Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz. XII - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę:
Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują 14 40,00%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 2 5,71%
Jeszcze trochę, jeszcze chwilka i porodów będzie kilka 0 0%
Już ostatnie brzuchatki pakują do szpitala manatki 12 34,29%
ten co teraz. 7 20,00%
Głosujący: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-13, 15:17   #211
Anoula
Zakorzenienie

Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz

Cytat:
Napisane przez Zuzziak Pokaż wiadomość
Anoula dokładnie, od kiedy mam rozwarcie jest tak luźno ciekawe ile nas tak będą męczyły te objawy. A opadł Ci brzuszek?
wszyscy mówią ze tak, ja muszę zrobić sobie fotkę dla porównania, ale nie wzięłam tutaj do teściów aparatu. Zauważyłam, że mogłam sobie jeszcze niedawno ładnie rękę na brzuszku położyć, nawet znajomy się śmiał, że mam ładną podpórkę, a teraz już tak płasko na górze brzuszka nie jest. TŻ mówi, że się zrobił w kształt kropelki a był okrąglutki wcześniej.
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 15:23   #212
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz

pospałam godzinkę a tu tak ciemno.......
Stary 2013-11-13, 15:25   #213
Zuzziak
Rozeznanie

Anoula czyli to już tuż tuż Mnie każdy mówi że się obniżył, ale ja tego za bardzo nie widzę, nawet na zdjęciach, chociaż czuję że lepiej mi się oddycha
Teściowa przyniosła mi dziś z pracy emulsję do ciała i do kąpieli Atoperal Baby, fajnie bo lubię takie produkty, a jak Małemu nie będą potrzebne to ja chętnie je wykorzystam
Rybka, u mnie to już po 15 ciemno się robi, ale ładnie przynajmniej będzie przy spacerach po południu jak śnieg spadnie

killer abs by Jill
mel b abs / cardio / brzuch

Edytowane przez Zuzziak
Czas edycji: 2013-11-13 o 15:27
Zuzziak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 15:30   #214
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuzziak Pokaż wiadomość
Anoula czyli to już tuż tuż Mnie każdy mówi że się obniżył, ale ja tego za bardzo nie widzę, nawet na zdjęciach, chociaż czuję że lepiej mi się oddycha
no właśnie wg OM to był była na finiszu a wg USG to tak jakbym miała jeszcze miesiąc do porodu a ciało się zachowuje bardziej jak na termin z OM.
Stary 2013-11-13, 15:31   #215
89Beatka
Wtajemniczenie

Dizi gratulacjeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee

Nemosek do kogo synus podobny, a jakie oczęta

Dziewczyki: muszę si dowartościować_ ciche dni z mężem

Potrzebuje jakieś filmy o kobietach które radzą sobie z przeciwnościami losu.
Ps. kocham Cie i Sex w wielkim mieście już oglądałam,
Jakie są jeszcze?
Stary 2013-11-13, 15:35   #216
aksbarg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
To zrób wywiad od razu co i jak na oddziale:-D ja mam się 18 zgłosić mam nadzieję ze mnie przyjmą...tak bardzo chciałabym być już po....jeszcze ta relacja serduszka :-D w takich chwilach powinni wszyscy docenić co matka przechodzi żeby wydać na świat dziecko....żeby usłyszeć za 15 lat spadaj Stara....:-D
Ja na ktg bede w szpitalu w Trzebnicy. Dzwoniłam na Kamienskiego wczoraj, pytałam o ktg i powiedzieli , ze mam isc do przychodni bo tak o to nie robią( mi lekarz prowadzący zlecił ktg w dzien terminu porodu). Pytałam tez o to jak wyglada przyjecie do szpitala 7 dni po terminie. Babka powiedziała, ze badaja mnie, robia ktg i decyduja czy zostawic w szpitalu czy nie w zaleznosci od miejsc.
aksbarg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 15:45   #217
maomami
Wtajemniczenie

jak ja nie lubie jak jest tak ciemno, szaro, buro i ponuro.
Ale się zrobiłam śpiąca a mała za chwilę będzie miała pobudkę na jedzenie. Zawsze chce mi się spać jak ona będzie mieć już pobudkę

