![]() |
#211 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój pediatra też mówił, ze zarówno 6 na dzień jak i jedna na 2 tyg to norma przy kp. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Hejo! Podczytuje Was w mmiędzyczasie. Nadal wypoczywamy u rodziców, korzystamy z pogody. Niestety Kubuś ma duże wzdecia dawalam już bobotic i espumisan ale kilka osób doradza sab simplex jednak - co działało u Waszych maluchów? Przesylam fotke
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Cytat:
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() sami będziemy wynajmowac kwatere bo u rodziców ciasno ![]() ślicznie! a Miluś na tej fotce z ciocią po prostu boski <3 Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pospałam trochę z Jasiem i troszkę mi lepiej ![]() Teraz trza by na jakiś spacer sie udać ![]() Edytowane przez alliw Czas edycji: 2013-07-10 o 11:37 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() florek czasem tez zaplacze przez sen. moze cos mu sie snilo i sie obudził ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#217 |
Wtajemniczenie
|
Demeter - zazdraszczam
![]() --------------------------------- Aaaaaaa mewy mi pukają do okien!!! są takie wielkie, że czasami się boje czy mi szyby nie wybiją... ![]()
![]() |
![]() |
#218 |
MBZ♥
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj spontanicznie przyjechała do nas moja Siostra z Przyjaciółką ![]() ![]() ![]() Odnośnie kupek to u nas przy kp było kilka dziennie, teraz na mm jest jedna-dwie rano ![]() Sorce u nas to norma z niewpuszczaniem do kolejki:/awet czasem też ktoś przyśpiesza kroku jak idę z wózkiem bylebyć pierwszym:/ Pani, uśmiałam się z tej laluni jedzącej puder ![]() Mam nadzieję, że Torres znów polubi jazdę w wózku ![]() Strippi ![]() ![]() Nestelle, o rany co za tekst Kuby ![]() ![]() Kasiu, Miluś jest cudny ![]() Liwka, Twoja Misia to faktycznie cierpliwa i spokojna Kruszynka ![]() Monika my też dajemy bioaron ![]() OC własnie te "chwilowe" jakby cofnięcia się z umiejętnościami oznaczają zapowiedź nowej kolejnej ![]() ![]() Demeter, zazdroszczę ![]() Alliw ![]() Zaczynam odliczanie do wyjazdu nad morze ![]() ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2013-07-10 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i powodzenia w nadrabianiu ![]() Cytat:
![]() ![]() milego spacerku Cytat:
![]() Linka wstawilam i 4 .. jakie 4 ... my dalej na 3 ![]() ![]() ![]() ![]() aaaa takie najlepsze z najlepszych w wieku ok 3 Lat - tata chcial bym cos zrobila, nie wiem chyba posprztala zabawki a ja do niego - ni chuja ![]() ![]() ale duzo tego bylo - jak se poprzypominam to napisze - ew w PL podpytam mame, bo ona ma glowe do zapamietywania takich rzeczy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() aaa bylo z serii ''powiedz'' - powiedz - pala - pala - twoja fujara jest mala - czy jakos tak wiecie wiek juz nie ten, to i pamiec juz jak ser ![]() cnd. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
spokojnego dalszegi wypoczynku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a wiesz ze ja tez mam 30 dni .. no 31 :P ![]() a i cytuje co mi mamcia napisala az mi sie tak milusio na serduchu zrobilo .Pokazywałam dzis tacie te dwa zdjecia co dałas na swoja NK i po trzy razy mu kazde pokazywalam i powiedziała,ze ładny siopak....no az mu pozyczyłam swoich okularów co by lepiej uwidziała Milusia.....Kasiu wiem to na bank-tato nie może sie doczekać az Emilianek tu będzie....no patrzy na zdjęcia tak jakoś miło i widzę ze zadowolony. ![]() lece cos zjesc .... ![]() nim goscie przyjda |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
Cześć! Nie wiem czy mnie jeszcze z Piotrusiem będziecie pamiętać, bo zniknęłam na dobre i na dosyć długo. Gratuluję Wam taj fajnie rosnących dzieciaczków. My, mimo że synuś się pięknie rozwija (7800g i 4 miesiące), musimy właśnie przejść na Nutramigen po serii prób wszelakich. Młody miał przez 3 miesiące krew w kupkach - nie wiadomo dlaczego i jest to ostatnie podejście, jeśli się nie uda będziemy na obserwacji w szpitalu. Dlatego troszkę wsiąkłam, ale chciałam dać znać dlaczego. Zmuszanie dziecka do picia jakiegoś niedobrego mleka, gdy ma się własnego pod dostatkiem jest czymś strasznym, mam nadzieję że nie będziecie musiały tego doświadczyć. Pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#222 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A swoją drogą to mam nadzieję, że nic jej się nie stało... Cytat:
Te histerie to może faktycznie skok? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() o fuuuuuj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lecę do koleżanki poopalać się na tarasie, resztę nadrobię później.
![]() |
![]() |
#223 | ||||||||
Zakorzenienie
|
noi Liwki Housa mi ucieło
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a kawał znam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja juz wybieram zdj ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#224 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojjj to nie ciekawie! trzymamy kciuki by się obyło bez szpitala! ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Czy Wasze dzieciaczki też już same wyjmują i wkładają sobie smoka?? pytam tych co używają ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |||
Zakorzenienie
|
super fotki
![]() ale ja to do alliw pisałam nie do ciebie ![]() i żadna żaluzja jakby jej rodzice prowadzili agro to może byśmy tam pokój wynajeli w sierpniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
a my dziś na szczepienie idziemy. prosimy o kciuki.
ciekawe ile Florek waży ![]() ![]() miłego dnia
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy teraz pampersy baby dry 3, na opakowaniu pisze, ze sa do 9 kg.. hmm... to chyba bedziemy powoli tez sie zbierac na 4 ![]() a i sa jeszcze 3+ (5-10kg).. kupie chyba 3+ i 4 na probe.. hm... mi kiedys polozna pokazywala, ze jak pampersy maja pasek powyzej pepka to sa dobre, jak ponizej przy zakladaniu to czas zmienic na wieksze.
