|
|
#211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4
Cytat:
![]() Wyrostek to chyba jednak nie jest, bo wtedy pewnie bym gorączkę miała...I wymioty chyba... Zreszta nie wiem w życiu wyrostka nie miałam ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
prawidłowo! Nagane mu, jak nie może dźwigać, to niech się do tej roboty po prostu nie pcha.
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Nadzieja
w kupie siła ![]() Cytat:
u mnie takie coś na 10000000% by nie przeszło, chociaż taki czas na pewno byłby piękny ![]() Taki właśnie mam zamiar ![]() a co do kuriera.... miałam raz podobną sytuację ale nie byłam jeszcze w ciąży. Miałam odebrać u tż płytki do łazienki i gość był wkurzony że nie ma w domu nikogo do pomocy, a że jeszcze po schodach trzeba biegać. O ja głupia że mu wtedy pomogłam i biegałam z płytami... nigdy więcej
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2014-12-19 o 16:12 |
|
|
|
|
#213 |
|
Zadomowienie
|
Dorka dokładnie! Ja swoim rodzicom powiem z resztą oni wiedzą
bardziej się boję teściów ze wparuja jeszcze do szpitala a potem do nas i koniecznie będą chcieli pomagać :-/ oni sa tacy rodzinni i lubią takie wizyty odwiedziny i wyjazdy ;-)
|
#214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiedyś kurierowi zapłaciłam za to że przyniósł mi wózek do domu bo tak mnie zkołował. Odkąd mam firmę znam swoje prawa jeśli chodzi o kurierów i zwykle mnie nie lubią Teraz Pan od poduszki dzwonił, że nie ma wzoru który wybrałam to mu się oberwało, ze nie ma informacji na aukcji. ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
.
|
||
|
|
|
#215 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Także jak zajechaliśmy to jej jeszcze nie było, leżała na sali pooperacyjnej ale dziecko dali już tatusiowi. Także u nich to normalne...---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Dobra rada bo będziecie teraz więcej zamawiać jak coś wam kręcą i ściemniają np. ja nie mam czasu aż Pani odpakuje i sprawdzi paczkę a w ogóle to nie mam takiego obowiązku odpowiadajcie zaraz sprawdzę w głównej siedzibie Pana firmy proszę podać Pańskie dane czy to prawda. Jak powie że nie wniesie to też mówcie sprawdzę w Pana firmie proszę o Pana dane ![]() .
|
|
|
|
|
#217 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja dzisiaj cały dzień w kuchni przy garach i zaraz tam muszę wrócić, mężuś ma dzisiaj imieninki i jutro mamy gości. W między czasie ubrałyśmy z Gabi choinkę
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nigdy nie umiałam wykłócić się oswoję, czas to zmienić ![]() Dziewczyny obejrzyjcie sobie koniecznie!!! piękne ![]() https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- o tak loluska, znam ten filmik Jak zaszłam w ciąże to sąsiadka wrzuciła mi go na moja tablice na fejsie
|
#220 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam łożysko na tylnej ścianie i nie wiem co to znaczy
ale gin powiedział, że ok...WOW!! U nas minimum 300... ja też ja też! Cytat:
![]() ja jestem jedynaczką, więc moi się jarają kimkolwiek a siostra tżta za chwilę rodzi trzeciego chłopca, więc teściowie szaleją z radości że chyba wnusia, ale jak słyszę teksty " ojejku jejku, nie możemy się doczekać, będziemy ją nosić na rękach i rozpuszczać do szpiku kości! ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#221 |
|
Wtajemniczenie
|
no to chyba będzie pierwsza sprzeczką ze "złotą teściową"...
dostaliśmy te wózki i zawieźliśmy tam do nich. stały w starym pokoju TŻ, w którym zawsze śpimy, jak tam jesteśmy. i co? znowu zaczęły przeszkadzać "bo nie ma gdzie choinki postawić", i teściowa wywiozła je na budowę, gdzie tylko dół jest zamieszkiwany przez babcię TŻ, a na górze poza oknami nie ma nic.. no i teraz wózkami także złota teściowa nie jest już złotą, a ja już nie będę taką dobrą synową jak dotychczas.. spłakałam się jak nie wiem
Edytowane przez Santilia Czas edycji: 2014-12-19 o 17:40 |
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Ej też mam 21 tydzień dziś!
i mózg mi się laszuje... TŻ od 4h ogląda "chłopaki do wzięcia" ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
Wtf?! A to może wypadało sie was najpierw zapytać
|
|
#223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teściowa tylko zadzwoniła do TŻ, zeby go poinformować, że wózki wywiozła bo choinka nie ma gdzie stać..jestem strasznie złośliwa w związku z ta sytuacją i czuję, ze to będą wspaniałe święta ![]() najgorsze jest to, że jest mi mega przykro.. bo nie przeszkadza im to, że wszystkie zabawki córy szwagra są na dole, bo dziecko ciągle tam jest.. przeszkadzają wózki w pokoju TŻta bo nie ma gdzie postawić choinki.. a ja głupia bezinteresownie robię prezenty świąteczne, bo od nikogo innego na pewno nic nie dostanie.. zawsze chętnie pomagam, bo ona zmęczona. no i po co? po to, żeby teraz siedzieć i płakać..
|
|
#224 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja już miałam połówkowe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja donoszę, że nadaję z łóżka. Wczoraj w przychodni musiałam złapać jakiegoś wymiotowego wirusa, w nocy , ból głowy, żołądka i stan podgorączkowy. byłam u internistki = nic nie dostałam, mam leżeć i leczyć się na ludowo. To oznacza, że święta przy kanapkach Wczorajsza wizyta - dzidzia ok, śliczna. Profil podobny do mojej młodszej. Płeć nieokreślona na sto proc - chyba dziewczynka, bo nic nie dynda, ale się schowało i najwyżej na następnej wizycie podejrzymy. I da mi zwolnienie od lutego
|
||||||||
|
|
|
#225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Nie miała innej możliwości??? Inny pokój, strych???? |
||
|
|
|
#226 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w ogóle to ja tez jestem z tych co dbają o swoje interesy.Któregoś razu robiąc zakupy kupowałam cytrynę . Cena była 5,99 za paczkę 0,5 kg a na wagę 13 zł/kg. stwierdziłam, że wezmę 4 paczki bo taniej wychodzi a cytryna ta sama. Patrzę później na paragon a tam skasowane 7,30 to se myślę dziady i wracam, że zła cena. A kasjerka wrednie do mnie to co zwrot robimy? a ja że nie, bo muszą skasować mnie tak jaka jest cena pod produktem to ona wielkie oczy i łaskawie dzwoni po kierowniczkę sklepu. Tamta bez żadnego ale oddała mi różnicę i przeprosiła. Nie chodziło mi o te parę złotych ale o fakt, że tak robią. Cytat:
Sylvia dobrze, że się dogadałaś co do tego zwolnienia bo to już przesada. Biedulka jeszcze chora ![]() wpisywać córkę na 1 str? czy jeszcze poczekać? |
||
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Częstuję pomidorową!
Zjadłam właśnie miseczkę i zagryzłam czekoladą ![]() Dziękuję za życzenia raz jeszcze kochane Masakra z tymi uwagami co do płci u Was ![]() moja mama ma 2 synów i mnie i mówi że gdyby mogła wybierać to wolałaby same dziewczyny ![]() Więc życzyła mi dziewczynki, ale od nikogo takich uwag co do płci nie słyszałam... Byłoby to napewno przykre i współczuję Wam.Też macie dziś taki senny dzień? Ja dziś bym przepuniała caluśki dzień!
|
#228 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#230 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wpisuj jeszcze, bo jak się zmieni? Ja bardzo się cieszę z córki, moje dziewczyny - jeszcze bardziej. Ale nie chcę się zafiksować, a potem okaże się, że "dynda" . Wolę myśleć, że jeszcze nie wiem
|
||||||
|
|
|
#231 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak wychodziłam ze szpitala z synem to też chciała tego samego dnia nas odwiedzić ale jej powiedziałam, że chcę odpocząć i ma przyjść następnego dnia później jednego dnia zaprosiliśmy pradziadków i spokój - odbębnione. W szpitalu nie miałam odwiedzin żadnych prócz męża bo sobie nie życzyłam ![]() Cytat:
Cytat:
a co do kurierów to ja ostatnio kupowałam łóżko dla syna i było wspomniane, że kurier donosi do pierwszych drzwi - czyli wejściowych do klatki no ale sam od siebie wniósł mi do mieszkania, czy generalnie za opcję wnoszenia cięższych przedmiotów nie dopłaca się? a, odebrałam dziś adapter do pasów bezpieczeństwa z besafe, ale wygoda
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam oglądać wózki wczoraj, najbardziej spodobał mi się Camarelo Carmela. Fajny, bo mięciutki, zgrabny itp
Ale poczytałam że spacerówka w nim jest nieciekawa więc już zgłupiałam ... Taco tez mi się podobały wózki, ale sporo cięższe a ja troche sie nanosze dziada więc patrzę na ciężar... X-lander kompletnie do mnie nie przemówił :/ a twardziel jakich mało ! Na "Tatusia" nie mam co chyba liczyć, z resztą nawet nie chcę więc chyba nie będę kupowała wózka a pożyczę od kuzynki. Pytałam jej dziś i ma Jedo 4- mówi że trochę twardy ale jak to się mówi... darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda ![]() Czytałam, że ma dobre opinie więc raczej skuszę się na pożyczenie. Łóżeczko niedługo przywiozę od drugiej kuzynki i przemaluję je na biało. Pozostaje mi tylko kupić białą komodę do sypialni, więc grzebię w necie!! Może mi cos polecicie??? Aaaaaaaa i pisali mi dziś ze byc moze pon/wtorek dostanę łózko ktore zamowiłam miesiąc temu <3 nie mogę się doczekać już!
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2014-12-19 o 18:58 |
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Sorki, pomieszałam. Jednak nie tam kupiłam. Z tego co kojarzę to tak bylo w aukcji napisane. No ale waga paczki powyżej 10kg.
Cytat:
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
No mi ten filmik mama pokazała dziś, a nie widziałam wcześniej, strasznie mi się spodobał
Santilia Nie dziwię się że jesteś wkurzona, bez sensu tak ;/ skoro stały w pokoju tż to jego powinni zapytać o zdanie czy woli żeby wózek tam stał czy choinka ![]() sylwia zdrowiej Już zapomniałam jak fajnie może być w wannie Dziewczyny ta porąbana znajoma, która od wczoraj relacjonowała swój poród na fb, dziś wstawiła zdj gołej córki i co gorsza dała jej na imię MAJA odechciało mi sie tego imienia dla córy ![]() Kochane może mnie być teraz tutaj mniej, będę chciała nacieszyć się tż, mam nadzieję że uda mi się być chociaż trochę na bieżąco. Trzymajcie sie
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2014-12-19 o 19:38 |
|
|
|
#236 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Teraz też nie zamierzam do razu gości przyjmować, a już na pewno nikogo nie chcę widzieć w szpitalu poza mężem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co się odwlecze, to nie uciecze Pewnie, że lepiej się nie nastawiać na daną płeć, jak lekarz nie jest pewny Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Hej...
![]() Nadaję z łóżka. Byłam w pracy z l4, później padłam i spałam ponad 2 godziny, a niedawno nażarłam się jak świnia i ledwo żyję. Wybaczcie, ale nadrobię jutro. Miłej nocki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Pani endokrynolog oddzwoniła do mnie, mówi że przestudiowała aktualne normy krzywej cukrowej dla ciężarnych i moje mieszczą się w granicy normy, tym bardziej, że dotychczas miałam cukier na czczo w dolnej granicy. Oczywiście nie zaszkodzi kontrolować go w swojej diecie ale sama bez kłucia, restrykcyjnych diet itp. Także super
A ja za cukier się już wzięłam bo ostatnio faktycznie cos mnie ciągło do niego bardziej niż zwykle-potrafiłam wypić litr soku dziennie, mimo iż 100% soku to cukru ma jednak sporo, banany, białe pieczywo i te czekoladki :/ W sumie to i dobrze, ze zrobiłam to badanie szybciej niż trzeba bo jakbym jeszcze trochę pofolgowała to wyniki byłyby gorsze, a tak mam jeszcze czas zadbać o to ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- A propo listy zaginionych proponowałabym wrzucić tam te dziewczyny które w 3 części nie odzywały się. Trwała ona sporo czasu więc miały kiedy. Oczywiście jeśli wrócą zmienimy to. Jeśli o nieobecności była którakolwiek z Was informowana to oczywiście zostawiamy w aktywnych Co Wy na to??? czekam na opinie- bo to tylko moja propozycja
|
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Dorka - jestem za.
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
Witam się w nowej części U mnie powoli leci, szykujemy się do świąt, na które za bardzo nie mam ochoty. Dzisiaj byłam w sklepie na szybkich zakupach, niby nic takiego ale jak wróciłam do domu to zdychałam ze zmęczenia i nic co miałam w planach nie zrobiłam. Jak sobie pomyśle o zakupach przedświątecznych i robieniu jedzenia to na samą myśl mnie wszystko boli. Nadzieja mi dolegało ostatnio coś bardzo podobnego tyle że w okolicy pępka bardziej. Dosłownie czułam przy chodzeniu a nawet czasem przy oddychaniu taki kłujący ból i ostatnio konsultowałam to z gin. Powiedziała że to rozciąganie wiązadeł. Może u Ciebie to coś podobnego tylko z boku?? Zwłaszcza jak mówisz, że masz to po wyjściu z toalety.. podczas parcia wiązadła się naciągają a potem mogą właśnie tak boleć.. Hmmm nie wiem,. Ale nie zapeszając ja z zaparciami w ogóle nie mam problemów, wręcz przeciwnie załatwiam się kilka razy dziennie, już mnie za przeproszeniem Loluska Bog Ci zaplać że zapodałas tutaj ten filmik Sylwia życzę dużo zdrówka. I dobrze, że w końcu pójdziesz od lutego na zwolnienie, Powiem Ci że mi się w głowie to nie mieści, że tak długo Twoj gin nie chciał Ci wystawić L4. Ja w ogóle nie miałam nic u swojego gina do gadania. Na drugiej wizycie już mi wypisał zwolnienie a jak zaczęłam nieśmiało mówić, że jeszcze bym trochę popracowała to nie było nawet dyskusji- kazał mi sobie to wybić z głowy i że on się na moje chodzenie do pracy nie zgadza (chociaż w sumie nic się nie działo, a praca nie jest jakaś stresująca..) Na kolejnych nawet się nie miałam szansy już nic odezwać bo jak wchodzę do gabinetu to zwolnienie jest już wypisane nie wiem kiedy on to robi..Kasienka ja się zakochalam w Camarelo Carmela ale niestety nie miałam go szansy jeszcze obejrzeć na żywo. Mówisz że fajny?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

ala:.

bo tak mnie zkołował. Odkąd mam firmę znam swoje prawa jeśli chodzi o kurierów i zwykle mnie nie lubią
.
.

ale gin powiedział, że ok...
.

, ból głowy, żołądka i stan podgorączkowy. byłam u internistki = nic nie dostałam, mam leżeć i leczyć się na ludowo. 

odechciało mi sie tego imienia dla córy