Styczniowo-lutowe Mamusie cz.X Kolejna część rozpakowywania :) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-04, 10:44   #211
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz.X Kolejna część rozpakowywania :)

Hej kochane!!!

Joju ile dzieciaczkow, laseczki serdeczne gratulacje!!!
A Maluchnej Maluchna rzeczywiscie maluchna

U nas noc super, wyspalam sieeeee chociaz dalej zalegamy w lozkua Maly spal do 11,30!!! Z przerwami na jedzonko, ale jednakteraz czuwa i robi sowke

Maz od dzisiaj znowu w pracy i smutno mi okropnieco tu robic??? Jak zyc??? kto wpada na kawe???

Illusion nie wiem, ile Maly wazy, musimy z mezem zwazyc go, ale kluseczka straszna z niego, to fakt

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 10:45   #212
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Cześć
Zaraz idę po Małą i będziemy się karmić.
Czy wy macie jakieś specjalne topy, bluzki do karmienia? Bo trochę mnie wkurza, że się ciągle muszę rozbierać

I hm..zewsząd słyszę " a to jednak chcesz karmić? ale wiesz, że to ci zmasakruje piersi?"...na prawdę potem tak źle jest skoro tak mi wszyscy kraczą?
ja podciagam do gory, o wiele wygodniej mi tak i dyskretniej

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Measia : piękna Mała, gratulacje!

Black: kurdę, trzymam kciuki, żeby coś się w końcu konkretnie podziało..

Ale jestem niewyspana, ziewwww.
ja spalam teraz a teraz ssaczek je

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
może właśnie dziś będzie Waszym dniem trzymam kciuki

jaka kochana teściówka tylko ją za takie "miłe" słowa

dziewczynki nie było mnie od piątku a w weekend dość dużo spraw było.
W sobotę wreszcie zrobiłam aptekarskie zakupy i tak nie wszystkie bo części nie mieli albo były krótkie daty ważności. Np. Biogaia chciałam kupić i raz że się okazało, że to prawie 70 zeta kosztuje (mała buteleczka) to jeszcze jest ważna do połowy marca. Więc stwierdziłam, że zakupię jak już się Dzidziuś urodzi
W sobotę posprzątaliśmy z małżonem mieszkanko, upiekliśmy ciasto i jakieś mięsko na niedzielny obiadek.
A w niedzielę tyle co się zwlekliśmy z łóżek (przed 10-tą) dzwoni teściowa, czy mogą przyjechać. Ale spoko, nie na wizytację tylko na wizytę przyjechali przywieźli nam same dobre rzeczy (faworki, sałatki, obiadki), obejrzeli wózeczek, Kubusiowe łóżeczko i nie powiem chyba byli zszokowani, że już wszystko mamy i powiedzieli, że sobie bardzo dobrze radzimy sami bez niczyjej pomocy ale, że gdybyśmy czegoś potrzebowali to żebyśmy mówili to nam zawsze pomogą takie to powiem Wam miłe było
ale żeby nie było tak super to rano popsuł mi się komputer
ile??? u nas 31zl

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Uwaga uwaga, wiesci od maluchnej: Ola juz na swiecie, malenka jest, 2500g i 48cm. Kruszynka po mamusi. 10 punktow dostala.

brawo
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 10:45   #213
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewadylewska Pokaż wiadomość
Tak duzo to nie, mialo kolor ciemno zolty, ale od wczoraj co jakies siku, znowu wypadaja kawalki takiej przezroczystej galaretki... Nie wiem
kurczątko, to mnie zestresowałaś :/ w zeszłym tygodniu 2 razy takie dziwne coś tylko przezroczyste miałam na wkładce (nie było tego dużo i myślałam, że to po prostu śluz) a jak to kurczę nie śluz... boję się... dobrze, że jutro wizyta, może do niej nie urodzę i wtedy opowiem doktorkowi
Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Też się nad tym zastanawiam czy doczekam
Nad laktatorem też myslallam,ale w koncu kupilam.Mam nadzieje ze sie przyda
a jaki laktator?
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 10:46   #214
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

nancykenator, scotasia, meduzza, nafiyqa dziękuję !! :-*

A z jakich rejonów jesteś nafiyqa??

Gratulacje dla maluchnej,ale maleństwo się pojawiło
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 10:46   #215
iffonka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Gratuluję piąteczki i tego, że jednak znalazłaś trochę siły na szkołę jeszcze. Ja mam w środę ostatni exam i biada mojej córze jak będzie chciała wyjść we wtrorek w nocy, już po mojej nauce Ojj będę wpominać do końca życia
Ja mam jeszcze jedne egzamin w sobotę, ale koleś jest bardzo spoko więc nawet jak by co to myślę że nie będzie problemu. A co do tej poprawki to jakoś na razie się nie martwię, zobaczymy co ma być to będzie.

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
o taki http://allegro.pl/show_item.php?item=2970407897 nie wiem czy link sie dobrze wyswietli, tytuł aukcji LAKTATOR PHILIPS AVENT VIA + POJEMNIKI *BPA FREE* to laktator reczny, mysle, ze dla mnie wystarczajacy. A cieszy sie duza popularnoscia na all, wiec mam nadzieje,ze bedzie ok.

Ja właśnie też jeśli kupię to ten już go mam w obserwowanych. Wydaje się być ok a myślę że na elektryczny nie ma co się rzucać.

Cytat:
Uwaga uwaga, wiesci od maluchnej: Ola juz na swiecie, malenka jest, 2500g i 48cm. Kruszynka po mamusi. 10 punktow dostala.

Ale szybko poszło GRATULACJE
Stary 2013-02-04, 10:48   #216
LadyWhisper
Zakorzenienie

Fewcia witaj
Tez cala ciaze mialam zagrozona wiec rozumiem Twoje obawy, ale mam juz mojego Puculka miesiac, takze wszystko dobrze sie skonczylo i u Ciebie tez tak bedzie

Stary 2013-02-04, 10:49   #217
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
oczywiscie nie obylo sie bez złotej uwagi tesciowej - na dzien dobry "O, widze ze brzuszek jeszcze jest, moze tam juz nastepny wnuczek jest!?"

dzis moze tez zajrzy rodzinka, potem w tyg maja wpasc kolezanki z pracy bo ferie maja wiec zapowiada sie pracowity tydzien
maly wczoraj grzeczniutki, jadl i spal grzecznie w wozeczku
teściowe są the best
ty jeszcze możesz wytrzymać z tymi odwiedzinami? ja już mam dość, a została mi jeszcze ejdna ciotka i właśnie koleżanki z pracy, ale na razie nie wiem kiedy

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 10:51   #218
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
kurczątko, to mnie zestresowałaś :/ w zeszłym tygodniu 2 razy takie dziwne coś tylko przezroczyste miałam na wkładce (nie było tego dużo i myślałam, że to po prostu śluz) a jak to kurczę nie śluz... boję się... dobrze, że jutro wizyta, może do niej nie urodzę i wtedy opowiem doktorkowi

a jaki laktator?

ja kupiłam ręczny PHILIPS AVENT VIA SCF310/12. Nie najdroższy, ale czytałam o nim bardzo dobre opinie. Ja z tych przezornych Poza tym jestem maniaczka zakupów internetowych więc jakby się okazało,że jest mi nagle potrzebny to byłby problem Aa... i sprawdzałam cenę w hurtowni to była prawie dwa razy wyższa :( i weź tu nie kochaj all :P
Stary 2013-02-04, 10:51   #219
nancykenator
Zakorzenienie

szaja dokładnie 63 złocisze, także grzecznie podziękowałam i stwierdziłam, że pójdę do innej apteki. Dziwne, bo oni inne rzeczy nie mają wcale takie drogie, co prawda ja nie jestem typem lekomaniaczki kupującej co trochę coś, nawet w ciąży nie biorę niczego prócz tego co mi lekarz karze więc może się tak nie znam ale i tak nie jest tam aż tak drogo a tu tyle za maciupkie opakowanie.
Stary 2013-02-04, 10:53   #220
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Cześć Dziewczyny! Pewnie się zastanawiacie co to za "nowa"pisze
Otóż śledzę Wasz wątek mniej więcej od połowy. Też czekam na przyjście na świat mojej Małej. I powiem Wam szczerze, że czytając Wasze wypowiedzi jest mi troszkę lżej. Miałam bardzo ciężką ciążę i tak mnie to wszystko zdołowało.
Ale jakoś nie miałam odwagi napisać wcześniej mam nadzieję, że mimo końcówki, to przyjmiecie mnie do swojego grona choć na chwilkę :pr osi:
Termin mam na 27 lutego, ale już schizuję. Mam skurcze, nieregularne co prawda, ale mam. Pewnie panikuję
Jak zabierałam się za pisanie tego posta to miałam do Was milion pytań, a teraz już zapomniałam o wszystkim

Jedyne co pamiętam, co miałam napisać, to kciuki dla Black, biedna tak się męczysz...
Gratuluję wszystkim Mamusiom i trzymam kciuki za te, przed którymi wszystko dopiero!
witamy
Stary 2013-02-04, 10:53   #221
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Fewcia witaj
Tez cala ciaze mialam zagrozona wiec rozumiem Twoje obawy, ale mam juz mojego Puculka miesiac, takze wszystko dobrze sie skonczylo i u Ciebie tez tak bedzie

Dziękuję dziękuję dziękuję! Potrzebowałam takich słow przez ostatnie osiem miesięcy...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 10:53   #222
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
ja kupiłam ręczny PHILIPS AVENT VIA SCF310/12. Nie najdroższy, ale czytałam o nim bardzo dobre opinie. Ja z tych przezornych Poza tym jestem maniaczka zakupów internetowych więc jakby się okazało,że jest mi nagle potrzebny to byłby problem Aa... i sprawdzałam cenę w hurtowni to była prawie dwa razy wyższa :( i weź tu nie kochaj all :P
to Ty jesteś tak uzależniona jak mój mąż cały czas siedzi na all a zakupy dla Dzidziusia to najchętniej wszystko kupiłby na allegro, śmieję się z niego, że niedługo to nawet majtki będzie sobie przez internet zamawiał
Stary 2013-02-04, 10:54   #223
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam rozwarcie na luzny palec od 32 tyg, od conajmniej tygodnia mam na 2 palce i jeszcze sie trzymam w dwupaku... takze roznie to z tym jest.
No niestety, dlatego lekarze nie chcieli mnie trzymać w szpitalu, bo powiedzieli, że może się zacząć równie dobrze za godzinę, jak i za tydzień. Oby jednak za godzinę.

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Black nie narzekaj...Zobacz ile Lenova przenosiła, ile dziewczyn musiało leżeć, miało zagrożone ciąże... To uczucie, że ma się już dość ma na pewno każda z nas, ja też już nie mogę ani siedzieć ani leżeć ale to chyba norma. Trzeba się cieszyć, że nie miałyśmy większych komplikacji w przebiegu ciąży i, że nasze dzieci donoszone
Poza tym mi ginka też przysięgała, że nie przenoszę, bo główka przyparta, rozwacie i skrócona szyjka i co? Mam iść do niej na reklamację?

ezzo Gratuluje! Czyli USG zawsze zawyża wagę....
Maluchna
Kochana, ale ja się tak złoszczę, bo po 1. przez tę cesarkę, a po 2. przez ten szpital ostatnio...

A co do USG, to kruszynka Badzi miała ważyć 3500g, a ważyła 3850g, z kolei u kuzynki mojego szwagra na USG wyszło 3600g, a synek ważył 4600g i musieli używać ciągu próżniowego, żeby go wyciągnąć... Tak więc w gruncie rzeczy różnie to bywa.

Cytat:
Otóż nasza córcia - Blanka (mam nadzieję, że nadal jest dziewczynką, ponieważ na 100% ani razu tego nie usłyszałam;-) ) jest baaaaaaardzo skręconym Maleństwem. Prawie w ogóle przez nią nie śpię
Wg lekarza, termin mamy na 27 lutego, ale mam dziwne wrażenie,że będzie wcześniej. Miesiąc temu jak byliśmy na USG, to Mała się jeszcze nie przekręciła. Kolejne USG mamy 12 lutego, jeśli nadal siedzi na pupci, to 20 cc. Ale czytałam historię Black Sanctum i wiem,że nie ma co się nastawiać. Porodem jestem przerażona,myślę sobie że nie dam rady... :-(
Dużo tych Blanek ostatnio, ale wcale się nie dziwię, bo to bardzo ładne imię.

A co do mojej historii, to się nie przejmuj, ja jestem - jak widać po różnych wydarzeniach - wybrykiem natury. Rzadko się zdarza, żeby w ostatniej chwili maleństwo się samo z siebie przekręciło, wszyscy lekarze "wywalają gały", jak im mówię, że niunia moja się obróciła około 39. tygodnia, także... Nie martw się na zapas.

Cytat:

No i cudownie!
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 10:55   #224
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
witamy

Dziękuję

Jesteście bardzo miłe Jestem z Wami praktycznie od paru minut a czuję się jakbym była od zawsze
Stary 2013-02-04, 10:58   #225
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
nancykenator, scotasia, meduzza, nafiyqa dziękuję !! :-*

A z jakich rejonów jesteś nafiyqa??
Ja jestem z calkiem innych, ale jako dziecko i nastolatka kazde wakacje spedzalam w Domanicach (nie wiem czy kojarzysz, gdzie to jest, ok 20km od Siedlec ).

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 11:00   #226
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
to Ty jesteś tak uzależniona jak mój mąż cały czas siedzi na all a zakupy dla Dzidziusia to najchętniej wszystko kupiłby na allegro, śmieję się z niego, że niedługo to nawet majtki będzie sobie przez internet zamawiał
To prawda Nie wiem czy jest jakaś rzecz (poza ubrankami) dla Małej którą kupiliśmy w sklepie "na żywo"

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

Dużo tych Blanek ostatnio, ale wcale się nie dziwię, bo to bardzo ładne imię.

A co do mojej historii, to się nie przejmuj, ja jestem - jak widać po różnych wydarzeniach - wybrykiem natury. Rzadko się zdarza, żeby w ostatniej chwili maleństwo się samo z siebie przekręciło, wszyscy lekarze "wywalają gały", jak im mówię, że niunia moja się obróciła około 39. tygodnia, także... Nie martw się na zapas.

Właśnie się martwię bo tak jak Ty wolałabym cesarkę. To pewnie moje fanaberie, ale poród naturalny mnie przeraża

PS. Właśnie odkryłam jak zamieszczać kilka cytatów w jednym poście

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Ja jestem z calkiem innych, ale jako dziecko i nastolatka kazde wakacje spedzalam w Domanicach (nie wiem czy kojarzysz, gdzie to jest, ok 20km od Siedlec ).

Kojarzę kojarzę
Stary 2013-02-04, 11:00   #227
misia1505
Rozeznanie

Cytat:

super
Stary 2013-02-04, 11:02   #228
scotasia
Wtajemniczenie

Wiecie co.. tak się zastanawiam.. zapisałam sie na dzis na usg, bo martwi mnie to, ze moja waga nie rosnie od miesiaca i brzuszek tez nie zwieksza swojego obwodu. Staneło na 95cm i ani drgnie. Czy jest sens robic usg w 37/38 tyg??? Ostatnie mialam w 33 tyg w szpitalu i moja ginka juz nie zamierzała mnie wiecej wysylac. Ale wiekszosc z Was miało chyba usg co wizytę? bo tak siedze i mysle, czy nie przesadzam...
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 11:06   #229
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
espumisan i bobotic to chyba to samo (myślę, że warto mieć bo jak dzidziusia będzie bolał brzuszek-jakieś wzdęcia czy coś to wolę mieć mu co dać niż latać z nim do apteki a Biogaia to probiotyk ale szaja kiedyś pisała, że na brzuszkowe problemy (kolki itd) też się nada, ogólnie ja wolę mieć, bo potem z Małym to ciężko będzie mi do apteki wyskoczyć szczególnie jak będzie płakał.
U mnie biogaia jest po 23zl, wiec te 70zl u Ciebie to istny szal
Tylko kiedy to podawac? Codziennie? Czy jak zajdzie potrzeba? (jaka?)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 11:07   #230
meduzza
Zadomowienie

Cytat:

Suuuuper! Rzeczywiście kruszynka ta Oleńka- ja mam kilka ciuszków na wcześniaki, przydałyby się teraz Maluchnom
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 11:07   #231
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Kojarzę kojarzę

Stary 2013-02-04, 11:10   #232
Debrah
Zakorzenienie

Witamy kolejne maluszki na świecie!

Moja znów się upomniała o jedzenie, ale jadła chwilę, więc myślę, że jej się pić po prostu chciało. Potem zasnęła mi na klatce piersiowej (ona lubi na brzuszku leżeć) i teraz ją odłożyłam. Śpi.

Słuchajcie - wczoraj dopadła mnie skleroza i zjadłam jedno owsiane ciastko z orzechami - Małej nic nie jest na szczęście - to jakto jest - jeśli jem coś "zakazanego" a dziecko nie reaguje na to źle, w żaden sposób tzn że na ten produkt nie jest wrażliwe i mogę go jeść??
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 11:10   #233
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

Ale kruszynka Gratulacje
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 11:11   #234
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co.. tak się zastanawiam.. zapisałam sie na dzis na usg, bo martwi mnie to, ze moja waga nie rosnie od miesiaca i brzuszek tez nie zwieksza swojego obwodu. Staneło na 95cm i ani drgnie. Czy jest sens robic usg w 37/38 tyg??? Ostatnie mialam w 33 tyg w szpitalu i moja ginka juz nie zamierzała mnie wiecej wysylac. Ale wiekszosc z Was miało chyba usg co wizytę? bo tak siedze i mysle, czy nie przesadzam...
ja też jestem w 37/38 tygodniu, ostatnie usg 4 tygodnie temu a jutro mam wizytę a lekarz już miesiąc temu zapowiedział, że będziemy robić usg, żeby Dzidziusia zważyć itd.
Poza tym z tego co widzę, co mój doktorek robi podczas tego usg to on też bada przepływy a to jest ważne w końcówce ciąży.
Poza tym, jeśli nie pójdziesz na to usg to potem aż do porodu będziesz myślała, czy wszystko jest aby na pewno w porządku i będziesz się stresować i myślę, że w ciąży to w ogóle nie powinno się używać słowa "przesadzam".
Stary 2013-02-04, 11:11   #235
e_vel
Wtajemniczenie

Q*wa ale jestem zła Dzwoniłam do ZUS-u bo chciałam wiedzieć kiedy dostanę macierzyński i co? NIC mi nie powie na telefon tylko osobiście z dowodem. Nawet mi nie sprawdzi czy wszystkie dokumenty są jak należy A osobiście to ja mam 30 km do Zus-u i nie zamierzam tam jechać z małą na rękach!

Dostała już któraś macierzyński? i po jakim czasie po porodzie?
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 11:12   #236
LadyWhisper
Zakorzenienie

a co do koszulek do karmienia, teraz super bokserki są w HOUSE, 19,90 kosztują (ze starej kolekcji można chapnąć nawet za 9zł ) rozpinane na biuście, gładkie, u góry z ładną koroneczką, pełno kolorów jest, ja już 4 kupiłam i zakładam po prostu pod sweter czy jakąś inną bluzkę, to do góry, tamto odpinam i karmię, mega wygodne

o takie
http://www.sklep.house.pl/odziez-dam...eddate/a/11483
na stronie nawet taniej

Debrah, ja nawet w domu jak są goście to wychodzę do innego pokoju i karmię, nie lubię karmić przy kimś a tak przecież ludzie zrozumieją

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2013-02-04 o 11:14
Stary 2013-02-04, 11:14   #237
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje!!!!!!!!

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 11:14   #238
e_vel
Wtajemniczenie

Maluchna gratulacje
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 11:15   #239
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie biogaia jest po 23zl, wiec te 70zl u Ciebie to istny szal
Tylko kiedy to podawac? Codziennie? Czy jak zajdzie potrzeba? (jaka?)
podpinam się pod pytanie
Stary 2013-02-04, 11:16   #240
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Do czego używamy soli fizjologicznej?
ja własnie dzisiaj zaczęłam używać do przemywania oczka, bo coś łzawi i troszkę ropieje

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Naszej Małej ropiało oczko to sola przemywaliśmy właśnie.
i przeszło? jak szybko?

Cytat:

jaka malizna oj, wszystko będzie pewnie na nią za duże

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Maz od dzisiaj znowu w pracy i smutno mi okropnieco tu robic??? Jak zyc??? kto wpada na kawe???
ale wieczorem będziesz go już miała, a ja tylko na weekendy czekam, a tak to cały tydzień sama niby są moi rodzice, ale to nie to samo, bo jakoś tak mi głupio ich cały czas o pomoc prosić, chociaż wiem, że jakby mogli, to cały dzień by z małym spędzali

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości