|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
Can a na TCP to 20% weszło też na przecenione?
I dziękuje bardzo za zamówienie ![]() Znalazłam w domu leginsy z tej firmy first impression i jakość naprawdę była ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
Jejku kusicie tylko. niby sobie obiecalam ze dosc ale niektore rzeczy maja na prawde tanie. tylko Can na georgeu pisala ze w przszlym tyg robi zamowienie a dwie rzeczy mi sie tam podobaja. A teraz serio jeden musze wybrac.
Can jak by nie bylo tych przeszkod to bedziesz robic to zamowienie?
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
A jak wypada ich rozmiarówka?
#214 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Can dziękuję za zwrot z georga
![]() I za zamówienie z tcp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
Can dziękuję za tcp
![]() ![]() dziewczyny ale kusicie, oczywiście obiecałam sobie że temat zakupowy zamykam do końca lutego, a tymczasem... wciąż wydaje mi się że czegoś nam znowu brakuje ![]() nie wiem czy sprzedajecie (bądź kupujecie) używane ubranka po swoich maluszkach na allegro, zastanawia mnie dlaczego ludzie potrafią kupić używaną rzecz o wiele drożej niż jest normalnie w sprzedaży, kiedy spogladam na spódniczki zara albo wójcik ktore sprzedaly się za 150, albo prawie 200zł to sama nie dowierzam, że to mozliwe ![]() na allegro lubię wyszukać własnie takie cacka i w ten sposób szukam inspiracji (sama nie zawsze mam pomysł na córke) ale w obecnych kolekcjach.. dzisiaj pisałyście o chłopcach jestem akurat w ciąży i oczekuję na przyjscie synka i własciwie dopiero teraz zaczynam odczuwać to o czym pisałyście... przede wszytskim ograniczona jest kolorystyka przeważnie błekity, brązy, itp. oraz nie ma tak wielu dodatków przy coreczce mozna szaleć tuniki, bolerka, spinki, opaski....itp. Mnie urzeka mayoral jezeli chodzi o ubrania chłopiece za to ceny zdecydowanie odstraszaja, ale dla kogos z nieograniczonym budżetem to swietna propozycja ![]() Edytowane przez acha131321 Czas edycji: 2013-02-24 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dla synka baaaardzo lubie bluzy z next'a, jest duzo fajnych wzorów. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a tak zawsze dylemat koszulka czy tunika, bluza czy bolerko a może lekki sweterek... na głowe czapka, opaska kapelusz albo spinka... spódniczka czy sukienka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do kupowania na all to uważam, że czasem można upolować ciuszki nexta np, z zeszłorocznych kolekcji jak nowe za 1/4 ceny - czasem coś kupię, ale prawdę powiedziawszy więcej takich nieznoszonych rzeczy jest na maluszki, teraz wszystko ma praktycznie nowe, bo na allegro nic praktycznie ciekawego nie widuję w rozsądnych cenach - natomiast niedawno zaczęłam wyprzedawać ciuszki po niej, bo nie mam już gdzie ich trzymać, a gdybym miała drugą córkę to jedno nie wiem czy by się w porę roku wpasowała urodzeniem, a druga rzecz - nie odmówiłabym sobie przyjemności kupowania tych pięknych malutkich ciuszków, których teraz jest chyba dużo więcej niż te 3 lata temu w sklepach- sieciówki i sklepy internetowe u nas odkryły w końcu, że na maluszkach się zarabia dobrze ![]()
![]() |
#221 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
u nas na szczęście nie ma problemu ze ściaganiem opasek, córcia lubi takie dodatki więc się nie złości ![]() ![]() ![]() może nie widziałyście aukcji niektórych osob kiedy to używane ubrania zara, wójcik niekiedy next sprzedają się w kosmicznych cenach, po prostu mnie to zastanawia jak można zaplacic 200zł za używaną sukienkę albo 100zł za koszulkę kiedy nowa kosztuje 40-50zł ![]() ![]() to że kupuje się o wiele taniej niż nowe ubrania z poprzedniej kolekcji to dla mnie normalne ale w drugą stronę to już mnie zastanawia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam kiedyś założyć bloga o dziecięcych ciuszkach, gadżetach, placach zabaw, potrawach pomysłowych itp., ale zrezygnowałam, bo bez upublicznienia twarzy mojego dziecka non stop to nie miałoby sensu, a nie chcę żeby stała się takim towarem reklamowym jak te dzieci...
![]() |
#223 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to jest właśnie ta granica, której nie chcę przekroczyć, wystawiam aukcje dodaje najczęściej zdjęcie firmowe i własne..dla mnie wystarczy ![]() alb zara to bije wszelkie rekordy, wójcik sporadycznie też, ale wszystkie aplikacje 3d i koronki zara są obiektem pożądania allegrowiczek ![]() ![]() i nie trzeba nawet obserwować wystarczy wpisać w wyszukiwanych zara-szukaj w zakończonych- cena od np.70zł widać co i za ile poszło Edytowane przez acha131321 Czas edycji: 2013-02-24 o 22:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nigdy tez nie kupuje uzywanych a u mnie w okolicy nie ma sklepow dzieciecych jedynie co to croccodillo ostatnio reserved ale duzo ciuszkow dzieciecych tam nie ma. Najblizej to mam rzeszow ale i tak daleko wiec tylko przez internet. Kupowalam cartersa na allegro ale ceny kosmiczne. A w tych zwyklych sklepach gatunkowo nie za fajne. nexta kupowalam na hallensie i jestem zadowolona.
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Ja dziewczęcych ciuszków nie sprzedaję - tylko oddaje siostrzeńcowi dla jego córeczki...
Jak pomyślę ile tam jest kasy wsadzone to mi słabo ![]() Ale miło zobaczyć, ze jakieś dziecko jeszcze może w tym pobiegać - tym bardziej, ze ciuchy po mojej Z. są jak nowe. Chyba zacznę odbierać to z czego jego mała już zacznie wyrastać i zacznę sprzedawać. ![]() Jesli chodzi o zarę to mnie to w ogóle nie dziwi w uk tak jest z nextem (zresztą u nas też). Są tzw. hitowe rzeczy, które osiągają jako używane kosmiczne ceny. pamiętamn taką serię z nexta ze zwierzątkami - no ceny na allegro mnie powalały ![]() Teraz już coś innego jest hitem ![]() I nawet nie chodzi o to, że ludzie nie wiedzą, ze zara ma sklep netowy-raczej te rzeczy, które są baardzo popularne szybko znikają też ze sklepu w necie i potem ktoś na tym zarabia na allu... Mnie jakoś nie podnieca posiadanie tego co ma każdy-wręcz przeciwnie ![]() ![]()
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też nie lubię jak mała chodzi w tym co wszyscy wkoło, mam taką koleżankę co kupowała w sklepach wszystko prawie co u mojej zobaczyła dla swojej córeczki, jeśli się dało ![]()
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2013-02-25 o 08:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To teraz bedzie miała problem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() można ubrać na grzecznego a można na skate ![]() nawet nie wiedziałam, że na allegro takie akcje się zdarzają z ciuszkami, ja na all nic nie kupowałam, wcześniej dużo rzeczy w SH, przeważnie nowe, co widać po ciuszkach, zdarzały się z metkami. część od kuzynki dostałam - pierwszego cartersa, cartersa też zdarzało się w sh dostać. natomiast przy większym dziecku coraz trudniej coś znaleźć nowego. t-shirty, czy koszulki na długi rękaw jeszcze są, ale fajne bluzy czy kurtki to już słabo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#231 |
Zadomowienie
|
Ja mam właściwie "pod nosem" hurtownię odzieży używanej i tam są wszystkie ciuszki do rozm. 98 za 1 zł, a od 104 za 4 zł, więc ceny fajne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
a ja lubię dla małej buty z zary,jak są wyprzedaże to wrzucają ciuszki, które często są niedostępne w polskich sklepach stacjonarnych, mieszkam w małej miejscowosci i ludzie ubierają dzieci raczej na bazarze, ewentualnie 5.10.15, reserved , więc mała i tak się wyróżnia..jak wyrośnie z czegoś to oddaje sąsiadce a lepsze sprzedaję na allegro i połowę ceny zawsze dostanę i dlatego lubię zarę bo jest chodliwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
Wy wszystko na allegro sprzedajecie? jezeli tak do dajcie jesli mozecie link do waszych aukcji.
Can bedziesz zamawiac z macys?
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Możemy spróbować zamówienie z macy's.
Najwyżej nie przejdzie ![]() Ale dopiero w następnym tyg ![]()
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ma być jutro, więc jutro będę chciała rozliczyć całość do końca a potem popakować rzeczy tych osób, które nie będą czekać na tę 2gą paczkę... I wysłać to do końca tyg.
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Can drugiej paczki spodziewasz sie za tydzień? Edytowane przez adzienka Czas edycji: 2013-02-25 o 15:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.