![]() |
![]() |
#228 |
Wtajemniczenie
|
W biedronce jest promocja na chusteczki nawilżane Fitti Classic marka dla biedronki robi ale maja dobry skład bez Peg parabenow i alkoholu za 9.99 zł 3 sztuki. Leżą w koszach z promocjami.
![]() |
![]() |
#229 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() milego wypoczynku ![]() Cytat:
![]() my zaraz tez idziemy na spacer, neich tylko mlody sie obudzi ![]() Cytat:
![]() ja rozumiem gołębia, wrone czy wróbla... ale mewy? ![]() zazdroszcze ![]() no to wielkie odliczanie ![]() a jak planujecie pogodzic plaze z dzieckiem, chodzi mi o slonce? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() o kurcze.. no ladnie ![]() oby sie jakos ustabilizowalo ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-07-10 o 13:16 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- ![]() niezle tempo .. chusteczki produkt deficytowy ![]()
![]() |
![]() |
#232 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Dziewczyny nie ma czego zazdrościc bo basen na ogródku jest ale nieczynny ha ha!!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a gdzie mieszkasz nad tym morzem? bo tz planuje wypad nad morze, może sie spotkamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#234 |
MBZ♥
|
Dragusia
![]() Choco ![]() ![]() Moderna w największe słońce nie będziemy plażować. Choć rok temu widziałam mamy z maluchami na plaży ale nie chcemy męczyć dziecka. Więc będziemy spacerować, a na plażę wyruszać późnym popołudniem żeby popiknikować ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
my mielismy parasol i parawan i julka na kocyku sobie lezała Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#236 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamusie Oszustki, które na pewno nie mają dzieci.
![]() Nadrabiam po stronie ![]() Cytat:
Ja codziennie sprzątam, gotuje, piekę czasem ciasta, zajmuje się dziećmi, praniem i na net mam ograniczony czas. Uwielbiam mieć czysto w mieszkaniu i spacerować z dziećmi i ja naprawdę nie wiem, jak Wy godzicie wszystko i siedzicie tutaj TYLE czasu ![]() ![]() Cytat:
Kochana, musisz trenować szybkie usypianie. Ale rzeczywiście ciężki dzień się zapowiada. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
hej mamusie!
długo mnie nie było.. staram się Was podczytywać ale bycie na bieżąco w pewnym momencie urwało się.. obowiązki, obowiązki a i dziecię co raz bardziej wymagające.. Wasze dzieciaczki są cudne! lubię czytać o tym jak nabywają nowe umiejętności i patrzeć jak rosną ![]() moja Ewa ma się dobrze; obecnie waży ok 5,2 i ma 65cm; jesteśmy po pierwszym szczepieniu.. krzyk okrutny ale krótki ![]() karmię dalej piersią i dokarmiam mm.. Malutka śpi super.. w ciągu dnia chce się bawić, domaga się przytulania i noszenia na rękach (tata nauczył :P ) pod wieczór robi się marudna ale wiem, że koło 21/22 godziny zaśnie.. i uwaga uwaga ;D noc przesypia całą, niekiedy zdarza się, że obudzi się koło 4.30 i pociumka trochę.. najczęściej śpi od 22 do 5.30 bez karmienia i o dziwo moje piersi nie protestują.. rekord- 20.30 do 6.30 bez karmienia.. taki sobie rytm obrała; jak na razie nic się nie zmienia choć pewnie zawsze tak pięknie nie będzie.. co do kupek bo widzę, że są na tapecie.. moja robi średnio co 4-5 dni.. też się martwiłam, że nie zbyt często ale poczytałam tu i tam, popytałam i wiem, że to normalne.. za to bączki- uhhh ![]() ja po wizycie u ginekologa.. wszystko ok, tylko dalej to cholerne białko w moczu ;/ mam więcej pić.. no i biorę Cerazette.. mam nadzieję, że tabletki mi spasują.. jem już prawie wszystko.. truskawki, jagody, mleko, majonez, ketchup, kalafior, pomidory, frytki, kebab.. no właściwie wszystko ale oczywiście z umiarem.. staram się nie jadać kapusty, grzybów no i oczywiście alkoholu.. ścięłam też włosy na krótko bo miałam ich dosyć! wszędzie były kłaki a mała tylko zbierała ;/ poza tym wszystko w porządku ![]() szykujemy się do wyjazdu do Pl na chrzciny.. z przykrych wiadomości- teść nabawił się nowotworu wargi ;/ nie będzie go z nami na chrzcinach bo ma operację ![]() no i może jakiś urlopik w górach ![]() nosidło zakupiłam z Babybjorn więc można pochodzić z dzieckiem.. mam nadzieję, że moje z tych nosideł a nie "wisiadeł".. pozdrawiam Was dziewczyny! ![]() w miarę możliwości zaglądam i postaram się pisać! i przesyłam zdjęcie mojej Ewy ![]() za wszystkie forumowe maluszki trzymam kciuki, szczególnie te chorowitki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kasia: uroczy ten Twój Emilianek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jola: piękna Ewa! ![]() Edytowane przez Villga Czas edycji: 2013-07-10 o 13:39 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.