![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Rolnik szuka żony"
Cytat:
![]() ![]() Spodobała mi się energia Judyty od Pawła (tej rudej) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
Hej, bardzo mnie denerwuje ta Ulka od Grzegorza. Wydaje mi sie, że jest ona bardzo zakompleksiona osoba, I dlatego taka wredna jest. Przepraszam za brak polskich znakow.
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
A ta panna Grzegorza ze skype'a poustawiała brudne buciory na meblach
![]()
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
U Zbyszka powitanie całą rodziną, pewnie nieźle ją stres zjadał, jak nieśmiała jest.
Ta Ula od Grzegorza ani trochę mi nie pasuje, jej teksty w tym odcinku, coś okropnego. Dalej jestem przy Ewie. U Adama chyba najszybsze tempo ![]() ![]() Paweł ma ładnie urządzony dom. Do Stasia nie przyjechała ta trzecia, która i tak go nie chciała? (edit: chyba w zapowiedzi następnego odcina jest) Ogólnie jak na razie wszystkie kobiety na plus, oprócz Uli. wredek dokładnie, buty na szafce, super pomysł ![]()
![]() Edytowane przez Wolha Czas edycji: 2014-09-28 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]()
#216 |
Raczkowanie
|
Buty na szafce-świetny pomysł bez kitu opcja
![]() Powitanie Ewy i Grzegorza-właściwie to już pewne, że on ją wybierze. O Pawle już na fb piszą kogo wybrał gdyż pojawia się już z nią na oficjalnych spotkaniach. |
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Konto usunięte
|
Nawet spoko ten program
![]() Cytat:
![]() Grzegorz pewnie Ewe wybierze jak nic coś się mają ku sobie. Zbyszkowi się trafiło - jedna kobitka, która konkretnie mu się spodobała - przynajmniej nie musi martwić się o eliminacje:-D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Mnie też razi zachowanie Uli, bezczelne to było gdy tak się wyrażała przy stole, "to sobie biegaj" , "ja nie mam 18lat" i inne. Kreowała się na królową a wyszło beznadziejnie. Buty Ani? na regale też mnie rażą. Ciekawe czy potem je postawi tam jak wróci np. z obory. I gdzie ona ma zamiar chodzić po wsi w tych czerwonych szpilach? Chciała się pochwalić po raz kolejny ile ich ma i jak je kocha a dobrego wrażenia to nie zrobiło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Konto usunięte
|
duży zgryz będzie miał Stanisław
Grażynka pewnie mu wizualnie bardziej pasuje ale ta druga kobitka jest niesamowicie sympatyczna i energetyczna Grzesiek nie owija w bawełne -teraz pójdziemy kopać buraki a potem ziemniaki.żeby dziewczętom nie umknęło ![]() a u Zbyszka to przesadzili z tą ilością rodziny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Wtajemniczenie
|
Ciekawa jestem czy faktycznie ktos sie w sobie zakcha.. jak na razie srednio to widze. Myslaly chyba,ze beda tylko zonami,do wygladania obijania sie i ciagniecia money. A tu trza zapiehdalac
![]()
#221 |
Winter is coming
|
Mam nadzieję, że Grzegorz wybierze Ewę. Jaka to śliczna dziewczyna
![]() Staszek ma świetne te kobietki, takie wesołe i z klasą. No super są ![]() Też mi było żal Kasi, cała rodzina ją przyszła oglądać ![]() Co do Pawła to wszystkie dziewczyny są fajne, rozwaliła mnie tylko jego mamusia, jak przy Natalii powiedziała, że "może być" ![]()
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Spóźniła się dwie godziny i dziwi się, że dziewczyny nie w nastroju. Głodne to złe ![]() Judyta na razie wygląda na najfajniejszą, jak siedziały w pokoju te dwie z Pawłem to mam wrażenie, że nie mieli o czym gadać. ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Też to zauważyłam... Co ona myślała, że to półka na buty?
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zobaczyłam kolejny odcinek
![]() Zbyszek- współczuję Kasi, że była sama pod obstrzałem całej rodziny ![]() ![]() Paweł- reakcja rodziców pewnie była średnia, szczególnie na Natalię, bo wszystkie 3 są pięknymi, zgrabnymi, młodymi dziewczynami. A wiadomo jak to na wsi, ludzie zazwyczaj (szczególnie starsi) patrzą na to, żeby dziewczyna pomagała w gospodarstwie, a nie "się stroiła" czy "malowała". Wiadomo już i tak, kogo Paweł wybrał, ona mi się najładniejsza wydawała z nich wszystkich... ![]() Adam- wszystkie kandydatki za nim szaleją ![]() ![]() Grzegorz- Ula mi taaaak strasznie działała na nerwy... Mam nadzieję, że jako pierwsza odpadnie.... Wielka Pani, która by wszystkich ustawiała dookoła ![]() Na dzień dzisiejszy najbardziej pasuje do niego Kasia ![]() Stanisław- Chyba Grażynka do niego pasuje, w sumie mało go było w tym odcinku. Ja już chcę następny ![]()
#225 |
Zakorzenienie
|
Czy wam prowadząca tez przypomina młodą Gosię Mostowiak?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pan Stanisław sprawia ponadto wrażenie mocno zagubionego, brakuje mu trochę obycia, jeśli chodzi o kobiety ![]() ![]() ![]() Ale chłopina trafił na naprawdę fajne babki, niech mu się wiedzie ![]() Co do grzegorzowej butoholiczki - taką miałam minę, jak oglądałam: o_O, aleeee ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z Mężem mamy buty na meblu który w zasadzie powinien być regałem na książki ale jest ukryty za drzwiami i przeznaczony jedynie do butów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
BAN stały
|
Kasia, ta od Zbyszka przeszła " chrzest bojowy" z tą jego rodzinką na wejściu. Ma to już za sobą, teraz będzie tylko lepiej.
Pewnie to było wyreżyserowane , może było inaczej ale nie podobało mi się , że ona sama przyszła gdzieś od przystanku do domu Zbycha. Powinien po nią wyjechać, wyjść. Dobrze, że chociaż ten plecak od niej wziął. ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Myślę, że Grzegorz je podpuszczał, że będą tyle rzeczy w polu robić. Chciał zobaczyć ich reakcję, to była próba . Ulka nie zdała egzaminu , też bym chciała aby jako pierwsza wyleciała. |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Konto usunięte
|
Między bratem Stanisława a jego żoną jest chyba całkiem spora różnica wieku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
BAN stały
|
Mnie też się tak zdaje lecz czasem tak bywa, że to tylko takie wrażenie. Bo sama znam takie małżeństwo 60 latków z mojej miejscowości gdzie są rówieśnikami a wyglądają jak matka z synem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Wtajemniczenie
|
A czemu Zbyszek został tylko z jedną kandydatką?
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Mi nieeee.
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#233 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
BAN stały
|
Od zawsze miał jedną. Reszta dziewczyn z listów, które wybrał nie przyjechała na pierwsze spotkanie/ poprzednie odcinki/ wymawiając się chorobą, sprawami zawodowymi. Postanowił, że zostaje tylko Kasia, innych już nie chce poznawać, nie chce aby przyjeżdżały.
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Konto usunięte
|
A może ta Ula chce się w ten sposób wyróżnić z tłumu chce być inna. Ale wg mnie Ewa jest najfajniejsza. Ula ma pretensje że ewa się z nią nie przywitała a jaki miała problem żeby to ona pierwsza podeszła do ewy
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
Moje opinie co do rolników
![]() Paweł - Trochę zapatrzony w siebie. Wybrał ładne dziewczyny ![]() Grzegorz - (Roszyce, moje rejony) Chyba najbardziej go lubię. Mam nadzieję, że wybierze Ewę, chociaż to już jest prawie pewne, sądząc po tym, jak się z nią witał. I te głupie pytania Uli - masakra. I jeszcze te buty tej trzeciej to już w ogóle bez komentarza, miałam wrażenie, że ona jest w tym programie tylko dlatego, żeby pokazać swoją kolekcję butów ![]() Stanisław - (Ścinawka, moje rejony) straszny filozof, ale dość sympatyczny. Mam nadzieję, że wybierze tą kobietę z Wałbrzycha. Adam - fajny gość z poczuciem humoru. Mam nadzieję, że wybierze tą blondynkę gadatliwą xD Zbyszek - jego rodzina mnie przeraża 0,0, a szczególnie mamusia. Czuję, że Kasia będzie się musiała pomęczyć z nią trochę. xD Ogólnie program jest super, i cieszę się, że TVP go robi a nie tvny albo polsaty bo by wyszło kolejne badziewie typu trudne sprawy. Edytowane przez Pisia00 Czas edycji: 2014-09-29 o 16:15 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
Ciekawa akcja z tą Ulą. Na fb spekulacje, że Ula podstawiona przez tv, żeby coś się działo i nie było zbyt spokojnie
![]() Co do Grzegorza-kurcze aż się zdziwiłam, że takie wzruszające momenty mogą być w takim programie. Szkoda mi tej samotnej Ewy(niby tam wszyscy są samotni ale ona jakoś tak o tym smutno opowiadała) i mam nadzieję, że to będzie big love. |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ta z tymi butami- żenada ![]()
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
No, A gdy Grzegorz witał się z Ewą a potem jak on ją pocałował w policzekw tym pokoju to się wzruszyłam po prostu
![]() Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez Pisia00 Czas edycji: 2014-09-29 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.