![]() |
#181 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
![]() ![]() Za mało, żeby mieć flachę W ogóle zostawiłm sobie tylko CdG 2, Molecules 01 i Escentric 01, znowu wzięło mnie na szypry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chciałabym duży, czerwony i elektroniczny, musi mieć pikanie co godzinę - kocham to Incense jest w porzo. Oddałam co prawda W. ale daleko nie ma do mnie na półkę Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cholera ![]() [QUOTE=Ewusia_marche Ostatnio widziano ją w Krakowie ![]() [/QUOTE] A byłam, wczoraj wróciłam - zaliczyłam perfumowy zlot, a potem dwa dni gościliśmy u... byłej żony W. i jej męża - super ludzie, napiszę o tym, w ogóle niesamowite dni ![]()
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Pokażę, jak było na zlocie, a ostatnie zdjęcie to Kasia z Krzyśkiem - czyli eks Wojtka z mężem, jak Oni nas (mnie i Gucia) ugościli! Nadzwyczajni ludzie
IMG_8166 (Small).JPG IMG_8170 (Small).JPG IMG_8201 (Small).JPG IMG_8225 (Small).JPG
#183 |
Zakorzenienie
|
#184 |
Wtajemniczenie
|
Ju
![]() I w ogóle uściski dla całego Baru! Od ponad miesiąca się nie mogłam zalogować ![]() ![]() ![]() ![]() nie ponadrabiam teraz Margot zdrówka! I dobrego dnia wszystkim! ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Corri ![]() Rejcz współczuję przebojów z lapkiem, niestety, ostatnio też wiem, co to znaczy... Betty gratki!
![]() |
#185 |
Mother of Cats
|
Margot, i jak tam?
Katty, ![]() ![]() Ptaszydło, czyli presso - ekspres do kawy bezprądowy ![]() ![]() teżu to jest dziecko szczęścia krówkę miał dłużej niż żonę i nigdy nie zawiodła, dopóki nie wybuchł silnik parę mil przed lotniskiem i parę godzin przed koncertem Loreeny w wawie ![]() nie mogłam uwierzyć, ale widocznie tak miało być ![]() w ciągu tygodnia znalazł żabę, od jakiejś emerytki kupił, z małym przebiegiem i w idealnym stanie. czasem się tylko trupy w bagażniku trochę tłuką, ale hindusi je uciszają za parę funtów ![]() zjeździliśmy nią kornwalię i całe południowe wybrzeże jeszcze pewnie do walii nas zawiezie, ale na szkocję raczej trzeba będzie zmienić na coś wygodniejszego dla kierowcy [/QUOTE] ![]() Krówka i Żaba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
niecnotliwa dziewica
|
Dziewczyny, dziękuję, słaba jestem jak przysłowiowe gówno, ale mi trochę gorączka spada. Poprosiłam na dziś o urlop na żądanie, mam nadzieję, że się nie będzie jutro strasznie darła, ale ja bym nawet do stacji dziś nie doszła - w drodze z pokoju do łazienki trzymam się ściany...
