|
|
#211 |
|
Obcy 8 pasa¿er Nostromo
Wiadomo¶ci: 19 672
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Ca³oroczny 2015
a któremu zapachowi nie odmawiasz?
tej Verce co mam w w±tku? Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- tak, pyta³am o Gucci Ty wcze¶niej rozwa¿a³a¶ Verê, wiêc wola³am siê upewniæ ![]() jutro obadam ile tego mam ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#212 |
|
Obcy 8 pasa¿er Nostromo
|
Hej - no mnie przede wszystkim karoca interesi; a
sprawa z Guilty ma siê nastêpuj±co - ja mam swoje ok pó³ flaszki (mo¿e nieco mniej - przed decyzj± pode¶lê fotki) 30ml które bardzo lubiê i nie chcê siê pozbywaæ - ale na wizazu jest osoba, która chce kilka rzeczy ode mnie - i je¶li uda mi siê wymieniæ z ni± na ten¿e zapach, mogê Ci oddaæ moj± dotychczasow±. tak¿e by³o by to oko³o pó³ Guilty 30 ml+ krem+ a¿urek co Ty na to? Pasuje Ci? |
|
|
|
|
#213 |
|
Obcy 8 pasa¿er Nostromo
|
heh, no niestety wizazanka nie chce oddaæ swojej flaszki Guilty :/ wiêc ja musia³abym siê ca³kowicie rozstaæ z tym zapachem... muszê to dobrze przemy¶leæ. o ile oczywi¶cie Ty jeste¶ zainteresowana
![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#214 |
|
Obcy 8 pasa¿er Nostromo
|
widzisz, mia³am taki fajny plan, ¿e wezmê od wizazanki jej Guilty i bêdê mog³a oddaæ Ci moj± flaszeczkê
a tu zonk, Ona nie chce ![]() no ale powiedz czy w ogóle ta opcja - 14/30 ml Guilty+ a¿urek+ krem w ogóle Ciê interesi? Bo nie wiem, czy mam siê biæ z my¶lami (nad rozstaniem z Guciem ![]() na dzi¶ (po pobie¿nych oglêdzinach moich pozaw±tkowych zasobów) mog³abym siê ewentualnie pozbyæ maca KLIK albo zrobic (higieniczn±) odlewkê kolagenu NTC (w³a¶nie przylecia³o do mnie opakowanie 300 m - jeszcze nie odpakowa³am KLIK Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2015-06-07 o 13:08 |
|
|
|
|
#215 |
|
Obcy 8 pasa¿er Nostromo
|
jasne, nic na si³ê.
jak mi co¶ wpadnie do g³owy to bêdê Ciê jeszcze molestowaæ, je¶li ³aska ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz co¶ u mnie za:
- rajstopy w sprayu Lirene - jasna karnacja - Meteoryty- tyle co na fotce i - telefon HTC Wildfire S- czarny u¿ywany |
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za meteoryty i rajstopy w Sprayu?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
mo¿e znajdziesz co¶ u mnie za:**Meteoryty- tyle co na fotce,oddam ³atwo bo siê marnuj± ![]() **Dior Diorskin Nude Shimmer 001 Rose Pink +pedzelek ,z wymiany, ale dla mnie za jasny **Bobbi Brown ró¿ nr 6 Apricot, u¿yty kilka razy ale jednak nie dla mnie **MAC ró¿ mineralny Sweet Sentiment, prawie nówka
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
najbardziej mi zale¿y na ró¿u MAC - nie znajdziesz za niego nic innego, bo chloe czy coco m. to troszkê za du¿o
|
|
#220 |
|
Zadomowienie
|
Widzê, ¿e masz telefon. Mo¿e dobierzesz co¶ u mnie, bo pilnie potrzebujê nowego aparatu
I ró¿ MAC te¿ bym przygarnê³a...Wymieniê Maj/Czerwiec: Clarins, Sisley, Clochee, MAC, Rituals, Gucci i inne - Forum Wizaz.pl ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Które Clarinsy by¶ chcia³a za ró¿ MAC? Wymieniê Maj/Czerwiec: Clarins, Sisley, Clochee, MAC, Rituals, Gucci i inne - Forum Wizaz.pl
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie lubiê odlewek
|
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
Ok. w takim razie maseczka Galenic, balsam od¿ywczy Clarins i Lip Balm Perfector Clarins za ró¿ MAC? Mo¿e dorzuci³aby¶ mi próbkê Aurigi?
Je¶li Ci pasuje, zapraszam z adresem na priv.
|
|
#223 |
|
Obcy 8 pasa¿er Nostromo
|
a nie masz douglasa w pobli¿u, ¿eby sprawdziæ kolor? Bo ja jestem s³aba w opisywaniu.
Ja w MAC jestem NC25, w Bobbi Brown 3 i ten Clarins zasadniczo mi pasuje, no mo¿e minimalnie jest za ciemny... ale to nie problem, bo te mineralne proszkowe siê zawsze pò³ tonu w t± czy tamt± mog± dopasowaæ. Ale on jedt mi minimalnie zbyt ciep³y. Nie chodzi o poziom jasno¶ci, tylko o walor, ¿e tak powiem ![]() ja jestem z natury bardziej neutralna. Wziê³am, bo zwykle wybieram te lec±ce w ¿ó³æ, a i w sztucznym ¶wietle sklepu wygl±da³o, ¿e jest ok. Jednak siê nie czujê w tym odcieniu ![]() to fajny podk³ad. I zu¿y³abym go mimo wszystko, tylko mam takie ilo¶ci tego wszystkiego, ¿e wiesz ![]() ubytek tam jest niewielki, pude³ko, pêdzelek.... Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2015-06-17 o 08:44 |
|
|
|
|
#224 |
|
:)
|
Chetnie bym odda³a olejek tylko na ten moment nie widze nic co bym za niego mog³a wzi±æ
jakby¶ cos dok³ada³a z pielêgnacji do wlosow zniszczonych, wypadaj±cych, ³amliwych to daj znac. Jak d³ugo go nie wymieniê i zmieniê kryteria wishowe to bede sie przypominaæ
|
|
|
|
|
#225 |
|
|
Brzmi ca³kiem ok. Wieczorkiem popatrzê poczytam i dam znac. A powiedz mi jeszcze te meteoryty to jak ³atwo oddasz?
bardzo bym chcia³a przetestowaæ a jako¶ nie mam okazji. Moze za nie by¶ co¶ jeszcze znalaz³a u mnie?
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#226 |
|
Obcy 8 pasa¿er Nostromo
|
no rozumiem
szkoda, ¿e Ci kolorek nie pasuje; chcia³am Ci do tego pudru zaproponowaæ now± pomadkê (balsam) z tej letniej limitki Clarinsa KILK
|
|
|
|
|
#227 |
|
|
To poproszê o fote szmponu ( jezeli da sie uchwyciæ zu¿ycie), info ile ok³adki odzywki zrobisz i inf o pochodzeniu meteorytów i ich odcieniu.
Jezeli wszystko bedzie ok to wymiana kerastase, so elixir, ksi±¿ka za szampon i od¿ywkê oraz meteoryty by³aby dla mnie jak najbardziej ok. ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Dziêki za inf jezeli jeste¶ zdecydowana to zapraszam na PW z adresem. Mogê wys³aæ jutro paczk± eko. Czekam na wiesci Edytowane przez pikdaria Czas edycji: 2015-06-18 o 15:23 |
|
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
![]() co¶ za Meteoryty- tyle co na fotce,oddam ³atwo bo siê marnuj±? |
|
|
|
|
#229 |
|
Wtajemniczenie
|
Co¶ u mnie za Is Clinical lub/i Aurigê ? Pzdr. i zapraszam
|
|
#230 |
|
Obcy 8 pasa¿er Nostromo
|
zerknij proszê czy nie chcia³aby¶ czego¶ z w±tku tej wizazanki - ona chcia³aby flaszkê Very Wang ode mnie, mo¿e akurat
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post51656792 |
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() mo¿e znajdziesz co¶ u mnie za: *Dior Diorskin Nude Shimmer 001 Rose Pink +pedzelek ,z wymiany, ale dla mnie za jasny ? |
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
chêtnie oddam Long4lashes za **Living Proof preparat 5-in-1 stylizuj±co-od¿ywczy
|
|
|
|
|
#233 |
|
Obcy 8 pasa¿er Nostromo
|
bêdzie Pani zadowolona
![]() to naprawdê super puderek, on siê ³adnie dopasowuje. poczekajmy jeszcze co powie wizazanka od tych idlewek chance i chloe... Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Kerastase w³a¶ciwie ju¿ rozda³am, najwy¿ej 100 ml mogê jeszcze odlaæ.
Z od¿ywek do w³osów mam jeszcze pozaw±tkowo tak± od¿ywkê ok. 200 z 250 ml, te¿ chyba mogê oddaæ. Mam te¿ dwie u¿ywane flaszki Cedre Bleu YR, jednej mogê siê pozbyæ ale aktualne pojemno¶ci podam po pracy jak bêdziesz zainteresowana. Edytowane przez dixi Czas edycji: 2015-06-22 o 12:12 |
|
|
|
|
#235 |
|
Obcy 8 pasa¿er Nostromo
|
Hej
wizazanka jednak zrezygnowa³a, wiec na dzi¶ taka sytuacja: mogê oddaæ Ci krem Sukin+puder Clarinsa + t± pomadkê/balsam do niego (Instant Light Lip Balm perfector z letniej limitki - 04 nowy, nietykany) - gdyby puder by³ nowy to by wysz³o cenowo ok, ale tam jest kilka mm ubytku, wiêc mogê do³o¿yæ pêdzel kabuki w stanie bdb (ten z zestawu jest s³aby) i wszystkie próbki zapachów z w±tku je¶li nie chcesz LipBalma, to oddam t± flaszeczkê Very zamiast niego w spr. Phenome odezwê siê jutro, bo siê wczoraj nie dodzwoni³am a dzi¶ spadam ju¿ do £odzi |
|
|
|
|
#236 |
|
Obcy 8 pasa¿er Nostromo
|
oprócz korala to i kolczyki (kulki) bym przygarnê³a, ale za tyle to ju¿ na pewno nic nie znajdziesz... chocia¿ zerknij jeszcze, bo co i rusz co¶ dorzucam
|
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Co¶ za Si?
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

mo¿e znajdziesz co¶ u mnie za: