|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio
|
|
|
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
no ula od jutra ochłodzenie - aż do soboty
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
u nas za to pogoda do dupy...
Dzisiaj zabukowaliśmy wakacje z Tż'tem na koniec września lecimy na majorkę ) niestety będę musiała oddać psa do hotelu dla psów i już mnie brzuch boli na samą myśl ( boje sie jak ona to przezyje? Miała któraś z was jakieś doświadczenie z hotelem dla piesków?
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie będe przeszkadzać
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pięknie, będziesz miała jedną wielką imprezę podczas wakacji
|
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#219 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak i to jest mój gwóźdź do trumny bo Tż jest na pielgrzymce od początku a ja tu sama z jajeczkiem zostałam, także cykl spisany na straty Cytat:
Cytat:
a z pieskiem to wiem jak trudno się rozstać. Ale przeżyjesz jakoś, psina także.
|
|
|
|
#220 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
ja dzis na szybko, bylam u ginki na konsultacji i jestem zla bo nic nie chciala powiedziec, zadnych podejrzen i kazala za miesiac znowu przyjechac... i tak nie wie czy cos wyjdzie nowego a o porodzie to tez za wczesnie zeby gadac... zastanawiam si ewiec czy nie przeciagnac jakos tej wizyty i tylko raz jeszcze do niej jechac. ta wizyta tylko miesza mi w glowie bo sie boi ccokolwiek powiedziec ale kase bierze i to nie mala.... napisalam misz masz :/ jutro jakos jasniej postaram sie to napisac. |
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia tak mi przykro że ten cykl spisany na straty ale idziesz na pielgrzymkę to wymodlisz swoją fasolke
) wiesz ja z swoim psiakiem jestem związana strasznie mocno i ona to wyczuwa... serce mi pęknie jak będę ją tam zostawiała;(((Brilliant kurde to franca z tej lekarki, nie mogłabyś zmienić jej czy to już bez sensu?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 | ||
|
Zadomowienie
|
Niestety nie
ale marzy mi się takie bardzo egzotyczne miejsce, może kiedyś ![]() Cytat:
Jeśli tyle za nią płacisz i się niepokoisz to jak najbardziej żądałabym na Twoim miejscu szerokich informacji Cytat:
![]() Słyszałyście o książce macierzyństwo non-fiction? |
||
|
|
|
|
#223 |
|
Wtajemniczenie
|
witam po wakacjach
niestety szara rzeczywistość powróciła ... przepraszam nie nadrobię Was, bo tyle nasrobałyście mogłaby mi któraś streścić ? dziękuję
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Ula heh już myślałam że byłaś;P Ja też jade tam pierwszy raz i nie wiem co tam zastaniemy:P Wiesz to chyba ja bardziej panikuję żeby ją tam zostawić , po tym pogryzieniu chucham na nią i jestem przewrażliwiona mam dwa miejsca musimy z Tż'tem tam pojechać i obadać co i jak;P mam tutaj ciotke i kuzynke ale one mają też psy i to suki a moja to też suka wiec odpada... a rodzice wiadomo brak w sumie rodziców:/ dziewczyneczka hejjj opowiadaj jak było no i fotki mile widziane w klubiku
|
|
|
|
|
#226 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- A więc odnośnie lekarki to ja rozumiem, że bierze sobie margines bezpieczeństwa. Każdy lekarz tak robi Ahhh fotki już na prawdę postaram się wstawić jutro :P |
||
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny! Czy ciąża liczona jest od 1 dnia ostatniej miesiączki? Bo jeśli tak to miałam ją 7 lipca, czyli w poniedziałek zaczynam już 6 tydzień?
I wtedy mam 1 wizytę... Trzymajcie kciuki, bardzo się denerwuję....Odkąd zrobiłam test cały czas się martwię czy wszystko dobrze robię, czy odpowiednio się odżywiam, czy za bardzo nie męczę.... nie pozwalam TŻowi na nic, bo się boję żeby coś się nie stało... jak tylko zaczyna boleć mnie brzuch to panikuję...... W ogóle jestem cała zestresowana .... Moje obawy powodują głównie mięśniaki, o których wiem od kilku lat... Może niepotzrebnie, wiem że kobiety rodzą z mięśniakami, niektóre nawet naturalnie...
|
|
#228 | |
|
Zadomowienie
|
Buuuuuurza!
I to taka konkretna, nareszcie ![]() Moje dziecię miało napad płaczu, nie wiem czemu Ale teraz słodko śpi, uf, bidulka moja ![]() Cytat:
Nie dźwigaj ciężkich rzeczy, bierz kwas foliowy i będzie dobrze, a resztę powie Ci lekarz na wizycie
|
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zadomowienie
|
Hejka w nocy wrócił Tż na wesele, więc jeśli owulacja mi się opóźniła to jakieś tam malutkie szanse na trafienie mam.
Miłego dnia dzieczynki
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
hej
jestem bez humoru bo zrobiłam test i jak zwykle jedna krecha , sama nie wiem czy jestem bardziej wsciekła czy załamana.... odechciało mi sie starać! ewccik oby sie udało! |
|
|
|
|
#231 |
|
Zadomowienie
|
Witam się przy kawusi.
Ewcia obyś miała rację i udało wam się wstrzelić w ten dzień... Natalka dokładnie wiem co czujesz ale wiesz co my tu zawsze gadamy: do póki nie ma @ jest nadzieja, może jednak owu troszkę ci się przesunęła i test jest zrobiony za wcześnie. Nie załamuj się nie jesteś jedyna my przeżywamy co miesiąc to samo..... Ja mam dziś 11 dc i zaczynamy "ciężką pracę" zobaczymy co z tego wyniknie... Edytowane przez Dominika2302 Czas edycji: 2013-08-10 o 09:26 |
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#233 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie tak samo ja zaczęłam robić, łykam tylko folik, do gina od kiedy przestałam brać clo też nie poszłam co ma być to będzie nie będę się więcej faszerować różnymi witaminkami itp bo jeszcze troszkę i zacznę świecić w nocy.... Jedyny mój plan na przyszłość to jak się nie uda to we wrześniu klinika leczenia niepłodności. Wiem że to i tak późno bo już dawno powinniśmy się tam udać ale ciągle mam nadzieję że jednak nie będzie ta wizyta potrzebna.
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( mnie brzuch zaczyna boleć a cycki bolą jak cholera... |
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
Ja też się często zastanawiam czy to faktycznie wina psychiki czy jaki czort. U nas na wiosce jest taka rodzinka na którą mówią za przeproszeniem "ku...rwidomek" bo tam dosłownie jest cała gromadka dzieciaków i dziewczyny jeszcze dobrze nie podrosną i są w ciąży oczywiście bez mężów tylko ot tak... Mój małż ostatnio stwierdził że chyba musimy zacząć robić tak jak one i bzykać się po rowach i przystankach to pewnie się uda
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też myśle że to kwestia psychiki no ale to cieższy temat....uciekam do pracy miłego dnia )
|
|
|
|
|
|
#237 |
|
Rozeznanie
|
Hejka, ale była wczoraj fajna burza, nareszcie mam odpowiednią temperaturę w domu i pot nie spływa mi po plecach
Ewcik Dominika trzymam mocno kciuki za owocny cykl ![]() Natalka Też odwlekam wizytę u gina bo boję się że zapłacę znowu 200 zł i dowiem się tyle że mamy się starać a na pewno się uda. Zdecydowałam że jeszcze ten cykl dajemy sobie wolne a od września ruszamy ze staraniami ponownie, może ta przerwa nam pomoże. I do gina zamiast na jesień to pójdę w zimie. Przedtem zamierzam jeszcze zrobić te wszystkie badania,ale muszę na to najpierw zarobić bo pewnie z 600 zł całość będzie nas kosztować :/ Zaraz wrzucę zdjęcie tatuażu do klubu
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny Mam nadzieję, że ja też mogę się przyłączączyc do tego wątku. Do tej pory tylko was czytałam, ale postanowiłam że również zacznę się udzielać. Chrouje na endometrioze i bralam leki visanne przez 4 miesiace. od 14 lipca stwierdziliśmy z mężem, ze czas zacząć starania o maleństwo Tylko teraz właśnie sama nie wiem kiedy i jak dni płodne i kiedy przyjdzie pierwszy okres. Dzisiaj mija 28 dzień od ostawienia i narazie miesiączki ani widu ani slychu. Co prawda miałam dość obfity i przejrzysty sluz wiec prawdopodobnie dni płodne za mna ale niestety test nic nie wykazal 4 dni temu bylam u lekarza i kazal mi cierpliwie czekac na okres i dal zielone swiatlo na starania bez zadnej spiny i na luzie Nie dostałam jeszcze miesiączki i teraz sama nie wiem kiedy najlepiej "dzialac". Dodam ze kochamy się z mezem bardzo często. Także chyba zostanie mi czekac do miesiączki i wtedy wyliczyć owulacje. tak bardzo chciałabym zoabczyc te 2 kreseczki. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie cieplutko Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#239 |
|
Zadomowienie
|
Iwonka
|
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Iwona
mam nadzieje że będzie dla Ciebie szczęśliwy Obserwuj przej kilka cykli swoje ciało i będziesz wiedziała co i jak Powodzenia![]() linkafajna dziarka )
Edytowane przez Natalyyya Czas edycji: 2013-08-10 o 18:57 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.

Marzę o deszczu.

- 09.06.2006
lecimy na majorkę
Pięknie, będziesz miała jedną wielką imprezę podczas wakacji