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-13, 15:47   #218
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
Dizi gratulacjeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee

Nemosek do kogo synus podobny, a jakie oczęta

Dziewczyki: muszę si dowartościować_ ciche dni z mężem

Potrzebuje jakieś filmy o kobietach które radzą sobie z przeciwnościami losu.
Ps. kocham Cie i Sex w wielkim mieście już oglądałam,
Jakie są jeszcze?
polecam myśl jak facet co prawda nie jest o kobietach radzących sobie z przeciwnościami, ale można się ubawić z facetów poza tym 'Jak ona to robi', 'pod słońcem toskanii', 'służące' i na razie więcej nie pamiętam

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel

Edytowane przez Lilith890502
Czas edycji: 2013-11-13 o 15:50
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 16:00   #219
Taszanta
Zakorzenienie

Witam w nowym wątku

Przed godziną dowiedziałam, się że mam stosować "dietę matki karmiącej "

Przyszła jakaś starsza pani z takiej organizacji zajmującej się małymi dziećmi i się nasłuchałam

Żeby nie było, nikt tu żadnej diety nie zaleca, w szpitalu lekarz dziecięcy powiedział, że mam jeść wszystko i im bardziej urozmaicone pożywienie tym lepiej.

A dziś wysłuchałam że nie mogę pić mleka krowiego , o tym piciu mleka to cały wykład miałam Natomiast mam jeść dużo grejpfruta

Więc potwierdza się znowu, to co tu ciągle piszecie, że te diety to jakieś wymysły, zabobony i jedna osoba zaleca to co inna zabrania

Od początku jadłam wszystko zgodnie z zaleceniem lekarza i jakoś nie zauważyłam żeby moje dziecko zwijało się z bólu, a chyba powinno, zgodnie z teoriami "dietetyków". Najlepsze z tym zabronionym, niebezpiecznym mlekiem krowim- od porodu mam straszną ochotę na przetwory mleczne, pochłaniam mnóstwo, chyba organizm potrzebuje wapnia.
No i mleka wypijam dziennie spokojnie z pół litra, akurat skojarzyłam że wczoraj wypiłam nawet więcej i dziecko było jak anioł. Najśmieszniejsze jest to że dziś dla odmiany wlałam tylko troszkę mleka do kawy a dziecko popłakuje, więc po czym niby ma te kolki????

Oczywiście powiedziałam to tej mądrali, no ale ona swoje - jakie to mleko niebezpiecznie i że dziecko może mieć alergię

Normalnie kobieta się z choinki urwała, ale się zdenerwowałam
czy któraś z was też " nie może " pić mleka ?
A w ogóle po jakim czasie można stwierdzić alergię na pokarm u dziecka???

Taszanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 16:06   #220
89Beatka
Wtajemniczenie

taszanta nurtuje mnie w takim jezyku tu tam sie dogadujesz?
Stary 2013-11-13, 16:08   #221
kyte
Wtajemniczenie

Ja mam chyba BB..siedze i rycze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-11-13, 16:11   #222
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość

każda po kolei to przechodzi, co sie dokładnie stało?
Stary 2013-11-13, 16:12   #223
maomami
Wtajemniczenie

Moje dziecko dzisiaj chyba pomyliło dzień z nocą, takie spokojne, tak ładnie śpi że aż boje się nocy

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:

Co sie dzieje kochana?

Stary 2013-11-13, 16:15   #224
ktosiula
Wtajemniczenie

No nie, jak będziecie tyle bazgrolić to ja jednak nie zdąrze urodzić w tym wątku!

