Interesujące perfumy celebrytów - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-02-24, 23:14   #211
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov
Dot.: Interesujące perfumy celebrytów

Dziewczyny, ten internet mnie wykończy. Wracam do domu - obydwa modemy wyczerpane, w telefonie na wyczerpaniu i mnie nie chce z Wami połączyć, a tu tak się ciekawie zrobiło.

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Hurra, udało się! :jupi
Ach. Jutro chyba podjadę do jakiejś drogerii w poszukiwaniu testerów Rise. Ale jesli mi się spodoba, to strzeżcie się mojego powrotu.
Stary 2014-02-24, 23:20   #212
Zuela
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez naanakov Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ten internet mnie wykończy. Wracam do domu - obydwa modemy wyczerpane, w telefonie na wyczerpaniu i mnie nie chce z Wami połączyć, a tu tak się ciekawie zrobiło.

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Hurra, udało się! :jupi
Ach. Jutro chyba podjadę do jakiejś drogerii w poszukiwaniu testerów Rise. Ale jesli mi się spodoba, to strzeżcie się mojego powrotu.
Biegnij testować, chętnie przeczytam jak Tobie się podobają
Stary 2014-02-24, 23:23   #213
dixi
Zakorzenienie

GG do dixi

spieszę donieść że przyleciała dziś do mnie nowa Kryśka i właśnie siedzi mi na nadgarstku
pierwsze wrażenie - po psiknięciu poczułam waniliową kapuccino z jakąś orzezwiającą konfiturą ale, jak nie lubię jadalnych zapachów, tak ten zestaw deserowy wcale mnie nie zemdlił ani nie odrzucił , a po paru chwilach - rozpatrując w kategorii "podobne do" - bardziej niż Coco Noir zaczął przypominać mi Allure, nie wiem dlaczego nikt o tym jeszcze na fragranticy nie napisał
jak już pisałam w tym wątku, Noir nie polubiłam, gdyż na mojej skórze czułam miks Mademoiselle -której szczerze nie znoszę - z klasyczną Coco którą dla równowagi uwielbiam. A zapach Aguillery jeżeli już porównywac do Chanel to może Allure plus z czasem gdzieś tam trochę Coco
nie wiem czy będę nosić, bo jednak to nawet w połowie nie moje klimaty, ale póki co cieszę się że mam i polecam

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
A te Nike to trwałe chociaż? Mam nadzieję, że nie przypadną mi zbytnio do gustu i przynajmniej nie wpadnie mi kolejna flaszka na chciejlistę
mi się nie spodobały wcale ale moje zdanie się tu w zasadzie nie powinno liczyc, albowiem powąchałam Nike będąc w rossmanie w celu sprawdzenia jak pachnie MDCH której poznać dotychczas nie miałam okazji i ochoty a pachnie dokładnie tak, jak sobie wyobrażałam i jak nie lubię: świeżo -owocowo - kwiatuszkowo
mam nadzieję że choć trochę zniechęciłam
za to męski 5 element całkiem intrygujący, chyba już coś wąchałam podobnego, tylko co

Edytowane przez dixi
Czas edycji: 2014-02-24 o 23:26
dixi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-25, 06:50   #214
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov

Cytat:
Napisane przez dixi Pokaż wiadomość
spieszę donieść że przyleciała dziś do mnie nowa Kryśka i właśnie siedzi mi na nadgarstku
pierwsze wrażenie - po psiknięciu poczułam waniliową kapuccino z jakąś orzezwiającą konfiturą ale, jak nie lubię jadalnych zapachów, tak ten zestaw deserowy wcale mnie nie zemdlił ani nie odrzucił , a po paru chwilach - rozpatrując w kategorii "podobne do" - bardziej niż Coco Noir zaczął przypominać mi Allure, nie wiem dlaczego nikt o tym jeszcze na fragranticy nie napisał
jak już pisałam w tym wątku, Noir nie polubiłam, gdyż na mojej skórze czułam miks Mademoiselle -której szczerze nie znoszę - z klasyczną Coco którą dla równowagi uwielbiam. A zapach Aguillery jeżeli już porównywac do Chanel to może Allure plus z czasem gdzieś tam trochę Coco
nie wiem czy będę nosić, bo jednak to nawet w połowie nie moje klimaty, ale póki co cieszę się że mam i polecam

mi się nie spodobały wcale ale moje zdanie się tu w zasadzie nie powinno liczyc, albowiem powąchałam Nike będąc w rossmanie w celu sprawdzenia jak pachnie MDCH której poznać dotychczas nie miałam okazji i ochoty a pachnie dokładnie tak, jak sobie wyobrażałam i jak nie lubię: świeżo -owocowo - kwiatuszkowo
mam nadzieję że choć trochę zniechęciłam
za to męski 5 element całkiem intrygujący, chyba już coś wąchałam podobnego, tylko co
A! To sobie Krysię na razie daruje. A naprawdę w duchu liczyłam na jakiegoś bliźniaka Noir! dziękuję za opinię, Dixi.
Stary 2014-02-25, 07:01   #215
Małgosia791
spin doctor

Cytat:
Napisane przez dixi Pokaż wiadomość

aaaa: slina: po co ja to przeczytałam-muszę je mieć, idę chyba polować. EDIT: nie ma na allegro -gdzie dorwałaś swoją?

Jakbyś się chciała pozbyć to wiesz...

Edytowane przez Małgosia791
Czas edycji: 2014-02-25 o 07:04
Małgosia791 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-25, 07:35   #216
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov

Cytat:
Napisane przez Małgosia791 Pokaż wiadomość
aaaa: slina: po co ja to przeczytałam-muszę je mieć, idę chyba polować. EDIT: nie ma na allegro -gdzie dorwałaś swoją?

Jakbyś się chciała pozbyć to wiesz...
Jeszcze 3 dni temu były na Allegro, w tym testery(z korkami) w przyzwoitych cenach.

No i z opisu Dixi pani Aquilera poszła w trendy i też wypuściła gourmanda z pazurkiem. Poczęstowałabym się jakąś odlewką w ilości testowej, ale flaszki raczej z tego nie będzie, za dużo bym miała tych gourmandów.

No i gourmandy gourmandami - ja chcę zamszowe Rogue.
Stary 2014-02-25, 07:56   #217
Małgosia791
spin doctor

Cytat:
Jeszcze 3 dni temu były na Allegro, w tym testery(z korkami) w przyzwoitych cenach.
No oczywiście, ze są-zrobilam literówkę wpisując w wyszukiwarke i dlatego nic mi nie wyskoczyło.
Stary 2014-02-25, 08:24   #218
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov

Cytat:
No oczywiście, ze są-zrobilam literówkę wpisując w wyszukiwarke i dlatego nic mi nie wyskoczyło.

Już myślałam, że wycofują równie szybko, jak wprowadzili.
Stary 2014-02-25, 08:57   #219
dixi
Zakorzenienie

GG do dixi

Cytat:
no bo pisownia trudno zapamiętywalna
ja nabyłam na allegru oczywiście za cale 48 zł + 10 przesył

przyznam że nieco się boję że moje rekomendacje okażą się na wyrost, nie bijcie jakby co
dixi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-25, 09:50   #220
Zuela
Raczkowanie

Dostałam odpowiedź i niestety na razie nie planują wprowadzenia Rogue Tak samo Rise Czyli pozostaje nam czekać na deklaracje pozostałych perfumerii...
Zuela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-25, 21:35   #221
kuki9
Zakorzenienie

Te, które polują na Rouge nich zajrzą do wątku perełkowego

kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-25, 22:37   #222
Zuela
Raczkowanie

No nie wierzę, rozeszły się zanim zdążyłam się zastanowić czy brać 15 czy jednak trochę poczekać Ech, mogłam się szybciej decydować :/ Ale liczę na to, że chociaż jedne dorwała któraś dziewczyna z naszego wątku i w miarę możliwości nam je opisze

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Po tym jak znalazłam ofertę, jeszcze bardziej żałuję że nie wzięłam 15 Ale swoją drogą - 300zł +50 przesyłka za perfumy Rihanny? Lekka przesada moim zdaniem.
Stary 2014-02-25, 22:47   #223
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Ja zanabyłam
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-25, 22:49   #224
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Ja zanabyłam
Na rozbiórkę?
Stary 2014-02-25, 22:55   #225
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Pokaż wiadomość
Na rozbiórkę?
15-tkę?
Stary 2014-02-25, 22:58   #226
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
15-tkę?
Nie dojrzałam pojemności
Stary 2014-02-25, 23:02   #227
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Pokaż wiadomość
Nie dojrzałam pojemności
Bo w sumie nie napisałam ale pomyslałam, że widziałaś w perełkach je
Stary 2014-02-25, 23:06   #228
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Bo w sumie nie napisałam ale pomyslałam, że widziałaś w perełkach je
Nie śledzę tamtego wątku, bo za bardzo kusi, a przydałoby się nie tylko pachnieć, ale i jeść, zapłacić czynsz itp
Stary 2014-02-25, 23:27   #229
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov

A ja zamiast rozpaczać spokojnie poczekam aż trafi* do perfumerii. A myślę, że trafi niebawem, skoro e-glamour zamieściło tamto zdjęcie. Coś jest na rzeczy.
Asiulo, gratuluję nabytku. I zazdroszczę.

*A jak nie trafi, to...

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Ach! Kochane, testowałam dziś nadgarstkowo różowe Fantasy od Lexxi i...jest bardzo podobny do Meow od Katy Perry. Jutro pewnie przetestuję globalnie. Z nadgarstka mogę na razie jedynie stwierdzić, że czuję tropiki i wanilię. Ale to może przez to, że mój nowy chopardowski nabytek namieszał mi w nosie. TŻ i jego mama znaleźli natomiast podobieństwo do którejś Paris Hilton - jutro dowiem się o jaką konkretnie chodzi.

Edytowane przez naanakov
Czas edycji: 2014-02-25 o 23:21
naanakov jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-26, 14:58   #230
mandarynka1501
Raczkowanie

spróbujcie Jenifer Lopez Deseo, mają w sobie coś z Vesrace Crystal Noir, są lekko kokosowe, później czuje się w nich świeżą nutę, średnio trwałe, ale za 23 zł za 30 ml w E-glamour nie ma co się dziwić ani narzekać, Celine Dion, klasyczna wersja, nie umiem powiedzieć, czym pachną, ale mam do nich sentyment od wielu lat, Jenifer Lopez Live Luxe, owocowo- kwiatowe, niesamowity zapach, w przepięknym flakonie, przypominającym fiolke wróżki, szkło mieni się kolorami tęczy, nie wiem, czy dostępne w sklepach, ale w drogeriach internetowych jak najbardziej. kolejny urzekający zapach to Byeonce Heat w takim niebieskim flakonie, zapomniałam dokładnej nazwy również mocno cytrusowe. to są moje ububione zapachy, ale dla wielbicielek czegoś słodszego i cięższego polecam Byeonce Heat, pachną one landrynkami, wata cukrową, owocami, może odrobinę karmelem, Heat Rush, podobne, ale z przeważającą nutą owocową, a nie ma tej odużającej słodyczy. Paris Hilton Siren, również pachną słodko, ale zarazem owocowo.
mandarynka1501 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-26, 15:58   #231
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mandarynka1501 Pokaż wiadomość
spróbujcie Jenifer Lopez Deseo, mają w sobie coś z Vesrace Crystal Noir, są lekko kokosowe, później czuje się w nich świeżą nutę, średnio trwałe, ale za 23 zł za 30 ml w E-glamour nie ma co się dziwić ani narzekać
Oj jest, jest

Kupiłam sobie to Deseo za 2 dychy, w końcu to niewiele a i ja uważam, że perfumy celebryckie są robione pod jak największą grupę odbiorców czyli muszą być łatwe i przyjemne. Co nie znaczy złe. Więc zamówiłam z przekonaniem, że w najgorszym przypadku będą przeciętne.

O rany ten zapach to złooo. Ma w sobie coś tak denerwująco - nieprzyjemnego, że żołądek mi niemal do gardła podchodzi. Owszem jest niby taki zielonkawo - świeży ale ma w sobie jakąś mega mdlącą słodkawą nutę brrr. I ja żadnego podobieństwa do CN nie wyczuwam

Jak ktoś chce kupić to spoko ale według mnie to żaden przyjemniacek.

kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-26, 18:55   #232
Małgosia791
spin doctor

Cytat:
Napisane przez kuki9 Pokaż wiadomość
Oj jest, jest

Kupiłam sobie to Deseo za 2 dychy, w końcu to niewiele a i ja uważam, że perfumy celebryckie są robione pod jak największą grupę odbiorców czyli muszą być łatwe i przyjemne. Co nie znaczy złe. Więc zamówiłam z przekonaniem, że w najgorszym przypadku będą przeciętne.

O rany ten zapach to złooo. Ma w sobie coś tak denerwująco - nieprzyjemnego, że żołądek mi niemal do gardła podchodzi. Owszem jest niby taki zielonkawo - świeży ale ma w sobie jakąś mega mdlącą słodkawą nutę brrr. I ja żadnego podobieństwa do CN nie wyczuwam

Jak ktoś chce kupić to spoko ale według mnie to żaden przyjemniacek.
O, a też się na nie czaiłam za tę cenę faktycznie jak się czyta opinie, to takie chyba kontrowersyjne nieco są.
Stary 2014-02-26, 19:15   #233
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov

Czytam niektóre posty i mam wrażenie, że niektórzy nie przeczytali pierwszego.
Dziewczyny, szukamy zapachów z pazurem, specyficznych i charakterystycznych, a nie slodziakow o których można jedynie powiedzieć "ładne", ponieważ o ładnych i przyzwoitej jakości jest już wątek.
Szukamy "celebrytek" wyjątkowych, innych, wartych uwagi pośród całego mainstreamu. Niepowtarzalnych w tej kategorii. Wiem, że gusta są różne, ale myślę, ze dziewczyny bardziej oswojone z tematem wiedzą o co chodzi.
Proszę o zapoznanie się z pierwszym postem i przelecenie choćby na szybko kilku stron. Dziękuję.
Stary 2014-02-26, 20:31   #234
mandarynka1501
Raczkowanie

Cytat:
O, a też się na nie czaiłam za tę cenę faktycznie jak się czyta opinie, to takie chyba kontrowersyjne nieco są.
mam 30 ml Deseo od kilku tygodni, ja wyczuwam mocno rozwodniony Crystal Noir, zapach mi się podoba, nie wiem jak będzie z czasem, bo często zapachy zaczynają mnie męczyć i wracam do nich dopiero po czasie;-) moja mama z kolei nie czuje ich wcale, więc to chyba kwestia indywidualna, tak jak nie każdemu smakuje określone danie, tak zapach można w różny sposób obierać;-) póki co jestem zadowolona, ale Paris Hilton Siren kupiłam okazyjnie 100 ml Tester i w polowie opakowania znudził mi się;-( oczywiście zużyję, ale to nie to co na początku. podejrzewam, że jak już mi się skończy to znów za nim zatęsknię. czaję się na Fairy Dust, ale nie widzę nigdzie małych flakoników a 100 znowu mnie znudzi.

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Czytam niektóre posty i mam wrażenie, że niektórzy nie przeczytali pierwszego.
Dziewczyny, szukamy zapachów z pazurem, specyficznych i charakterystycznych, a nie slodziakow o których można jedynie powiedzieć "ładne", ponieważ o ładnych i przyzwoitej jakości jest już wątek.
Szukamy "celebrytek" wyjątkowych, innych, wartych uwagi pośród całego mainstreamu. Niepowtarzalnych w tej kategorii. Wiem, że gusta są różne, ale myślę, ze dziewczyny bardziej oswojone z tematem wiedzą o co chodzi.
Proszę o zapoznanie się z pierwszym postem i przelecenie choćby na szybko kilku stron. Dziękuję.

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ntage-edt.html

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-muse-edt.html

jeśli zależy ci na czymś niebanalnym, spróbuj tego, osobiście nie zachwyciły, ale niewątpliwie mają pazur i są pod pewnym względem wyjątkowe. spróbuj też deseo, każdy odbiera je inaczej

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Byeonce NYC- zapach niby słodki, niby świeży, ale zachwycający. nie wiem czy ma pazur, dla mnie jest piękny, to samo Beckham Intimatety, różowe. przez internet można kupić naprawdę korzystnie. kup sobie najpierw małą porocję, żeby sprawdzić, czy to faktycznie zapach dla ciebie, jeśli ci się spodoba, kupisz większą, jeśli nie, szybko zużyjesz. nie popełniaj mojego błędu, kupiłam Siren i Heat po 100 ml i znudziły mi się. są piękne, ale póki co, muszę używać czegoś innego
Stary 2014-02-27, 00:35   #235
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov

Ach, miałam obydwa te zapachy Kate. Vintage jest piękne, to rozwinięta już Cinema. Niestety Kate na mnie bardzo nietrwała. A VM było jednak za ciężkie, na początku bardzo mi się nie podobało, ale z upływem czasu polubiłam. Aczkolwiek to był taki killer, że po prostu musiałam się go pozbyć, nie umiałam go używać.

Ogółem Kate lubię i polecam - każdy wśród jej zapachów coś dla siebie znajdzie, wszystkie mają zupełnie inny charakter i na pewno są specyficzne. Nie próbowałam jedynie Velvet Hour, Summer Time i klasycznej Lilabelle.
Stary 2014-02-27, 10:28   #236
mandarynka1501
Raczkowanie

ach, to już nie wiem co ci polecić;-) teraz jest nowy zapach od Byeonce, wąchałam w SupermPharm, ale odebrałam jako miły, słodki, taki jak większość zapachów;-) a Jenifer Lopez Live Lux, albo Live??? też piękne, owocowe, ale moim zdaniem mają "to coś";-)

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

dawniej były perfumy Cindy Crawford, Feminine i Summer Day. piękne, olśniewające. niestety, wycofane. Feminine był raczej cięzki, słodki, rozwijający się, drugi lekki, kwiatowo- owocowy, ale bardziej luksusowy od niejednego firmowego zapachu. szkoda, że ładne zapachy wycofują. natomiast nie podchodzą mi Naomi Campbell,
Stary 2014-02-27, 12:13   #237
Zuela
Raczkowanie

A ja jestem ciekawa co myślicie o Fame Lady Gagi Swego czasu były reklamowane jako zmysłowe i prowokujące, ale ja prowokacji w nich nie dostrzegłam Ale nie można im odmówić wyróżniania się - czarny kolor zawartości flakonika zwraca uwagę.
Stary 2014-02-27, 12:37   #238
beyza
Perfume Lover

Cytat:
Napisane przez Zuela Pokaż wiadomość
A ja jestem ciekawa co myślicie o Fame Lady Gagi Swego czasu były reklamowane jako zmysłowe i prowokujące, ale ja prowokacji w nich nie dostrzegłam Ale nie można im odmówić wyróżniania się - czarny kolor zawartości flakonika zwraca uwagę.
Brzoskwinka, kwiatki-sratki, żadna trwałość, słaba projekcja. Gdyby podbiegła do mnie wyperfumowana nimi kilkulatka - pomyślałabym sobie, że to takie rozkoszne maleństwo, zapach bezpiecznego dzieciństwa. Pachnąca nimi dorosła kobieta - nudna i robiąca wszystko, by nie wyróżnić się z tłumu. Czyli całkowite przeciwieństwo tej celebrytki. Nuda. A szkoda, bo flakon i kolor płynu - bosskie

WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992
beyza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-27, 13:13   #239
anusia997
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beyza Pokaż wiadomość
Brzoskwinka, kwiatki-sratki, żadna trwałość, słaba projekcja. Gdyby podbiegła do mnie wyperfumowana nimi kilkulatka - pomyślałabym sobie, że to takie rozkoszne maleństwo, zapach bezpiecznego dzieciństwa. Pachnąca nimi dorosła kobieta - nudna i robiąca wszystko, by nie wyróżnić się z tłumu. Czyli całkowite przeciwieństwo tej celebrytki. Nuda. A szkoda, bo flakon i kolor płynu - bosskie
Uważam dokładnie tak samo- jak zobaczyłam tą czerń to parłam do niej a potem czar prysł...
A w temacie wg mnie Naomi i Beyone klasyczne to najlepsze zapachy celebryckie.
Stary 2014-02-27, 13:36   #240
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov

Tak samo jak dziewczyny - zdecydowanie odradzam. Płyn i flakon są przepiękne, gdzieś czytałam, że Thierry Mugler ma coś wspólnego z tą flaszką(jego projektant jest jej dyrektorem kreatywnym, czy coś) i to by miało sens. Ale sam zapach bardzo średni. Nietrwały, raczej bliskoskórny, słodki bardzo, ale taki rozwodniony...jest w nim jakaś ciekawa nuta(może to ta belladonna?), ale jest tak "cicha" i odległa, jakby nie było jej wcale. Wielka szkoda, niewykorzystany potencjał...

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości