![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Amor, Believe, Boss Woman i inne zapachy, multum pielęgnacji i kolorówki! Luty/
Oba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Amor, Believe, Boss Woman i inne zapachy, multum pielęgnacji i kolorówki! Luty/
Podeślę Ci jutro wymiary, nie mam przy sobie bluzki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Cos za któreś z tych perfum https://picasaweb.google.com/1034637...63780209527090
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Amor, Belive, Boss Woman i inne zapachy, multum pielęgnacji i kolorówki! Luty/M
Kurcze, to chyba nie da rady, z wątku u Ciebie nic mi się nie przyda, błyszczyków, pomadek mam spore zapasy, a preparaty do włosów nie są odpowiednie do moich ;(
A i tak samo jak Ty, wolałabym perfumy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Amor, Belive, Boss Woman i inne zapachy, multum pielęgnacji i kolorówki! Luty/M
Przejrzałam dokładnie Twój wątek i zastanowiłam się jeszcze raz. Może jednak za wild rose wymienisz pumę i kilka kosmetyków?
Wpadło mi w oko: -2 czarne kredki essence,miss sporty -pomadki (oriflame, loreal oraz nivea) -odżywka marion - lakiery(wibo ciemny róż z brokatem, miss sporty róż z brokatem oraz żółty) Może tak być? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- dołożone zdjęcia i parę nowości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
raczej nic mi sie nie przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
OK, to sprawdź zapach i daj znać. LBD będę miała od ciotki, wprawdzie resztki, ale jednak coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
![]() włoska maska Mill Mill z olejkiem kokosowym, odlewka ok 200-300ml Marion dwufazowa odżywka na końce 70% jest W7 Double Act, za inny rozświetlacz/brązer użyty max 3 razy
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...2&postcount=17
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- perfumy 50ml, puder jest raczej transparentny ![]()
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
najchętniej przygarnęłabym Liz Claiborne Curve Kicks EDT
![]() |
#227 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() słynny balsam do ust Palmers, użyty 2 razy Cacharel Amor Amor ubytek na zdj. ze 100ml (prawdopodobnie po terminie ale nic im nie jest) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Tak, tester, ale buteleczka ma zatyczkę i pierścionek, jak te buteleczki nietesterowe. Wiadomo, że im mniejsza buteleczka tym zapach droższy, ale tester kosztował mnie 70 zł, wiec wiadomo że za tę cenę opłaca się kupić 100 ml a nie 15 ml
![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- A Puma to też tester? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, że tak późno odpisuję, ale nie miałam czasu, wymiary bluzki:
dł. całkowita 66 cm od pachy do pachy 52 cm biust 52 cm w pasie szer. uniwersalna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Czekam na Ragnarok
|
Niestety podobają mi się tylko te dwie rzeczy. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Armani Code, odlewka w atomku ok 5-7ml (nie ma zdjęciu) W7 Double Act, za inny rozświetlacz/brązer użyty max 3 razy hydrolat oczarowy, została 1/4 buteleczki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, raczej nie oddam 80 ml perfum za ok 40 ml, bo wiadomo, że się nie opłaca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Wtajemniczenie
|
włoska maska Mill Mill z olejkiem kokosowym, odlewka ok 200-300ml
maska bananowa Profis Scandic Line ok 60% z 250ml (świetne oceny w KWC) maska Stapiz Sleek Line odlewka ok 200-250ml (też świetne oceny) odżywka Ultra Doux `Morela z Rousillon i olejek migdałowy` użyta raz odlewka maski do włosów kokosowej LEO ok. 200ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Wtajemniczenie
|
Ok, a dorzucisz do tych odlewek
Oriflame, pomadka z balsamem, nudziak, ubytek ok 3mm ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam.
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.