Mamusie lutowe 2015 - cz. 5 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-01, 14:03   #211
IncognitoNick
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5

Dziewczyny, które już mają dzieci - powiedzcie mi jak to jest z rozmiarem biustu. Chciałabym kupić już ze 2 staniki do karmienia, żeby mieć do szpitala. Nie mam jednak pojęcia jak mi się biust zmieni po porodzie. W stosunku do stanu obecnego: obwód pewnie trochę pójdzie w dół a miseczka w górę, czy źle myślę?
IncognitoNick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 14:07   #212
d_a_r_i_a
Rozeznanie

Emdzik przez Ciebie się zmierzylam... Prawie 108cm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1417439227893.jpg (55,9 KB, 37 załadowań)
d_a_r_i_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 14:15   #213
emdzik
Zakorzenienie

Inco też się zastanawiałam jak to z tymi stanikami... Tym bardziej, że wolałabym żeby moje cycki już nie urosły

Daria ooo wow ale ładny ten brzuszek masz
Wiesz te cm to zależne też od tego kto ma jaką figurę

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 14:26   #214
lui_89
Zadomowienie

daria ładny brzuszek, ufff przejrzałam to wszystko... już nie kupuję nic do jesieni z ubranek...

mała mnie okłada po wątrobie... chyba stąd te moje nudności...
normalnie przemoc domowa
lui_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 14:31   #215
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

Cytat:
Napisane przez lui_89 Pokaż wiadomość
daria ładny brzuszek, ufff przejrzałam to wszystko... już nie kupuję nic do jesieni z ubranek...

mała mnie okłada po wątrobie... chyba stąd te moje nudności...
normalnie przemoc domowa

Daria jaki zgrabny brzusio
Stary 2014-12-01, 14:34   #216
ewccik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez d_a_r_i_a Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj rano sie mierzylam i tez 108 a waga wzrosla o 18 kg. MASAKRA
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 14:37   #217
Zia_
Zadomowienie

Hej wpadlam sie przywitac bo podczytuje Was regularnie od jakiegos czasu. Mieszkam w Irlandii, mam juz 2.5-latke a teraz czakamy na chlopca - Roberta termin mam na 7-go lutego. Pracowac bede do polowy stycznia wiec mam nadzieje ze synek nie wpadnie na pomysl pchac sie na swiat zanim mama chwile nie odpocznie na macierzynskim
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 14:38   #218
Alunia79
Wtajemniczenie

ja się nie mierzę bo już wczoraj wzięłam płaszcz od mamy bo moja alaska powiedziała STOP i puściła zamek
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 14:40   #219
d_a_r_i_a
Rozeznanie

Dziękuje za komplementy

Jednak oszołomiła mnie ta liczba...ile będzie w lutym ja się pytam??

Ewcik a może z chłopakami ma się większe brzuchy? pocieszam się

Ala ja już też się w niczym nie dopinam...2 razy już byłam szukać kurki i nic... wszystko taliowane..na suwaki..a ja w L się nie zapinam, a XL mam w ramionach podwójnie na siebie.. no i nie wiem co z tym fantem zrobić..

Edytowane przez d_a_r_i_a
Czas edycji: 2014-12-01 o 14:44
Stary 2014-12-01, 14:43   #220
Alunia79
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość
Hej wpadlam sie przywitac bo podczytuje Was regularnie od jakiegos czasu. Mieszkam w Irlandii, mam juz 2.5-latke a teraz czakamy na chlopca - Roberta termin mam na 7-go lutego. Pracowac bede do polowy stycznia wiec mam nadzieje ze synek nie wpadnie na pomysl pchac sie na swiat zanim mama chwile nie odpocznie na macierzynskim
Witamy klejną mamuśkę

Moja mała dziś mi tak żebra z prawej strony obkopuje że normalnie a rano chyba piętą wykopywała mi pępek, bo normalnie w momencie kopnięcia było widać taką małą gulkę wyskakującą

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Dziękuje za komplementy

Piękny brzusio
Raczej wątpię że z chłopcami większe brzuchy.. Ja już teraz mam taki brzuch jak w pierwszej ciąży do porodu szłam a teraz też dziewczynka... W styczniu-lutym to ja się nie ruszę z domu...
Stary 2014-12-01, 14:44   #221
maladT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość

Oj, tam... chociaż córeczka ma wolne na pewno się cieszy
taa najpierw grała na moim telefonie a teraz biega i sprzata mi dom
Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość

żeby się koleżanka tylko ogarnęła jakoś wiesz.. jeszcze bez pieniążków da się wychować dziecko, ale jak nie ma ojca/ rodzina niekompletna i jakaś patologiczna to chyba najgorsze
a szwagrowi gratulacje wesoło będzie

ja wychowałam córke bez jej ojca i szczerze jak teraz na to patrze to dzieki Bogu ze nas olał. Wolałam sama sobie radzic niz z nim sie uzerac
Cytat:
Napisane przez monnnia80 Pokaż wiadomość
Daria ja też mam mnostwo śluzu i schizuje ze wody mi sie sacza, na kazdej wizycie gin mi sprawdza ph i jest ok a po wizycie znowu mam dziwne myśli...
u mnie z 2-3 wkładki dziennie ida... ciagle mam wrazenie jakby mi Bożena sie pociła bo poza tym ze wkładka mokra to jeszcze gatki od strony zewnetrznej wilgotne...
Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
A emoty.. cóż... pojawiłam się w końcu to musiałam zrobić szał..
skad je masz.... daj znaccc
Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
no niestety z tą jego nerką bujamy sie od urodzenia. ale daje chłopak radę z jedną
moja kuzynka dowiedziała sie ze ma 1 nerke majac 25lat... bo za mało siusiała... wiec mam nadzieje ze i u Was bedzie ok
Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, a czy rajstopki są nam potrzebne? Bo jak jakoś nie mam, i nie wiem czy kupić?!
ja mam z 3 pary ale z 2 sa juz wieksze takie od 3 miesiecy

Cytat:
Napisane przez IncognitoNick Pokaż wiadomość
Wiecie, w ciuchach to mój brzuch jest taki niewielki raczej, ale jak patrzę bez koszulki, to ja nie wiem jak on może jeszcze większy urosnąć! Chyba wtedy pęknę! Póki co jednak spokojnie widzę swoje stopy, nie puchnę i nie zdarzyło mi się nigdy wstać w nocy do toalety.
zazdroszczę widoku swoich stóp i nie puchniecia
Cytat:
Napisane przez IncognitoNick Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które już mają dzieci - powiedzcie mi jak to jest z rozmiarem biustu. Chciałabym kupić już ze 2 staniki do karmienia, żeby mieć do szpitala. Nie mam jednak pojęcia jak mi się biust zmieni po porodzie. W stosunku do stanu obecnego: obwód pewnie trochę pójdzie w dół a miseczka w górę, czy źle myślę?
mi urósł do karmienia ale nie powiem Ci o ile... a teraz to ja nie wiem jak to jeszcze urosnie to mnie zabije. juz sie garbie, przy seksie trzymam sie za nie by nie wybic sobie zebów albo by maz sie zebow nie pozbył gdy na górze jestem
Cytat:
tydzień temu miałam 128

byłam w sklepie elektrycznym po żarówke i spotkałam mojego byłego... jak myslałam jeszcze ponad 1,5 roku temu moja miłosc zycia... ehhh jakos tak mnie na wspomnienia wzieło

ide sprzatac bo dom przypomina pobojowisko a potem musze zrobic pare aukcji bo mi kasa potrzebna i musze troche rzeczy sie pozbyc z domu

Oliwka 07.02.2015

Edytowane przez maladT
Czas edycji: 2014-12-01 o 14:45
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 14:44   #222
Alunia79
Wtajemniczenie

A macie, wstawiam wam golasa, a co mi tam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM01336.jpg (88,3 KB, 47 załadowań)
Stary 2014-12-01, 14:45   #223
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Cześć

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Dziękuje za komplementy

Ala ja już też się w niczym nie dopinam...2 razy już byłam szukać kurki i nic... wszystko taliowane..na suwaki..a ja w L się nie zapinam, a XL mam w ramionach podwójnie na siebie.. no i nie wiem co z tym fantem zrobić..
Nie widzę zdjęcia
Ja mam 98

201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 14:54   #224
Zia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Sliczny brzuch i wcale nie ogromny. Ale znam ten "bol" bo tez teraz w 30/31 tyg wygladam jak z moja corcia tuz przed porodem. Brzuch mam 107cm Jedyne na co licze to ze synek bedzie wiekszy niz Ania byla (3200), wiec sie to dzwiganie oplaci
Stary 2014-12-01, 14:57   #225
aggo_di
Wtajemniczenie

ZIA- cześć

MLEBI- z sernikiem na mleku kokosowym- robiłam też warstwy z galaretki (żeby nie dawać gotowej używałam żelatyny i zamrożonych owoców, dosładzałam trochę cukrem) i na przemian z mlekiem+ żelatyną, owocami.
U mnie w domu ciocia (z cukrzycą ) robi czasem pieczony sernik z małą ilością cukru i bez spodu kruchego i też cukry nie skaczą po nim.