#187 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LI
Tri,Ju, Ewusia - Dziekuje
![]() Wlasnie wróciłam od centa - koronki przyklejone juz na stałe. Oby nic im nie bylo ![]() Ju - fajne foty, extra wypad mialas ![]() Avignon moze mi malz zafunduje - juz go w tym kierunku mecze lekko ![]() A Ty masz Dune? Ja sie ostatnio wzbogaciłam w niego i czekam na cieplejsze dni, bo to jakos jedyny chyba z niewielu zapachów, ktory lubieniuchac w ciepłe dni na sobie niz w chlodne ![]() Margo ![]() ![]()
![]() |
#188 |
Piers do przodu
|
Margota
![]() ![]() Miłego poniedziałku Baru ![]()
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ju super że wypad udany ![]() Tri ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Panaroja
|
snad ogólnego zdechu i prawdopodobnie początku jakiejś zarazy oraz ogólnego doła
![]() nii , kiedyś sobie kupiłam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Bett - kochana, dziękuję,
![]() ![]() ![]() Ju - ale Wam fajnie z krakowskim zlotem ![]() A co do gospodarzy, to juz po oczach, usmiechu widać, że dobrzy i cudowni ludzie ![]() ![]() To tak na szybkensa wpadłam, z chuopinowego kompa, nienawidzę ![]() Z tableta pisac nie lubię, męczarnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | ||
Zakorzenienie
|
Znad zakwasu (nie chlebowego, a mięśniowego)
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mi tam wygląda na chłopa, tak z twarzy ![]() ![]() Margot, zdrowiej ![]() Parabelko, nie daj się ![]() Faktycznie, Ju w Krakowie była <pac łapką w czoło> Czy ta kobieta z jej zdjęć taka śliczna z krótkimi włosami i bujną grzywką to ktoś kogo mogę znać? Jeśli tak to niech wie, że umarłam z zazdrości o jej urodę i urok ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro mam spotkanie (zawodowe) z koleżanką, z którą siedziałam całe liceum w jednej ławce. Ale nasza znajomość zakończyła się z przytupem, bo robiła nieładne wycieczki w stronę mojego TŻ i jej wtedy powiedziałam, żeby się odtentegowała. Wycieczki w sensie podśmiechujki ![]() ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-02-15 o 18:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda, że walijczyka już nie mamy na stanie ![]() Cytat:
![]() 2. kumpela była w weekend z bratem na targach ślubnych i wcisnęła ulotkę dziewczynie swojego byłego ![]() Cytat:
ale rozejrzę się, bo piwo i alko znacznie ograniczyłam, a coś popijać trzeba ![]() chuop tylko yorkshire tea kupuje, a ziołowe i owocowe każe sobie z polski przywozić ![]() czekałam, aż Rejcz zdiagnozuje ![]() ale ponoć dziefffczę, acz terytorialne bardzo łazi za didką, wskakuje na kolana, a jak ktoś obcy się pojawia na horyzoncie to się chowa. za to jak didka głasnęła innego kota, to strzeliła mega focha i pogoniła ostro konkurencję. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kupiłam Tacie przedreformulacyjny Zirh Ikon w prezencie. Powiedzcie, że mu się spodoba ![]()
![]() |
#195 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dune jest kompletnie nie moje! Uwielbiam ten zapach, ale on po prostu chyba jest dla mnie.... za piękny ![]() Nie to, co Knowing ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ale jeżeli chodzi o kogoś, z kim czuję powinowactwo dusz, to powiem Wam, że nikt nie przebije Polly. A tak w ogóle, to znowu Tru będzie u mnie we czw, ale tym razem do niedzieli - i w związkuy z tym pytanie : ROBIMY ZLOT WARSZAWSKI????? W piątek? A co do koleżanki... wszystko wyjdzie w praniu, trudno przewidzieć, jak będzie wyglądała ta sytuacja. Wiele zależy od tego, jak ona się zachowa. ORAZ zbliża się DZIEŃ TORBY ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#196 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A to mnie zaskoczyłas, mysłalam, ze je masz. Pewno przez Twój obraz mi sie tak wydawało ![]()
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Nie tylko nie mam, ale nigdy nie miałam! Troszeczkę obciążającą okolicznością jest fakt, że to zapach mojej ciotki - babka jest bardzo fajna, ale Dune po prostu jest JEJ.
#198 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A który zapach jest najbardziej "Twój"?
