|
|
#211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
![]() Cytat:
Rejcz gratuluję auta ![]() Wymyśliłam sobie wczoraj pyszne spaghetti: makaron pełnoziarnisty, mielone z indyka, cebula, dużo przypraw i sok pomidorowy. Wyszło całkiem zjadliwe ![]() Na tematy gotowania mojej babci wolę się nie wypowiadać, pojęcia bladego o gotowaniu nie miała |
||
|
|
|
#212 | |||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Pani Ministra Czyli ja się jak zwykle nie liczę.... Cytat:
Cytat:
Bo wiesz, pracować można w rozmaitych zawodach niezależnie od literek przed nazwiskiem. I pani w Biedronce też może być panią magister, tylko wzięła taką prace jak była dostępna, żeby przeżyć. Na Wielkanoc będzie jak znalazł... w ostateczności na długi weekend
|
|
#213 |
|
Piers do przodu
|
Polly - obuw świetny
![]() Piątunio
|
#214 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W dwoch szkolach, w ktorych mialam praktyki 2-3 lata temu rowniez bylo ksero dla nauczycieli. A do przedszkola chyba rodzice kupuja wyprawki? Polly: Dzikie Jozefy poziome kosztuja 350 zl, a wielkie 450 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#215 | ||
|
Zakorzenienie
|
znad traumy po wizycie w starej przychodni
![]() nie wiem jak to jest, we wtorek byłam też w starej, publicznej, a nie śmierdziało tak okrutnie na korytarzu i w zabiegowym, piguła może trochę zimna w obejściu, ale bardzo profesjonalna, pacjenci wychodzili po kilku minutach a nie po półgodzinnych pogaduszkach z personelem (przez drzwi wszystko słychać), obowiązywała kolejka, a nie kto chciał to wchodził w trakcie zabiegu i się wkręcał wcześniej na swój, przez co po godzinie czekania usłyszałam, że już skończyli pobierać, bo pani z labu przyjechała po próbki, ale stałam tam dopóki nie pobrali... jeszcze tężyczka mi pasuje z objawów, ale sprawdzę to jak nie przejdzie po nowym roku... ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#216 | |||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Masz rację, ciasto to ciasto ![]() --- Pogoda zwariowała, wiosna przyszła
|
|||
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio wybiórcza coraz bardziej mnie rozwala artykułami
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-12-19 o 10:45 |
|
|
|
#218 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
u nas większość chyba ma manualne skrzynie, to zostaje dłubanie w nosie na skrzyżowaniach i w korkach
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-12-19 o 11:00 |
|
|
|
#220 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie, to nie zezwalaj, bo Guantanamo jak się patrzy ![]() Cytat:
W sumie to właściwie też nie, Pani Ministerka ![]() Właśnie...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#222 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Kupowałem kompa takiego ready to use, wszystko było we środku już ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#223 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Dla kociego dobra będę! Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#224 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#225 |
|
grozi wypollizowaniem
|
znad 15 stopni
i braku przygotowan do świąt
|
|
#226 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
na piernik błyskawiczny, mrożone uszka i barszcz z torebki, to zdecydowanie za wcześnie
|
#228 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wlasnie stwierdzilam ze nie odrywam metek a obiuwiu, bo moze sie nie przydac tej zimy
|
|
#229 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Serio to jak rano wyszłam z domu, stwierdziłam, ze na zewnątrz jest cieplej niż w mieszkaniu - a w mieszkaniu mam +10 stopni.
|
|
#230 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Coś sugerujesz? ![]() Cytat:
Tez byłem w szoku, gdy wyszedłem z domu, normalnie wiosna w grudniu
|
||
|
|
|
#231 | |||||
|
Panaroja
|
ahoj snad błenduf fisażu
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.witamina D umożliwia wchłonięcie wapnia z krwiobiegu do tkanek i mieszczenie go tam gdzie być powinien , jezeli nie zjadasz za dużo wapnia nic Ci nie grozi , natomiast osoby starsze muszą wapń suplementować ze wzgl na gorsze wchłanianie ogólnie . 3.ja tam mam zadatki ale nie mam środków aczkolwiek strusi birkin mnie nie powala urodą natomiast chętnie bym chciała miec wybór czy się snobnąć czy nie a tak to nie mam i gdzie tu demokracja jak wyboru brak 4.ano . U mnie lekarza dwa lata ciągała prokuratura bo ktoś gdzieś daleko od nas podrabiał jego recepty i gość musiał przez dwa lata się w kółko tłumaczyć że nie jest wielbłądem ![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
Śnieżka też taką ma u siebie - baba nie robi literalnie nic , nawet didów nie umie opanować i robią co chcą, łącznie ze skakaniem po stołach ![]() Cytat:
no sie wykluczają , nie da sie ukryć .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#232 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Na szybkiego w przelocie
Aileenn - dzięki za info - doczytam później, muszę to rozgryźć co i jak. Zajmujecie się autkiem ? Cytat:
Ja , minimalista? Na co mi 3 pary? Dobra lecę dalej Parabel - doczytałam, thnx. zgłębię temat wieczorem. ciao. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-19 o 13:55 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 | |
|
Panaroja
|
to jestes szlachetny wyjątek potwierdzający regułe
![]() Cytat:
nie , przedszkole ma obowiązek zapewnić wszystko .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#235 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#236 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#237 |
|
BAN stały
|
"Może akurat nam się uda co? Mój facecik łyka salfazin, ja mierze tempkę i zaopatrzyłam się w tym cyklu w testy. czekamy z seksikiem na "ten" moment bo może mój M ma słabsze plmeniczki i dlatego nam nie wychodzi (chociaz on dużo pracuje i ma sporo stresów). No zobaczymy
Facecik, tempka seksik i plemniczki
|
|
|
|
#238 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#239 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#240 |
|
BAN stały
|
Ja chyba w jakimś innym świecie żyję, skoro u Was się dzieciom nie kupuje bloków, kredek, wycinanek, plasteliny itp., we wrześniu, jak idą do przedszkola.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

) a potem byłam w miejscu, w którym już zabiłam śmiechem sytuację, gdyż wiedziałam że żegnam się forever. Xero było ogólnodostępne, ale się szybko kończyło, nie wiem co tam się kończyło, pono ta farba xerująca (toner, tusz, zwał jak zwał) I szkoła "NIE MA" kasy na nową, xerujcie w domach czy gdzies poza szkołą. To również są chore sytuacje. Wyglądają jak błahostki, ale nimi nie są.

Kupowałem kompa takiego ready to use, wszystko było we środku już 

NAmi trząsło ze śmiechu
Zauważyliśmy że jak czuje, że chyba nie wolno ale nei ma wyraźnych zakazów, to robi właśnie skradanie step by step a potem cofanie w tym samym tempie.

Chciałabym mieć. Chciałąbym żeby to był mój świat, chooociaż może bym nie chciała. Może chciałabym być tak bogata, żeby móc zdecydować czy będę snobę czy też mimo wszystko nie.

?