MALADT- pytałaś o pierniki, które nie są twarde- robię co roku kilka innych partii, te wychodzą przyzwoicie i rzeczywiście dodając sztuczny miód są bardziej miękkie.
http://www.mojewypieki.com/przepis/pierniczki-przepis-i
http://www.mojewypieki.com/przepis/p...zki-przepis-ii

W zeszłym roku zrobiłam też jedną partię bez miodu (stał jakoś się nie napatoczył podczas mieszania ) i miały nieco inny smak, ale były bardziej miękkie. Ponadto jeśli do zwykłych kruchych ciastek dodamy cynamonu, kardamonu, gałki muszkatałowej, zmielonej skórki pomarańczowej to są prawie piernikami o ciekawym smaku
To takie ciasteczka świąteczne last minute.

Ja piekę pierniki odkąd zaczęłam się spotykać z Mężem (wtedy chłopakiem ), chciałam mu dać taki prezent od serca... No i były okropnie twarde, miały posmak mąki z cukrem. I od tamtej pory z roku na rok wychodzą coraz lepsze, a od kilku lat pieczemy i dekorujemy je razem mogę odpuścić umycie okien, czy pastowanie podłóg, ale nie piernikowanie

BUU- ja używam lukru i w sumie różne przerobiłam- tak jak pisały dziewczyny- białko +cukier puder, mleko+ puder, woda, sok z cytryny.
Najlepiej używa mi się białka z pudrem i sokiem z cytryny, bo robię kropki, paski itd. a on jest taki sztywny. Pozostałe wychodziły mi takie lepsze do całkowitego pomalowania ciastka.
Jeśli sparzysz jajo, to nie masz, co się obawiać wg mnie, nie wiem, co na to lekarze

85JAA- odkąd wróciłam do pracy, to przesypiam całą noc bez problemu. Wcześniej miałam tylko problem z zaśnięciem, bo leżałam cały dzień i nie byłam zmęczona. Kręgosłup, jak zaczął boleć we wrześniu, tak boli ortopeda powiedział, że po porodzie przestanie

PRZEKLĘTE PRAGNIENIA- ja mam dużo guzików to mogę Wam coś opłacić My też ostatnio włożyliśmy w samochód 2 tys, bo amortyzatory, linki srinki, napinacze i się uzbierało. Na jakiś czas wystarczy, mam nadzieję.

ALA- dzięki za opinie o orzechach!
A te leginsy z biedronki kupowała mi Mama i rozmawiam z nią przez telefon i mówię, żeby może wzięła xxl, albo xl, żebym się zmieściła, a Mama, że one są chyba na taką małą ciąże, bo L to tak niepozornie wygląda. Zaczęła się śmiać, jak powiedziałam, że one ciążowe to wcale nie są
Mam xl i po przymierzeniu są w porządku, na jakiś czas na pewno mi wystarczą.

KASIULA- ja robię musli "tak jak chcę" kupując osobno płatki owsiane, żytnie, orzechy, żurawinę i mieszam do pojemnika

MIGOTKA- ja też dopiero na luty zaplanowałam poród hehehehe

AGATA- witaj!
BIAŁA- u mnie wyprawka zaczęła się od przypadkowo kupionego łóżeczka i wózka
W promocji w biedronce Mąż kupił ręczniki i płyn do prania, a w tesco kilka paczek ciuszków.
Ostatnio dostałam ubranka po siostrzenicy, więc czekają na wypranie w przeuroczym kartonie
Lista do apteki jest w trakcie dodawania zakładek (czytając, co kupujecie co i raz coś dorzucam).
U nas odpada urządzanie dziecięcego pokoju, bo dopiero w wakacje zaczniemy remont. Teraz dokańczamy "naszą" część mieszkania.

Po jednodniowej panice: "dziewczyny na wątku mają już wszystko, torby spakowane, ciuszki poprasowane", stwierdziłam, że to kwestia zrobienia dwóch zamówień z rzeczami w aptece i na all; praniem i prasowaniem zajmuje się Mąż i zapowiedział to po Świętach. I już jestem znów spokojna Jeśli nagle zacznę rodzić i teraz, to tym się nie muszę martwić- brak podkładów poporodowych i majtek z siatki może i by mnie przeraził, ale mamy po drodze do szpitala tesco 24h, aptekę, więc może damy radę, jeśli zamówienie złożę za późno

Cieszę się, że wróciłam do pracy, swoje wyleżałam, jak już nie musiałam patrzeć w sufit, to wysprzątałam. Kręgosłup boli jak bolał, więc różnicy nie ma

Ah i w piątek Mąż kupił mi koszulę nocną w tesco
coś takiego jak na zdjęciu- flanelowa, w kratę, rozpinana. Rozpakowując ją stwierdził z dumą, że może mi się przyda na teraz, albo przy karmieniu nie zaprzeczam, podoba mi się

AGA 114- jak przeczytałam, co Ty zjadłaś ostatnio, to ja na prawdę podziwiam, jak to przeżyłaś!
Ja nawet myśli o zjedzeniu ciastek, czy czipsów zajadam owocem, albo kanapką, bo wiem, że to czyste łakomstwo i głód przeze mnie przemawia
aggo_di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 14:58   #226
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Cytat:
Hihi widziałam Cię na dole strony

Ala brzusio okraglutki, taka piłeczka

A ja się boję zmierzyć, setkę przekroczyłam już miesiąc temu
Stary 2014-12-01, 15:00   #227
201704210903
Konto usunięte

Aggo dziękuje za wskazówki co do sernika. Będę testować

Koszula fajna

201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 15:03   #228
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana no normalnie cieszę się jak murzyn blaszką a z królikiem to chyba sama będę spała

A łóżeczko turystyczne na razie kupiłam takie
I jeszcze pajacyk od siorki oczywiście...
fajne łóżeczko pajacyk też bym z chęcią taki wzięła

Cytat:
piękny brzuszek, wow 108 cm

Cytat:
witaj gratuluję synka Robert, bardzo ładne imię

Cytat:
Alunia, super brzuszek porównując z moim, mamy podobne
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 15:03   #229
Asia1105
Wtajemniczenie

Dziewczyny, zgrabne macie te brzuchy
Ja nie wiem czym Wy się stresujecie.
A waga po porodzie spadnie.
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 15:05   #230
maladT
Zakorzenienie

ta tylko nie spadnie o niewiadomo ile. mi po porodzie z mała spadło 6kg tylko

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 15:06   #231
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Aggo, dobry gust ma Twój mąż
Mnie czasami jak dopadnie nieraz taki nagły ból brzucha, myślę sobie: "a jak to już to..." to wtedy nasuwa mi się, ze ja jeszcze nic nie mam z "aptekowych" rzeczy, nic dla siebie .... ehhh ale co się później okazuje, to zawsze są jelita
Stary 2014-12-01, 15:06   #232
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Aggo_di zanim doczytałam, że to fotka koszuli nocnej- pomyslałam sobie- o, jaka fajna tunika
Stary 2014-12-01, 15:08   #233
d_a_r_i_a
Rozeznanie

Aggo bardzo fajna koszula i zazdroszcze,że Twój mąż robi takie zakupy...wooow.. mój nie nienawdzi nawet po zwykłe spożywcze jeździć(ale teraz nie ma wyjścia) a po ubrania jak już się nastawi to go hurtowao od góry do dołu trzeba obkupić..ehhh

Zia witaj

Ala Twój jest piękny no i mniejszy niż mój... może się pomyliła ta moja ginka i ja będę miała bliźniaki
Stary 2014-12-01, 15:13   #234
zielona butelka
Zakorzenienie

I ja sie witam nadaje z mroznego Wschodu,w dodatku z komwiec niezbyt wygodnie.Emdzik kochana,mozesz na pierwszej stronie dopisac imie mojego berbecie,bedzie Klara.Za godzine ide na pierwsze zajecia z SR,troche poznawo,ja juz o 17z lekka jestem zdechla,a tu jeszcze trzeba zlapac drugi oddech,no ale dam rade,czego sie nie robi dla malej wiercipietki.Moja jest bardzo ruchliwa,.Rusza sie prawie caly czas,nie ma godziny zeby mnie kilka razy nie szturchnela.Buziaki dla Was!!
zielona butelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 15:13   #235
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aggo bardzo fajna koszula i zazdroszcze,że Twój mąż robi takie zakupy...wooow.. mój nie nienawdzi nawet po zwykłe spożywcze jeździć(ale teraz nie ma wyjścia) a po ubrania jak już się nastawi to go hurtowao od góry do dołu trzeba obkupić..ehhh

