Ujawnianie danych, prześladowanie - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-09, 15:18   #211
Gofrzyca
Zakorzenienie

Dot.: Ujawnianie danych, prześladowanie

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Wyslala mi link do jakiegos wątku świezego, z wczoraj bodajze, pt. poglądy które dziwią (swoją drogą na poczatku idea tego wątku była fajna, mozna sie bylo posmiac - dopoki nie opanowala go ta sama, trollowa ekipa, gdzie 3/4 stron to ich offtop i wysmiewanie sie z innych uzytkownikow, jak zresztą w każdym zbiorowym wątku, w którym się pojawią), prosząc bym pozgłaszala tamtejsze spamerki, przy okazji dowiedzialam sie ze nie tylko ją obgadują, aż miło. A wymieniac nicków nie bede, bo zaraz znow bedzie odwracanie kota ogonem - ze kogoś oczerniam. Sama dobrze wiesz o kogo chodzi, zreszta autorka tego wątku juz wymienila te najbardziej aktywne trollowniki z plotkowego.
dziewczyno skończ z tymi trollami już bo wszędzie piszesz to samo. Nudna jestes już do bólu.
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:19   #212
201607231707
Konto usunięte

Wow, 10 części, a ja się dopiero teraz dowiaduję, że ten watek jest o skarpecie, dobrze, że mam ciebie, inaczej bym zginęła.
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:21   #213
czarna_maciejka
Wtajemniczenie

GG do czarna_maciejka

Co za paranoja...
Na poczatku bylo to moze troche smieszne, a teraz to juz robicie afere stulecia nie wiadomo z czego. I jak nieczesto zgadzam sie z jamestown-tak w tym momencie ma swieta racje.
Same nakrecacie ta chora dziewczyne, a teraz swiete oburzenie.
Zartujecie sobie z niej, a jak czytam monike_sonie to sie zaczynam zastanawiac czy i z nia wszystko dobrze, bo teraz to juz wrecz jakies histeryczne reakcje
Naprawde tak trudno bylo wam tej dziewczynie nie odpisywac i nie wspominac o niej?
Gofrzyca tez w tym momencie sie nie popisuje, bo swoimi postami nadal prowokuje tamta i daje kolejne powody do niepokoju ('bylam na policji, wiem wszystko, a powiem wybranym na pw' ).
Jak dla mnie to wy wszystkie powinnyscie dostac bana i bylby spokoj, bo to juz przekroczylo dawno granice dobrego smaku.

Edytowane przez czarna_maciejka
Czas edycji: 2013-08-09 o 15:22
czarna_maciejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:21   #214
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez monika_sonia Pokaż wiadomość
Byłam, subskrybuję, to jeden z najbardziej uczęszczanych wątków na wizażu tak samo jak Wszystko co chcecie wiedzieć, ale nie macie kogo zapytać.
I był on ciekawy, jak inne wątku zbiorcze, kiedy Wizażanki dzielily sie swoimi historiami i opowiesciami. W momencie kiedy wkroczyla, jak zawsze ta sama, trollowa ekipa, robi sie offtop i jakies durnowate szopki. W tym drugim wątku o ktorym mowisz, zadalam raz pytanie. Na nastepny dzien musialam sie przekopac przez prawie 10 stron spamu tychże Wizażanek, zeby dotrzeć do odpowiedzi. I tak jest w niemal każdym zbiorowym watku na plotkowym, gdzie oczywiscie tematem przewodnim jest wysmiewanie sie ze skarpety.
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:22   #215
evvelinek
Zakorzenienie

zawsze są dwie strony medalu
jamestown dobrze gada. sprawa sie ciągnie i ciągnie, dlaczego? bo poza autorką wątku, spora grupa osób to ciągnie pisząc o tym w każdym wątku na plotkowym, wspominając, napadając nowe użytkowniczki, że może to znów skarpeta po co stroić sobie z tego żarty w jakiejkolwiek formie i jakiekolwiek przyczyny? należy przestać w ogóle o tym pisać i olewać sprawę, a nie napędzać od nowa wszystko i prowokować autorkę do zakładania kolejnych kont. Autorka ma jakiś problem ze sobą, a wy, mam nadzieje, nie, wiec zacznijcie od siebie skoro potraficie w przeciwieństwie do niej zapanować nad swoimi emocjami i wypowiedziami. sprawa się szybko rozwiąże.

widzę że dyskusja dotyczy też rozwalania wątków przez tą samą grupe osób - każdy to widzi i każdego to męczy - gdzie się nie wejdzie to jakieś osobiste dyskusje nie na temat.. proszenie o skończenie offtopu nic nie daje, bany w przeszłości niczego nie nauczyły, posiadanie własnego klubu w którym można obgadywać wszystko co się chce tez nic nie daje.. fajnie że się przyjaźnicie, macie swoją paczkę, ale nie jesteście na forum same. popatrzcie na to z boku i wyciągnijcie wnioski.

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2013-08-09 o 15:26
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:23   #216
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czarna_maciejka Pokaż wiadomość
Co za paranoja...
Na poczatku bylo to moze troche smieszne, a teraz to juz robicie afere stulecia nie wiadomo z czego. I jak nieczesto zgadzam sie z jamestown-tak w tym momencie ma swieta racje.
Zartujecie sobie z niej, a jak czytam monike_sonie to sie zaczynam zastanawiac czy i z nia wszystko dobrze, bo teraz to juz wrecz jakies histeryczne reakcje
Naprawde tak trudno bylo wam tej dziewczynie nie odpisywac i nie wspominac o niej?
Gofrzyca tez w tym momencie sie nie popisuje, bo swoimi postami nadal prowokuje tamta i daje kolejne powody do niepokoju ('bylam na policji, wiem wszystko, a powiem wybranym na pw' ).
Jak dla mnie to wy wszystkie powinnyscie dostac bana i bylby spokoj, bo to juz przekroczylo dawno granice dobrego smaku.
Wejdz sobie na dział forum plotkowego. Tam takie szopki to one odwalają każdego dnia.
Stary 2013-08-09, 15:26   #217
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Co za paranoja...
a po kiego mam pisać publicznie przebieg całej rozmowy? nie wiesz czasem?
Napisałam pw do dziewczyn które skarpeta próbuje oczernić i tyle.
Oh ban soł słit, ty tez powinnaś, dla równowagi.

Edytowane przez Gofrzyca
Czas edycji: 2013-08-09 o 15:29
Stary 2013-08-09, 15:29   #218
monika_sonia
KOTerator

Cytat:

Dziękuję u mnie dobrze.
Też byś była lekko podenerwowana, jakby Ci ktoś wiersze pisał z okazji dnia strażaka .

monika_sonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:31   #219
tyene
Zakorzenienie

Powtórzę po raz kolejny:

Kasuje się wiadomości bez odpisywania, bez czytania. Nie reaguje się na forum publicznym. W przypadku interwencji policji robi się to po cichu, a nie "hahaha, ja poszłam z tym na policję, już policjanci się tym zajmują, poinformuję zainteresowanych na priv", bo to jest zachowanie naprawdę poniżej wszelkiego poziomu, jeżeli widzicie, że ktoś sobie nie radzi, ma zaburzenia, zachowuje się paranoicznie. Naprawdę, poprzez swoje debilne akcje można kogoś skrzywdzić i mu zaszkodzić.
Stary 2013-08-09, 15:35   #220
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
Powtórzę po raz kolejny:

Kasuje się wiadomości bez odpisywania, bez czytania. Nie reaguje się na forum publicznym. W przypadku interwencji policji robi się to po cichu, a nie "hahaha, ja poszłam z tym na policję, już policjanci się tym zajmują, poinformuję zainteresowanych na priv", bo to jest zachowanie naprawdę poniżej wszelkiego poziomu, jeżeli widzicie, że ktoś sobie nie radzi, ma zaburzenia, zachowuje się paranoicznie. Naprawdę, poprzez swoje debilne akcje można kogoś skrzywdzić i mu zaszkodzić.
a gdzie ja napisałam tak jak ty to cytujesz?
Napisałam jasno i wyraźnie że idę zapytać czy da się coś z tym zrobić, ZAPYTAĆ nie zgłosić kumasz? Tak więc poszłam, pogadałam, dowiedziałam się i to co się dowiedziałam przekazałam dziewczynom które skarpeta próbuje oskarżać o rózne dziwne rzeczy.
Także prosze cię, na przyszłość lepiej dobrze przeczytaj niż potem klep bzdury.
Stary 2013-08-09, 15:36   #221
madana
Zakorzenienie

http://www.tvn24.pl/powiesila-sie-bo...,345992,s.html

- dlatego JESZCZE raz wkleję ostatnią tylko historię- gdyby jej coś się stało, wystarczy zostawić list , a w nim wskazówki i można mieć nieprzyjemności + nie po każdym to by spłynęło.
Dlatego nie ma innej drogi jak niereagowanie- nieczytanie, nieodpisywanie; brak reakcji jest jedyną sensowną reakcją. Bo gdy tu czytam ten wątek, widać, że wielu sprawa wymknęła się spod kontroli.
madana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:37   #222
tyene
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
a gdzie ja napisałam tak jak ty to cytujesz?
Napisałam jasno i wyraźnie że idę zapytać czy da się coś z tym zrobić, ZAPYTAĆ nie zgłosić kumasz? Tak więc poszłam, pogadałam, dowiedziałam się i to co się dowiedziałam przekazałam dziewczynom które skarpeta próbuje oskarżać o rózne dziwne rzeczy.
Także prosze cię, na przyszłość lepiej dobrze przeczytaj niż potem klep bzdury.
To, czy to zapytanie czy zgłoszenie nie ma nic do rzeczy. Widać nadal nie rozumiesz sensu mojego posta. Pisanie takich rzeczy jest durne, nieodpowiedzialna i pogarsza stan drugiej osoby, bo utwierdza ją w przekonaniu, że ktoś jej zagraża. Naprawdę, zrozumienie tego Cię przerasta?
Stary 2013-08-09, 15:41   #223
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Proponuje zakonczyc pisanie tu, niech watek umrze smiercia naturalna Moze stanie sie cud i romantyczka w koncu odpusci
Ja wylaczam subskrypcje i ide na miasto

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:41   #224
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
To, czy to zapytanie czy zgłoszenie nie ma nic do rzeczy. Widać nadal nie rozumiesz sensu mojego posta. Pisanie takich rzeczy jest durne, nieodpowiedzialna i pogarsza stan drugiej osoby, bo utwierdza ją w przekonaniu, że ktoś jej zagraża. Naprawdę, zrozumienie tego Cię przerasta?
a ciebie zrozumienie że poszłam tam zapytać czy coś da się zrobić tez przerasta?
Dziewczyno zejdź ze mnie ok, nie uważam że zrobiłam coś be fu łe, poszłam zapytałam o co chciałam i tyle.
Stary 2013-08-09, 15:41   #225
Visez
Zakorzenienie

Cytat:
Wraz z banem autorki powinien zostać zamknięty wątek. Po co tu jeszcze piszecie i pouczacie się wzajemnie? Dziewczyny zrobiły głupotę już się nie odstanie, tylko nie wiem po co kilkadziesiąt kolejnych postów z najazdem? Każecie ignorować posty autorki ale same zignorować wymienionych w pierwszym poście nicków nie potraficie I już tyle stron ch* wie po co natłuczone...
Stary 2013-08-09, 15:43   #226
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Visez Pokaż wiadomość
Wraz z banem autorki powinien zostać zamknięty wątek. Po co tu jeszcze piszecie i pouczacie się wzajemnie? Dziewczyny zrobiły głupotę już się nie odstanie, tylko nie wiem po co kilkadziesiąt kolejnych postów z najazdem? Każecie ignorować posty autorki ale same zignorować wymienionych w pierwszym poście nicków nie potraficie I już tyle stron ch* wie po co natłuczone...
ot co, pipczyć milon razy, zignorujcie, nie wolno odpisywać a jada równo po tych z pierwszego postu.
Stary 2013-08-09, 15:44   #227
evvelinek
Zakorzenienie

jedynym wyjaśnieniem dla tej sytuacji jest to że osoby w to zamieszane nie potrafią spojrzeć na sytuację z boku.. już kilkanaście razy były proszone bez innych użytkowników forum by przestały, a nadal to trwa.. i to na forum publicznym jakby Was dziewczyny naprawdę niepokoił fakt, co się dzieje z tą dziewczyną to załatwiłybyście ta sprawę miedzy sobą a nie roztryniały wszystko po całym forum, żaliły się z tego że do Was pisze itd. macie ubaw. wiadomo ze druga strona nie jest bez winy, ale jak widać druga strona ma problem i to duży, wy chyba takowego nie macie? wiec stańcie na wysokości zadania, zachowajcie się jak dorosłe i inteligentne kobiety i skończcie tą farsę, bo nie zdajecie sobie sprawy do czego prowadzą takie sytuacje i unoszenie sie honorem. trzeba wiedzieć kiedy przestać. nic dziwnego że co chwile ktoś wyskakuje z moderacją, banami itd. widząc że Wy same nie potraficie poradzić sobie z sytuacją a raczej jeszcze bardziej ją pogarszacie. PO CO? jak nie potraficie przestać to przenieście się z tym wszystkim do klubów, na pw, na maile - cokolwiek! ale nie róbcie tego tutaj, bo to serio zaczyna wymagać interwencji innych osób.
Stary 2013-08-09, 15:46   #228
czarna_maciejka
Wtajemniczenie

GG do czarna_maciejka

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Wejdz sobie na dział forum plotkowego. Tam takie szopki to one odwalają każdego dnia.
Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
widzę że dyskusja dotyczy też rozwalania wątków przez tą samą grupe osób - każdy to widzi i każdego to męczy - gdzie się nie wejdzie to jakieś osobiste dyskusje nie na temat..
Zauwazylam, dlatego postanowilam sie wypowiedziec. Zauwazylam to w watku w ktorym dziewczyny pisaly czyje posty lubia czytac.
Zostal dokumentnie rozwalony wlasnie przez takie rzeczy jak prywatne potyczki i zarciki. Jak pisze evvelinek -fajnie, ze dziewczyny maja swoja paczke, ale to sie robi po prostu meczace, przegrzebywac sie przez dziesiatki postow, w ktorych sobie plotkuja nie na temat. A teraz ta afera i udawanie, ze nigdy nic nie pisaly.

Cytat:
a po kiego mam pisać publicznie przebieg całej rozmowy? nie wiesz czasem?
Napisałam pw do dziewczyn które skarpeta próbuje oczernić i tyle.
Oh ban soł słit, ty tez powinnaś, dla równowagi.
Daj spokoj, nie unos sie tak, bo zawsze cie cenilam i lubie czytac twoje wypowiedzi, jesli nie robisz offtopu, jak ostatnio masz w zwyczaju
Jakos cala sprawe mozecie ciagnac na forum a teraz nagle 'po co publicznie' Ech.

Cytat:
Powtórzę po raz kolejny:

W przypadku interwencji policji robi się to po cichu, a nie "hahaha, ja poszłam z tym na policję, już policjanci się tym zajmują, poinformuję zainteresowanych na priv", bo to jest zachowanie naprawdę poniżej wszelkiego poziomu, jeżeli widzicie, że ktoś sobie nie radzi, ma zaburzenia, zachowuje się paranoicznie. Naprawdę, poprzez swoje debilne akcje można kogoś skrzywdzić i mu zaszkodzić.

Cytat:
Napisane przez monika_sonia Pokaż wiadomość

Dziękuję u mnie dobrze.
Też byś była lekko podenerwowana, jakby Ci ktoś wiersze pisał z okazji dnia strażaka .
Byc moze, ale nie rozdmuchiwalabym tak sprawy, ani nie robila z siebie potem poszkodowanej.
Z ta histeria mialam na mysli, ze pare postow temu jakos strasznie lzawo wypowiadalas sie o tym, ze wchodzisz na wizaz a tam znow zapchana skrzynka.
Stary 2013-08-09, 15:48   #229
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
Z ta histeria mialam na mysli, ze pare postow temu jakos strasznie lzawo wypowiadalas sie o tym, ze wchodzisz na wizaz a tam znow zapchana skrzynka.
No bez przesady, lubię tamtą zieloną emotkę i tyle .
Ale wkurzające jest, że ktoś próbuje do mnie wysłać pw a nie może, bo mam znowu pełną skrzynkę .

Stary 2013-08-09, 15:49   #230
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
ot co, pipczyć milon razy, zignorujcie, nie wolno odpisywać a jada równo po tych z pierwszego postu.
kurde, lubie Cie i nie rozumiem, czemu tak na to patrzysz tu nie rozchodzi się o Was a o wasze zachowanie.. wszyscy się zapędzili za daleko, Ci co potrafią się ogarnąć powinni to dawno zrobić, serio nie widzicie nic złego w swoim zachowaniu? to jest chora sytuacja, wiecie o tym i nic z tym nie zrobicie.
Stary 2013-08-09, 15:50   #231
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
Po co tu jeszcze piszecie i pouczacie się wzajemnie? Dziewczyny zrobiły głupotę już się nie odstanie, tylko nie wiem po co kilkadziesiąt kolejnych postów z najazdem?
Zgaduje, ze dlatego, iz dziewczyny uwazaja, ze, wbrew temu, co piszesz, glupoty nie zrobily. Poczytaj ich posty. Dalej nie widza w tym cyrku nic zlego. I to chyba najsmutniejsza czesc.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 15:50   #232
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:

Daj spokoj, nie unos sie tak, bo zawsze cie cenilam i lubie czytac twoje wypowiedzi, jesli nie robisz offtopu, jak ostatnio masz w zwyczaju
Jakos cala sprawe mozecie ciagnac na forum a teraz nagle 'po co publicznie' Ech.

zapamiętaj sobie nie jestem "możecie", ja jestem ja i tyle, prosze nie przypisuj mi rzeczy których nie pisałam.
A jeżeli ktoś na mnie najeżdża i pisze rzeczy wyssane z palca mam prawo się bronić.
Stary 2013-08-09, 15:52   #233
201605161006
Konto usunięte

Sorry, ale zbyt ostro przegięlyscie, dotychczas zgłaszałam tylko typowe trolle w stylu ostatniego Pana rasisty, ale to coście tu odwaliły oraz za całokształt - nie dało sie nie zglosic. Ale pewnie nie tylko ja zglosilam, takze jak juz Wam bany miną, mozecie szukać kogo innego do swoich marnych potyczek i prowokacji.
Stary 2013-08-09, 16:00   #234
czarna_maciejka
Wtajemniczenie

GG do czarna_maciejka

Cytat:
zapamiętaj sobie nie jestem "możecie", ja jestem ja i tyle, prosze nie przypisuj mi rzeczy których nie pisałam.
A jeżeli ktoś na mnie najeżdża i pisze rzeczy wyssane z palca mam prawo się bronić.
Aj, koncze dyskusje, bo widze, ze nic tu po mnie Nie bardzo wiem co w tamtym momencie ci przypisalam, ale juz niewazne.
Inne dziewczyny pisza mniej wiecej to, co ja mam na mysli.

P.S. Zapamietam sobie!!
Stary 2013-08-09, 16:00   #235
201604191001
Konto usunięte

Takasobie, ciekawa jestem gdzie tu przegiecie. No coz, zglosilas, twoje prawo, mod oceni.
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 16:05   #236
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Takasobie, ciekawa jestem gdzie tu przegiecie. No coz, zglosilas, twoje prawo, mod oceni.
serio?
rozwalanie offtopem co najmniej 2 wątków tygodniowo - wystarczy. reszta to już jest kwestia natury moralnej. moderacja pewnie zna cała historię i potrafi spojrzeć na to z boku.
Stary 2013-08-09, 16:05   #237
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Wyjasnialam juz ja, Czarna_maciejka, Jamestown, Tyene, Madana, Evvelinek i kilka innych Wizażanek, dlaczego jest to ostre przegiecie, nie tylko w tym wątku zresztą. Ta ostatnia fala banów z tego co kojarzę, poza trollowymi wątkami w stylu: chce trzymać królika w szafie/czy rzucic sie instruktorowi jazdy na szyje itd., tez byla wywolana wlasnie pojazdami i prowokacjami, w strone Romantyczki, trollingiem i offtopowaniem wszystkiego co sie da. Obawiam sie tez, ze skoro mialyscie juz bany tymczasowe, a nadal trollujecie ile tylko sie Wam uda, tym razem dostaniecie bany stałe. I co? Zrobicie to samo, co Romantyczka, za co ją tak wyzywacie - pozakładacie nowe konta.
Jak dla mnie eot.

Edytowane przez 201605161006
Czas edycji: 2013-08-09 o 16:07
Stary 2013-08-09, 16:08   #238
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
serio?
rozwalanie offtopem co najmniej 2 wątków tygodniowo - wystarczy. reszta to już jest kwestia natury moralnej. moderacja pewnie zna cała historię i potrafi spojrzeć na to z boku.
Ciekawe gdzie ja zakładałam trollowate wątki albo rozwalałam OT .
I moderacja nie zna całej prawdy, np nie wie, że wspomniany tu troll zarabia na wizażankach .

Stary 2013-08-09, 16:09   #239
Visez
Zakorzenienie

Nie wiem czy mi się coś nie pokręciło, ale gdzieś czytałam, że w przypadku zakładania ciągle nowych kont może zostać zablokowany dostęp do forum dla danego komputera. Więc o ile zakładanie kont może być upierdliwe o tyle dana osoba raczej kilkunastu komputerów w domu nie ma... chyba że mi się zdaje że coś takiego czytałam..
Stary 2013-08-09, 16:11   #240
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Nie wiem czy mi się coś nie pokręciło, ale gdzieś czytałam, że w przypadku zakładania ciągle nowych kont może zostać zablokowany dostęp do forum dla danego komputera. Więc o ile zakładanie kont może być upierdliwe o tyle dana osoba raczej kilkunastu komputerów w domu nie ma... chyba że mi się zdaje że coś takiego czytałam..
Wystarczy, że troll ma neostradę albo zacznie łączyć się przez proxy i znowu może robić co chce.
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości