| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-07-30, 23:19 | #211 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają

Ktoś chyba się nudzi :P

| 
|     |   | 
|  2013-07-30, 23:21 | #212 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel

a co chcesz wiedzieć? Dzisiaj było nudno więc nie mam o czym opowiadać   Chyba że u Ciebie sie działo coś ciekawego   
				__________________ Wytrawny kłamca wie, że najlepszym kłamstwem jest zawsze prawda podana z pominięciem najistotniejszej kwestii. | 
|     |   | 
|  2013-07-30, 23:24 | #213 | 
				 | 

To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają

Jak poczytasz pare poprzednich postów to zobaczysz ja już padam i lecę spać, słodkich snów dziewczęta

| 
|     |   | 
|  2013-07-30, 23:48 | #214 | ||||||||
| Lux Mundi Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Kyoto ;D 
				 | 

Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel

Cytat: 
  . Też byłam w różnych miejscach i osobiście wolę klimaty typu Ukraina  , Bułgaria, Rumunia, Chorwacja etc.  . Cytat: 
  . Bardzo możliwe, że dopiero po obronie około września. Cytat: 
  . Dziękuję  . Długie to były przed ścięciem w zeszłym roku  , prawie 80 cm miały  . Cytat: 
  . Naturalny wyglądał tak ==> https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1359913541. Si, mam loko-fale same z siebie  . Czasem większe, czasem mniejsze ale są  . Cytat: 
  . Albo robię jeżyka z cytryny i goździków - działa podobnie  . Cytat: 
  . Cytat: 
  . I do tej pory nikt mnie nie okradł  , jeszcze ludzie się troszczą - częstują kanapkami, wódką i w ogóle  . Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) . I niestety nie można odespać tego, co się zarwało  . Uciekam do wanny i lulu  . Dobrej nocy Blondyneczki   . 
				__________________ "Nie ma czasu na całowanie niewłaściwych chłopców"... | ||||||||
|     |   | 
|  2013-07-31, 08:43 | #215 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  Nie wiem dlaczego, nie lubię kraju  Jeżeli we wrzesniu, to można się zgadać!  Jaki temat pracy, że obrona sie szykuje?  Bardzo fajny pomysł z tym ombre, świetnie wygląda! 
				__________________ studia     | |
|     |   | 
|  2013-07-31, 16:04 | #216 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2012-05 
				 | 

Ja jakos na koniec nastepnego tyg do Was wroce   | 
|     |   | 
|  2013-07-31, 16:33 | #217 | 
| Wtajemniczenie | 

__________________ studia     | 
|     |   | 
|  2013-07-31, 16:49 | #218 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-08 Lokalizacja: Podlasie 
				 | 

Hejka   Dzisiaj wstałam po 8 i postanowiłam przejść sie po szmateksach  Kupiłam 2 bluzki na ramiączka i 2 na krótki rękaw  + pasek skórzany, nowiusienki za 10 złotych  cienki, brązowo-rudawy - na taki właśnie polowałam, bo ulubione spodnie mi spadają   Kupiłam do tego jeszcze jeden t-shirt z logo superman, będę miała do spania lub chodzenia po domu   | 
|     |   | 
|  2013-07-31, 17:21 | #219 | ||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2011-07 
				 | 

Cytat: 
  . Wow to TY  ? Masz takie  jasne z natury w takim razie nie rozumiem czemu farbujesz  , super kolor. hej  widzę że nieźle leniuchujesz sobie  Cytat: 
  t-shirt też super ale ja nie mam szczęscia do lumpeksów . Teraz na fb są fajne grupy ja należe do krk gdzie dziewczyny rzucają ciuchy na sprzedaż też można trafic na super okazję . | ||
|     |   | 
|  2013-07-31, 18:59 | #220 | 
				 | 

Moje włoski mają teraz około 60-65 cm    | 
|     |   | 
|  2013-07-31, 19:05 | #221 | 
				 | 

Ja nigdy nie mierzyłam ale w sumie mają tyle , to nie wiem ile to jest cm   ale jeszcze 7 cm i będzie git  poza tym falują się dość mocno i kilka cm na tym tracą też  . | 
|     |   | 
|  2013-07-31, 19:09 | #222 | 
				 | 

Też z natury mam takie pseudo falowane, tylko do tego bardziej mi się puszą   ale myślę, że masz dłuższe od moich. Zależy też jak wysoka jesteś  bo może być po prostu inne wrażenie   | 
|     |   | 
|  2013-07-31, 19:20 | #223 | |
				 | 

Cytat: 
 p.s masz ślicznego pieska  mała kuleczka   | |
|     |   | 
|  2013-07-31, 19:23 | #224 | |
				 | 

Cytat: 
 może poszukam jakiejś grupy dla siebie   | |
|     |   | 
|  2013-07-31, 19:40 | #225 | 
				 | 

Widzisz, ja jestem 10 cm wyższa   więc moje kłaczki na Twojej głowie wydawałyby się dłuższe  a no i mam wycięte w łuk więc te"z przodu" są krótsze  ale pewnie masz tak z 70   | 
|     |   | 
|  2013-07-31, 19:53 | #226 | |
				 | 

ciekawe są okazję dla mnie to jest lepsze niż lumpeks. Cytat: 
  . | |
|     |   | 
|  2013-07-31, 19:57 | #227 | 
				 | 

Nie tylko tyle co dbam, jeśli chodzi o włosy to mam bardzo dobre geny, po rodzicach mam bardzo gęste włosy, i trudno je zniszczyć   ale dziękuje i tak, dbam jak mogę żeby wyglądały na zdrowe i piękne   | 
|     |   | 
|  2013-07-31, 20:04 | #228 | 
| Wtajemniczenie | 

wrócilam z Lasockiego z butami    
|     |   | 
|  2013-07-31, 23:24 | #229 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- jaaakie ;> 
				__________________ Wytrawny kłamca wie, że najlepszym kłamstwem jest zawsze prawda podana z pominięciem najistotniejszej kwestii. | |
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-08-01, 00:38 | #230 | ||||
| Lux Mundi Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Kyoto ;D 
				 | 

Cytat: 
  . A Bułgaria i ogólnie takie klimaty odpowiadają mi bardzo  . Jedzenie, ludzie, muzyka - może się przeprowadzę kiedyś  . Cytat: 
  Chociaż wyszedł projekt na spontanie, że jutro lub w pt jadę do Szczecina  . Psiapsióła zadzwoniła i tak jakoś wyszło  . Temat zarządzania pracownikami  . Cytat: 
  . Czekamy    . Cytat: 
  . Też marzyły mi się do talii właśnie  . Si, to ja  . Zafarbowałam się na rudo w zeszłe wakacje, a aktualny kolor włosów to efekt dekoloryzacji, a nie farbowania  . Teraz wracam do naturalek - poczekam sobie   . 
				__________________ "Nie ma czasu na całowanie niewłaściwych chłopców"... | ||||
|     |   | 
|  2013-08-01, 12:11 | #231 | 
				 | 

Hej Dziewczyny !    | 
|     |   | 
|  2013-08-01, 13:27 | #232 | ||
				 | 

Cytat: 
  i zbyt żółte bo to zdjęcia chyba z grudnia robione w nocy i kolor wyszedł przekłamany  . właśnie jakie  Cytat: 
  i uważam że korzystniejszy jest Twój naturalny  mystery hej  jak tam leci ? | ||
|     |   | 
|  2013-08-01, 15:39 | #233 | 
| Wtajemniczenie | 

a na obcasiku   strasznie lekkie i wygodne  a teraz wróciłam z dwoma piżamkami  jak dziewuszki dzien mija?   
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-08-01, 16:34 | #234 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

za☠☠☠iaszcze - te widoki   | 
|     |   | 
|  2013-08-01, 17:05 | #235 | 
| Rozeznanie | 

a ja dzisiaj byłam na zakupach w takiej małej miejscowości i powiem wam, że w prywatnych sklepikach można kupić ciekawsze rzeczy niż w sieciówkach ;D znowu nacieszyłam oczy ładnymi rzeczami (nooo bo ceny gdzieniegdzie były dość wygórowane ;/ ) ale kupiłam sobie dwie pary spodenek - miętowe (bardziej eleganckie) i niebiesko-żółte (sportowe), dwa kostiumy do opalania ;D i na szmatach śliczną tunike.. (albo sukienke - musze sie jeszcze zastanowić   ) 
				__________________ Wytrawny kłamca wie, że najlepszym kłamstwem jest zawsze prawda podana z pominięciem najistotniejszej kwestii. | 
|     |   | 
|  2013-08-01, 17:56 | #236 | |||
				 | 

Cytat: 
  Cytat:  coś rzadko wpadasz  Cytat: 
  ja nie mam szczęścia na lumpeksy ale czytam bloga tej dziewczyny http://beautyhairandfashion.blogspot.com/ jak ona pokazuję jakie rzeczy upoluje to zbieram nieraz szczękę z podłogi  strasznie jej zazdroszczę takiego fajnego lumppka . | |||
|     |   | 
|  2013-08-01, 18:48 | #237 | |
				 | 

A nuda   Dzisiaj z rana byłam u lekarza, a póxniej cały dzień w domu. Zaraz jednak wychodze z koleżanką na rower   I mam nadzieję, że TŻ znajdzie czas, żeby się ze mną spotkać  A co u Ciebie? ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat: 
  no niektórzy cudeńka wynajdują w lumpeksach   | |
|     |   | 
|  2013-08-01, 18:55 | #238 | 
| Wtajemniczenie | 

tylko na dobry lumpeks trzeba trafić. Jak jest 5039273673940 rzeczy na jednej kupce, to aż się odechciewa...    
|     |   | 
|  2013-08-01, 19:20 | #239 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
   | ||
|     |   | 
|  2013-08-01, 21:40 | #240 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

W sumie w zwykłych sklepikach ceny są porównywalne do tych z sieciówek. Do tego mały wybór  Wow ciekawe w którym sh ta dziewczyna kupuje  u mnie takich cudów nie ma   Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-08-01 o 21:41 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.