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
kiedyś widziałam na stanie
![]() ale najgorsze, że z mlekiem ![]() jak sama zacznę dolewać, to będzie znak, że dojrzałam do emigracji ![]() Cytat:
![]() muszę sprawdzić imiona sąsiadek, bo pod oknami głupio będzie wołać ![]() 2. spodoba ![]() chociaż dla mnie samej ta flacha okazała się za duża, a teżu w podręcznym nie przewiozę, bo można do 100ml ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No właśnie miałam problem - albowiem z "twarzy" chuopczykowato, ale mowa ciała zdecydowanie kobieca, i trochę nawet oczy. Zaiste, chłopczyca to abo zniewieściały kocur ![]() ![]() ![]() Rany julek, ale mam perfumowy zawrót głowy, w tym sensie, że nie wiem czego chcieć ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze krążę, na przemian, wokół trzech nurtów - nowoczesny, z industrialami - i tu wygrywa CdG 2 srebrny, Escentric 01 oraz Rien Intense Incense Etat Libre, potem wokół staroci, na szyprowo - Aromatics Elixir Clinique, Knowing Estee Lauder i właśnie dziś kupiłam Y YSL ![]() Pogrubionych nie mam ![]()
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Tańczące Duchovne ciacho na pobudkę ![]() https://media.giphy.com/media/3o6gbg...WTv2/giphy.gif Mnie obudziło, jakby był 15 lat młodszy, to bymbrała... ![]() Cytat:
![]() mi pasuje, Katty chyba tez tylko wtorki i czwartki mogła Zapomniałam się pochwalic, że wczoraj wróciłam na basen po feryjnej przerwie i przepłynełam sama kawałek żabką. 3 metry i na dno ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-02-16 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Od rana "jadę" Avignonem - mogłabym, tak do skończenia świata i jeden dzien dluzej nawet
![]() ![]() Ale chce poniuchac CdG 2 - bo tak tu często sie przewija, ze fajne, nawet Ju je wymienia. Jaka jest w nim nuta do,inicjacja na skórze ?
#205 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Nie wiem, czy dożyję do piątku, poza tym nawalił mi aparat i ogólnie jedyne, na co mam chęć, to ze sobą skończyć. Tylko na to też mnie nie stać.
![]() |
#206 | ||
Zakorzenienie
|
Znad rzyciowych rozmyślań
![]() Cytat:
2. Pierwsza moja myśl: idzie pryszczyca i trzeba będzie zakładać torbę ma ueb. Tylko nie mogłam zrozumieć tej radości ![]() Cytat:
![]() 2. No to uff ![]() Melduję, że z koleżanką miałam okazję tylko o sprawach zawodowych, bo nie byłyśmy same. Mój listonosz mnie dziś namawiał ![]() ![]() Ile można unikać: głębokiej wody, jazdy rowerem (jeżdżę tylko na tandemie jako pedałujący), jazdy samochodem, brania udziału w biegach zorganizowanych, wyjazdów zagranicznych (się śmiejcie ![]() ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-02-16 o 16:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Mother of Cats
|
Agnysko, wymieniłaś niemal mój zestaw unikatów
![]() ![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2016-02-16 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | ||
Panaroja
|
snad cherbaty róża z wanilią i rozwijającego się wirusa
![]() ![]() Cytat:
![]() 2.tak mi się też dawało że dziefczynka ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.ja odpadam , nie mogę . 3.znaczy że kupujesz ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale samochodu nigdy w życiu nie prowadziłam. Chyba, że we śnie, ale zawsze kończyło się to katastrofą (jak mogło być inaczej skoro kierowałam z tylnego siedzenia ![]()
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Znad pachnienia Angelem, którym to tłumię wszystkie problemy i stresy.
Jest mi błoooooogoooooo ![]() Pan przy paczkomacie błagał mnie o podanie nazwy tego czym pachnę bo jest to jego zdaniem zapach, cytuję: "magiczny!" ![]() ![]() Cytat:
![]() I mimo, iż kiedyś lubiłam prowadzić samochód, (do dziś, to mój azyl, jak chcę być sama ze sobą, żeby nikt mnie nie słyszał (krzyk, płacz, przekleństwa) i nie widział), to jednak za każdym razem, kiedy wyruszam na nasze cudooooowne ![]() ![]() A tak poza tym na rowerze nie jeżdżę bo nie lubię, a z dala od krawędzi urwiska trzyma mnie rozsądek. Jak nie mieliśmy balustrady na tarasie jeszcze, a to wysokość drugiego piętra o pow 40 m kwadratowych, to odwiedzający nas znajomi, rodzinka, zawsze pytali czy nie mamy lęku wysokości chodzić tak po dachu. (Bo to w sumie dach jest) My im na to, że nie, nie mamy lęku wysokości, a jedynie zdrowy rozsądek, który nakazuje nam nie podchodzić zbyt blisko krawędzi, bo lęk przed połamaniem się/zabiciem całkiem słuszny i prawdziwy jest. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-02-16 o 18:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.