Zia witaj

Ala Twój jest piękny no i mniejszy niż mój... może się pomyliła ta moja ginka i ja będę miała bliźniaki
Daria, mój mąż też jest taki zawsze nie lubił ze mną po sklepach chodzić, ba! dla siebie tylko jak już to z musu i naprawdę jak tylko potrzebuje
ehh...Ci mężczyźni

Zielona, miłego na SR Jak coś ciekawego będzie, podziel się z nami

Edytowane przez Ollllciaaa
Czas edycji: 2014-12-01 o 15:15
Stary 2014-12-01, 15:14   #236
Zia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Hihi widziałam Cię na dole strony
Dlatego sie ujawniam, czytam was codziennie. A ze tematy macie ciekawe (pozycje na robienie dziewczynek i chlopcow ) to nie chcialam wyjsc na przyczajonego zboczucha
Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
witaj gratuluję synka Robert, bardzo ładne imię
Dzieki, imie wybralismy jeszcze przed nasza coreczka wiec sobie troche poczekalo na wlasciciela Mi sie Ollllciu twoj zegarek wczoraj bardzo spodobal!
Stary 2014-12-01, 15:18   #237
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki, imie wybralismy jeszcze przed nasza coreczka wiec sobie troche poczekalo na wlasciciela Mi sie Ollllciu twoj zegarek wczoraj bardzo spodobal!
Dzięki
Stary 2014-12-01, 15:24   #238
Asia1105
Wtajemniczenie

Dobra, to macie i moje 98 cm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (19,5 KB, 37 załadowań)
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 15:25   #239
buu007
Zakorzenienie

hej
zajrazalam do was hehe

logoasia
o kurcze to faktycznie macie z malym przejscia,ale z jedna nerka jak pisza dziewczyny ludzie tez normalnie funkcjonuja
moja mama teoretycznie ma dwie a w praktyce jedna,bo obie maja torbiele i sa tak nimi pozajmowane ze jest tak jakby miala jedna(tu sie boje,bo to jakas choroba ponoc dziedziczna genetyczna albo nabyta-wiem ze jak u niej wykryli wszystkie mialysmy usg-bo to glownie u kobiet sie robi)

lui wow no fajne te rzeczy super,ciesz sie
a co do pralki-moja koelzanka mi uswiadomila ze ich pralka,jak i nasza za niedlugo tez gwarancje straci,i zebym lepiej odklada kase na naprawe juz milo z jej strony nie powiem,pralki mamy inne,ale obie sie dzieciaczkow spodziewamy no i nasze pralki maja juz prawie 2 lata

maciejka ale mialyscie desery,to sie spotkanie udalo?

agata witaj

d_a_r_i_a moim zdaniem ciemne niebieskie,granatowe,ziel one i brazowe mozesz spokojnie prac razem,czerwone i rozowe-choc nie wiem czy masz cos rozowego bo nie wiem,ale ty chyba synka masz miec? biale,zolte,kremowe i blekitne tez spokojnie mozna prac razem
zawsze to mniej tego
kurcze ja bym juz chciala nasze meble
bo jak tu prac jak nie mam gdzie trzymac?

ewek000 ojj kuruj sie kochana

mala oj tam,raz corcia nie pojdzie do szkoly noo

IncognitoNick ja zarowno teraz,jak i w pierwszej ciazy biust mialam tylko pelniejszy,normalne staniki nosze,jedynie wiem ze mam obwod wiekszy napewno,ale urosly dopiero po samym porodzie
i pamietam jak kupowalam przed porodem stanik do karmienia,i choc mialam jeszcze miseczke b babka mi doradzila wziac d,bo jak przymierzylam,sporo miejsca bylo,ale ona mowi ze za chwilke urosna,i jeszcze wkladka
no i nie pomylila sie
3 dzien po porodzie mialam mega d albo i wieksze,wtedy mialam tez taki stanik sportowy po prostu,a jak juz mi sie latkacje uspokoila to d
czyli z miseczki b do d
ale czy teraz tez tak bedzie?

Zia witaj rowniez

Cytat:
jaki brzuszek hehe

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-01, 15:25   #240
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
Dobra, to macie i moje 98 cm
słuszny brzuszek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości