Zlot żarłocznych peem-zołz 2016 nr 38! - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-10, 23:00   #211
Sophie24
Zakorzenienie

Dot.: Zlot żarłocznych peem-zołz 2016 nr 38!

Cytat:
Napisane przez aqgatta58 Pokaż wiadomość
Dla mnie też, ubrania drogie dla dzieci bardzo :-( to samo z zabawkami. Coś lepszego równa się z ceną z kosmu, coś tańszego z tym ze długo ta zabawka nieprzerwa. Bartek teraz wchodzi w okres lego, i juz go takie małe zestawy w zachwyt go nie wprawiaja. Teraz moda na minercraft jest wśród dzieci, oczywiście jak zobaczył średni zestaw tego w selgrosie to pisk był bagatela 360zl w promocji... Żerują na dzieciach jak nie wiem. Już nie mówię o biurach Podróży jak wykorzystują każdy okres wolny od szkoły jak ceny winduja w górę czy to zima czy to lato.
Ja sobie obiecałam, że moje dziecko nie będzie miało wstępu do działów dziecięcych i sklepów z zabawkami tak długo, jak tylko będzie to możliwe Niestety obawiam się, że M. i tak nadrobi Zapowiedział, że będzie kupował zabawki takie, jakich on nie miał. Na dzień dobry zapowiedział, że kupi ogromnego misia jak już będę w ciąży. A potem Smyk będzie drugim domem M. Oby nie.

To też idę spać. Choć jestem głodna Ale zęby umyłam to daruje sobie wycieczkę do lodówki
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 23:34   #212
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Pochwalisz się kto?
Ja dopiero będę szukać.

Mamy już umowę o salę i godzinę w kościele zarezerwowaną

Powiedzcie, czy spotykałyście się z Waszymi fotografami przed dokonaniem wyboru? Zastanawiam się, czy ryzykuję wybierając na odległość, ale nie wiem kiedy będę w swoich okolicach, a fotograf z Warszawy pewnie zainkasuje odpowiednią stawkę za dojazd przez pół kraju.
My nawet umowę na odległość podpisalismy Planuje się spotkać jakoś przed ślubem

Byliśmy na piwie ze znajomymi. Jechaliśmy jakimś dziwnym autobusem i na tej zimnicy musielismy ponad 2 km iść okropnie zmarzlam, ale na szczęście jestem już pod ciepłą kołdra
Stary 2015-10-11, 07:03   #213
sunny0
PeeMa

Hej

Obudziłam się o 6.30 i nie mogłam już usnąć

Jeśli chodzi o makijaż to muszę się wreszcie zebrać i napisać do tej makijażystki, którą wrzucałam w klubie. O co warto jeszcze zapytać oprócz tego, ile bierze, jak z dojazdem i jakich kosmetyków używa?
sunny0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 07:26   #214
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
a bobasa nie ma?

Cytat:
Napisane przez sunny0 Pokaż wiadomość
Hej

Obudziłam się o 6.30 i nie mogłam już usnąć

Jeśli chodzi o makijaż to muszę się wreszcie zebrać i napisać do tej makijażystki, którą wrzucałam w klubie. O co warto jeszcze zapytać oprócz tego, ile bierze, jak z dojazdem i jakich kosmetyków używa?
chyba to wystarczająca wiedza
Stary 2015-10-11, 07:28   #215
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

nowy wącisz o jaaaaa

cytuję ze starego jeszcze, bo nie zamknięty

Cytat:
Na spożywcze zakupy też dzisiaj jedziemy, chociaż nam się nie chce Muszę zrobić jakąś listę, bo nigdy nie robię i później trzeba latać kilka razy w tygodniu i tracić czas bez sensu

Ale czas szybko leci i 2017 już zaraz Mnie strasznie szybko zleciał ponad rok, od kiedy zarezerwowaliśmy salę

Taką suknię mogłabym mieć, tylko bez wycięcia i z bardziej zakrytym biustem
eee tam, rozpierdek jest seksi

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
W ogóle otworzyli koło nas taką fanjna piekarnio-cukiernio-kawiarnie. Chociaż to ostatnie to tylko tak delikatnie. Ale mają fajne kanapki. Mają mioy z pasiek od pszczelarzy. Zdrową żywność i ceny też spoko właśnie wpadliśmy tam po kanapki na drugie śniadanie - ser plesniowy+gruszka+ rukola
zona brata ciotecznego tz zrobiła nam kiedyś taką sałatę + grillowany kurczak +orzechy włoskie omomomo

Cytat:
Napisane przez CrayOn Pokaż wiadomość
Siemka!

