|
|
#211 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Koty z glupoty
Cytat:
Strukturalizm to teraz pojęcie wór - jest tam i de Saussure i Boas i Bloomfield, ale ok, w bardzo podstawowych założeniach Ch. jest strukturalistą. Nie sądzę, by w swoich badaniach miał z góry założony cel, do którego dążąc ignorowałby stosowane środki, bo to mało naukowe podejście, czemu wielotrotnie daje wyraz. Oba pola troszkę na siebie wpływają, tak samo jak u Wilhelma von Humboldta - zresztą chciałam pisać o nich obu, ale słusznie mi wytknięto, że to nie filozofia i z tego to się doktoryzować mogę. Nie pisz proszę po angielsku, bo nie wszystkie forumowiczki go znają, bo wygląda to, jakbyś się chciała popisać i wreszcie bo przy tak szkolnej angielszczyźnie coraz bardziej nie chce mi się wierzyć w doktorat. Otoczenie raczej nie ma specjalnego wpływu, na MIT wylądował głownie dlatego, że nie pasował nigdzie indziej. a z formalizmem zetknał się wcześniej u Harrisa. |
|
|
|
|
|
#212 |
|
Wtajemniczenie
|
Gdzie tu logika? Od kotów do tak burzliwej dyskusji? Jakoś mi się nie chce wierzyć w te wszystkie rewelacje począwszy od 30 tysięcy wydanych na operację znienawidzonego zwierzęcia, po ten wątpliwy doktorat na Yale... Takie rzeczy wymyślają zakompleksione i znudzone nastolatki. Co do twierdzenia, że wiekszość z nas "w erze przedkomputerowej" podpierała łokciami parapet polując na męża, to rozbawiłaś mnie. Dawno się tak nie uśmiałam - serdecznie Ci kochana dziękuję za poprawę humoru. Przyda się w tym moim nudnym życiu - w końcu według twojej teorii droga jasiojanko, przynajmniej z założenia jestem kurą domową...
|
|
|
|
|
#213 |
|
Rozeznanie
|
Ale muszę oddać godność upiornej założycielce tematu - ma fantazję dziewczyna (chłopak? Wszak nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie...) i refleks też niezły. A jak mi jeszcze powie, jak się powinno karać za te "ikonki" nieszczęsne to już w ogóle będę w siódmym niebie
![]() Idę sobie znaleźć jakiś plagiat, co by go użyć w charakterze podpisu
|
|
|
|
|
#214 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Chciałem tylko przypomnieć tym, co nie pamiętają, że jako jedyny legalny troll na tym forum dawno nikogo nie zabanowałem.
Przykre, prawda?
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
oj, ubawiłam się czytając ten cudny wątek
![]() poprawił mi humor ![]() Złosiu, nie banuj nikogo, może jeszcze się pośmiejemy
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Po co było wyciągać ten wątek :/
|
|
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Nie przejmuj się. Po prostu nie chciałabym, żeby ta szopka zaczęła się na nowo. Ostatnio w "kocich" tematach szybko robi się goraco
|
|
|
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już siedzę cichutko
|
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
Za niedlugo bedziesz miec karakana i stwierdzisz ze karakany to najcudowniejsze zwierzeta na swiecie i nie ma co ich porownywac do psow
![]() A tak wogole to zalosne co napisalas ...
|
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
Za niedlugo bedziesz miec karakana i stwierdzisz ze karakany to najcudowniejsze zwierzeta na swiecie i nie ma co ich porownywac do psow
![]() A tak wogole to zalosne co napisalas ...
|
|
#224 |
|
Przyczajenie
|
koty- nie dają się tak przytulić. psy- akurat chihuahua często chorują. Mój piesek Toffi , rasy chihuahua ma 7 tygodni i zachorował na zapalenie płuc. ![]() ![]() ![]() Ja polecam jednak pieski. Dają się bardziej przytulić i witają cię merdając ogonkiem . To na tyle . Jeżeli ktoś by chciał zobaczyś zdjęcia mojego psiaka lub ma zwierze i nie ma dla niego imienia to zwróćcie się do mnie o poradę. Tylko napiszcie jakie to zwierze , małe czy duże i jaki ma charakter. Służę pomocą . Pozdrowionka smutna andzia (
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

(