|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)
No ja myslalam tez ze bardoteke mi wszyje a tu nieeee ;D
No ale zobaczymy jak to wyjdzie ;D ja mam tylko kolczyki wiec chyba ok. Dalej nie wiem co zrobic z kwiatkami moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
|
|
|
#212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zwróciłaś uwagę Justynie, że za mało kryjący? gdzie robisz rzęsy?
|
|
|
|
|
#213 | ||
|
Zakorzenienie
|
No nie przesadzaj! Każda PMka jest piękna
Cytat:
Prześlicznie wyglądałaś Najważniejsze, że wszystko się udało Cytat:
Dziewczyny, a byłyście kiedykolwiek w tym Bella Rosa? Jakie ceny biustonoszy? I rzeczywiście pani robi cuda z piersiami??
|
||
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sam make up śliczny i nie mam zastrzezeń co do tego jedynie musi być coś kryjącego pod moje sine oczy :/// Rzęsy - Akademia piękna - wole zaufać chociaż koleżanki mi poelcają jeszcze Monika przygodzką
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie dzisiaj po przyjściu do pracy o Tobie pomyślałam że za miesiąc ślub
![]() yyy...a jak ja już mam stresa to co będzie na kilka dni przed?? Jeszcze się dowiedziałam że w pracy będzie arcy ważna delegacja z Paryża (najgłówniejszy z najgłówniejszych szefów) w tygodniu poprzedzającym mój ślub..także ten.. Justynka fajnie że pomimo pogody takie uśmiechy i śmieszne chwile Tak trzymać!Ze spraw ślubnych przekopiuję co aktualnie: Dzisiaj kolejna przymiarka u VP..prosto po pracy nie pasuje mi to trochę bo będę taka "nieświeża" no ale tylko takie terminy babeczki miały ![]() Ze spraw ślubnych to mamy dogadane z księdzem. Zgodził się żeby wprowadzał mnie chrzestny no i ogólnie nam przebieg opisał ślubu jednostronnego. Bardzo przyjemna rozmowa, cieszę się że na taką osobę trafiliśmy.Jutro M. odbiera garniak ![]() Wino do obiadu zamówione- RPA półwytrawne z zebrą ![]() Dobiła mnie florystka 200- bukiet, 200-kompozycja przed młodych, 80/szt- bukiety na stoły..(stołów 8..) Nic nie napisała o samochodzie ani o druhnach...ale generalnie miliony monet to będzie kosztować ![]() Mamy barmana!! będą kolorowe drinki i suchy lód ![]() Wczoraj się odezwałam do wodzireja i kamerzysty..chyba najwyższa pora dograć szczegóły.. ![]() Za miesiąc i tydzień ślub....Ulubiony tutaj STRESIK jest!
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dalej nic nie ustaliłam baaa ja nawet u księdza dać kartki na zapowiedzi nie byyłam :| Z foto się nie widziałam, video chcoiaż make up załatwiałam
|
|
|
|
#217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a podpowiedzcie, na ile wcześniej trzeba się umawiać do fryzjerki albo na make up? Oczywiście tak pi razy drzwi, bo wiadomo, że to zależy od konkretnej osoby
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#221 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kupiłam to w Pasażu Zielonym ,iałam do kompletu naszyjnik i kolczyki ![]() A welon miałam od znajomej Pożyczony tylko żeby rzucić z tekstem nic mu nie będzie tylko nim rzucę hehe a od zdejmowania z żyrandola się zrobiła dziura oddam krawcowej może coś poradzi bo jest na samym dole.Cytat:
Muszę suknię doprowadzić do ładu przed plenerem ![]() My powoli się urządzamy kupiliśmy sypialnię w deku, wypoczynek, tv i teraz wybieram serwis obiadowy Same przyjemności Escorpio Dzięki
15.09.2013 24.09.2014 18.04.2015 Ślub ![]() 06.06.2015 06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała 14.12.2016 16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała Edytowane przez justynka333 Czas edycji: 2015-04-23 o 14:43 |
||
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie są dziewczyny, które umawiają się 2-3 miesiące przed, ale zależy do kogo chcesz się zapisać.
|
|
|
|
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
byłam w tym KIK no i stwierdzam, że na darmo... mało rzeczy jest i wszystko jakieś takie... miniaturowe, kupiłam sobie tylko te serduszka filcowe i to jedno opakowanie bo z czerwonego koloru tylko jedno było. ale to nie koniecznie na wesele ![]() Justyna wyglądałaś jak cudownie! gratuluje bycia żoną i tego, że wszystko było tak jak należy mam tylko takie malutkie zastrzeżenie do opisu (ale to tylko moja sugestia) napisz jak znajdziesz wolną chwile przy każdym pkt nazwę usługodawcy, sali, co za dj był,kamera, foto, bo nie wszędzie jest, a nowe dziewczyny które przyjdą na wątek będą miały ładną opinie
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
1250PLN + 100PLN suchy lód. Dodajemy tylko kilka butelek weselnej, whiskey i metaxę którą już mieliśmy. Jest z Tomaszowa.
Nooo mahoń ma rację to już ostatni dzwonek..w końcu te 2 niedziele musicie "wisieć" a też nie wiadomo czy jak jutro pójdziesz to już w tę niedzielę was wyczytają.My np. czekaliśmy tydzień. Nam zaśpiewał 150
|
|
#225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak właśnie myślałam, że trzeba z dużym wyprzedzeniem. Wprawdzie do mojego sierpnia 2016 daleko, ale wolę dmuchać na zimne
|
|
|
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
justynka gratulacje
kolejna PMka zmienia status ![]() Dziewczyny mam problem z zaproszeniami dla rodziców na ślub który sami organizujemy. Dawałyście im zaproszenia takie same jak innym gościom (oczywiście z innym tekstem) czy jakieś lepsze? Czy w ogóle rodzicom daje się zaproszenia czy podziękowania?
|
|
|
|
#227 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#228 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edyta Łatasiewicz - ktoś coś?
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zadomowienie
|
Ej no nie ma co szaleć z AZ TAK wczesnym umawianiem sie bo Cię wysmieja;p Ja do kawki pisałam w sierpniu bodajże to kazała mi się odezwać w listopadzie z bardzo prostej przyczyny- braku kalendarza na kolejny rok
U fryzjera byłam w styczniu to miałam się zgłosić pod koniec lutego ale w końcu wybrałam inną fryzjerke i tu już był trochę problem z upchnieciem mnie i została 8.10.. ale tak czy siak nie ma co się wybijac na ponad rok wczesniej..Justyna rzeczywiście pamiętam że Ci skompletowaly wszystko w Pasażu Zielonym śliczny tej fascynatorek
|
#230 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja to już nie mówię.. Niby wszystko mamy, ale od paru dni latamy jak opętani za pierdołami... Cytat:
Justynko nie będę tu cytować Twojego postu-relacji, bo chyba i tak długi post mi wyjdzie, w każdym razie chciałam powiedzieć, że wyglądałaś ślicznie, i bardzo się cieszę, że mimo pogody wszystko tak fajnie się udało! Gratuluję raz jeszcze ![]() A wy we troje siedzieliście w samochodzie? Jaki to był samochód? Nie było wam ciasno? Pytam, bo mamy właśnie zagwozdkę kto jak gdzie ma jechać, i najlepiej nam wychodzi, żebyśmy siedzieli we troje z tyłu, a świadek i kierowca z przodu i trochę się martwię, że będzie nam ciasno.. Mamy skodę superb.. Cytat:
I ceny niezłe. W bella rosa byłam kilka razy, staniki są bardzo drogie, a obsługa taka sobie. Pewnie, gdybym weszła w futrze, albo z markową torebką, to inaczej by się zachowywały, a tak to czułam się olana. Za każdym razem. Więcej tam nie pójdę.Cytat:
Ale mnie zależało, żeby było tanio i akceptowalnie, więc znalazłam koleżankę koleżanki i trafiłam ![]() Cytat:
z tym, że my urządzamy tylko 1 pokój, no, i trochę łazienki Cytat:
Laski, byłam 1 dzień na wsi i odpoczęłam trochę, ale już wróciłam i znów bieganina. Kupiliśmy wczoraj regały do naszego pokoju, w poniedziałek przyjadą, razem z TŻtowymi bambetlami Nadal nie mamy szafy ani drzwi, ciekawe, czy zdążą przyjść przed ślubem..Dziś znów dzwoniłam po kwiaciarniach, okazało się, że jednej pani udało się gdzieś zamówić anemony, więc na 90% będę miała bukiet taki, jaki chciałam, ale jak nie, to postanowiłam, że z goździków i czarne koraliki do niego. Także kwiatki mam już prawie z głowy. Uff. Na sali wszystko już domówione, w pn odbieram księgę gości (Mogg, ci panowie.. ta pracownia... niezapomniane wrażenia zapachowe... Gdyby nie Twoje polecenia, to w życiu bym tam niczego nie załatwiała..), w pn mam też kosmetyczkę i piaskowanie zębów, musimy kupić też z mamą te wstążki i inne rzeczy potrzebne do dekoracji kościoła (a żeby pokręciło tą babę..), w środę idę na paznokcie... W międzyczasie muszę jeszcze kupić rzeczy do emergency basket i sam basket zresztą też. Generalnie kupa pierdół do załatwienia a najlepsze w tym wszystkim jest to, że nie mam samochodu, bo TZ uznał, że nie opyla się corsiny naprawiać, i w sumie ma trochę racji, ale do cholery jestem bez żadnego transportu. Jeszcze nam zamknęli Sandomierską, więc nie mam nawet autobusu! Jeszcze goście wydziwiają, jedni piszą, że nie przyjdą, inni nagle, że przyjdą i weź tu coś ustal. Muszę jeszcze dodrukować winietki, nie mam pojęcia jak to zrobić, może Wy coś poradzicie. Zrobiłam te winietki tak, że mam kilka stron w wordzie - 1 strona to jedna winietka, bo ustawiłam rozmiar strony taki jak wielkość winietki. I nie chciałabym psuć 8 kartek A4, żeby wydrukować 8 winietek.. Jak to zrobić? TŻ mówi, że będzie kartki przekręcał, ale może da się jakoś prościej?
|
|
|
#231 |
|
Zadomowienie
|
Ola nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałam, ale nie możesz po prostu wpisać tego w tabelę i ustawić szerokości kolumn i tekstu? powinno Ci wyjść
no chyba, że to jakaś bardziej złożona sprawa ![]() albooo drukowanie kilku stron na jednej tak jakby ale to musiałabyś wymiary pozmieniać żeby wyszło ok..super, że uda się z kwiatami, czasem warto postawić na swoim
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Ola no mówiłam że takie chłopki
![]()
|
|
|
|
#233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie nie, aż tak wcześnie się nie wybierałam Po prostu mam już tą fryzjerkę na oku, ale najpierw muszę ją dobrze obczaić, wybieram się na podcięcie włosów więc się po prostu zapytam na ile wcześniej się trzeba umawiać :P
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a ten sklep z bielizną jest obok raiffaisena na sienkiewce obok silnicy?
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
))
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A kwiatki, to jeszcze nie wiadomo na 100%, ale szanse są spore Trzymajcie kciuki ![]() Tak, obok banku w bramę się wchodzi, od strony sienkiewki jest szyld, dolce vita się nazywa ten sklep chyba.
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
O przejde sie tam jak bede w ck
a bede w majowke ![]() moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj tz do mnie dzwoni i mowi : zobacz ktoryvdzisiaj jest juz miesiac !! czujesz tez ten scisk w zoladku ??! hyhy bylo to urocze
Lece zaltwiac reszte spraw moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
|
|
|
#238 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój TŻ miał ostatnio koszmar ślubny! Śniło mu się, że wyszedł na chwilę z wesela i poszedł do tego hotelu obok, gdzie nasi goście maja spać i ... poszedł spać
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh fajnie że tak przeżywacie :P
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Miko ja chyba sie nie stresuje sama uroczystoscia czy cos tam pojdzie nie tak. Tylko martwie sie czy bede ladnie wygladac ( wiecie same czemu ) i tak jest 100 razy lepiej niz bylo dzieki siloeni ale nie przesadzajmy jeszcze wow nie ma
moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

) ciesze sie ze sukienka sie podoba 
W mieszkaniu nie mamy jeszcze neta więc w pracy zaraz nadrobię wszytko. I mała relacja plus 2 foty bo na razie nie mam innych poza selfie z auta
zrobiły z nieforemnej kaczuchy łabędzia. Suknia cudowna, dodatki piękne buty wygodne ale ja nie nauczona na obcasach pod koniec wesele myślałam że dosłownie upadnę.... Prezentowałam sie korzystnie każdy był pod wrażeniem.
bo podjechaliśmy a nikt nie czekał z chlebem. Dopiero weszliśmy goście stoją cisza a ja pyta a gdzie chleb?? Ale to było śmieszne 
nie pasuje mi to trochę bo będę taka "nieświeża" no ale tylko takie terminy babeczki miały 

rozumiem, że miałaś welon osobno do rzucania?
Ślub 

Zaręczyny 11.10.2013