|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ujawnianie danych, prześladowanie
Cytat:
|
|
|
#212 |
|
Konto usunięte
|
Wow, 10 części, a ja się dopiero teraz dowiaduję, że ten watek jest o skarpecie, dobrze, że mam ciebie, inaczej bym zginęła.
|
|
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
Co za paranoja...
Na poczatku bylo to moze troche smieszne, a teraz to juz robicie afere stulecia nie wiadomo z czego. I jak nieczesto zgadzam sie z jamestown-tak w tym momencie ma swieta racje. Same nakrecacie ta chora dziewczyne, a teraz swiete oburzenie. Zartujecie sobie z niej, a jak czytam monike_sonie to sie zaczynam zastanawiac czy i z nia wszystko dobrze, bo teraz to juz wrecz jakies histeryczne reakcje ![]() Naprawde tak trudno bylo wam tej dziewczynie nie odpisywac i nie wspominac o niej? Gofrzyca tez w tym momencie sie nie popisuje, bo swoimi postami nadal prowokuje tamta i daje kolejne powody do niepokoju ('bylam na policji, wiem wszystko, a powiem wybranym na pw' ).Jak dla mnie to wy wszystkie powinnyscie dostac bana i bylby spokoj, bo to juz przekroczylo dawno granice dobrego smaku. Edytowane przez czarna_maciejka Czas edycji: 2013-08-09 o 15:22 |
|
|
|
#214 |
|
Konto usunięte
|
I był on ciekawy, jak inne wątku zbiorcze, kiedy Wizażanki dzielily sie swoimi historiami i opowiesciami. W momencie kiedy wkroczyla, jak zawsze ta sama, trollowa ekipa, robi sie offtop i jakies durnowate szopki. W tym drugim wątku o ktorym mowisz, zadalam raz pytanie. Na nastepny dzien musialam sie przekopac przez prawie 10 stron spamu tychże Wizażanek, zeby dotrzeć do odpowiedzi. I tak jest w niemal każdym zbiorowym watku na plotkowym, gdzie oczywiscie tematem przewodnim jest wysmiewanie sie ze skarpety.
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze są dwie strony medalu
![]() jamestown dobrze gada. sprawa sie ciągnie i ciągnie, dlaczego? bo poza autorką wątku, spora grupa osób to ciągnie pisząc o tym w każdym wątku na plotkowym, wspominając, napadając nowe użytkowniczki, że może to znów skarpeta po co stroić sobie z tego żarty w jakiejkolwiek formie i jakiekolwiek przyczyny? należy przestać w ogóle o tym pisać i olewać sprawę, a nie napędzać od nowa wszystko i prowokować autorkę do zakładania kolejnych kont. Autorka ma jakiś problem ze sobą, a wy, mam nadzieje, nie, wiec zacznijcie od siebie skoro potraficie w przeciwieństwie do niej zapanować nad swoimi emocjami i wypowiedziami. sprawa się szybko rozwiąże.widzę że dyskusja dotyczy też rozwalania wątków przez tą samą grupe osób - każdy to widzi i każdego to męczy - gdzie się nie wejdzie to jakieś osobiste dyskusje nie na temat.. proszenie o skończenie offtopu nic nie daje, bany w przeszłości niczego nie nauczyły, posiadanie własnego klubu w którym można obgadywać wszystko co się chce tez nic nie daje.. fajnie że się przyjaźnicie, macie swoją paczkę, ale nie jesteście na forum same. popatrzcie na to z boku i wyciągnijcie wnioski. Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-08-09 o 15:26 |
|
|
|
#216 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam pw do dziewczyn które skarpeta próbuje oczernić i tyle. Oh ban soł słit, ty tez powinnaś, dla równowagi.
Stałem w nich niczym pies, w zębach niosąc bukiet ściem. Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk. Choć rację masz, że nie znasz mnie, jak mogłaś tak dać wkręcić się. Edytowane przez Gofrzyca Czas edycji: 2013-08-09 o 15:29 |
|
|
|
|
#218 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
![]() Dziękuję u mnie dobrze. Też byś była lekko podenerwowana, jakby Ci ktoś wiersze pisał z okazji dnia strażaka .
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Powtórzę po raz kolejny:
Kasuje się wiadomości bez odpisywania, bez czytania. Nie reaguje się na forum publicznym. W przypadku interwencji policji robi się to po cichu, a nie "hahaha, ja poszłam z tym na policję, już policjanci się tym zajmują, poinformuję zainteresowanych na priv", bo to jest zachowanie naprawdę poniżej wszelkiego poziomu, jeżeli widzicie, że ktoś sobie nie radzi, ma zaburzenia, zachowuje się paranoicznie. Naprawdę, poprzez swoje debilne akcje można kogoś skrzywdzić i mu zaszkodzić.
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam jasno i wyraźnie że idę zapytać czy da się coś z tym zrobić, ZAPYTAĆ nie zgłosić kumasz? Tak więc poszłam, pogadałam, dowiedziałam się i to co się dowiedziałam przekazałam dziewczynom które skarpeta próbuje oskarżać o rózne dziwne rzeczy. Także prosze cię, na przyszłość lepiej dobrze przeczytaj niż potem klep bzdury.
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.tvn24.pl/powiesila-sie-bo...,345992,s.html
- dlatego JESZCZE raz wkleję ostatnią tylko historię- gdyby jej coś się stało, wystarczy zostawić list , a w nim wskazówki i można mieć nieprzyjemności + nie po każdym to by spłynęło. Dlatego nie ma innej drogi jak niereagowanie- nieczytanie, nieodpisywanie; brak reakcji jest jedyną sensowną reakcją. Bo gdy tu czytam ten wątek, widać, że wielu sprawa wymknęła się spod kontroli. |
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#223 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Proponuje zakonczyc pisanie tu, niech watek umrze smiercia naturalna
Moze stanie sie cud i romantyczka w koncu odpusci ![]() Ja wylaczam subskrypcje i ide na miasto
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyno zejdź ze mnie ok, nie uważam że zrobiłam coś be fu łe, poszłam zapytałam o co chciałam i tyle.
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I już tyle stron ch* wie po co natłuczone...
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
jedynym wyjaśnieniem dla tej sytuacji jest to że osoby w to zamieszane nie potrafią spojrzeć na sytuację z boku..
już kilkanaście razy były proszone bez innych użytkowników forum by przestały, a nadal to trwa.. i to na forum publicznym |
|
|
|
#228 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Zostal dokumentnie rozwalony wlasnie przez takie rzeczy jak prywatne potyczki i zarciki. Jak pisze evvelinek -fajnie, ze dziewczyny maja swoja paczke, ale to sie robi po prostu meczace, przegrzebywac sie przez dziesiatki postow, w ktorych sobie plotkuja nie na temat. A teraz ta afera i udawanie, ze nigdy nic nie pisaly. Cytat:
![]() Jakos cala sprawe mozecie ciagnac na forum a teraz nagle 'po co publicznie' Ech.Cytat:
Cytat:
Z ta histeria mialam na mysli, ze pare postow temu jakos strasznie lzawo wypowiadalas sie o tym, ze wchodzisz na wizaz a tam znow zapchana skrzynka. |
|||||
|
|
|
#229 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
. Ale wkurzające jest, że ktoś próbuje do mnie wysłać pw a nie może, bo mam znowu pełną skrzynkę .
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu nie rozchodzi się o Was a o wasze zachowanie.. wszyscy się zapędzili za daleko, Ci co potrafią się ogarnąć powinni to dawno zrobić, serio nie widzicie nic złego w swoim zachowaniu? to jest chora sytuacja, wiecie o tym i nic z tym nie zrobicie.
|
|
|
|
|
#231 |
|
Konto usunięte
|
Zgaduje, ze dlatego, iz dziewczyny uwazaja, ze, wbrew temu, co piszesz, glupoty nie zrobily. Poczytaj ich posty. Dalej nie widza w tym cyrku nic zlego. I to chyba najsmutniejsza czesc.
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeżeli ktoś na mnie najeżdża i pisze rzeczy wyssane z palca mam prawo się bronić.
|
|
|
#233 |
|
Konto usunięte
|
Sorry, ale zbyt ostro przegięlyscie, dotychczas zgłaszałam tylko typowe trolle w stylu ostatniego Pana rasisty, ale to coście tu odwaliły oraz za całokształt - nie dało sie nie zglosic. Ale pewnie nie tylko ja zglosilam, takze jak juz Wam bany miną, mozecie szukać kogo innego do swoich marnych potyczek i prowokacji.
|
|
|
|
#234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie bardzo wiem co w tamtym momencie ci przypisalam, ale juz niewazne. Inne dziewczyny pisza mniej wiecej to, co ja mam na mysli. P.S. Zapamietam sobie!!
|
|
|
|
|
#235 |
|
Konto usunięte
|
Takasobie, ciekawa jestem gdzie tu przegiecie. No coz, zglosilas, twoje prawo, mod oceni.
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozwalanie offtopem co najmniej 2 wątków tygodniowo - wystarczy. reszta to już jest kwestia natury moralnej. moderacja pewnie zna cała historię i potrafi spojrzeć na to z boku. |
|
|
|
|
#237 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak dla mnie eot. Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2013-08-09 o 16:07 |
|
|
|
|
#238 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
. I moderacja nie zna całej prawdy, np nie wie, że wspomniany tu troll zarabia na wizażankach |
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy mi się coś nie pokręciło, ale gdzieś czytałam, że w przypadku zakładania ciągle nowych kont może zostać zablokowany dostęp do forum dla danego komputera. Więc o ile zakładanie kont może być upierdliwe o tyle dana osoba raczej kilkunastu komputerów w domu nie ma... chyba że mi się zdaje że coś takiego czytałam..
|
#240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.

po co stroić sobie z tego żarty w jakiejkolwiek formie i jakiekolwiek przyczyny? należy przestać w ogóle o tym pisać i olewać sprawę, a nie napędzać od nowa wszystko i prowokować autorkę do zakładania kolejnych kont. Autorka ma jakiś problem ze sobą, a wy, mam nadzieje, nie, wiec zacznijcie od siebie skoro potraficie w przeciwieństwie do niej zapanować nad swoimi emocjami i wypowiedziami. sprawa się szybko rozwiąże.

.

Moze stanie sie cud i romantyczka w koncu odpusci 
.