![]() |
#211 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4
Cytat:
![]() Wyrostek to chyba jednak nie jest, bo wtedy pewnie bym gorączkę miała...I wymioty chyba... Zreszta nie wiem w życiu wyrostka nie miałam ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
![]() prawidłowo! Nagane mu, jak nie może dźwigać, to niech się do tej roboty po prostu nie pcha.
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Nadzieja
w kupie siła ![]() Cytat:
![]() ![]() Taki właśnie mam zamiar ![]() a co do kuriera.... miałam raz podobną sytuację ale nie byłam jeszcze w ciąży. Miałam odebrać u tż płytki do łazienki i gość był wkurzony że nie ma w domu nikogo do pomocy, a że jeszcze po schodach trzeba biegać. O ja głupia że mu wtedy pomogłam ![]() ![]()
Najszczęśliwsza mama pod słońcem ![]() 19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie ![]() Edytowane przez loluska Czas edycji: 2014-12-19 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
Dorka dokładnie! Ja swoim rodzicom powiem z resztą oni wiedzą
![]()
#214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiedyś kurierowi zapłaciłam za to że przyniósł mi wózek do domu ![]() ![]() Teraz Pan od poduszki dzwonił, że nie ma wzoru który wybrałam to mu się oberwało, ze nie ma informacji na aukcji. ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#215 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Dobra rada bo będziecie teraz więcej zamawiać jak coś wam kręcą i ściemniają np. ja nie mam czasu aż Pani odpakuje i sprawdzi paczkę a w ogóle to nie mam takiego obowiązku odpowiadajcie zaraz sprawdzę w głównej siedzibie Pana firmy proszę podać Pańskie dane czy to prawda. Jak powie że nie wniesie to też mówcie sprawdzę w Pana firmie proszę o Pana dane ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja dzisiaj cały dzień w kuchni przy garach i zaraz tam muszę wrócić, mężuś ma dzisiaj imieninki i jutro mamy gości. W między czasie ubrałyśmy z Gabi choinkę ![]()
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nigdy nie umiałam wykłócić się oswoję, czas to zmienić ![]() Dziewczyny obejrzyjcie sobie koniecznie!!! piękne ![]() https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- o tak loluska, znam ten filmik ![]() ![]()
#220 | |||
Zakorzenienie
|
Ja też mam łożysko na tylnej ścianie i nie wiem co to znaczy
![]() WOW!! U nas minimum 300... ja też ja też! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja jestem jedynaczką, więc moi się jarają kimkolwiek ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#221 |
Wtajemniczenie
|
no to chyba będzie pierwsza sprzeczką ze "złotą teściową"...
dostaliśmy te wózki i zawieźliśmy tam do nich. stały w starym pokoju TŻ, w którym zawsze śpimy, jak tam jesteśmy. i co? znowu zaczęły przeszkadzać "bo nie ma gdzie choinki postawić", i teściowa wywiozła je na budowę, gdzie tylko dół jest zamieszkiwany przez babcię TŻ, a na górze poza oknami nie ma nic.. no i teraz wózkami ![]() także złota teściowa nie jest już złotą, a ja już nie będę taką dobrą synową jak dotychczas.. spłakałam się jak nie wiem ![]()
Edytowane przez Santilia Czas edycji: 2014-12-19 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Ej też mam 21 tydzień dziś!
![]() i mózg mi się laszuje... TŻ od 4h ogląda "chłopaki do wzięcia" ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
Wtf?! A to może wypadało sie was najpierw zapytać ![]()
![]() |
#223 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jestem strasznie złośliwa w związku z ta sytuacją i czuję, ze to będą wspaniałe święta ![]() najgorsze jest to, że jest mi mega przykro.. bo nie przeszkadza im to, że wszystkie zabawki córy szwagra są na dole, bo dziecko ciągle tam jest.. przeszkadzają wózki w pokoju TŻta bo nie ma gdzie postawić choinki.. a ja głupia bezinteresownie robię prezenty świąteczne, bo od nikogo innego na pewno nic nie dostanie.. zawsze chętnie pomagam, bo ona zmęczona. no i po co? po to, żeby teraz siedzieć i płakać..
