![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♣ wszystkomająca wymiana ♣ wrzesień
witaj
![]() Podoba mi się PERFUMOWANA WODA TOALETOWA MARCEL Legendarna pasta cukrowa do depilacji Camsakizi + ulotka informacyjna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
tulipan
pas 28-30cm dł 62cm bez ramiaczek paszki 35cm topshop dł ok 80cm paszki 42cm koszula jest bardzo mocno zwazana i z tyłu zmarszczona jest soro za duża na mnie w realu a wymiarki paszki 55cm dł 76cm Ja równiez poprosze o wymiarki
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wszystkomająca wymiana wrzesień
nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#215 |
Wtajemniczenie
|
s ? ja noszę L i są na mnie dobre. pas pomnóż x 2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Jasne, wszystko podam, tylko nie obiecuję, że dzisiaj, bo od kilku dni mam straszny młyn a dzisiaj jeszcze szkolenie
![]() Co do sukienki, to szukam za nią czegoś przydatnego, najchętniej nie ciuchowego (np. fajne perfumy oryginalne -miniatury lub z ubytkiem, karty micro sdhc min 8gb i takie tam różne) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
kochana nie ukrywam że najbardziej zalezy mi na pedzlach
![]() Jeśli chodzi o twój wybór to niestety marmurkowa i chabrowa została wymieniona w zeszłym tyg z elssane (zapomniałam odznaczyć) ;( wieczorem podam Ci wymiarki pozostałych rzeczy
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
szukam jednak czegoś innego
![]()
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
A co Ci się u mnie spodobało?
Ja w sumie ciekawa jestem zapachu oriflame by marcel. Poza tym w sumie mogę przygarnąć pastę cukrową i pędzle maxfactora, jeśli zwolni się rezerwacja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♣ wszystkomająca wymiana ♣ wrzesień - XS/M
w odpowiedzi do mojej wish - jakie masz te płytki z hh i spódniczkę?
![]() a jeśli o euphorie chodzi - mam w tej chwili prawie całą, także małych odlewek raczej nie szukam ;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Rozeznanie
|
- cyrkonie KLAMRA DO WŁOSÓW , motyw motyl - DUŻO CYRKONI - cyrkonie nie odpadły i nie zamierzają (co mi przekazały w tajemnicy
![]() coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Oj niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1348760256 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
to jest taki kołnierzyk, nie wiem czy można to nazwać naszyjnikiem. może i tak, po prostu kołnierzyk, tylko, że z perełek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Rozeznanie
|
Sukienka jest w negocjacji, ale ta dziewczyna nie logowała się już kilka dni, więc sama nie wiem:/
Najwyżej jakbyś była skłonna poczekać jeszcze powiedzmy do końca tygodnia, to może by mi się wyjaśniło. Co do sukienki, to jest to S-ka, dokładnie to ma: 80 cm długości (z takimi falbankami u dołu), w biuście ma 41 cm, na ramionach takie bufki, a w pasie 27 cm, ale rozciąga się do 41 i ma szlufki na pasek na talii mi jeszcze podoba się wisiorek z madrytu, a jakbyś mi mogła napisać o tym kalpi tone, to byłabym wdzięczna ![]() Ps. aha chyba wcześniej nie pisałam, ale jestem z lublina jakby coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Wtajemniczenie
|
nic, nie moje rozmiary
![]()
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
hej, mogę oddać sweter pudrowy za żakiet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Wtajemniczenie
|
Podobaja mi sie jedynie pedzle ale masz w rezerwacji. Nie planujesz dokladki?
![]()
![]() |
#233 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ♣wrzesień♣ Obcasy,Marynarki,Kurtki,S pódnice, Torebki,Chustki,Biżu,Zega rki,Suk
jasne, mi pasuje, chętnie pozbędę się tych rzeczy, bo są mi nie potrzebne
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Wtajemniczenie
|
legginsy się raczej już nie zwolnią. pozdrawiam!
![]()
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
spodobało mi się dużo rzeczy ale ich już niestety nie masz, a tak to tylko pędzle z maxfactor które i tak są już zarezerwowane a to i tak za mało jak za sukienkę, także niestety nic
![]()
![]() |
#237 |
Wtajemniczenie
|
hej , niestety nic nei wpadło mi w oko,, daj znac jak bedziesz miała jakies nowosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Rozeznanie
|
to ta maska byłaby ok, w sumie ja mam ciemne włosy i zastanawiam się nad rozjaśnieniem ich, ale jak efekt przyciemnienia nie jest na stałe, to przeżyłabym
![]() a to wisior nie jest na wymianę? Dobrze rozumiem? ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- mam tylko to zdjęcie sukienki na ten moment |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Rozeznanie
|
podoba mi sie 1,2,3 - czerń marynarka DeFacto, piękna! - możesz podac szerokośc od pachy do pachy? poza tym krem milk and Honey orifflame i krem do rąk
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.