Mamusie grudniowe cz.5 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-16, 07:28   #211
Madziejka*
Raczkowanie

Dot.: Mamusie grudniowe cz.5

nadrobiłam !!!!

witaj andriuszka77

któraś pisała o serniku, ja chcę sernik !! a tu ani piekarnika ani sernika :-( ale może pojedziemy gdzieś dzisiaj i załapię się na sernik....

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość

ijaa lepszy stanik do karmienia podobno najlepiej kupić po ok 4-6tyg karmienia jak laktacja sie stabilizuje i tym samym wielkość biustu, tak mi przynajmniej powiedziała brafitterka

witaj andriuszka77
a mi powiedziała, że jeśli chcę przed porodem - a chcę - to najlepiej 2-3 tygodnie przed porodem
jeden już mam, chodzę w nim w ciąży bo jako nieliczny nie uwiera mnie.. miski ma 3-rozmiarowe.. ttp://www.dopasowana.pl/pol_pl_Biustonosz-miekki-do-karmienia-w-kolorze-czarnym-Blossom-Royce--3103_1.jpg

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
Ja chyba kupię jakiś wypaśny fotel, bo tak jak czytam to taki i do spania się przyda i do karmienia dziecka, taki żeby stał obok łóżeczka.
Mocno myślę nad fotelem. Bardzo mi go brakowało przy Hanuśce, nie miałam gdzie karmić, a na łóżku na siedząco bardzo bolał mnie kręgosłup. Z drugiej strony boję się zagracić pokój.

Leżaczek - bujaczek - w ciąży z Hanią w ogóle nie zamierzałam go kupować, dostałam w prezencie i życia sobie bez niego nie wyobrażałam
- jak dojść do łazienki i załatwić się z dzieckiem które płacze gdy tylko mama zniknie z oczu,
- jak ugotować obiad gdy dziecko chce widzieć mamę ?
- jak uśpić dziecko gdy nic już nie pomaga, a Ty widzisz czarną dziurę - wibracje w leżaczku!!
- do karmienia dziecka które nie chce jeść, włączałam wibracje i te warzywa jakoś łatwiej wchodziły ;-)
łóżeczko turystyczne zajmuje sporo miejsca ( też miałam - na wyjazdy) i leżaczek u mnie idealnie się sprawdzał, teraz czekam aż nasz stary do nas wróci ...

Widzę początki laktacji u siebie. Zastanawiam się czy warto inwestować we wkładki wielorazowe?
Niestety pękł mi ząb nawet nie chcę myśleć ile będzie kosztował implant bo ten już jest tylko do wyrwania. Nie wyobrażam sobie robienia tego w ciąży...
Madziejka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 07:30   #212
benita84
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5

Halwaya ja bym trzymała w wózku jeśli jest tyle miejsca. Ale ja to patrzr przez pryzmat mojego dwulatka że do wózka zawsze trochę trudniejszy dostęp.

Aniqa miłego dnia

Oenedue fajnie że rodzice mogą i chcą wziąć ten kredyt na siebie. Tez uważam że lepiej spłacać kredyt niż w nieskończoność na wynajmowanym być. Eh u nas temat mieszkania ciągle nie rozstrzygnięty i coraz bardziej mnie to męczy.
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 07:32   #213
rudaska
Zakorzenienie

Dzień dobry. Dziś mnie obudził Igor kopniakiem w pęcherz. U nas pochmurnie, może się ochłodzi troszkę. Z tym smarowaniem to mnie serio zmobilizowałyście też sobie nie odpuszczam nawet jak nic nie pomoże.

OENEDUE z tym puszczeniem w kolejce to nawet z brzuchem niekoniecznie. Ja ostatnio w Tesco stałam w kasie uprzywilejowanej, przede mną 2 osoby już miały wyłożone zakupy i nawet mi nie zależało żeby mnie ktoś przepuszczał bo szybko szło i w ogóle. A dwie baby za mną: Patrz na pewno liczy się pierwsza wciśnie. Takie są teraz cwane. Tylko się śmiałam pod nosem z tego.

Co do piersi to moje oprócz tego że powiększyły trochę i stanęły w miejscu - na szczęście!, to nic się z nimi nie dzieje. Podobno sutki mają ciemnieć. - u mnie bez zmian, nawet nie bolą. Tej ciemnej kreski na brzuchu też nie widać
Stary 2015-08-16, 07:33   #214
cienwiatru
Wtajemniczenie

Powoli się idę ogarnąć i do obiadu mam wolne bo synek wraca od moich rodziców po obiedzie. Będę zrywać resztki fototapety w ramach relaksu. A tak w ogóle to dzisiaj mi się śniło że na wizycie u gina nie badał mnie wcale chociaż mówiłam mu że brzuch mi twardnieje tylko zaproponował zastrzyk z botoksu na czoło; ) i później jak już wyszłam od niego zła że ani usg, ani nic to lekarka z tego programu Sekrety Chirurgii zaproponowała że mogę sobie sama zrobić usg. Sprzęt stał na dworze, ludzie chodzili obok. Przylozylam głowice do brzucha a na ekranie się pojawiło dziecko ale nie tak jak na usg to wygląda, tylko jakbym je widziała na żywo. Chłopiec, miał ciemne włosy. I oglądałam tą swoją macice a po chwili podeszła do mnie jakaś babcia z torbą z rynku i mówi że jest małe krwawienie... dziwny sen, jakiego dawno już nie miałam

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 07:36   #215
0enedue
Zadomowienie

Czubasek tez tak myślę .. zwłaszcza że rodzice tz białej gorączki dostawali wiedząc że płacimy komuś ..
Do w lat powinna się wyjaśnić sprawa z mieszkaniem po prababci tz .. mieszkanie po niej byśmy wynajmowali i juz nam odejdzie cześć raty

U nas w nocy tylko było widać błyski .. ale nic z tego nie wynikło ;p

Madziejka współczuję zęba :/ ale lepiej idź do dentysty żeby jak najszybciej mieć to z głowy .

Ja właśnie ogarnęłam mieszkanie .. czekam aż tz wstanie żeby poodkurzac- ale jakoś nic się na to nie zapowiada .. śpi jak zabity :/

No i Wcinam arbuza

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cień :mdlje: zrobiłaś ten botoks? ?

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 07:36   #216
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cienwiatru Pokaż wiadomość
WOJNIANN ja też co miesiąc robię z synkiem porządek u niego w pokoju ale za dwa dni wszystko jest po staremu zabawek ma full i chociaż sprząta po sobie to dokładnie jak twój wrzuca wszystko gdzie popadnie a potem mnie pyta gdzie co jest

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

MUJER dziękuję za troskę ale to nie mnie cycek zwiał pod pache tylko Fionce

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Ja też ani kropelki. W pierwszej ciąży zaczęło mi lecieć około 8 miesiąca.

A sorki, mi się coś pochrzaniło przez to, że to przełom wątków był
mujer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 07:37   #217
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Dziś mnie obudził Igor kopniakiem w pęcherz. U nas pochmurnie, może się ochłodzi troszkę. Z tym smarowaniem to mnie serio zmobilizowałyście też sobie nie odpuszczam nawet jak nic nie pomoże.

OENEDUE z tym puszczeniem w kolejce to nawet z brzuchem niekoniecznie. Ja ostatnio w Tesco stałam w kasie uprzywilejowanej, przede mną 2 osoby już miały wyłożone zakupy i nawet mi nie zależało żeby mnie ktoś przepuszczał bo szybko szło i w ogóle. A dwie baby za mną: Patrz na pewno liczy się pierwsza wciśnie. Takie są teraz cwane. Tylko się śmiałam pod nosem z tego.

Co do piersi to moje oprócz tego że powiększyły trochę i stanęły w miejscu - na szczęście!, to nic się z nimi nie dzieje. Podobno sutki mają ciemnieć. - u mnie bez zmian, nawet nie bolą. Tej ciemnej kreski na brzuchu też nie widać

Mi ciemnieja i sa pelniejsze, reszta bez zmian.

Jakies mlode kobitki czy starsze ?

Od kilku dni mam dziwne uczucie w brzuchu, tak jakby mlody mi calym cialkirm naciskal na dol macicy.

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-16, 07:38   #218
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Cieńwiatru po porodzie miałaś łyżeczkowanie? Czemu to się robi?
Bo łożysko nie było całe. I miałam to robione bez znieczulenia-gorzej bolało niż poród

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 07:40   #219
0enedue
Zadomowienie

Ja przedwczoraj miałam wrażenie ze dostaje cały czas Kopniaki w jakieś narządy .. a na dokładkę Mała oparła się o pęcherz i z zegarkiem w ręku co 10-15 min siku ..

Co do piersi moje trochę urosły i sutki są ciemne i większe .. i wczoraj zaczęły bolec ..
A ciemnej krechy tez nie mam

Iga 14.12.2015

Stary 2015-08-16, 07:41   #220
mujer
Zadomowienie

Cytat:

Hm, ja w sumie to nie próbuję wogle wciskać się na ciążę gdziekolwiek, bo mnie ludzka niechęć i agresja zraża. Póki nie mdleję, to sobie poradzę i nie potrzebuję, żeby mi ktoś z fochem łachę robił i komentował. Choć w sumie parę razy były takie sytuacje, że aż głupio było, że ludki siedzą, a ja styrczę w upale, ale jak mówię - daję radę, to olewam. Choć np. doceniam, że jak byliśmy na kajakach, to właścicielka przybiegła, żeby pomóc znieść kajak, bo widziała, że jestem w ciaży

Zjadłabym naleśniki na śniadanie, ale smażyć mi się za cholerę nie chce :/ Wogle nie chce mi się robić/jeść śniadania blah. Na nic nie mam ochoty.
Stary 2015-08-16, 07:42   #221
SweetViolet
Zadomowienie

Witam się w niedzielę.

Wczoraj w nocy było tak przyjemnie chłodno, a dzisiaj znowu zaduch, eh.

Dobra, idę nadrabiać, bo widzę trzy nowe strony od wczoraj

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-16, 07:45   #222
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziejka* Pokaż wiadomość
nadrobiłam !!!!

witaj andriuszka77

któraś pisała o serniku, ja chcę sernik !! a tu ani piekarnika ani sernika :-( ale może pojedziemy gdzieś dzisiaj i załapię się na sernik....

a mi powiedziała, że jeśli chcę przed porodem - a chcę - to najlepiej 2-3 tygodnie przed porodem
jeden już mam, chodzę w nim w ciąży bo jako nieliczny nie uwiera mnie.. miski ma 3-rozmiarowe.. ttp://www.dopasowana.pl/pol_pl_Biustonosz-miekki-do-karmienia-w-kolorze-czarnym-Blossom-Royce--3103_1.jpg

Mocno myślę nad fotelem. Bardzo mi go brakowało przy Hanuśce, nie miałam gdzie karmić, a na łóżku na siedząco bardzo bolał mnie kręgosłup. Z drugiej strony boję się zagracić pokój.

Leżaczek - bujaczek - w ciąży z Hanią w ogóle nie zamierzałam go kupować, dostałam w prezencie i życia sobie bez niego nie wyobrażałam
- jak dojść do łazienki i załatwić się z dzieckiem które płacze gdy tylko mama zniknie z oczu,
- jak ugotować obiad gdy dziecko chce widzieć mamę ?
- jak uśpić dziecko gdy nic już nie pomaga, a Ty widzisz czarną dziurę - wibracje w leżaczku!!
- do karmienia dziecka które nie chce jeść, włączałam wibracje i te warzywa jakoś łatwiej wchodziły ;-)
łóżeczko turystyczne zajmuje sporo miejsca ( też miałam - na wyjazdy) i leżaczek u mnie idealnie się sprawdzał, teraz czekam aż nasz stary do nas wróci ...

Widzę początki laktacji u siebie. Zastanawiam się czy warto inwestować we wkładki wielorazowe?
Niestety pękł mi ząb nawet nie chcę myśleć ile będzie kosztował implant bo ten już jest tylko do wyrwania. Nie wyobrażam sobie robienia tego w ciąży...
Naprawdę do wyrwania? Teraz nawet takie pęknięte gipsują i stawiają koronę na sztyfcie, który wkręcają w podgipsowany korzeń. Nie wiem, czy to w ciaży zrobią, ale to tańsza na pewno metoda niż implant. Implantów w ciąży raczej nikt się nie podejmie, jak mniemam, sama też bym nie ryzykowała. Mam bulwę na nodze i nie wiem, czy z nią nie wychodzę do końca.
Stary 2015-08-16, 07:46   #223
czubasek20
Zakorzenienie

Ja dzis ide na latwizne i robie na snadanie platki a tz kanapki z dzemorem i kakao chce

I na zakupy bo przeraza mnie pustka w lodowce i brak chemii w lazience.

Stary 2015-08-16, 07:48   #224
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
Zjadłabym naleśniki na śniadanie, ale smażyć mi się za cholerę nie chce :/ Wogle nie chce mi się robić/jeść śniadania blah. Na nic nie mam ochoty.
U nas dzisiaj pierogi z wisnia na śniadanie. Kupiliśmy wczoraj w rosyjskim sklepie, ale baba chyba nas mocno odoiła z kasy.. za pierogi (3,75€), kaszę manna i twaróg zapłaciliśmy 10€
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 07:52   #225
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

No, dzisiaj się nawet wyspałam. Co z tego, jak całe śniadanie poszło do wc? No cóż, kiełbasa z grilla to nie był najbardziej trafiony pomysł śniadaniowy...

Rudaska a mnie ostatnio wkurzyło w sklepie jak stanęłam do kasy pierwszeństwa i o ile kobietę przede mną jeszcze jakoś przeżyłam o tyle facet ustawiający się w takiej kolejce to dla mnie kompletna porażka...

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-16, 07:53   #226
dolinka881
Zadomowienie

A co do rosyjskich produktów. . W piątek był u nas znajomy rosjanin i przyniósł ze sobą 2,5 litrowe piwo w plastikowej butelce, a do tego tradycyjną rosyjską zagryzkę do piwa- suszoną rybę... Nie wiedziałam jak ją przygotować, po odwinieciu z tony gazet zobaczyłam suchą jak wior rybę z luskami i głową... Sam ja przygotował- pokroil po prostu ns kawałki i trzeba było dlubac żeby wydostać cokolwiek jadalnego. Całe szczęście, że jestem w ciąży i takich delikatesów nie mogę jeść:p TZ był zielony jak to skubał z grzeczności, a w salonie śmierdzi tą rybą do dzisiaj:p
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 08:04   #227
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
ja utworzyłam sobie prywatny album, ale to wtedy musisz jeszcze dziewczyny z klubu dodać do przyjaciół. Też nie miałam innego pomysłu

Dziewczyny te które smarują codziennie brzuszki czymś - nie minął wam jeszcze zapał? bo mi to się w te upały czasem nie chce tak że szok. i czy widzicie jakąś poprawę, np. że skóra chociażby trochę jest nawilżona? bo ja widzę różnicę tylko na piersiach. Brzuch bez zmian.
Mi się czasami nie chce smarować. A różnicę też widzę na piersiach - jak nie posmaruję, to są suche ;P Chyba muszę w coś lepszego zainwestować...

Cytat:
Eh. Ciekawe czy same były w ciąży.
U nas ostatnio w tesco kasa uprzywilejowana była zamknięta. Stałam w mega długiej kolejce do kas samoobsługowych, a wtedy jakoś strasznie gorąco było, ledwo wystałam...

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52427517]No, dzisiaj się nawet wyspałam. Co z tego, jak całe śniadanie poszło do wc? No cóż, kiełbasa z grilla to nie był najbardziej trafiony pomysł śniadaniowy...

Rudaska a mnie ostatnio wkurzyło w sklepie jak stanęłam do kasy pierwszeństwa i o ile kobietę przede mną jeszcze jakoś przeżyłam o tyle facet ustawiający się w takiej kolejce to dla mnie kompletna porażka...

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

No któregoś razu jak byłam w innym markecie, to na 5 osób stojących w kolejce do kasy uprzywilejowanej żadna w ciąży/na wózku/z małym dzieckiem nie była. Dwie to babcie (a przecież ta kasa nie jest dla staruszków), a pozostałe trzy to młodzi faceci :P

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 08:07   #228
limonka_86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
Witam się w niedzielę.

Wczoraj w nocy było tak przyjemnie chłodno, a dzisiaj znowu zaduch, eh.

Dobra, idę nadrabiać, bo widzę trzy nowe strony od wczoraj
Dobrze ze chociaż w nocy trochę chłodu miałaś u mnie wieczorem w pokoju 31 stopni a rano 28 także chyba wszystko jest już tak nagrzane ze nie ma skąd się schłodzić:-/

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
Mi się czasami nie chce smarować. A różnicę też widzę na piersiach - jak nie posmaruję, to są suche ;P Chyba muszę w coś lepszego zainwestować...

Eh. Ciekawe czy same były w ciąży.
U nas ostatnio w tesco kasa uprzywilejowana była zamknięta. Stałam w mega długiej kolejce do kas samoobsługowych, a wtedy jakoś strasznie gorąco było, ledwo wystałam...

No któregoś razu jak byłam w innym markecie, to na 5 osób stojących w kolejce do kasy uprzywilejowanej żadna w ciąży/na wózku/z małym dzieckiem nie była. Dwie to babcie (a przecież ta kasa nie jest dla staruszków), a pozostałe trzy to młodzi faceci :P
Ja to samo zauważyłam jeszcze nigdy z tej kasy nie korzystałam bo ciągle tam kolejki facetów się ustawiają! !
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 08:15   #229
0enedue
Zadomowienie

U nas kasy uprzywilejowane okupują emeryci ..

Zaczęło u nas padać ! Coś pięknego z przyjemnością stałam na dworze z psem i mokłam

Iga 14.12.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-16, 08:33   #230
rudaska
Zakorzenienie

Czubasek koło 50, jak dla mnie to nie takie stare. Też mam pustki w lodówce. Dzwoniła szwagierka, dziś powtórka z rozrywki: wspólny obiad i popołudnie
Stary 2015-08-16, 08:37   #231
0enedue
Zadomowienie

przyłączam sie tych które maja pustki w lodówce .. ale jakos nie uśmiecha mi sie dzisiaj jechać do sklepu - juz widze te kolejki przy kasach.. - przeciez był jeden dzien wolnego !!

weszłam na strone smyka zobaczyłam regularne ceny i ją wyłączyłam

Iga 14.12.2015

Stary 2015-08-16, 08:38   #232
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
ja utworzyłam sobie prywatny album, ale to wtedy musisz jeszcze dziewczyny z klubu dodać do przyjaciół. Też nie miałam innego pomysłu

Dziewczyny te które smarują codziennie brzuszki czymś - nie minął wam jeszcze zapał? bo mi to się w te upały czasem nie chce tak że szok. i czy widzicie jakąś poprawę, np. że skóra chociażby trochę jest nawilżona? bo ja widzę różnicę tylko na piersiach. Brzuch bez zmian.
Ja się sumiennie 2 razy dziennie smaruję, bardzo chcę uniknąć rozstępów

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Ale noc. .. o 3 obudził mnie głód i siku. O 5 kot i siku.. a tu 6 i wstać trza. Jeszcze mgła i widoczność na 20 metrów. ..
Adka spokojnej podróży i oczywiście udanych łowów!

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
Musze się Wam pochwalić .. albo moja mama albo rodzice tz wezmą nam kredyt na mieszkanie !!! (niestety do spłaty nie są tacy chętni ) jutro tz ma urodziny i będziemy obgadywac szczegóły ..
Wiem ze to swego rodzaju pętla na szyi .. ale jest to dla nas jedyna szansa .. wole płacić ten np 1000 kredytu + 1000 opłat i mieć swoje .. niż płacić łącznie 1700 komuś. . I nic z tego nie mieć
Ale super

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Jakie tu nocne zycie bylo :p
U nas w nocy przeszly burze i w sumie badal grzmi wiec jest czym oddychac

Tz juz wybyl z lozka i lazi po podworku wiec ja lebiu☠☠☠☠e poki mala spi
U nas też popadało i od razu lepiej jest

Czubaszek dostałaś moją wiadomość o przyłączenie do klubu?

Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość
A co do rosyjskich produktów. . W piątek był u nas znajomy rosjanin i przyniósł ze sobą 2,5 litrowe piwo w plastikowej butelce, a do tego tradycyjną rosyjską zagryzkę do piwa- suszoną rybę... Nie wiedziałam jak ją przygotować, po odwinieciu z tony gazet zobaczyłam suchą jak wior rybę z luskami i głową... Sam ja przygotował- pokroil po prostu ns kawałki i trzeba było dlubac żeby wydostać cokolwiek jadalnego. Całe szczęście, że jestem w ciąży i takich delikatesów nie mogę jeść:p TZ był zielony jak to skubał z grzeczności, a w salonie śmierdzi tą rybą do dzisiaj:p
Jakie przysmaki

Co do przepuszczania w kolejce, byłam ostatnio w rossmannie, brzuch już widoczny, na kasach te wielkie naklejki "pierwszeństwo mamy", stałam w dość długiej kolejce, a kasjerki tylko zerkały jedna na drugą i żadna mnie nie poprosiła, nie wiem po co ta akcja w ogóle

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 08:38   #233
czubasek20
Zakorzenienie

Dla mnie to takie 50-60 najgorsze.
Jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby ktos skomentowal ze pcham sie gdzies ale jakbym tylko uslyszala...
A i tak najlepsze sa jak juz jest maluch to probuja lby do wozka wcisnac jakie to slodkie bla bla bla a jak dziecko placze to w kolejce nagle niewidome

Stary 2015-08-16, 08:41   #234
evciap0
Wtajemniczenie

Aaa i złożyłam zamówienie na ali, ciekawa jestem co przyjdzie

40/40
Stary 2015-08-16, 08:44   #235
0enedue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Co do przepuszczania w kolejce, byłam ostatnio w rossmannie, brzuch już widoczny, na kasach te wielkie naklejki "pierwszeństwo mamy", stałam w dość długiej kolejce, a kasjerki tylko zerkały jedna na drugą i żadna mnie nie poprosiła, nie wiem po co ta akcja w ogóle
ja jak jeszcze pracowałam i u nas w salonie tworzyła sie kolejka gigant to zawsze do stanowiska prosiłam w pierwszej kolejnosci kobiety w ciazy .. oczywiscie wybuchała panika ale wtedy wystarczyło jedno moje spojrzenie a jak juz ktos zaczal pyskowac to grzecznie informowałam ze nie ma koniecznosci stania u nas w kolejce jest internet i infolinia i cisza

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Dla mnie to takie 50-60 najgorsze.
Jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby ktos skomentowal ze pcham sie gdzies ale jakbym tylko uslyszala...
A i tak najlepsze sa jak juz jest maluch to probuja lby do wozka wcisnac jakie to slodkie bla bla bla a jak dziecko placze to w kolejce nagle niewidome

ja jestem wyczulona na te wchodzenie wręcz do wózka

Iga 14.12.2015

Stary 2015-08-16, 08:45   #236
Fionka_31
Zakorzenienie

Hello. Nawet się wyspalam

Halwaya bardzo fajna ta mata.

Ja się tak zastanawiam jak w święta będziemy jechac do rodziców jakby to załatwić. Chciałabym nie brać wózka tylko nosidelko i tak u moich jest łóżeczko wiec tam poloze mala ale nie wiem jak u teściów?

Nie chce targać wózka.

Adka, Aniqa udanego wyjazdu

Madziejka to mówisz ze wibracje sie przydają? Bo ja mam w kołysce ale jakos mi nie przyszlo do głowy ze będę je wlaczac.

Oenedue super z tym kredytem. Fajnie miec takie wsparcie w rodzicach, wiem cos o tym

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 08:48   #237
0enedue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Aaa i złożyłam zamówienie na ali, ciekawa jestem co przyjdzie
pokaż !! ja sie pomału tez zabieram ale mam stresa w związku z tym co dostane ;p

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość

Ja się tak zastanawiam jak w święta będziemy jechac do rodziców jakby to załatwić. Chciałabym nie brać wózka tylko nosidelko i tak u moich jest łóżeczko wiec tam poloze mala ale nie wiem jak u teściów?

Nie chce targać wózka.

Oenedue super z tym kredytem. Fajnie miec takie wsparcie w rodzicach, wiem cos o tym
Ej .. wogole o tym jeszcze nie myślałam.. więc podłączam sie do rozkminy ..

Mega sie cieszę, zwłaszcza, że wogole sie tego nie spodziewaliśmy

mój tż dalej śpi

Iga 14.12.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-16, 08:50   #238
Fionka_31
Zakorzenienie

Cienwiatru kladziecie nowa fototapetę?

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 08:55   #239
katarzynaxxx89
Raczkowanie

Cytat:

smaruję puki co bo nie chcę mieć więcej rozstępów mam trochę ale nie jest tragicznie także jakbym kiedyś schudła to w stroju 2 częścowym bym mogła się pokazać ale to nie wiadomo czy mi się uda. I jakoś nie wiedzę że ta skóra lepsza jest
katarzynaxxx89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 08:56   #240
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
ja jak jeszcze pracowałam i u nas w salonie tworzyła sie kolejka gigant to zawsze do stanowiska prosiłam w pierwszej kolejnosci kobiety w ciazy .. oczywiscie wybuchała panika ale wtedy wystarczyło jedno moje spojrzenie a jak juz ktos zaczal pyskowac to grzecznie informowałam ze nie ma koniecznosci stania u nas w kolejce jest internet i infolinia i cisza

ja jestem wyczulona na te wchodzenie wręcz do wózka
bardzo ładnie im mówiłaś

Cytat:
pokaż !! ja sie pomału tez zabieram ale mam stresa w związku z tym co dostane ;p
Zaraz poszukam i postaram się wkleić, bo nie umiem skopiować z ali obrazków

40/40
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości