![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
urlop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() a to w norwich? ![]() właśnie nad mapą siedzę i wybieram czy oksford, szekspir i coś wyżej czy znowu morze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po bułki już bywalam, żadna atrakcja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pierwsza ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Na dzien dzisiejszy epopeja zębowa chwilowo zakończona sukcesem. Chwilowo, bo czeka mnie jeden implant jednak
![]() ![]()
#217 |
Zakorzenienie
|
Ja też miałam, jeden dzień
![]() Wybraliśmy się na wycieczkę, planowaliśmy Kraków, ale ze względu na pogodę daliśmy sobie spokój. I tak wymarzliśmy, Gliwice nadal uważam za ohydne, a mały B zachowywał się jak dzikus ![]()
#218 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
oryginał zaledwie 80 mil dalej
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Może w depnę w sobotę do Lului. Chciałam powąchac CdG2. Jesli mi sie bardziej spodoba niż Avignon to moze jego będe chciała
![]()
#221 |
Panaroja
|
machneu i spadam
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Też machnę i spadam
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
A ja machneu i lece, bo wolałabym dziś nie spaść...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam ale
![]() Spokojnej podróży ![]() To ja też machne ![]() Jaki tu spokój dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
grozi wypollizowaniem
|
hej co tam?
pewnie bede częsciej bywac, bo zwijam swoją fotogbudkę. Czas stwierdzic ze nie wyszło i skupić sie na szukaniu normalnej roboty ![]()
#226 |
Piers do przodu
|
Polly
![]() ![]()
#227 |
Zakorzenienie
|
Polly_
![]()
#228 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Znaczy, że kupiłam - i wiecie, że nie wiem... Oddać - nie oddać. Męka ![]() Tru będzie do niedzieli - sobotę ma wolną do wieczora, jakby co Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak to???? Przecież to niemożliwe! Uważałam Cię za człowieka sukcesu - zdjęcia za☠☠☠iste, zlecenia są, polubień dwa razy tyle, co u mnie, no kurde, nie daj się! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Szkoda...ale rok to chyba dość mało czasu, żeby wyrobić sobie nazwisko, zdobyć klientow i stać się na tyle rozchwytywanym,żeby z tego żyć.... a nie da się połączyć tego z pracą? Nie wiem...czasem jakieś zlecenia, czasem zdjęcia rodzinne, bloga nie rzucać, tylko dalej wrzucać zdjęcia...takie to trochę na pol gwizdka, ale naprawdę szkoda żebyś się poddala tak szybko...tym bardziej,że juz sprzęt masz, dużo zrobiłaś.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rozumiem, że nic nie da przekonywanie Cię, abyś nie zwijała się z tym, bo zapewne Twój biznes plan się nie sprawdził, ale może zatem wymagał zmian? No chyba, że Ty nie chcesz/nie możesz zmienić założeń, wówczas rozumiem, każdy chce spełnić swoje własne oczekiwania. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zgadzam się ze Stazja, może da się pogodzić to tymczasowo ze stałą pracą? Strasznie szkoda Twojego podejścia, talentu i tego co już w to włożyłas... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Polly, a jeszcze...może jednak warto dołożyć do tego co teraz robisz ,tymczasowo komerchę i sesje ślubne, imprezy okolocznoścowe?
Sprzęt masz, talent masz, zdjęcia na pewno byłyby oryginalne, nie banalne i inne niż wszystkie... Mlody mowi,że u nas taka sesja ślubna zwykła, jakich wszędzie leci od tysiaka w górę... |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Dzieki za wsparcie dziewczyny, problem w tym ze tylko dokladam kasy do tego-sprzet,szkolenia, ksiazki, kupa czasu, prowadzenie fanpage-to serio droga przez mękę, choc wydaje sie ze to takie hop siup. teraz nie pracuje a niw mam czasu bloga uzupełnic o ostatnie sesje,oraz te zaległ ktore były dawno a do dzis sie nie pojawiły na blogu. jak zaczne pracowac to nie bede miec czssu na pewno no to-juz teraz mam go mało. Ostatnia szanse daje sobie- na sesje komunijne, bo to taka okazja ze pownno wypalic,jak nei wypali to juz nie widze po prostu sposobu. no i w Polsce chyba nie da sie zyc ze zdjec- tak wnioskuje, bo serio dostaje bardzo miłe wiadomosci na priv, ze super foty, nawwet ktos mi piosze ze mam mega talent-no milo sie to czyta zwłaszcza od obcych ludzi, ze sie komus obcemu chcialao napisac cos tak milego-czyli zdjecia sie podobaja-ale nikt nie zamawia sesji! nie wiem moze w Polsce nie ma takiego zwyczaju, moze ludzi nie stac..ni nie wiem
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Myślałam, że ich to akurat Ci nie brak
![]() Nie, no nie wierzę Nie poddawaj się ![]() Takie zdjęcia, podejście i w ogóle - a na zlocie jakie nam zdjęcia porobiłaś! ![]() ![]()
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i na komuniach w kościele zbiorowe fotki robią, domową część każdy obskakuje ze swoimi aparatami
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-02-19 o 11:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- zajęło im to więcej niż rok, zyskiwanie klientów, a co za tym idzie rozgłosu. - i mam na mysli (znam) głównie ślubnych. Bo to i większa kasa (na Śląsku chyba nikt już nie podaje ceny poniżej 2000? ) i rozgłos. Jeden klient poleci Cię co najmniej pięciu innym. Także idąc w didy, poszłaś w niszę póki co na naszym rynku. Ale jak sama się pewnie domyślasz, wszystko jest kwestią czasu, moda dopiero do nas idzie. Plus jak sama pisałaś: reportaże - to też wciąż nisza, chyba sobie zdajesz z tego sprawę? Zatem czas, wszystko się zmieni. Wiem i rozumiem jesli Ty nie możesz czekać. Ale zawsze możesz wrócić prawda? Zwłąszcza, że to coś, czego pragniesz. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-02-19 o 11:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
grozi wypollizowaniem
|
tylko ja nie chce robic w kosciele ani w domu, tylko pamiątkową artystyczną sesje komunijną w plenerze,a to juz takie łatwe nie jest i wiekszosc posiadaczy aparatu nie jest w stanei zrobic czegos takiego
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze...weszlam teraz na bloga i...skoro zakres foto jest dużo większy, to brakuje tego info na stronie. Sesja ślubna,komunijna w plenerze. Fajnie byloby, jak by była jakaś sesja ślubna plenerowa, taka przykładowa...nie wiem, poprosić jakieś znajome /rodzinne malżeństwo żeby porobili jako modele? Na blogu sa piękne zdjęcia, ale one sugerują tylko jeden typ...sesje rodzinne, noworodkowe, wygląda to bardzo profesjonalnie, czyli drogo...pewnie niejeden Kowalski odpuści z tego względu i weżmie kogoś z polecenia. Dla mnie tam naprawdę brakuje cennika, choćby orientacyjnego... A wizytowki masz? Wciskasz każdemu? Może warot byłoby jak już tyle kasy zainwestowalaś, zainwestować jeszcze w ulotki/wizytówki . Tak głośno myślę...dogadać sie z jakimś znajomym listonoszem żeby powrzucal do skrzynek przy okazji roznoszenia poczty...albo jakiegoś dzieciaka poslać z plikiem w okolice salonów ślubnych, tudzież saemu przelecieć po salonach i zapytać czy nie można zostawić. Pewnie jakieś drogie/markowe nie bedą zbyt chętne, ale jakieś zwykłe....W restauracjach pozostawiać, w hotelach, sprobować się z nimi dogadać ( z menadżerem np, nie z kelnerką) że oni Twoje wizytówki, ulotki gościom, ty im kiedyś jakąś sesją za free czy co w ramach podziękowania... Musisz się zareklamować, nawet na siłę. W każdej branży na początku albo się dokłada, albo się wychodzi ledwo nad kreskę.w jednej bardziej , w innej mniej, ale początki zawsze są ciężkie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- co do slubów-to to jest taka "mafijna" branża ze wole w to nie wchodzic bo mi jesczze samochód podpalą ;-)
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tymi wizytówkami to nie jest tak łatwo i kolorowo. Tzn mieć miałabym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziwi mnie natomiast trochę "słaby" odzew internetowy. ![]() Oby "komuniści" przyczynili się do boomu w Twoim foto. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-02-19 o 13:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.