Witam się po dniu wolnym, straconym na mega niekompetentną dermatolog!!!
Ale przynajmniej Dziadków odwiedziliśmy

Wracając do "dermatolog" - na moje pytania odpowiadała "nie wiem" i "nie znam" ( tak zpytałam o Tołpe i nie wiedziała ) nawet nie obejrzała mojej twarzy - przez biurko stwierdziła, że peeling wystarczy i że mam dużo barwnika. Ta peeling - nie dość, że poczułam się jak brudaska to jeszcze po tym, jak powiedziałam jej, że nie mogę stosować peelingów ( nawet enzymatycznych ) bo twarz mi po nich wręcz płonie, to powiedziała, że musi piec. Zapytałam o kremy nawilżające bo mało kóry mi służy - i tu pokazałam jej moją suchą na wiór twarz bo specjalnie niczego nie nałożyłam a ona nawet nie spojrzała!!! dała mi próbkę physiogelu - miałam nie służył. Więc pytam dalej, bo mam tendencje do zapychania ona nic. W końcu mówię już nieźle wpieniona " czyli mam na sobie testować, tak?" a ona na to TAK.
No siedziała tam jak za karę - moja 7min wizyta była najdłuższą.
Dopiero jak jej powiedziałam, że byłam u niej prywatnie i że przepisała mi żel który pomógł tylko trochę to spuściła z tonu, i powiedziała, że to trzeba kontynouwać i zapisała mi to samo gówno co ostatnio. I oczywiście dała mi wizytówkę, żeby się do niej na oczyszczanie umówić - tak już lecę

Jak byłam u nie j prywatnie to z godzinę siedziałam i było miło, nawet żartowała. Byłam naprawdę zadowolona, dlatego poszłam na NFZ też do niej. A ta z błoterm zmieszała
NIGDY WIĘCEJ!!!
Jakbym wiedziała, że okaże się tak nieprofesjonalna to poszłabym to innego lekarza.
Straciłam dzień wolny i skierowania a dowiedziałam się tylko tego, że mam na sobie eksperymentować

cooooo za babsztyl!!
chyba bym jej nawrucała!
niech na sobie eksperymentuje, sucz jedna!

Cytat:
Napisane przez arya09 Pokaż wiadomość
Dziewczyny załamalam się, obejrzałam film z wesela i ślubu znajomej która miała kamerzystę, z którym mamy podpisaną umowę i jedna wielka masakra!!! Rodem z PRL. Zostałam bez kamerzysty siedzę i szukam od wczoraj
łoo kurczę
zmieniajcie w takim razie póki jest jeszcze czas, albo chociaż pogadajcie z nim i powiedzcie o Waszych odczuciach, może niech ma szansę się odniesć do tego?

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny może któraś z was się orientuje, w momencie kiedy kończy mi się ubezpieczenie z urzędu pracy a z powodu ich syfu w biurze dostałam decyzję o wyrejestrowaniu stracę ubezpieczenie, gdzie mam się dobrowolnie ubezpieczyć?? Np na miesiąc? Bo nikt z rodziny nie może wziąść mnie pod swoje ubezpieczenie... Ubezpieczona być muszę, a odwoływanie się w Pup trochę potrwa.
wiesz co Blanka, ja kiedyś na praktyki studenckie musiałam się ubezpieczyć na miesiąc ( ale to chyba dodatkowo, bo miałam ubezp. z uczelni, zapłaciłam jakieś 15 zł w pierwszym lepszym stoisku z ubezpieczeniami w galerii handlowej )

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
http://olx.pl/oferta/suknia-slubna-a...tml#efadc02679 ta suknia chyba zawsze będzie mi się podobała

Byłam pewna, że wczoraj będize nowy wątek
don't Ty już przestań spamować sukniami, nie wiesz, że jak już się ma, to nie wolno oglądać innych ?