Wieści od gina: skurcze się nie piszą, szyjka lekko skrócona ale zamknięta na amen - lekarka mówi, że raczej na dniach nie urodzę i widzimy się za tydzień.
Szykuje mi się mały okruszek - Rybko zapisz wage Mikołaja 38t1d - 2580g.
Ja też się mała urodziłam, w 39 tygodniu 2800 i 50 cm, a mężul 3800 i 58 cm - ciekawe jaki Mikuś będzie faktycznie.

Idę czytać

Aha DIZI GRATULUJĘ!!!!! Obyś szybko doszła do siebie

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 16:31   #225
Antibia86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aksbarg Pokaż wiadomość
Ja na ktg bede w szpitalu w Trzebnicy. Dzwoniłam na Kamienskiego wczoraj, pytałam o ktg i powiedzieli , ze mam isc do przychodni bo tak o to nie robią( mi lekarz prowadzący zlecił ktg w dzien terminu porodu). Pytałam tez o to jak wyglada przyjecie do szpitala 7 dni po terminie. Babka powiedziała, ze badaja mnie, robia ktg i decyduja czy zostawic w szpitalu czy nie w zaleznosci od miejsc.
No mi lekarz reż tak powiedział ze mogą mnie odesłać Ale po cichu liczę ze mnie nie odeśla bo w sumie będę 11 dni oo terminie.
Ja na ktg jeżdżę di przychodni u mojego lekarza i tam jest za free i nie trzeba skierowania i mmogę kiedy chce przyjeżdżać tylko ze to lesnica to ci może nie pasować.
Ja wogóle myślę ze jak tam mnie nie przyjmą to wrócę di siebie na borowska trudno

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku

Przed godziną dowiedziałam, się że mam stosować "dietę matki karmiącej "

Przyszła jakaś starsza pani z takiej organizacji zajmującej się małymi dziećmi i się nasłuchałam

Żeby nie było, nikt tu żadnej diety nie zaleca, w szpitalu lekarz dziecięcy powiedział, że mam jeść wszystko i im bardziej urozmaicone pożywienie tym lepiej.

A dziś wysłuchałam że nie mogę pić mleka krowiego , o tym piciu mleka to cały wykład miałam Natomiast mam jeść dużo grejpfruta

Więc potwierdza się znowu, to co tu ciągle piszecie, że te diety to jakieś wymysły, zabobony i jedna osoba zaleca to co inna zabrania

Od początku jadłam wszystko zgodnie z zaleceniem lekarza i jakoś nie zauważyłam żeby moje dziecko zwijało się z bólu, a chyba powinno, zgodnie z teoriami "dietetyków". Najlepsze z tym zabronionym, niebezpiecznym mlekiem krowim- od porodu mam straszną ochotę na przetwory mleczne, pochłaniam mnóstwo, chyba organizm potrzebuje wapnia.
No i mleka wypijam dziennie spokojnie z pół litra, akurat skojarzyłam że wczoraj wypiłam nawet więcej i dziecko było jak anioł. Najśmieszniejsze jest to że dziś dla odmiany wlałam tylko troszkę mleka do kawy a dziecko popłakuje, więc po czym niby ma te kolki????

Oczywiście powiedziałam to tej mądrali, no ale ona swoje - jakie to mleko niebezpiecznie i że dziecko może mieć alergię

Normalnie kobieta się z choinki urwała, ale się zdenerwowałam
czy któraś z was też " nie może " pić mleka ?
A w ogóle po jakim czasie można stwierdzić alergię na pokarm u dziecka???
Ja ci powiem ze ha mam nietolerancje mleka s to co innego niż alergia i jeden dzień np napije sue i nic mi nie jest a drugiego napije sue i będę umierać. Także różnie to bywa ale jeśli jesz inne rzeczy i nic sue nie dzieje to nie ma się ci martwić. Ale uważaj żebyś za dużo rzeczy mlecznych nie jadła bo można przebialkowac dzidzie. Najczęściej wtedy robi się taka kaszka na skórze dziecka głównie policzki.
I jeszcze jedno kawa z mlekiem z kartonu to trucizna nawet dla nas więc może to to. Lepiej mleczko do kawy kupić albo nawet w proszku. To taka moja rada:-D
Antibia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 16:43   #226
Mya1989
Zakorzenienie

Co to za cisza

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 16:43   #227
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
każda po kolei to przechodzi, co sie dokładnie stało?
Co odkladam małą to ona placze w ogole nie spi tylko chce na reve

Stary 2013-11-13, 16:45   #228
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Pisałam Wam że byliśmy wczoraj u teściowej na chwile i powiem Wam że że nie wiem ona jest chyba głucha. Mała miała ubrane body z długim rękawem, na to kaftanik, półśpiochy i skarpetusie. Obudziła się, leżała sobie na kocyku i mieliśmy w razie czego drugi cieńszy kocyk, ale mówie teściowej żeby jej nie przykrywała bo jest ciepło ubrana a u nas w domu jest tak 20-21 stopni i nie przyzwyczajamy małej do jakiejś ciepłoty. A ta pomacała nóżki i mówi że napewno jej jest zimno w kolanka i uda bo ma takie luźne te półśpioszki i sięga po kocyk. Jak się wkurzyłam, mówię żeby jej nie przykrywała a ta swoje że tylko troszeczkę, mówie jej nie bo jest ciepło ubrana i ma jej nie przegrzewać, to dopiero za trzecim razem zrozumiała i mówi no dobra dobra.
A w ogóle śmiać mi sie chciało bo nie umiała sobie poradzić z małą jak ta się trochę wściekała bo taka na pół rozbudzona była. Zuzka już nie lubi raczej być noszona poziomo tylko w pionie najlepiej tak jak do odbicia, to jest jej ulubiona pozycja a tak za chiny nie mogła sobie poradzić, w końcu wzięłam jej małą dałam pić i wzięłam tak jak mała lubi- uspokoiłą się od razu
Ło matko i córko ale to chyba norma z teściowymi jest - one tak mają. Hyhy - fajnie, że tak wypadło, że nie umiała jej uspokoić - ma za swoje hyhyhy

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Trele, a w czym mrozisz mleko? Ja muszę właśnie jeszcze kupić coś do przechowywania mleka w zamrażarce.
Ja nie Trele ale kupiłam z Aventu pojemniki - mniejsze i większe. Fajne są bo można sobie na nich ołówkiem datę napisać, a później się to ładnie zmywa i szczelne są.

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Poryczelismy sie z męzulem,nakarmiłam Tymka cycem,nie chciało mu sie odbić ,połozyliśmy go na brzuszku u tz na klacie i poszły 2 piekne beki a my w płacz
Ma problemy z tym odbijaniem.
Męzul podsumował że nie zdawał sobie sprawy ze bekniecie moze go wzruszyć
co sie z nami dzieje

Trele Będę sławna dzieki opisowi
Jakie to słodkie heheh
Nemosek już jesteś gwiaaaaaaazdą!

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
jakie to słodkie!

dla mam karmiących mm polecam taki pojemniczek http://allegro.pl/baby-ono-pojemnik-...681609757.html
świetny na wyjścia na mleko albo herbatke brałam do tego pojemniczka odmierzone porcje, w butli wode przegotowaną i potem tylko wode ciut podgrzać, wsypać i gotowe
Dostałam takie cosik tylko z Tupperware, fajna sprawa. Ale mam nadzieję, że nie będę uzywać - przynjamniej nie na mleko mm :P

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
Witam, melduję się w nowej części i melduję, że żyję - ledwo co, ale zawsze
Wczoraj wróciliśmy do domku, jest ok, moja mama ma urlop i zajęła się mną, bo mam straszną anemię, wykrwawiłam się przy porodzie, hemoglobina spadła mi z 14 do 7 i mdleję jak chwilę postoję/pochodzę.
Popękałam tak bardzo, bo nie zdążyli mnie naciąć.. tak silne były parte, że położna nie zdążyła nałożyć drugiej rękawiczki, a co dopiero mnie naciąć, a Leo już był po drugiej stronie. Lekarka, która mnie szyła powiedziała, że takiej masakry to dawno nie widziała.
Z resztą, postaram się wieczorem napisać opis porodu to wszystko będziecie wiedzieć
Teraz zamawiam biustonosz do karmienia, jakie strony polecacie??
Przy takim dzieciaczku to nic dziwnego, że popękałaś w rożne strony - oby się ładnie zagoiło
Fajnie, że mama jest i pomaga, wracaj do sił!

Dziewczyny a w szpitalu przed wypisem zawsze robią morfologię mamie?

Czytam dalej....

wstyd się przyznać, ale właśnie wchłonęłam całą paczkę Laysów z pieca i doprawiłam prawie całą paczką ciasteczek z czekoladą Jak jakiś bulimik Synu wybacz!

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 16:47   #229
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
No nie, jak będziecie tyle bazgrolić to ja jednak nie zdąrze urodzić w tym wątku!
żebym nie wykrakała bo będzie na mnie :x

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-13, 16:58   #230
niunia32
Zakorzenienie

eh
właśnie zerknęłam na stronie na wyniki z GBS.
i nic z tego nie wiem...

może któraś ??
Bez☠tytułu.jpg

mąż pojechał po pizzę :P

a miał być koniec obżarstwa

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 17:00   #231
niunia32
Zakorzenienie

w pierwszej ciąży miałam jasno napisane wynik ujemny, a z tego nic nie wiem. :P (wtedy robiłam w innej przychodni)

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 17:02   #232
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
eh
i nic z tego nie wiem...

może któraś ??
Załącznik 5479052

jak na moje oko to wynik pozytywny, coś się wyhodowało.
Stary 2013-11-13, 17:09   #233
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Co odkladam małą to ona placze w ogole nie spi tylko chce na reve

Potrzebuje Twojej bliskości

Stary 2013-11-13, 17:09   #234
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
No Zuza waży 3,5 kg. My mamy takie skarpetusie i one też są póki co najlepsze http://www.hm.com/pl/product/03272?article=03272-A

U nas też jest krzyk jak trzeba wyjść z wanny i najczęściej trwa aż do momentu jak się skończymy ubierać i mała dostanie flache

Jaki przystojniak
O wlasnie z tych. Najlepsze skarpetki , wszystkim polecam inne wywaliłam.
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Wróciłam od lekarza wściekła, zostawiłam płaczące dziecko mojemu bratu który nie ma pojęcia jak zajmować się takimi maluchami, pobiegłam do lekarza, wyczekałam się na korytarzu, a tu pani doktor mnie zawołała wzięła wyniki, stwierdziła że wszystko w porządku i mam przyjść jakby mnie coś niepokoiło. Niepotrzebnie szłam i tylko zmarzłam
Najwazniejsze ze jestes zdrowa nerki to nie jajca
Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
ja jestem zdecydowana na teraz(choć rozum podpowiada, że neich sie remont skończy)

Nie czulas? pocieszasz mnie

Ostatnio w markecie tż bierze durexy,a ja do niego: co, nie chcesz żebym w ciążę zaszła

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

no to dziwne, a może tak luźno bo rozwarcie się robi
I faktycznie - te zielone upławy - podejrzane...
zapomnialo mu sie ,, ?

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 17:16   #235
NEWTREND
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość

Wieści od gina: skurcze się nie piszą, szyjka lekko skrócona ale zamknięta na amen - lekarka mówi, że raczej na dniach nie urodzę i widzimy się za tydzień.
Szykuje mi się mały okruszek - Rybko zapisz wage Mikołaja 38t1d - 2580g.
Ja też się mała urodziłam, w 39 tygodniu 2800 i 50 cm, a mężul 3800 i 58 cm - ciekawe jaki Mikuś będzie faktycznie.

Idę czytać

Aha DIZI GRATULUJĘ!!!!! Obyś szybko doszła do siebie
Twój drobinek może będzie parą dla mojej drobnej Zosi - jutro wg OM 38+1 i mam wizytę to sobie porównamy wagi
NEWTREND jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 17:19   #236
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
w pierwszej ciąży miałam jasno napisane wynik ujemny, a z tego nic nie wiem. :P (wtedy robiłam w innej przychodni)
A mnie się wydaje, ze nic nie ma, bo niby jk jest tabelka to minusiki, ale ogólnie to dziwnie napisane...
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
O wlasnie z tych. Najlepsze skarpetki , wszystkim polecam inne wywaliłam.

Najwazniejsze ze jestes zdrowa nerki to nie jajca

zapomnialo mu sie ,, ?

My tak zawsze chodzimy i głupie żarty do siebie walimy

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 17:23   #237
Zuzziak
Rozeznanie

Cytat:
eh
i nic z tego nie wiem...

może któraś ??
Załącznik 5479052

Niunia wynik jest pozytywny, co oznacza że masz paciorkowca, poniżej masz też podane antybiotyki na które jest gbs wrażliwy. Także spokojnie

Mya jakby nie było gbs-a na wyniku byłoby napisane "nie wyhodowano paciorkowców..." albo po prostu "wynik ujemny"

Rybko jak możesz to wpisz mi wizytę na 20.11 g.17.30, całkiem zapomniałam że się zarejestrowałam :P

killer abs by Jill
mel b abs / cardio / brzuch

Edytowane przez Zuzziak
Czas edycji: 2013-11-13 o 17:29
Zuzziak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 17:23   #238
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka_85 Pokaż wiadomość
no to ja załamałabym się, wysłała tż po ibuprom, bo paracetamol na mnie nie działa. wcale. w dodatku chyba mi siada na nerki, bo siuśki dziwne i kłucie w nerkach.
powinni mieć chociaż roztwory kodeiny z papaweryną na takie okazję, a nie paracetamol
Mi w szpitalu podawali ibuprofen.

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
No mamy Alicję albo Igę. Z tym, że cały czas ja byłam bardziej za Igą, a mąż za Alicją. I stwierdziliśmy, że zadecydujemy jak się urodzi. Ale ostatnio coś przebąkiwał, że mu tak jakoś ta Iga podchodzi

i jak brat sobie poradził?

A myślałaś o jakichś tych spiralach?

To ja byłam To widzę, że generalnie na wątku bardziej popularne są pojemniki niż woreczki. Też mi się wydawało, że to bardziej praktyczne, bo jednak wielorazowe
Oba imiona ładne ale ja bym trzymala przy Idze
Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
jak mnie ludzie wku....ają normalnie niech sobie te teksty wsadzą, mam jeszcze tydzień do terminu a tu już ' jeszcze nie urodziłaś?', albo moja matka najlepsza 'na pewno przenosisz' i mówi to takim tonem jakby to był powód do dumy
Wiem co czujesz
Boze jak ja sie wkur... Jak mi tak mowili. Raz moja sasiadka z PL jeszcze napisala do mnie.. Ty jeszcze nie urodzilas ? Chyba kpisz..!!
Jakby miala taka mozliwosc to bym jej przypie.... Wtedy

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 17:25   #239
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
A mnie się wydaje, ze nic nie ma, bo niby jk jest tabelka to minusiki, ale ogólnie to dziwnie napisane...
też nie mam podanych wartości a mam pozytywny GBS, z tym że popatrzyłam teraz i mam jeszcze dopisane że wyhodowany drobnoustrój może świadczyć o nosicielstwie.
Stary 2013-11-13, 17:25   #240
maomami
Wtajemniczenie

ide smażyć frytki , a Zuzula znowu podejmuje próbę zaśnięcia samodzielnie w łóżeczku, zjadła, poprzytulałyśmy się, ponosiłyśmy i zaczęły jej się oczka kleić, odłożyłam i leży ze smokiem w buziulce i jej oczka powoli odpływają

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości