie spaliłaś w ciągu dnia
Próbowałaś robić pierś z kurczaka na parze? Jest pyszna
a to się cieszę

kurczaka na parze nie próbowałam ale może najwyższa pora . Chociaż taka co ja robię jest bez ani kropelki tłuszczu bo mam patelnie ze stali chirurgicznej gdzie nic się nie przykleja i można na suchej robić więc myślę że taka forma smażenia jest nieszkodliwa

Stary 2012-03-10, 20:32   #216
kalirona
Rozeznanie

Nie mówię, że jest szkodliwa, ale to zawsze jakaś odmiana ;P

Stary 2012-03-10, 20:38   #217
minthema
Zakorzenienie

jasne jasne, tak tylko mówię kurczaka na parze zaserwuję sobie w poniedziałek, razem z warzywami mrożonymi co dostałam od hortexu na śródce dzięki za pomysł

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 20:46   #218
kalirona
Rozeznanie

Nie ma za co Smacznego

Stary 2012-03-10, 21:36   #219
Junx
Raczkowanie

Cześć dziewczyny!
Dzień markotny, a teraz jeszcze gorszy Mecz był całkiem ładny, a jednak przegraliśmy
Dziś zjadłam:
1. ciemna bułka z twarożkiem i szynką,
2. parę domowych ciasteczek dietetycznych,
3. na obiad faszerowane pieczarki, pychota wyszły!
4. pół zestawu sushi.
Ćwiczeń dziś nie było

Junx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 21:41   #220
piekielkoo
Zadomowienie

Kalirona też się tego obawia. I za 2 miesiące na pewno pójdę po skierowanie na badania Zaraz przed wzrostem wagi robiłam badania i były super Kontrola niebawem

Chyba troszkę źle mnie zrozumiałyście. Ja nie chcę królika żeby Zuzia miała atrakcję.Ja nie jestem z tych osób która pozwala dziecku na wszystko. Kocham zwierzęta i nie pozwoliła bym nigdy małej zrobić krzywdę zwierzakowi. JAk by nie patrzeć to by było moje drugie dziecko Zuzka bawiła się kilka razy z kotkiem i była delikatna i ostrożna, a króliczek był by pod moją opieką. Zuzia miała by tylko dostęp do niego pod moją opieką Więc spokojnie

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Maartikrk mnie motywują takie zdjęcia ale wiem że takiej figurki to ja nigdy mieć nie będę ale co tam I tak będę piękna ))
Stary 2012-03-10, 22:56   #221
Maartikrk
Zakorzenienie

piekielkoo Oj ja też nie i nie wiem czy bym chciała mieć aż tak chude nogi ale dla mnie jest to motywacja mna zasadzie, że skoro one mogą być chuda to dlaczego ja nie ?

Wróciłam od TŻ gdzie były 2 pizze...i....uwaga - nie dałam się, choć TŻ na złość wcinał ją ciągnąc serem na kilometr Zjadłam grzecznie wieśniaczka z ciemnym pieczywem a później wypiłam zieloną herbatę
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 08:36   #222
piekielkoo
Zadomowienie

Eldo_rado jak byś miała chwilkę to proszę napisz mi o Twoim króliczku. Chodzi mi o choroby przechodził, ząbki i pazurki, i jeśli mogę to proszę o zdjęcie

Po mimo nerw jakie mi towarzyszą odkąd się odchudzam na nowo jestem bardzo szczęśliwa, do lata znów będę się dobrze czuła sama ze sobą

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Martynko za silną wolę

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

A jeszcze rasa oczywiście
Stary 2012-03-11, 08:39   #223
Eldo_rado
amor vincit omnia

piekielko ja nie powiedziałam, ze zwierzątko ma być atrakcją dla Zuzki... po prostu powiedziałam, że to delikatne zwierzątka. wiem, że jestes odpowiedzialna, ale kupno zwierzaka to powazna decyzja. na pare, a może nawet na 10, lat.

podstawowe szczepienia: myksomatoza (raz w roku wystarczy), pomór (co 9 mies najlepiej, bo tyle trwa jej działanie) i katar, ale to niekoniecznie właściwie. ja nie szczepiłam Pusi na to wgl jest w domu, nie wychodzi, więc ryzyko choroby jest znacznie mniejsze.

pazurki- jeżdżę z nią nna obcinanie dopieor gdy widze,że sa długie- tzn za długie. średnio co pół roku, czasem rzadziej, czasem częściej. z ząbkami nie mamy wgl problemów.
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 08:45   #224
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Jak robisz sałatke z tunczyka?
Kupuję mix sałat w Biedronce, do tego wrzucam kawałki tuńczyka (z puszki, w sosie własnym), pokrojone pomidory, czarne oliwki, dodaję odrobinę oliwy i posypuję jakimiś ziołami.

Bardzo podoba mi się ten program biegania. Może dzisiaj zrobiłabym sobie ten test?
Weekend ciężki, jak zwykle za dużo alkoholu.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 09:16   #225
Eldo_rado
amor vincit omnia

ja dziś mam rodzinne święto małe, a co za tym idzie- całą paradę ciast- kruche z jabłkami, murzynek, babka piaskowa i bóg wie co jeszcze będę się dzielnie trzymać żeby nie zjeść wiecej niż 1 kawałka, bo mam motywacje- wreszcie coś drgnęło i jest 63,6 postaram się ładnie jeść, muszę wreszcie się wziąć za siebie!
Stary 2012-03-11, 09:57   #226
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalirona Pokaż wiadomość
Natalka, fajnie, że masz taką koleżankę do wspólnych biegów, ja muszę ćwiczyć sama, bo TŻ się nie chcę, ale póki co i tak jest nieco za chłodno
Już nie mam. Sama zrezygnowałam, bo ja mam 160 cm wzrostu i jestem otyła a ona ma 175 cm wzrostu i jest szczupła, a mój trening to bieganie i marsz. Jednak mój marsz a jej marsz się bardzo różni, a nie chce latać za nią żeby ją dogonić więc każda z nas sama teraz biega

Cytat:
Napisane przez PannaMigotkaa20 Pokaż wiadomość
Muszę wkońcu zabrać się za konstruowanie maszyny do drukowania pieniędzy
Ja jak byłam młodsza to tate prosiłam żeby taką zrobił Już nawet wtedy miejsce zagospodarowałam

Cytat:
Napisane przez piekielkoo Pokaż wiadomość
Dziewczyny ma ktoś u Was wrodzinie małe dziecko (ok3lat) i królika?
Ja mam 3 letnie dziecko w domu i królika miałam w domu jak było młodsze. Artuś bał się go dotknąć tylko lubił siedzieć i patrzeć jak królik sobie hasał po pokoju

Cytat:
Ja czekam na zakupy aż schudnę wtedy kupię całą szafę nowych "szczupłych" ubrań
Ja mam całą szafę szczupłych ubrań

Poza tym wcześnie się pobraliście. Ja raczej nigdy bym tak wcześnie za mąż nie wyszła, ale dla mnie ślub i takie tam są bardzo mało ważne.. Zresztą taka ze mnie katoliczka jak z koziej dupy trąba więc..

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
jasne jasne, tak tylko mówię kurczaka na parze zaserwuję sobie w poniedziałek, razem z warzywami mrożonymi co dostałam od hortexu na śródce dzięki za pomysł
Jeszcze je masz?

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ja dziś mam rodzinne święto małe, a co za tym idzie- całą paradę ciast- kruche z jabłkami, murzynek, babka piaskowa i bóg wie co jeszcze będę się dzielnie trzymać żeby nie zjeść wiecej niż 1 kawałka, bo mam motywacje- wreszcie coś drgnęło i jest 63,6 postaram się ładnie jeść, muszę wreszcie się wziąć za siebie!
Ja też! Wczoraj koleżanki wpadły bo mam urodziny, coś tam wpadło ale nie dużo Do brzucha oczywiście Ale teraz mam problem z prezentem W kartce było opakowanie prezerwatyw i teraz musze je gdzieś chować bo jak ktoś je znajdzie to będzie świetnie

A dzisiaj rodzinka wpada, ale dzisiaj już nic nie jem
Stary 2012-03-11, 09:59   #227
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

O Matko z córką jakiego mam kaca! MUsze chyba pójść do sklepu po jakąś cole bo w buźce suchooo ;/

PannaMigotkaa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 10:15   #228
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
O Matko z córką jakiego mam kaca! MUsze chyba pójść do sklepu po jakąś cole bo w buźce suchooo ;/
poszalało się co?
Stary 2012-03-11, 10:19   #229
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

uuuu tez mam kacora dzisiaj poszłam wczoraj z kolezankami na impreze i troche %% wpadło
Ale potanczyłam sobie tylko teraz jakos dennie sie czuje a co najgorsze nie mam zielonej herbaty wiec musze jakas owocowa meczyc bo moj len kategorycznie zabronil mi isc do sklepu

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-11, 11:19   #230
Maartikrk
Zakorzenienie

Dzień dobry !

Ja po śniadanku.. 2 kromki chlebka razowego "fit" z biedronki, mniam !! 2 jajka na miękko, serek topiony i pomidorek, do tego zielona herbatka o smaku pożeczki i żurawiny

Dziś na wadze było 68,2 więc jutro powinnam zobaczyć 67 z hakiem

Cytat:
Eldo_rado jak byś miała chwilkę to proszę napisz mi o Twoim króliczku. Chodzi mi o choroby przechodził, ząbki i pazurki, i jeśli mogę to proszę o zdjęcie

Po mimo nerw jakie mi towarzyszą odkąd się odchudzam na nowo jestem bardzo szczęśliwa, do lata znów będę się dobrze czuła sama ze sobą

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Martynko za silną wolę

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

A jeszcze rasa oczywiście
Oj dzięki, dzięki ! Racja - bedziemy się świetne czuć w swoim ciele... !! JA sobie ustawiłam na telefonie motywującą tapetę i TŻ się wczorja pyta : "Uuuuu...a co to? ?"

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Kupuję mix sałat w Biedronce, do tego wrzucam kawałki tuńczyka (z puszki, w sosie własnym), pokrojone pomidory, czarne oliwki, dodaję odrobinę oliwy i posypuję jakimiś ziołami.

Bardzo podoba mi się ten program biegania. Może dzisiaj zrobiłabym sobie ten test?
Weekend ciężki, jak zwykle za dużo alkoholu.
Mniam, pyszna sałatka, zrobiłaś mi smaka. Dziś wieczorem pojadę do sklepu i kupię mix sałatek, tuńczyka mam

Cytat:
Nie daj się !! Ja wczoraj przetrwałam pizzę z wszystkimi składnikami świata to Ty dzisiaj przeżyjesz zjadane przez rodzinkę ciasta Wiesz jaka jest to satysfakcja później?

Cytat:
uuuu tez mam kacora dzisiaj poszłam wczoraj z kolezankami na impreze i troche %% wpadło
Ale potanczyłam sobie tylko teraz jakos dennie sie czuje a co najgorsze nie mam zielonej herbaty wiec musze jakas owocowa meczyc bo moj len kategorycznie zabronil mi isc do sklepu
Ładnie dziewczynki zaszalały

Edytowane przez Maartikrk
Czas edycji: 2012-03-11 o 11:23
Stary 2012-03-11, 11:23   #231
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość
Nie daj się !! Ja wczoraj przetrwałam pizzę z wszystkimi składnikami świata to Ty dzisiaj przeżyjesz zjadane przez rodzinkę ciasta Wiesz jaka jest to satysfakcja później?
oj tak- satysfakcja potem jest, bo słodycze itd to straszny wróg, z którym zazwyczaj sobie nie radzę a przeciez chcę schudnąć, chce pokonac słabości! ostatnio mam tyle na głowie, tyle się dzieje, ze na dietę 'nie mam czasu' .. .wiem, ze to zadne wytłumaczenie, ale będąc ciagle w beigu ciążko się pilnowac... ale powoli wracam na dobre tory nie dam się ciastom!
Stary 2012-03-11, 11:31   #232
Maartikrk
Zakorzenienie

Eldo_rado Nie daj się, nie daj ! Powiem szczerze, że ja wczoraj myślałam, że się złamię i zjem pizzę... Kazałam TŻ'owi zjeść wszystko a ja wcięłam wieśniaka I koniec !

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Jakie ćwiczenia robicie na nogi? Bo ja ostatnio robię to:

http://www.youtube.com/watch?v=k0vEf...ure=plpp_video

Ale nie wiem czy jest do końca skuteczne bo rano nie budzę się z zakwasami
Stary 2012-03-11, 11:35   #233
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
ja też miałam mieć, imieniny wujka, też zawsze pyszności na talerzach, sałatki, ryba po grecku a ciast to już w ogóle ale wykręciłam się pod pretekstem nauki chemii. Jestem okropna, wiem ale rodzicom to też na rękę było bo mieli wyjechać o 11:30 a ja dopiero wtedy skończyłam myć samochód, godzina na ogarnięcie, nie zdążylibyśmy a tak to ich obiad nie ominie

bądź dzielna i nie daj się szarlotce

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Jeszcze je masz?
wszystkie 6 paczek mam smaczniejsze rzeczy w lodówce niż mrożonki ...

Cytat:
Cytat:
no ładnie rzeście poszalały na kaca najlepsze to kawa i rosołek leczcie się ładnie

a ja się zakochałammm wczoraj
http://www.sequinshoes.pl/063-koturn...ne-black.html# w tym państwie, oba kolory, chyba sobie zafunduje na wielkanoc, są dokładnie takie jakie chciałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-11, 11:51   #234
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

Jakie ćwiczenia robicie na nogi? Bo ja ostatnio robię to:

http://www.youtube.com/watch?v=k0vEf...ure=plpp_video

Ale nie wiem czy jest do końca skuteczne bo rano nie budzę się z zakwasami
takie składy sa dobre, tylko żeby były skuteczne trzeba pamiętać, ze plecy zostają PROSTE zawsze. tzn tułów wyprostowany, pod katem prostym do podłogi, nieruchomy. i nogi pracuja tylko, wtedy są bardziej zaangażowane i te ćwiczenia dają efekty ta pani z filmiku rochę się pochyla do przodu i nie wygląda na to, zeby nogi cały czas rpacowały intensywnie. prosty, nieruchomy tułów- i będą efekty jak robię tak to faktycznie- czuję nogi.
Stary 2012-03-11, 12:30   #235
arnama
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Ja na szczęście po 90tce nie mam kaca
ALE wczoraj nieśmiało waga mi pokazała 57 kg ale wiem że to nie stałe, z powodu utraty wody pewnie było
Natomiast na imprezie posłyszałam jak moja ciocia mówiła do Babci: "Ale Karolinka schudła, nie?" i przyznam że mi skrzydła urosły na chwilkę
Jedzenia mnóstwo pysznego było, ale jadłam chudą wędlinę, sałatkę "gyros" i trochę bigosu, więc chyba nie aż tak tragicznie
W pt nie zdążyłam poćwiczyć (tylko 100 brzuszków), wczoraj nie byłam w stanie ale dziś, zaraz chyba wskoczę na rowerek
Uzbierałam troszku kasy po urodzinach i też mnie będą czekać zakupki

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 12:36   #236
Eldo_rado
amor vincit omnia

moja kochana mama była na zakupach i kupiła mi leginsy są super, bo nie prześwitują i fajnie opinają nogi (nie ściskają! tylko ładnie przylegają ), przez co wydają się mniej galaretowate i rozlane jedne zamówiłam sobie na allegro wiec na początek wiosny mam już 2 pary i nie muszę się martwić, że nie będę miała w czym chodzić

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2012-03-11 o 12:37
Stary 2012-03-11, 13:21   #237
agusia_264
Rozeznanie

Cytat:
Kalirona też się tego obawia. I za 2 miesiące na pewno pójdę po skierowanie na badania Zaraz przed wzrostem wagi robiłam badania i były super Kontrola niebawem

Chyba troszkę źle mnie zrozumiałyście. Ja nie chcę królika żeby Zuzia miała atrakcję.Ja nie jestem z tych osób która pozwala dziecku na wszystko. Kocham zwierzęta i nie pozwoliła bym nigdy małej zrobić krzywdę zwierzakowi. JAk by nie patrzeć to by było moje drugie dziecko Zuzka bawiła się kilka razy z kotkiem i była delikatna i ostrożna, a króliczek był by pod moją opieką. Zuzia miała by tylko dostęp do niego pod moją opieką Więc spokojnie

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Maartikrk mnie motywują takie zdjęcia ale wiem że takiej figurki to ja nigdy mieć nie będę ale co tam I tak będę piękna ))
A czemu nie będziesz mieć? ja tam wierze że będę taka jaka zapragnę muszę się tylko postarać

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
piekielkoo Oj ja też nie i nie wiem czy bym chciała mieć aż tak chude nogi ale dla mnie jest to motywacja mna zasadzie, że skoro one mogą być chuda to dlaczego ja nie ?

Wróciłam od TŻ gdzie były 2 pizze...i....uwaga - nie dałam się, choć TŻ na złość wcinał ją ciągnąc serem na kilometr Zjadłam grzecznie wieśniaczka z ciemnym pieczywem a później wypiłam zieloną herbatę
brawo pewnie jesteś z siebie dumna ja bym była

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
trzymam kciukia bym chyba nie dała rady przestać po jednym kawałku jak już zjem jeden to koniec rusza lawina i rzucam sie na jedzenie

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Już nie mam. Sama zrezygnowałam, bo ja mam 160 cm wzrostu i jestem otyła a ona ma 175 cm wzrostu i jest szczupła, a mój trening to bieganie i marsz. Jednak mój marsz a jej marsz się bardzo różni, a nie chce latać za nią żeby ją dogonić więc każda z nas sama teraz biega

Ja jak byłam młodsza to tate prosiłam żeby taką zrobił Już nawet wtedy miejsce zagospodarowałam

Ja mam 3 letnie dziecko w domu i królika miałam w domu jak było młodsze. Artuś bał się go dotknąć tylko lubił siedzieć i patrzeć jak królik sobie hasał po pokoju

Ja mam całą szafę szczupłych ubrań

Poza tym wcześnie się pobraliście. Ja raczej nigdy bym tak wcześnie za mąż nie wyszła, ale dla mnie ślub i takie tam są bardzo mało ważne.. Zresztą taka ze mnie katoliczka jak z koziej dupy trąba więc..
Dokłądnie wszystko zależy od osoby trzeba to czuć my wiedzieliśmy ze chcemy być ze sobą na zawsze więc nie było sensu czekać skoro można już być ze sobą cały czas , budzić się razem itp Dla nas ślub jest ważny najpiękniejszy dzień w życiu warto go przeżyć . Chociaż raz jeden w życiu czuć się najważniejszą osobą na świecie.

Edytowane przez agusia_264
Czas edycji: 2012-03-11 o 13:26
Stary 2012-03-11, 13:27   #238
Maartikrk
Zakorzenienie

agusia_264 Oj jestem dumna, jestem ! A Ty byś się Kochana pochwaliła w takim razie fotkami ze ślubu !!
Stary 2012-03-11, 13:29   #239
agusia_264
Rozeznanie

Dziewczynki dzieś u mnie znowu spadek tak jak chciałam! Ujrzałam 80,6!!! czyli od wczoraj -0,6kg w następnym tygodniu musi być 79 nareszcie upragniona 7 dziś się wyspałam wstałam o 9:30 mąż wstał o 8:30 ale chodził na paluszkach umył podłogi i leżał obok mnie mój kochanya teraz gotujemy obiadek będą pulpeciki z mięsa mielonego z gotowanymi ziemniaczkami Miłej niedzieli kochane
Stary 2012-03-11, 13:29   #240
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

Dokłądnie wszystko zależy od osoby trzeba to czuć my wiedzieliśmy ze chcemy być ze sobą na zawsze więc nie było sensu czekać skoro można już być ze sobą cały czas , budzić się razem itp Dla nas ślub jest ważny najpiękniejszy dzień w życiu warto go przeżyć chociaż raz jeden w życiu czuć się najważniejszą osobą na świecie.
My mamy tak samo
Często ludzie sie dziwią: "Tak młodo się pobraliście?"
A czasem też, zwłaszcza mąż, w pracy, słyszał od kolegów teksty w stylu: "Po co tak wcześnie?", "Czemu sobie życie komplikujesz" itp (nie na widzę tego, bo to nasza sprawa), no ale mąż odpowiada zazwyczaj coś w stylu: "Jak byś znalazł tę jedyną, idealną kobietę, to byś zrozumiał i długo byś się nie zastanawiał" i wtedy wszelkie docinki milkną
A sam dzień ślubu BAJKA! Nawet się nie spodziewałam że to aż takie wyjątkowe

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości