Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-14, 10:41   #211
EdizA
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Mi podrażniła skórę głowy, jednak zostanę przy Jantarze
U mnie na szczęście nic się nie dzieje złego. Z tym, że nakładam na przedziałek, czekam chwilę i dopiero masuję- mam wrażenie, że wtedy tak mocno nie piecze. I w ogóle- ona mi się pieni jak ją wcieram. Mam nadzieję, że to dobrze.

Ale mam dzisiaj mięciutkie, gładkie włosy.
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:44   #212
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Matury ogólnie nie urywają tyłka, odkąd pojawiła się na nich obowiązkowa matematyka

U mnie też tak było, dzieci lekarzy miały łatwiej No ale cóż, status mówi o ocenie celującej dla ucznia mającego ponadprzeciętne wyniki. Takie miałam, tylko nie w dzienniku, ale cóż kobieta mogła poradzić
No tegoroczna matura z historii Spodziewałam się analizy przyczynowo skutkowych, stosunków szwedzko-polskich i grom wie czego,a dali Krzyżaków
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:46   #213
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ronnea Pokaż wiadomość
Ja już naprawdę nie wiem, czego się spodziewać. Kobita od polskiego nawet nie wie, na co zwrócić uwagę, bo nie ma pojęcia, jak ma wyglądać matura
Bo ja wiem, czy same wzory.. Moja fizyczka raczej woli regułki, prawa, wszystkie zjawiska poopisywane, a ja na wyrywki mam jej to wszystko mówić/ pisać i to broń Boże, żeby tak, jak jest w podręczniku (bo na pewno spisywałam!). Wszystko swoimi słowami. Może to i lepiej, bo każdy to zrozumie na swój łeb, ale ja najpierw uczę się sztywnych regułek, rozumiem, co czytam, a potem dopiero powoli próbuję jakoś to po swojemu powiedzieć
Moja polonistka mnie szczerze bawiła, była taką typową blondynką z dowcipów A ile się nasłuchałam od niej o tym, że nie zdam, bo nie czytam lektur, nie uczę się i tak dalej... Tja, jak matura podstawowa w moich czasach polegała na gruntownym opisaniu PODANEGO fragmentu lektury/wiersza (dalej tak jest ?). Miałam jeden z najwyższych wyników

"Wszystko swoimi słowami" to bardzo mądre podejście. Ja na studiach ścisłych mam ze 60% osób, które wszystko kują na pamięć, ale wystarczy zmienić przykład czy zapytać, skąd się coś bierze, a jest cisza.

Swoją drogą moja taka była, ale większość regułek w fizyce opiera się na literackim opisaniu wzoru, jak mój brat fizyk powiada
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:49   #214
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Moja polonistka mnie szczerze bawiła, była taką typową blondynką z dowcipów A ile się nasłuchałam od niej o tym, że nie zdam, bo nie czytam lektur, nie uczę się i tak dalej... Tja, jak matura podstawowa w moich czasach polegała na gruntownym opisaniu PODANEGO fragmentu lektury/wiersza (dalej tak jest ?). Miałam jeden z najwyższych wyników
Jest, tylko na próbnej nie było podanego imienia pewnej bohaterki (Marianny) i 50% z Izabeli Łęckiej zrobiło prostytutkę
Na majowej wystarczyła tylko analiza tekstu, także wystarczyło przeczytać dobre streszczenie 'Przedwiośnia'
Stary 2013-08-14, 10:50   #215
Ronnea
Raczkowanie

Cytat:

"Wszystko swoimi słowami" to bardzo mądre podejście. Ja na studiach ścisłych mam ze 60% osób, które wszystko kują na pamięć, ale wystarczy zmienić przykład czy zapytać, skąd się coś bierze, a jest cisza.

Swoją drogą moja taka była, ale większość regułek w fizyce opiera się na literackim opisaniu wzoru, jak mój brat fizyk powiada
Moja polonistka jest dość specyficzna. Raz się wydziera, że nic się nie uczymy, a następnego dnia chwali, bo z czymś tam wypadliśmy lepiej, niż jej humanistyczna klasa
Ja uczę sie regułek, ale rozumiem, co się dzieje i dlaczego tak, więc raczej bym coś potrafiła wydukać, tak myślę.

And be a simple kind of man. Oh, be something you love and understand...
Ronnea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:56   #216
luxorzyna
Raczkowanie

Gadacie o tej szkole. Ja muszę się wziąć w garść jeśli chcę zdać maturę rozszerzoną z maty na więcej niż 90% -.-

Ćwiczę: nie, jednak nie
Włosowa reaktywacja: 16.04.2013r.
luxorzyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:57   #217
Pani_Herbatka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eneajla Pokaż wiadomość
Grubo ponad miesiąc będzie i wydaje mi się, że juz powinno być coś widać, a tu nic, olejowałam na sucho na całą noc 1-2 razy w tyg.
ja na efekty olejowania musiałam długo czekać. Nadal testuję różne oleje i metody spróbuj może olejowania na odżywkę

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Ja sobie chwalę. Już kilka razy używałam i w oczy nie dostałam Na kursie samoobrony prędzej bym się połamała, niż czegokolwiek nauczyła.
trenowałam aikido i się nie połamałam

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
ja przeprowadzka, wy nowy wątek ale już się zadomowiłam, nawet nałożyłam olej na włosy przy współlokatorce, mam dużą półkę nad wanną na której wreszcie mieszczą mi się wszystkie kosmetyki a moja współlokatorka ma kolekcję peelingów Joanny mini i użyła skrótu 'Towarzysz Życia', stąd czuję wizażankę plus pod domem mam sklep, gdzie są Joanny b/s

a zaraz spać idę, bo rano do pracy...
nic, tylko pogratulować, jeżeli to wizażanka. Zakładam, że się dogadacie

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Zimno mi jak nie wiem co, a mąż powiedział, że jak za chwilę nie wyląduję w łóżku, to on mnie tam przetransportuje, więc lepiej się już zmyję.
Odezwę się jutro.
po raz kolejny : ZAZDRASZCZAM

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
2 sierpnia ścięłam włosy, poszło nie wiem ile, nie mierzyłam. Na oko ponad 20cm. O maj, wtedy byłam przeszczęśliwa z tego powodu, a teraz, jak zrobiłam to zdjęcie porównawcze, to mnie zatkało i zrobiło mi się tak żal.... A już najbardziej mi żal tych listopadowych włosów, wyobrażam sobie, jakie byłyby piękne i długie TERAZ. Pewnie już by zeszła z cieniowania...
mi się jak najbardziej podobają teraz. Są śliczne! I długie

Cytat:
Napisane przez WarOfWorlds Pokaż wiadomość
Melduję się i ja w nowym wątku jeju laski jak Wy pędzicie Nadrabiam Was 2 razy dziennie, bo inaczej bym musiała nadrabiać z 50 stron
Idę nałożyć ten olejek GP z papryką, dostałam od przyjaciółki, zobaczymy co to za cudo
pjona! też go teraz dorzuciłam na skalp

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-14, 10:58   #218
moooniek
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Cytat:
Napisane przez luxorzyna Pokaż wiadomość
Gadacie o tej szkole. Ja muszę się wziąć w garść jeśli chcę zdać maturę rozszerzoną z maty na więcej niż 90% -.-
Mnie tez by sie przydalo :P z czego zdajesz?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-14, 11:00   #219
blondynaaa_91
Rozeznanie

Matura nie jest jakimś wielkim wyznacznikiem umiejętności, ale co zrobić? Nie wiem jak to jest z innych przedmiotów, ale ja zdawałam rozszerzoną biologię i chemię i polecam po prostu robienie sobie przy każdym rozdziale trochę zadań maturalnych. Zwłaszcza na maturze z polskiego i biologii (nie wiem gdzie jeszcze są opisówki?) najważniejsze jest tak zwane wstrzelenie w klucz, dlatego fajnie przed tym poćwiczyć.

A poza tym nie spinajcie się tak, w końcu matura to bzdura
blondynaaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 11:06   #220
201704240919
Konto usunięte

Ja zdawałam rozszerzoną historię i wos, i powiem, że było ciężko. Mimo dobrego wyniku (ponad 80%), to pracy jest na prawdę dużo Ćwiczenia na arkuszach maturalnych to podstawa, ale tutaj niestety trzeba się tym interesować - filmy historyczne, różne publikacje książkowe, podręczniki akademickie, bycie na bieżąco (wos) i ogólny dryg do tych przedmiotów. Także nie polecam
Stary 2013-08-14, 11:06   #221
Pani_Herbatka
Rozeznanie

poczułam dzisiaj jesień. Dlatego pora wrzucić maskę przedmyciową. Jeszcze jedno mycie i zdenkuję pierwszą maskę w te wakacje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-14, 11:07   #222
lemonadegirl
Rozeznanie

Dzień dobry Zostawić was na noc i już siedem stron
Stary 2013-08-14, 11:08   #223
luxorzyna
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Mnie tez by sie przydalo :P z czego zdajesz?

Rozszerzona z matematyki( do Gliwic tylko to potrzebuję) , może angielski i geografię. A z podstawy to też się zobaczy, myślę żeby wziąć dodatkowo niemiecki. Muszę sobie jakoś czas rozplanować i przemyśleć to czy dam radę i czy chcę zdawać te dodatkowe przedmioty skoro potrzebuję ten jeden, ale zdany bardzo dobrze.

Ćwiczę: nie, jednak nie
Włosowa reaktywacja: 16.04.2013r.
luxorzyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 11:13   #224
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Od jakiegoś czasu też ją wcieram, jak na razie regularnie, z jednym dwudniowym odstępstwem.
Fajnie podbija włosy u nasady, jeśli nałożę ją jak są jeszcze wilgotne.
Tobie też tak śmierdzi czy tylko mi?

Cytat:
U mnie na szczęście nic się nie dzieje złego. Z tym, że nakładam na przedziałek, czekam chwilę i dopiero masuję- mam wrażenie, że wtedy tak mocno nie piecze. I w ogóle- ona mi się pieni jak ją wcieram. Mam nadzieję, że to dobrze.

Ale mam dzisiaj mięciutkie, gładkie włosy.
Eee, to mnie nie piecze, gdyż wcierałam ją jakieś 3 razy przed zmianą koloru i się nie działo ale dziś zwrócę na to uwagę, zaraz będę wcierać

Widzę, że tematy licealne się rozszalały Mi z liceum kompletnie nic się nie przydało aktualnie na studiach może jakieś drobne elementy maty, których i tak musiałam się znów poduczyć gdyż nie jest moja najmocniejszą stroną
Byłam na profilu : angielski-francuski-wos 5 g angielskiego w tygodniu, fajnie było, miałam fajną babkę mogłam siedzieć 2h z rzędu i się nie nudziłam Dzięki temu teraz na studiach nie muszę zbyt wiele robić na ang, jedynie nowych słówek się douczać
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 11:15   #225
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez Pani_Herbatka Pokaż wiadomość
trenowałam aikido i się nie połamałam
Ale ja mam chore stawy i skórę. Ponadto nawet mocniejszy nacisk powoduje u mnie krwiaki

Umyłam włosy, dalej czuję Amlę. Jak na złość mam od rana krwotoki z nosa oraz wstałam popuchnięta
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 11:19   #226
moooniek
Zakorzenienie

Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Hmm... chyba sie zalaminuje dzisiaj, ale nie mam zadnej odzywki, ktorej nie byloby mi szkoda

Stary 2013-08-14, 11:27   #227
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
Ja spałam dobrze. Ale wieczorem się pokłóciłam z TŻ. Boli mnie żołądek znowu i zaczyna głowa. I jeszcze strasznie boli mnie w miejscu gdzie pękła mi skóra i dostał sie retinoid. Mam dość sprzątne kuchnie, pojade odebrać receptę i mam zamiar zakopać się w łóżku i z nikim nie rozmawiać.
Też mam taką ochotę, dopiero wstaję... Na 14 mam praktyki w przychodni, pogoda brzydka i w ogóle. Ogłaszam dołek, BO NIE CHCE MI SIĘ ROZROBIĆ HENNY. A to już naprawdę u mnie coś znaczy.

Ejj oświećcie mnie, co ma się zmieniać z maturami od 2015? Ja zupełnie się w temacie nie orientuję, studia ma kompletnie niezwiązane z naszą polską edukacją
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 11:28   #228
Pani_Herbatka
Rozeznanie

Cytat:
Ale ja mam chore stawy i skórę. Ponadto nawet mocniejszy nacisk powoduje u mnie krwiaki

Umyłam włosy, dalej czuję Amlę. Jak na złość mam od rana krwotoki z nosa oraz wstałam popuchnięta

to unikaj aikido jak możesz. Uwielbiałam te zajęcia, zastanawiam się, czy do nich nie wrócić. Można się na nich nieźle spocić czasem ale to na rozgrzewce. Podczas ćwiczeń było dużo upadków, w sumie pierszą rzeczą, jaką się uczysz, jest to, jak padać, by się nie połamać
Stary 2013-08-14, 11:29   #229
*Basia*
Mod-Śnieżynka

Cytat:
Napisane przez Wegolka Pokaż wiadomość
Sklep obuwniczy to pół biedy ...
Bo?
a jak Ci napiszę, że 3 lata pracowałam w salonie samochodowym? Pół biedy, że Ty sprzedajesz komputery Co ma piernik do wiatrak gdzie się pracuje? Chodzi o kontakt z klientami, a nie ile coś kosztuje.
Cytat:
Czasem zastanawiam się czy niektórzy ludzie potrafią myśleć ... czy ich to po prostu boli ....
Hmmm........

Cytat:
Napisane przez Wegolka Pokaż wiadomość
EdizA, ale niektórzy nie słuchają co się do nich mówi, a po chwili pytają dokładnie o to samo co przed chwilą mówiłaś ... to nie jest fajne ... i muszę tak z 4 razy powtarzać..
No właśnie........

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
On pracuję w firmie logistycznej i parę razy miał sytuację, że pyta klienta jakiej używa przeglądarki: a klient mu mówi, że google. Albo opcja w takim razie proszę podać e-mail. Wyślę Panu co trzeba zrobić. Klient po chwili odpowiada :www.
Zabawne, ale klient nie musi tego wiedzieć, znać się.

Cytat:
Pocieszcie mnie!!!
Nie ma co pocieszać, włosy wyglądają ładniej (chyba wyprostowane, a tu akurat wolę naturalne).

Cytat:
A z tego, co wiem, to podstawy programowe są co roku obcinane, więc :P.
Co roku zmieniana podstawa programowa? Matko, a skąd to wiesz? Jestem 9 lat nauczycielką, a o tym nie słyszałam.

Jedno jest pewne, w tej chwili obowiązują 3 podstawy programowe, jeśli klasy są łączone, to masakra

*Basia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 11:29   #230
Pani_Herbatka
Rozeznanie

Cytat:
Też mam taką ochotę, dopiero wstaję... Na 14 mam praktyki w przychodni, pogoda brzydka i w ogóle. Ogłaszam dołek, BO NIE CHCE MI SIĘ ROZROBIĆ HENNY. A to już naprawdę u mnie coś znaczy.
jaka henna? od wczoraj podczytuję wątek farbowania henną, ale dopiero 15 stron czytnęłam
Stary 2013-08-14, 11:32   #231
versatille
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Ja chyba nie mam jaj, żeby bloga prowadzić. Wiedzy żadnej, jaką mogłabym zaszpanować, zdjęć robić nie umiem, za gruba jestem i nie kupuję w Zarze, więc szafiarką też za bardzo być nie mogę.. Pfff.
Pisz o czymkolwiek i tak Cię ludzie pokochają
Cytat:
^^ W liceum są prawie same wzory, chyba, żeby aż tak zmieniła się podstawa Miałam siedemdziesięcioparoletni ą fizyczkę, dawała popalić, ale wisiało mi to nieświeżym kalafiorem
Odkryłam niedawno, że na studiach będę mieć FIZYKĘ

Jak dobrze, że mam już ten nudny czas liceum za sobą

Mam wrażenie, że w blond naolejowanych włosach wyglądam bardzo młodo babcia stwierdziła, że jak piętnastolatka.

Przy okazji zakupów u masarza kupiłam taki lakier. Na fotce tego nie widać, ale te drobinki się błyszczą kolorami tęczy

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 11:34   #232
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość

Mam wrażenie, że w blond naolejowanych włosach wyglądam bardzo młodo babcia stwierdziła, że jak piętnastolatka.

Przy okazji zakupów u masarza kupiłam taki lakier. Na fotce tego nie widać, ale te drobinki się błyszczą kolorami tęczy
Świetny lakier

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 11:35   #233
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Matury ogólnie nie urywają tyłka, odkąd pojawiła się na nich obowiązkowa matematyka

U mnie też tak było, dzieci lekarzy miały łatwiej No ale cóż, status mówi o ocenie celującej dla ucznia mającego ponadprzeciętne wyniki. Takie miałam, tylko nie w dzienniku, ale cóż kobieta mogła poradzić
Eh..

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Ja zdawałam rozszerzoną historię i wos, i powiem, że było ciężko. Mimo dobrego wyniku (ponad 80%), to pracy jest na prawdę dużo Ćwiczenia na arkuszach maturalnych to podstawa, ale tutaj niestety trzeba się tym interesować - filmy historyczne, różne publikacje książkowe, podręczniki akademickie, bycie na bieżąco (wos) i ogólny dryg do tych przedmiotów. Także nie polecam
Kuźwa. Uwalę to jak nic. Już wiem ze nie zdam tych chrzanionych matur.
Cytat:

Ejj oświećcie mnie, co ma się zmieniać z maturami od 2015? Ja zupełnie się w temacie nie orientuję, studia ma kompletnie niezwiązane z naszą polską edukacją
Ja zdaję 2014 i sama nei wiem co będzie w 2015

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 11:35   #234
blondynaaa_91
Rozeznanie

Podpowiedzcie, jaki krem kupić 52-letniej mamie z cerą naczynkową i dość dużą ilością drobnych zmarszczek? Raczej ma tendencje do zapychania.
blondynaaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 11:36   #235
Krrem
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Cytat:

Kupiłas lakier w MASARNI?

14.02.14

Stary 2013-08-14, 11:37   #236
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Dlaczego jest tak zimno
mi trochę pomogła gorąca herbata z Biedry z miętą i czekoladą

ja też ciesze się, że mam LO za sobą. Byłam w babskiej klasie i to chyba najgorsza opcja jaką mogli stworzyć. Poza tym byłam na humanie, a babka z historii popychała pierdoły, mało wymagała, ale najlepiej wspominam matematyka, którego byłyśmy pierwszą babską klasą i nauczył nas matmy tak, że średni wynik z matury z matmy w mojej klasie to było ok. 75% (byłam pierwszym rocznikiem zdającym matme ) Zdecydowanie wolę studia

ver ładny lakier

Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Czas edycji: 2013-08-14 o 11:38
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 11:39   #237
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42260051]mi trochę pomogła gorąca herbata z Biedry z miętą i czekoladą

ja też ciesze się, że mam LO za sobą. Byłam w babskiej klasie i to chyba najgorsza opcja jaką mogli stworzyć. Poza tym byłam na humanie, a babka z historii popychała pierdoły, mało wymagała, ale najlepiej wspominam matematyka, którego byłyśmy pierwszą babską klasą i nauczył nas matmy tak, że średni wynik z matury z matmy w mojej klasie to było ok. 75% (byłam pierwszym rocznikiem zdającym matme ) Zdecydowanie wolę studia

ver ładny lakier [/QUOTE]

Chciałabym się obudzić pierwszgo czerwca 2014 roku i mieć już maturę za sobą. Zdaną. Dobrze zdaną

14.02.14

Stary 2013-08-14, 11:42   #238
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Tobie też tak śmierdzi czy tylko mi?
Eee, to mnie nie piecze, gdyż wcierałam ją jakieś 3 razy przed zmianą koloru i się nie działo ale dziś zwrócę na to uwagę, zaraz będę wcierać
Śmierdzi, ale znośnie
No mnie delikatnie piecze i chłodzi, ale absolutnie nie wywołuje do dyskomfortu.
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 11:46   #239
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
Chciałabym się obudzić pierwszgo czerwca 2014 roku i mieć już maturę za sobą. Zdaną. Dobrze zdaną
Trochę pracy, systematyczności i zdasz Grunt, to zacząć od samego początku roku, bo te 'odkładanie' nic dobrego nie przynosi Sama mam do tego tendencję i musiałam siebie bardzo pilnować.
Stary 2013-08-14, 11:47   #240
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Śmierdzi, ale znośnie
No mnie delikatnie piecze i chłodzi, ale absolutnie nie wywołuje do dyskomfortu.
Właśnie wtarłam i chłodzenie czuję ale nie piecze, mój skalp jest raczej twardy, nigdy nie miałam podrażnień Przy nakładaniu zapach jest okropny ale w sumie po nałożeniu da się żyć
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości