|
|
#211 | |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Kloszardowe Celebrytki, czyli wątek plotkowy Targowiczanek cz. II
Cytat:
to taki program na tefalenie byc może to jakaś nowość, ale fajnie wygladaly |
|
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Torbiszcze chcę na teraz TAKIE ale nie mogę znaleźć żadnego naiwniaka, żeby za nią zapłacił
więc muszę znaleźć coś innego---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
|
|
#213 |
|
koci świat
|
mnie jeszcze kuszą te złote Borucowej
|
|
|
|
#214 |
|
Kazar Lady
|
Bo są śliczne. Szkoda tylko ze taka słaba próba
|
|
|
|
#216 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Hultajnoga Żółtek wiosenny. To już jestem happy. Mam jedną ładną, jedną wesołą i jakieś starocia w szafie. Jakoś dam radę latem
|
|
|
|
|
#217 |
|
koci świat
|
u mnie w pracy nawet moi chłopcy zauważyli i docenili
w nagrodę byłam dla nich przez chwilę miła ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- torba super |
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać, padam normalnie. Jutro rano nadrobię, branoc!
|
|
|
|
#219 |
|
Kazar Lady
|
Hultaj a link gdzie
![]() Sylwia bo po prostu ci w nich świetnie ⥠|
|
|
|
#220 |
|
koci świat
|
no jak to mówią - ładnemu we wszystkim ładnie
|
|
|
|
#221 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
No i czerwone, bo poniucham dopiero po 15:00. A Sephorze lub Douglasie są? Na razie flaszek się nie pozbywam, odlewki zrobię (z niektórych z mojej fragranticy), ale pełnych niet. Ja także. |
|
|
|
|
#222 |
|
koci świat
|
Pobudka lenie jedne !!!!!! Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje !!!! Zobaczymy co mi da ☺
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paczaj, takie cudo ![]() Cytat:
gdzie Ty tu lenia jakiegoś widzisz same pracowite dziewczynki
|
|
#224 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Z resztą moje Royal Revolution raczej nigdzie się nie wybiera, więc gdybyś kiedyś jednak zmieniła zdanie to wiesz gdzie mnie szukać ![]() Mam wszystkie 4 Wersja Oh So Sheer pachnie na mnie jak lżejsze, bardziej owocowe i odświeżone Killer Queen. Niestety - trwałość mizerniutka, ogona brak. Spring Reign ciężko mi opisać. Tyłka mi nie urwało, ale pierwsze wrażenie po psiknięciu to "wiosenny" Dodam, że na mnie są to kwiaty słodkawe, ale raczej chłodne. Trwałość całkiem OK, ogona znów nie zauważyłam Podesłałabym Ci próbki, ale ostatnie wolne atomki mam już zarezerwowane ![]() Ale z nas burzoluby Sylwia - mój pies mógłby dotrzymać Ci towarzystwa w wannie - on też zawsze zwiewa do łazienki
|
|
|
|
|
#225 | ||
|
perfumove love
|
Cytat:
Mi dał niewyspanie i poranny wqrw, póki co ![]() Cytat:
Właśnie. Pracowite, w robocie siedzą, czekają na 15:30 z utęsknieniem Kolczyki fajne. Czekam na podobne, ale nie tak świecące. Pewnie niebawem będzie zatrzęsienie (Rubik, Borucowa... reklama jest). Piąteczek!!! Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2015-05-15 o 07:29 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzień dobry, kuleżanki |
|
|
|
|
#227 | |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Powitać piątkowo - piątek, piątunio, piąteczek !!!
Cytat:
Obudził.... ja obudziłam męża i zapytalam dlaczego nie idzie do pracy, przecież jest 6:15. Podziękował za piękne obudzenie i za troskę żony, która go godzinę wcześniej do roboty wysyła..... O burzach gadałyście...uwielbiam... ale nie spać przy burzy, bo pioruny mnie rozpraszają Ale w górach - uwieeeelbiam, zwłaszcza jak piorun rypnie w dom i ten dom staje w płomieniach.... ( na szczęscie był to dom opuszczony i sąsiada mojej rodzinki) ![]() Teraz patrzę,......JA TEŻ CHCĘ TAKIE KOLCZYKI !!! ( 24.05. imieniny Joanny - przypominam)
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2015-05-15 o 07:32 |
|
|
|
|
#228 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kurczę, pod mostem nie dość, że będziemy cudownie wonieć, to jeszcze pięknie wyglądać - staniki Sylwki, kiecki Miśki, torby Hatki, kolczyki każdej z nas itd. |
|
|
|
|
#229 |
|
|
Diewuszka
Bo...to będzie jedyny TAKI most, jedyny w swoim rodzaju, urodzie, jedyny w swoim wyglądzie i zapachu......WYJĄTKOWY kloszardowy celebrycki most ! Jeszcze go ładnie podświetlimy i dziennikarze się zlecą, wiecie - wywiady, pokazy, show, Ophra Winfrey - i te sprawy....
|
#230 | |
|
Kazar Lady
|
bosz ledwo wstałam
![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
brak mleka no utłuke chuopa chyba |
|
|
|
|
#231 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczęta, gdzie mogę kupić jakąś fajną kieckę na wesele, tylko taką, żebym już tak totalnie nie zbankrutowała?
![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- edit: uuuuuu mam już 1000 postów ![]()
|
|
|
|
#232 | |
|
|
Cytat:
|
|
#233 |
|
Kazar Lady
|
diewuszka a jakiej szukasz?
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Sylwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa ![]() poczebuję rady kosmetycznej !!!! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 |
|
Konto usunięte
|
Z racji tego, że na dole jestem grubawa, a u góry jeszcze w miarę, to wolałabym dopasowaną górę i rozkloszowany dół. I nie gorsetowata, bo biustu u mnie raczej niedużo
![]() Na przykład coś takiego - KLIK |
|
|
|
#235 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#237 |
|
Kazar Lady
|
kiedy masz wesele?
na letnim w zeszłym roku miałam kieckę z topa sikreta i też było spoko ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- poszłabym się ale młoda jeszcze śpi i coś czuję, że tylko tyłek zanurzę to zawoła śniadanie |
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam. No i ja też dostałam od Pana Boga coś, co nie pozwalało mi spać i od wczorajszej nocy siedzi na żołądku. Czuję się marnie :/
Jak nie jestem fanatyczką biżuterii, tak te kolczyki baaaaardzo mi się podobają ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Hulajnogo, Hulajduszo, napatrzyłam się na Twoją piękną, żółtą torbę i sama zaraz polecę sobie jakąś kupić
|
|
|
|
#239 | ||
|
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
Kuruj się, bidulko Albo.....ja kiedyś tak miałam. Jak byłam już pewna, że to nie jelitówka , tylko faktycznie COŚ mi siadło na żołądku, to mój mąż przyniósł mi kieliszek żołądkowej..... po wychyleniu rzeczywiście mi przeszło
|
|
#240 |
|
Kazar Lady
|
ooo Itek z Ty kieckę z hama kupiłaś??
Paula |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

. A jeszcze najlepiej w nocy.
a biżutki też lubię (kolczyki najbardziej)

ale młoda jeszcze śpi i coś czuję, że tylko tyłek zanurzę to zawoła śniadanie