![]() |
#224 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja donoszę, że nadaję z łóżka. Wczoraj w przychodni musiałam złapać jakiegoś wymiotowego wirusa, w nocy ![]() To oznacza, że święta przy kanapkach ![]() Wczorajsza wizyta - dzidzia ok, śliczna. Profil podobny do mojej młodszej. Płeć nieokreślona na sto proc - chyba dziewczynka, bo nic nie dynda, ale się schowało i najwyżej na następnej wizycie podejrzymy. I da mi zwolnienie od lutego ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#225 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Nie miała innej możliwości??? Inny pokój, strych???? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#226 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Któregoś razu robiąc zakupy kupowałam cytrynę . Cena była 5,99 za paczkę 0,5 kg a na wagę 13 zł/kg. stwierdziłam, że wezmę 4 paczki bo taniej wychodzi a cytryna ta sama. Patrzę później na paragon a tam skasowane 7,30 to se myślę dziady i wracam, że zła cena. A kasjerka wrednie do mnie to co zwrot robimy? a ja że nie, bo muszą skasować mnie tak jaka jest cena pod produktem to ona wielkie oczy i łaskawie dzwoni po kierowniczkę sklepu. Tamta bez żadnego ale oddała mi różnicę i przeprosiła. Nie chodziło mi o te parę złotych ale o fakt, że tak robią. Cytat:
![]() Sylvia dobrze, że się dogadałaś co do tego zwolnienia bo to już przesada. Biedulka jeszcze chora ![]() ![]() wpisywać córkę na 1 str? czy jeszcze poczekać? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Częstuję pomidorową!
Zjadłam właśnie miseczkę i zagryzłam czekoladą ![]() Dziękuję za życzenia raz jeszcze kochane ![]() Masakra z tymi uwagami co do płci u Was ![]() moja mama ma 2 synów i mnie i mówi że gdyby mogła wybierać to wolałaby same dziewczyny ![]() Więc życzyła mi dziewczynki, ale od nikogo takich uwag co do płci nie słyszałam... Byłoby to napewno przykre ![]() Też macie dziś taki senny dzień? Ja dziś bym przepuniała caluśki dzień!
#228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wpisuj jeszcze, bo jak się zmieni? Ja bardzo się cieszę z córki, moje dziewczyny - jeszcze bardziej. Ale nie chcę się zafiksować, a potem okaże się, że "dynda" . Wolę myśleć, że jeszcze nie wiem ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#231 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do kurierów to ja ostatnio kupowałam łóżko dla syna i było wspomniane, że kurier donosi do pierwszych drzwi - czyli wejściowych do klatki ![]() a, odebrałam dziś adapter do pasów bezpieczeństwa z besafe, ale wygoda ![]()
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Byłam oglądać wózki wczoraj, najbardziej spodobał mi się Camarelo Carmela. Fajny, bo mięciutki, zgrabny itp
Ale poczytałam że spacerówka w nim jest nieciekawa więc już zgłupiałam ... Taco tez mi się podobały wózki, ale sporo cięższe a ja troche sie nanosze dziada więc patrzę na ciężar... X-lander kompletnie do mnie nie przemówił :/ a twardziel jakich mało ! Na "Tatusia" nie mam co chyba liczyć, z resztą nawet nie chcę więc chyba nie będę kupowała wózka a pożyczę od kuzynki. Pytałam jej dziś i ma Jedo 4- mówi że trochę twardy ale jak to się mówi... darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda ![]() Czytałam, że ma dobre opinie więc raczej skuszę się na pożyczenie. Łóżeczko niedługo przywiozę od drugiej kuzynki i przemaluję je na biało. Pozostaje mi tylko kupić białą komodę do sypialni, więc grzebię w necie!! Może mi cos polecicie??? Aaaaaaaa i pisali mi dziś ze byc moze pon/wtorek dostanę łózko ktore zamowiłam miesiąc temu <3 nie mogę się doczekać już!
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2014-12-19 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Sorki, pomieszałam. Jednak nie tam kupiłam. Z tego co kojarzę to tak bylo w aukcji napisane. No ale waga paczki powyżej 10kg.
Cytat:
![]()
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
No mi ten filmik mama pokazała dziś, a nie widziałam wcześniej, strasznie mi się spodobał
![]() Santilia Nie dziwię się że jesteś wkurzona, bez sensu tak ;/ skoro stały w pokoju tż to jego powinni zapytać o zdanie czy woli żeby wózek tam stał czy choinka ![]() sylwia zdrowiej ![]() ![]() Już zapomniałam jak fajnie może być w wannie ![]() ![]() Dziewczyny ta porąbana znajoma, która od wczoraj relacjonowała swój poród na fb, dziś wstawiła zdj gołej córki i co gorsza dała jej na imię MAJA ![]() ![]() Kochane może mnie być teraz tutaj mniej, będę chciała nacieszyć się tż, mam nadzieję że uda mi się być chociaż trochę na bieżąco. Trzymajcie sie ![]()
Najszczęśliwsza mama pod słońcem ![]() 19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie ![]() Edytowane przez loluska Czas edycji: 2014-12-19 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Hej...
![]() Nadaję z łóżka. Byłam w pracy z l4, później padłam i spałam ponad 2 godziny, a niedawno nażarłam się jak świnia i ledwo żyję. Wybaczcie, ale nadrobię jutro. Miłej nocki ![]()
![]() |
#238 | |
Wtajemniczenie
|
Pani endokrynolog oddzwoniła do mnie, mówi że przestudiowała aktualne normy krzywej cukrowej dla ciężarnych i moje mieszczą się w granicy normy, tym bardziej, że dotychczas miałam cukier na czczo w dolnej granicy. Oczywiście nie zaszkodzi kontrolować go w swojej diecie ale sama bez kłucia, restrykcyjnych diet itp. Także super
![]() A ja za cukier się już wzięłam bo ostatnio faktycznie cos mnie ciągło do niego bardziej niż zwykle-potrafiłam wypić litr soku dziennie, mimo iż 100% soku to cukru ma jednak sporo, banany, białe pieczywo i te czekoladki :/ W sumie to i dobrze, ze zrobiłam to badanie szybciej niż trzeba bo jakbym jeszcze trochę pofolgowała to wyniki byłyby gorsze, a tak mam jeszcze czas zadbać o to ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- A propo listy zaginionych proponowałabym wrzucić tam te dziewczyny które w 3 części nie odzywały się. Trwała ona sporo czasu więc miały kiedy. Oczywiście jeśli wrócą zmienimy to. Jeśli o nieobecności była którakolwiek z Was informowana to oczywiście zostawiamy w aktywnych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Dorka - jestem za.
![]()
#240 |
Raczkowanie
|
Hej,
Witam się w nowej części ![]() Nadzieja mi dolegało ostatnio coś bardzo podobnego tyle że w okolicy pępka bardziej. Dosłownie czułam przy chodzeniu a nawet czasem przy oddychaniu taki kłujący ból i ostatnio konsultowałam to z gin. Powiedziała że to rozciąganie wiązadeł. Może u Ciebie to coś podobnego tylko z boku?? Zwłaszcza jak mówisz, że masz to po wyjściu z toalety.. podczas parcia wiązadła się naciągają a potem mogą właśnie tak boleć.. Hmmm nie wiem,. Ale nie zapeszając ja z zaparciami w ogóle nie mam problemów, wręcz przeciwnie załatwiam się kilka razy dziennie, już mnie za przeproszeniem ![]() Loluska Bog Ci zaplać że zapodałas tutaj ten filmik ![]() ![]() Sylwia życzę dużo zdrówka. I dobrze, że w końcu pójdziesz od lutego na zwolnienie, Powiem Ci że mi się w głowie to nie mieści, że tak długo Twoj gin nie chciał Ci wystawić L4. Ja w ogóle nie miałam nic u swojego gina do gadania. Na drugiej wizycie już mi wypisał zwolnienie a jak zaczęłam nieśmiało mówić, że jeszcze bym trochę popracowała to nie było nawet dyskusji- kazał mi sobie to wybić z głowy i że on się na moje chodzenie do pracy nie zgadza (chociaż w sumie nic się nie działo, a praca nie jest jakaś stresująca..) Na kolejnych nawet się nie miałam szansy już nic odezwać bo jak wchodzę do gabinetu to zwolnienie jest już wypisane ![]() Kasienka ja się zakochalam w Camarelo Carmela ale niestety nie miałam go szansy jeszcze obejrzeć na żywo. Mówisz że fajny? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.