|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień- Jimmy Choo, Flowerbomb, Revitalash, Armani, Gucci, Pat&Rub i inne
znajdziesz coś u mnie za odsypkę któryś meteorytów ?
|
|
|
|
#214 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wrzesień- Jimmy Choo, Flowerbomb, Revitalash, Armani, Gucci, Pat&Rub i inne
Witaj,cos u mnie za
Dior, Diorskin Nude podkład we fluidzie, zostało ok. 80 procent mogę zrobić zdjęcie buteleczki na życzenie zainteresowanej osobie. Kolor 010 Ivory, kod 2T02 |
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
duzo masz fajnych rzeczy,jednak po dokladnym przepatrzeniu watku narazie podziekuje
|
#218 |
|
Wtajemniczenie
|
Givenchy Hot Couture ok.10-12ml ze 100ml, brak zakrętki, kod 103746.
coś u mnie? |
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie sporo rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
![]() odpisz proszę w moim wątku
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
witaj- przepraszam, ze to tyle trwalo - ale mialam urwanie glowy- pojemnosc to 60ml, kod to a5
|
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
Hej, przypominam się w sprawie Florabotanica
![]() Ty pisałaś o Elie i Loli Podoba mi się jeszcze Flowerbomb i Catch me Co Ty na to? ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Hej, jeśli nie mam szans na Florę to chociaż może tą połówkę Flowerbomb, bo ten Catch me to tak raczej na ostatnim miejscu ![]() Może coś sobie dobierzesz jeszcze za Florę, żeby się pojemnościowo i kasowo zgadzało? |
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
zainteresowały mnie u Ciebie te rzeczy: Chanel Coco Mademoiselle EDP 100 ml bez jednego psika, kupione w Douglasie jest kartonik i folia Smashbox Halo Hydrating Perfecting Powder w odcieniu Fair/Clair najjaśniejszy odcień, kupiony niedawno w Sephorze tylko przetestowany, pędzelek nie ruszany. Znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
#227 |
|
Rozeznanie
|
Interesuje mnie Jimmy Choo edp. Mogę oddać za to CK in2u POP, Burberry the Beat EDT, Juicy Couture - Couture Couture. Ewentualnie 2 flaszki za 1 Jimmy Choo.
mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post43324291 Są tam same perfumy może coś Ci się spodoba. Wymienię nawet 3 flachy za 1. Jeśli nie za Jimmiego, to chętnie wymienię się na coś innego, choć nie ukrywam, że na nim zależy mi najbardziej.
Edytowane przez natuniu Czas edycji: 2013-10-19 o 22:33 |
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
cos za MDCH,Coco M lub CN???
|
|
|
|
#229 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki ale nic nie znalazłam, za NR szukam tylko zapachów z mojej wish listy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#230 |
|
Konto usunięte
|
Hej, podobały Ci się u mnie perfumy Guerlain, może wymieniłabyś się ze mną na Miss Dior? Mogłabym coś małego dorzucić, z którego roku jest Twoja wersja?
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie?
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Na tą chwilę nie mam swojego wątku, ale z Twojej wish posiadam nowy tester Parisienne edp 90ml (ubytek to jeden psik) i kilka nowych żeli pod prysznic z Marionnaud Bath Line. W oko mi wpadła Chanel Coco Mademoiselle, Flowerbomb lub Candy L'eau ![]() Odpisz, proszę, w swoim wątku.
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za którys zapaszek...
Chanel Coco Mademoiselle EDP 100 ml bez jednego psika, kupione w Douglasie jest kartonik i folia Dior Miss Dior EDP 50 ml z Douglasa, zafoliowana Flowerbomb EDP 30 ml Nówka zafoliowana Odpisz prosze u mnie
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za któreś z tych perfum:
Chanel Coco Mademoiselle EDP 100 ml bez jednego psika, kupione w Douglasie jest kartonik i folia Dior Miss Dior EDP 50 ml z Douglasa, zafoliowana Flowerbomb EDP 30 ml Nówka zafoliowana |
|
|
|
#236 |
|
Wieczne Kutango
|
Dziewczyny nic nie znalazłam
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Escada Magnetism EDP 75 ml tylko przetestowane.
Victor&Rolf Flowerbomb grudniowa limitowanka z kokardką, tylko przetestowany, 50ml. Kod 62J71D. Victor&Rolf Flowerbomb La Vie En Rose ubytek widać na zdjęciu. Jimmy Choo EDP, 40ml, psik testowy. Kod 05B52B325. Dior Miss Dior EDP 50 ml z Douglasa, zafoliowana Flowerbomb EDP 30 ml Nówka zafoliowana Prada Candy L'eau 50 ml Nówka zafoliowana coś z tego ? Oddam tyle rzeczy ile chcesz za równowartość w perfumach. Im większa wymiana tym lepiej
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Może wypatrzysz coś za Elle? |
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Jimmy Choo EDP, 40ml, psik testowy. Kod 05B52B325. Lacoste Eau de Lacoste EDP, 30 ml, tylko przetestowane. Lady Gaga Fame EDP 30ml, ubytek widoczny na zdjęciu. Kod 216609. ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- no niestety
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.