![]() |
#211 |
Moderator
|
Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 46- nasz sezon!
Misia- dobrze, że z nogą ok
![]()
#212 | ||
... choć nie Westwood
|
Pokłóciłam się właśnie z TŻem. Oświadczył mi kilka dni temu, że moja koleżanka idzie z jego kolegą na nasze wesele, dziś do niej na ten temat zagadałam, a teraz afera, że chodzę i gadam, a to nic pewnego i kolega ze znajomą mają do siebie pretensje. I wyszlam na najgorszą.
Niech się wypchają wszyscy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakbym miała czekać aż będziemy mieszkać na swoim a nie wybajmiwanym to nigdy bym dzieci nie miała. Nie mamy żadnych perspektyw na to.
![]() |
#214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ogólnie wszyscy myślą, że to był ktoś naprawdę ciężki, a w rzeczywistości to szczupły chłopak... ![]()
![]() |
#215 |
nibyżona
|
Vi kurde przeca Twoj slub, gosci jakos sadzac bedziesz... nie kumam
![]() ![]()
#216 |
Zakorzenienie
|
Cytowanie przestało mi działac
![]() ![]() Nasze kotki są cudowne, wspaniałe i są naszymi dziećmi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które mają księgę gości wpisujecie tam jakiś wstęp?
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
TylkoTz przekazal mi info jako pewnik, a tu sie okazuje, ze wcale nie wiadomo, ze oni ze soba przyjda i TZ zly ze poruszylsm ten temat z nia, bo wyszlo na to, ze ona jeszcze tegk kolegi nie zaprosiła, a on na to liczy, a ona teraz zla ze on rozpowiada po ludziach ze idzie z nia jak nie wiadomo czy idzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
na przekór do celu
|
Dziś był dzień na ogarnianie mieszkania
![]() Ze starego wątku: Cytat:
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;51683983] I ogólnie to stwierdziłam że zawieszki na wódkę odpadają i ubranka też bo przecież wódka zamknięta na stole, wszyscy wchodzą na salę "o, jakie ładne przywieszki" ale co z tego skoro za chwilę następuje zdjęcie ich, odłożenie nie wiem gdzie. One się będą walać po stole.[/QUOTE] Też nie chciałam zawieszek, ale TŻ chciał, a jako, że to było i jego wesele, to się zgodziłam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
znajoma mi ostatnio opowiadała, że para, która odmówiła młodym przybycia na wesele, pojawiła się jednak na ślubie i podczas składania życzeń spytali czy znajdą się jednak dwa wolne miejsca na weselu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Nasi rodzice byli dziś na sali. Generalnie okazuje się, że te dekoracje, które nasza sala ma na swojej stronce nie istnieją. -_-'' Nie ma ani takich draperii za stołem młodych, ani takich kolumienek jak chciałam. Super! Czyli cała wizja dekoracji, którą sobie wymyśliłam upadła. X_X Tak się wkurzyłam, że się na maxa pokłóciłam z mamą, bo moja mama uważa, że wymyślam, bo powiedziałam, że w takim razie może zatrudnimy dekoratorkę, skoro sala nic nie ma. Nakrzyczała na mnie na skypie. xD No ale jakoś nam się obu udało uspokoić i zaczęłyśmy na nowo wszystko wymyślać i coś tam ustaliłyśmy, choć zupełnie inaczej niż miało być na początku... Cała wizja do kosza.
Dodatkowo okazało się, że nasza sala chce w dniu naszego wesela organizować grilla na zewnątrz dla innego klienta. Na szczęście w naszej umowie nie ma nic o tym, że mogą być równoległe imprezy i tacie TŻa udało się przekonać właścicielkę, że nie mają prawa czegoś takiego zrobić, bo nie wyraziliśmy zgody (w kolejnych umowach już taki punkt będą mieć x_x). Wódka, którą wymyśliliśmy według wszystkich jest zła, smakowej na weselu dawać nie wolno, bo się ludzie poupijają, tak samo z cydrem, więc będzie tylko czysta Wyborowa i 2 rodzaje wina. Ale za to siwucha na stole wiejskim spoko, przecież siwuchą nikt się nie upija. -_-'' Samochód ma przyjechać już wystrojony po pana młodego pod jego dom, nie można go przystroić w czasie błogosławieństwa (kwiaciarnia jest pod moim blokiem....), bo przecież pan młody musi przejechać pod oknami sąsiadów w pełnej krasie. -_-'' Błogosławieństwo zamiast intymnej rozmowy z rodzicami będzie spędem na jakieś 12 osób, bo jak już ci przychodzą, to przecież tamci też muszą. Tu akurat nie mogę się na nikogo denerwować, bo fakt, rodzice TŻa nie zostawią samych babć, którymi się będą opiekować, no ale jednak inaczej sobie to wyobrażałam... Kolejna osoba z rodziny TŻa odpadła. Oczywiście goście z jego strony nadal nie są usadzeni i to ja z moją mamą kombinuję, jak usadzić ich rodzinę, żeby było dobrze (nie szczegółowo, które osoby gdzie, tylko gdzie ich rodzina, bo mamy niesymetryczną liczbę osób i jest z tym duży problem), a za tydzień musimy podać ostateczną liczbę gości i plan stołów. Nie cytujcie. Normalnie cyrk. ![]() ![]() A jedna śmieszna rzecz. Bo ja ciągle się martwię o to sikanie w sukni u mnie w domu, bo mamy maleńkie wc. A moja mama na to: "to się załatwisz do wanny i już". ![]() ![]()
#223 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
https://m.zalando.pl/100-lat-krolews...5901.&opc=2211 do pooglądania ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
W ogóle to dopiero co Wam pisałam, że nie miałam pmsu, @ mam od chyba 5 dni, a od 2 dni mam nagłe napady płaczu.
![]()
Edytowane przez krolewna_smieszka Czas edycji: 2015-06-09 o 23:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tym alko sie nie przejmuj, u nas tez tylko wodka i wino, a no i piwo ![]() A o sikaniu to ja nawet nie chce myslec ![]() ![]() ![]() Wiec mam nadzieje, ze nie bede sikać ![]() ![]() Mam rozkine nad szminka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kochane Mamy, zawsze cos wymysla ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Nie dziala mi cytowanie znowu Pysia Ale wlasnie ta gorna czesc ponczoch bedzie niwelowala obcieranie, a wiem dobrze o czym mowisz, chub rub to tez moj problem, mam wieeeeeelkie uda i nawet w momentach najszczuplejszych sie obcieraly..... Ja w zeszlym roku kupilam sobie cos takiego, czyli tak jakby sama ta gorna czesc ponczoch, ale bez ponczoch bo to na lato. Nie jest to tanie ale bylam zdesperowana, bo ja sukienki nosze tylko i spodnice, bo byla fala upalow 40ºC+ i myslalam ze zejde a moje uda ze mna (a talku nie bede nosic ze soba wszedzie ![]() Co do szminki, ale chcesz sobie ja kupic ta z YSL czy ja juz masz? Ale mysle ze jak chcesz blyszczace i trwale to ciezko bedzie, bo najtrwalsze sa maty. Ja ze swojej strony polecam szminki Maca, kosztuja ok 80zl ale sa mega (ale uwaga, nie wszystkie). Ja np. na slub "ubieram" Pink Plaid, taki brudny rozyk, matowy, wiec bedzie sie trzymal na beton. I blyszczyku Maca sa najtrwalsze jakie posiadam, no ale z matem nie da sie porownac ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Moja wczorajsza rozmowa z TŻem z cyklu "jak zadowolić pana młodego":
Ja: Czy mam mieć makijaż w dniu ślubu? TŻ: Rób, co chcesz. Ja: Czy wyglądam lepiej z makijażem? TŻ: Nie. Ja: Czy wyglądam równie dobrze z makijażem jak bez? TŻ: Zdarza się. Ja: xD Czy mam mieć mocny makijaż na ślubie? TŻ: Nie. Czyli nadal nic mi się nie rozjaśniło. ![]()
#230 |
Rozeznanie
|
Witam się w nowym wątku i od razu mówię dobranoc :-*
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do pończoch to mnie żadne nie sięgają do końca uda i nie dość ze się zsuwaja to jeszcze nie niweluja obcierania.
![]() |
#232 | ||
na przekór do celu
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam kilkaset zdjęć z różnych okazji, skupiając się na swoich makijażach i nic mi się nie rozjaśniło.
![]() ![]()
#234 |
Zakorzenienie
|
Królewna może jak juz bedziecie w Polsce to sami coś wymyślicie z tą dekoracją. A słoneczniki to bardzo dobry pomysł. Nasza jedyna dekoracja to bukiet kwiatów na naszym stole i małe bukieciki na szczytach stołów gości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na stołach gości będą po 2 nieduże bukiety z białych róż, a nasz stół będzie przyozdobiony bukietami moim, świadkowej i druhen, czyli bukietami z białych róż i słoneczników. Dzięki temu nasz stół będzie się wyróżniał. Bukiety druhen po 3 wstawimy do wazonów na obu końcach stołu, a bukiety mój i świadkowej będą na środku. Swoją drogą nie mamy nawet możliwości zobaczyć tej dekoracji, bo na naszej sali w piątek przed ślubem jest impreza i prawdopodobnie będą szykować dla nas salę dopiero w sobotę. Czas zacząć się uczyć "tumiwisizmu". ![]()
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
My ogladalismy salę przed jakimś weselem. Stoly były nakryte, zespół się rozstawiał i wtedy mogliśmy zobaczyć jak to rzeczywiście wygląda w dniu wesela.
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Królewna a to nie byliście wcześniej na sali? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
załamana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie za szybko przeszłam obok kanapy, siadam i patrzę na nogę - zdarte kolano z boku. -_-
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
To niech się nie liczy. Miala swoje? To mogła rządzić. Teraz przepadło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.