![]() |
#211 |
Rozeznanie
|
Dot.: LISTOPAD-Everyday Minerals, Lucy Minerals, Alverde, Barry M,zapachy i inne różn
no to trochę za mało .. trudno
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: LISTOPAD-Everyday Minerals, Lucy Minerals, Alverde, Barry M,zapachy i inne różn
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za odlewkę Angela? ![]() Poza wątkiem mam chyba jeszcze jakiś okrągły wkład cieni Inglota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie za:
Everyday Minerals - puder Sunlight Finishing Dust - zostało ok.1/3 (widoczne na zdjęciu)?
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Ja byłabym chętna na wymianę, bo chciałam wypróbować ten puder.
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie
Lancome Teint Idole Ultra 24h - kolor 01, używany przez około 2 tygodnie, myślę że min.90% jest - oddam tylko za inny podkład |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
hej, kurcze nic mi się już nie przyda z Twojego wątku...
jeszcze przetestuję ten odcień 01 bo boję się że za jasny może być, może ty cos dobierzesz do shiseido albo do diora? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
mam wish listę na początku wątku
![]() szukam: kosmetyki MAC, Dior, Guerlain Guerlain Parure Lancome Teint Ultra Estee Lauder Double Wear shimmer brick Bobbi Brown paletek NAKED coco mademoiselle, BVLGARI OMNIA crystalline CHANEL CHANCE TRUSSARDI SKIN L'Occitane kremy do rąk produkty lush do przetestowania yankee candle YSL lakiery do ust ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- kod TXTR ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- mam np z wymianki MAC studio sculpt nc15, około polowa opakowania jest jak nie więcej, już patrzę co tam jeszcze mam ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- krem BIODERMA SENSIBIO AR 30ml/40ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
mogłoby być
![]() tylko daj mi jeszcze chwilkę przetestuje ten odcień dzisiaj w sephorze i dam znac ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- 01 beige albatre - to ten odcień, tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
hej, jestem zdecydowana na wymiankę
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- jeszcze potwierdz mi ze to ten odcien 01 beige albatre ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- mój shiseido i mac sculpt za twojego lancome? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
no chyba tak, a ja mam go z wymianki też i nie pytałam nawet o kod, zapomniałam, no cóż..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
ok moge odlac forevera ale ile to jest 5ml?
![]() cale takie pudeleczko jak w sephorze daja? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
Lancome Teint Idole Ultra 24h - kolor 01, używany przez około 2 tygodnie, myślę że min.90% jest - oddam tylko za inny podkład ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
cos za zielony barry m?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
BAN stały
|
L'or de Torrente - odlewka do 10ml
Avon - woda z serii Today, Tomorrow, Always - psiknięta parę razy dla testów tylko, za cholerę nie wiem która to bo na flakonie nie jest napisane, a kartonik wyrzuciłam coś u mnie znajdziesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.