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość

Wizyta u ginekologa:
G: Kiedy spodziewa się Pani kolejnej miesiączki?
W: Chwileczkę, muszę spytać taedio

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
Chyba idę po czipsy jesteście świadomie, że to Wasza wina?
one są okropne co nie ?

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Załamałaś mnie w tym momencie. Dzis kupiłam opakowanie 150 tabletek oleju z nadzieją, ze mi cos pomoże

Co do słodyczy i chipsów zjem jak mnie najdzie ochota, a w zimę niestety czesto tak jest

Dziś chyba padnę jak Reksio po tym maratonie.
pamiętam że ja kiedyś miałam na coś ten olej z wiesiołka, nie wiem na co, ale przypominam sobie, ze na ulotce było też coś że łagodzi bóle miesiączkowe

panna jak suknie?? widziała, że się wahasz
daj foto do klubu, albo na priv

Jejuuu, miałam wczoraj spotkanie ze znajomymi ze studiów, wyskoczyliśmy na miacho a ja wyciagnęłam zimową kurtkę i dobrze, bo było taaaaak zimno

Dziś jedziemy z TŻ na chrzciny i nie wiem jak się ubrać
Najgorzej, że nie wiem jakie brać buty- w pantofelkach za zimno, sztyblety się nie nadają do sukienki, koturny jakieś takie mało eleganckie...a kozaków przecież jeszcze chyba nie wypada wkładać??

koleżanka wysłała mi linka do fajnej reklamy i jak nie lubię reklam, to ta jest naprawdę spoko:

Edytowane przez grejpfrutowa01
Czas edycji: 2015-10-11 o 07:31
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 07:31   #216
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
A Ty wrzucałaś w ogóle swoją suknię na forum? Bo nie pamiętam Ale wydaje mi się, że tylko na fejsa i do klubu
kurcze aż sama nie wiem wrzucę dziś lub jutro

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 07:37   #217
PaLLitQa
żona

Dzień dobry!
i spadam do pracy
a po pracy na mecz ze znajomymi, więc chyba dopiero do jutra

Nie piszcie dużo
EDIT:

Tak patrzę od kiedy jesteście na wizażu.. i na siebie i mi nie długo stuknie 10 lat

Edytowane przez PaLLitQa
Czas edycji: 2015-10-11 o 07:39
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-11, 07:53   #218
fioleciasto
Zakorzenienie

Ja tez zaraz do pracy a po pracy mecz oglądamy

Cala noc mieliśmy za ścianą imprezę, aż do teraz

Stary 2015-10-11, 07:57   #219
sunny0
PeeMa

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
My też będziemy dzisiaj kibicować

Powoli budzę TŻa i pójdziemy do kościoła, a później do jego rodziców na obiad

Szukam na olx początkującego foto, bo baaardzo chciałabym sesję narzeczeńską jesienią, ale nie bardzo widzi mi się płacenie kolejnych czterech stówek naszemu fotografowi (bo mamy wykupioną u niego narzeczeńską, ale chcemy na wiosnę)
Stary 2015-10-11, 07:57   #220
PaLLitQa
żona

Cytat:

uhuhu to na pewno wyspana jesteś idealnei na niedzielne użeranie się z ludźmi w CH

_________________________ ___________

Wczoraj gadałyśmy o romantyczności naszych Tż
apropo to właśnie ostatnio Tż wysłał mi takie coś do poczytania
http://demotywatory.pl/4550562/Wazna...czaca-zwiazkow

zerknijcie
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 08:05   #221
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Cytat:

to teraz trzeba włączyć bardzo głośno np to:

ja bym przy tym jeszcze pośpiewała

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

kurczę, internet mi dziś świruje

zbieram się powoli na te chrzciny, dalej nie wiem jakie buty
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-11, 08:07   #222
Petit_Papillon
luckygirl

Hej witam z rana w nowym wąciuszu

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Od jutra co niedzielę na TVN7 leci Harry Potter znów będziemy oglądać
I już wiem co będziemy co niedzielę oglądać. W.z pewnością będzie szczęśliwy
Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
w turcji wybuch i 86 ludzi zmarlo moja mama 3 tygodnie temu wrocila z wczasow tam... masakra co sie dzieje z tym swiatem?!
Coraz gorzej się niestety dzieje
Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Znajomych dziecko było jakimś alergikiem i musiało pić jakieś specjalne mleko, to były takie grube miliony monet, że masakra. Nawet sobie nie zdawałam sprawy, że te rzeczy są takie drogie...
Ja w ogóle nie piłam mleka z piersi mojej mamy. Miałam skazę białkową...od maleńkości musieli mi kupować specjalne mleko, a to było tyle lat temu
Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
zona brata ciotecznego tz zrobiła nam kiedyś taką sałatę + grillowany kurczak +orzechy włoskie omomomo
Dobreeeee

Opróżniliśmy wczoraj całe mieszkanie. Tzn.my nadzorowaliśmy, a zatrudnieni ludzie je opróżniali, ale to my musieliśmy tam siedzieć i to jeat chyba bardziej męczące - takie nic nie robienie i siedzenie, a w sumie to stanie, bo nie było gdzie usiąść - niż noszenie tych rzeczy. W między czasie przyjechały do nas dwie interwencje straży miejskiej, życzliwi ludzie tam mieszkają i Ci strażnicy tylko się z nich śmiali.
Byliśmy też u weta, bo tabsy na odrobaczenie dla naszej córeczki

Wracając zajechaliśmy jeszcze do CH, żeby zobaczyć jakiś prezent na chrzest, bo w przyszłą niedzielę W.podaje do chrztu. Mieliśmy tylko zobaczyć, ale w końcu kupiliśmy - złote serduszko z diamentami. Babka nam doradziła, że takie prezenty dla dziewczynki chrzestni kupują teraz. Łańcuszek do kompletu mała dostanie na 1 urodziny, bo byśmy zbankrutowali
Oglądaliśmy też obrączki, ale nic nie mogliśmy przymierzyć, bo konsultankta była zajęta inną parą, ale mniej więcej wybraliśmy jakie chcemy. Później Wam pokażę

Przy okazji kupiłam W.prezent na rocznicę. Sobie kupiłam torbę w parfois, niestety nie granatową tylko czarną. I tak nam dzień minął. Jak wróciłam do domu to nóg nie czułam. Mieliśmy obejrzeć Piratów, ale po pół godzinie usnęłam
A teraz już nie śpię od ponad godziny i nie wiem co ze sobą zrobić. W.chrapie kolo mnie

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 08:08   #223
izk_a
Zakorzenienie

Dzień dobry w koncu się wyspalam

Grejpfrutowa, jak masz czarne rajtki to sztyblety mogą być chyba?
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 08:14   #224
sunny0
PeeMa

Cytat:
zbieram się powoli na te chrzciny, dalej nie wiem jakie buty
Też mam dziś problem z butami, bo w moich bardziej eleganckich jesiennych poszedł obcas, jutro koniecznie muszę zanieść do szewca Kozaki to przesada chyba, chociaż to głupie myślenie, bo wczoraj u nas było maks pięć stopni i w grudniu nawet bym się nie zastanawiała, no ale jest październik
Cytat:
Opróżniliśmy wczoraj całe mieszkanie. Tzn.my nadzorowaliśmy, a zatrudnieni ludzie je opróżniali, ale to my musieliśmy tam siedzieć i to jeat chyba bardziej męczące - takie nic nie robienie i siedzenie, a w sumie to stanie, bo nie było gdzie usiąść - niż noszenie tych rzeczy. W między czasie przyjechały do nas dwie interwencje straży miejskiej, życzliwi ludzie tam mieszkają i Ci strażnicy tylko się z nich śmiali.
Chyba zaczęłabym pomagać z nudów A to ze strażnikami dobre Ale tak serio to lepiej jak się ludzie interesują za dużo niż za mało
Stary 2015-10-11, 08:14   #225
lenka990
Zaszynszylowana

Melfuje sieale poszlyscie po bandzie z tytulem i stronami

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

"Nie dyskutuj z debilem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
lenka990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 08:22   #226
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
uhuhu to na pewno wyspana jesteś idealnei na niedzielne użeranie się z ludźmi w CH

_________________________ ___________

Wczoraj gadałyśmy o romantyczności naszych Tż
apropo to właśnie ostatnio Tż wysłał mi takie coś do poczytania
http://demotywatory.pl/4550562/Wazna...czaca-zwiazkow

zerknijcie
No masakra, nawet policję wolalismy choć jesteśmy wyrozumiali no ale impreza na macie do 8 rano?

Stary 2015-10-11, 08:24   #227
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Chyba zaczęłabym pomagać z nudów A to ze strażnikami dobre Ale tak serio to lepiej jak się ludzie interesują za dużo niż za mało
Nie zaczęłabyś, bo wczoraj to oni wynosili meble i je łamali , więc za ciężko by było a reszta to szkła, więc też ciężko + ja mam uczulenie na kurz i zaczęłam się dusić tak, że inhalator musiał pójść w ruch. Dobrze, że mam go zawsze przy sobie

A ze straża miejską, to oni nie przyjechali dlatego, że coś się dzieje w mieszkaniu, tylko:
1.baba z parteru zadzwoniła, że od nas zrzucane są rzeczy na jej krzaki - nic nie bylo zrzucane i nie było żadnych krzaków pod jej oknem - strażnik się śmiał, że jej się nudzi. A babsko stalo w oknie i niby jej widać nie było.
2.jakiemuś facetowi nie podobało się, że śmieci są wyrzucane z domu do koszy. My mieliśmy zamówiony samochód, który te nasze śmieci z mieszkania zabiera i utylizuje, ale mebli miał nie zabierać tylko do gabarytów, żeby śmieciarka zabrała, bo my normalnie płacimy czynsz z wywozem nieczystości...a ten łajza zamykał te gabaryty Nam na złość, a kto inny otwierał - i straż miejska też się z nich śmiała.

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 08:24   #228
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:

koleżanka wysłała mi linka do fajnej reklamy i jak nie lubię reklam, to ta jest naprawdę spoko:

Ale super

A ja się zabieram za śniadanie, a potem jedziemy do naszego byłego mieszkania na ostateczna przeprowadzkę. Jest szansa, że sprzedamy mieszkanie niedługo, więc wszystko wynosimy. Jutro przyjeżdża transport i zabiera meble, nie mówię nawet ile za to płacimy
Mam nadzieje, ze uda mi się wrócić na mecz
Stary 2015-10-11, 08:27   #229
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Hej ja powoli się ogarniam i na uczelnie za godzinę.. Nie chce mi się
Ale w końcu się wyspałam pierwszy raz od dwoch czy trzech tygodni
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-11, 08:34   #230
Cherry_Muffin
nibyżona

dzien dobry spamiary

a moj jest romantyczny i komplement dostaje zawsze

robie dalej porzadek na kompie i w materialach ze studiow. dzizas ile to jest kilogramow ksero
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 08:40   #231
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
Ja też jestem przed, dlatego ostatnio mi się ciągle chce słodkiego
Ale kiedy dokładnie dostanę to nie wiem, zawsze zapominam sobie zapisać
Wiem, że mam wtedy kiedy taedio
made my day

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość

Wizyta u ginekologa:
G: Kiedy spodziewa się Pani kolejnej miesiączki?
W: Chwileczkę, muszę spytać taedio
wild dać Ci numer telefonu w razie co?

Mój Tż od 8 na uczelni a ja mam dopiero na 12:45 i to angielski kocham angielski a podejrzewam, że niczego nowego się nie dowiem

Kupiłam w końcu Tżtowi na urodziny bilet na Kabaret Młodych Panów, skecz całkowicie po śląsku
Stary 2015-10-11, 08:47   #232
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Hej

Moj tez z tych romantycznych

Poszłam spać o 3 w nocy umieram tak to jest jak wkręci sie cos 'jeszcze jeden odcinek' oboje dzis nieżywi jesteśmy

Śniło mi sie ze byłam w kościele w Pl i gadałam cała msze z tego wszystkiego z jakaś sąsiadka
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 08:58   #233
Lilly Greace
Dostojna peema.

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;53066793]

Śniło mi sie ze byłam w kościele w Pl i gadałam cała msze z tego wszystkiego z jakaś sąsiadka [/QUOTE]

o jaka niegrzeczna
Stary 2015-10-11, 09:00   #234
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
o jaka niegrzeczna

No kompletnie durny sen
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 09:01   #235
Cherry_Muffin
nibyżona

Cuddly no ładnie ja do 2 oglądam i zrobiłam sobie stop, to mi dziś 3 odc 1 serii zostaly
16.10.2017r. T ♥

Stary 2015-10-11, 09:06   #236
izk_a
Zakorzenienie

A ja pozazdroscilam siostrze i też będę dziś farbowac włosy
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 09:07   #237
taedio
MerDer 4ever

Ja jestem właśnie po najnowszym odcinku chirurgów ale spodziewałam sie czegoś lepszego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-10-11, 09:09   #238
Cherry_Muffin
nibyżona

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Ja jestem właśnie po najnowszym odcinku chirurgów ale spodziewałam sie czegoś lepszego
nie zniechęcaj mnie, bo mam ochotę nadrobić
ale podejrzewam, że raczej można się spodziewać gorszych i lepszych, bo to już nie to samo
16.10.2017r. T ♥

Stary 2015-10-11, 09:11   #239
arya09
Zakorzenienie

Hej dziewczyny ja dziś przesadziłam ze spaniem.

Jutro jadę na rozmowę o pracę, najgorsze jest to że nie mogę znaleźć tego ogłoszenia i nie wiem jakie stanowisko ponazwie firmy nie wiele mogę znaleźć. Coś czuję, że nic ciekawego.

Cytat:

Ja bym się z rana odwdzięczyła muzyką

Cytat:
Nie zaczęłabyś, bo wczoraj to oni wynosili meble i je łamali , więc za ciężko by było a reszta to szkła, więc też ciężko + ja mam uczulenie na kurz i zaczęłam się dusić tak, że inhalator musiał pójść w ruch. Dobrze, że mam go zawsze przy sobie

A ze straża miejską, to oni nie przyjechali dlatego, że coś się dzieje w mieszkaniu, tylko:
1.baba z parteru zadzwoniła, że od nas zrzucane są rzeczy na jej krzaki - nic nie bylo zrzucane i nie było żadnych krzaków pod jej oknem - strażnik się śmiał, że jej się nudzi. A babsko stalo w oknie i niby jej widać nie było.
2.jakiemuś facetowi nie podobało się, że śmieci są wyrzucane z domu do koszy. My mieliśmy zamówiony samochód, który te nasze śmieci z mieszkania zabiera i utylizuje, ale mebli miał nie zabierać tylko do gabarytów, żeby śmieciarka zabrała, bo my normalnie płacimy czynsz z wywozem nieczystości...a ten łajza zamykał te gabaryty Nam na złość, a kto inny otwierał - i straż miejska też się z nich śmiała.
Ludzie to są jednak"życzliwi":p
arya09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 09:27   #240
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
nie zniechęcaj mnie, bo mam ochotę nadrobić

ale podejrzewam, że raczej można się spodziewać gorszych i lepszych, bo to już nie to samo

Nadrabiaj! dla mnie bez Dereka to nie to samo ale będę oglądać do końca
Czekam aż Mer bedzie miała jakieś załamanie

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości