|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy małżeństwa jednopłciowe powinny być w Polsce zalegalizowane? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
202 | 67,79% |
Nie |
74 | 24,83% |
Nie wiem |
5 | 1,68% |
Nie obchodzi mnie to |
17 | 5,70% |
Głosujący: 298. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Małżeństwa jednopłciowe (homoseksualne) w Polsce
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyrażam się mysle ze kulturalnie. To że Ty jesteś gejem to mnie nie interesuje, dla mnie to obrzydliwe, i równie Ty możesz napisać że hetero też Cię brzydzą. I cóż w tym obrażliwego jest proszę ja Ciebie? Ten kraj widzę że robi się aż za bardzo "tolerancyjny". To że mi przeszkadza gej, toż to zbrodnia i "modrowanie innych". Litości!
![]() |
![]() |
#213 |
Konto usunięte
|
Przede wszystkim dobrze by było, gdybyś przestała stosować rozwalające dyskusję chwyty erystyczne. A co do pytania, to napisałaś już tyle obraźliwych słów pod moim kierunkiem i ogólnie osób homoseksualnych, że jedyne co mogę napisać, to żebyś trochę na ten temat więcej poczytała. Artykułów, książek, bo Twoje podejście jest niestety bardzo płytkie, niesprawiedliwe i wynikające w dużej mierze z nieświadomości społecznej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
lise-kotta
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Lol, Polska jako "zbyt tolerancyjny" kraj xDDD poplaczę się ze śmiechu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ponumerowałam ci: numer trzy zaprzecza numerowi jeden jednoczesnie ten sam numer trzy zaprzecza numerowi dwa mysl, zanim napiszesz Julianna, daj mi tego krokodyla jednak ;-; Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2016-02-07 o 23:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
BAN stały
|
Mam prawo powiedzieć, że widok obejmujących/całujących się homoseksualistów jest obrzydliwy, a ich związki są dla mnie wynaturzeniem.
Nie mam prawa rzucać w nich kamieniami czy zamykać ich w więzieniu, bo to ich sprawa. Nie mam prawa ich obrażać, ale swoje negatywne zdanie mam prawo wyrażać. Teraz nawet dowcipy o homoseksualistach są obrazą wobec nich. Muszę tolerować, ale nie muszę akceptować. Proste? Edytowane przez Imperialista Czas edycji: 2016-02-07 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moim codziennym życiu ich nie ma, i nie będzie. Cytat:
![]() Cytat:
Ba, nawet mówię że sama się przekona, zobaczy. Cytat:
![]() Bo mam pogląd inny niż 39/40 wizażanek to znaczy że moje życie i związki jest do bani? Tak siedzę całymi dniami w domu , kolebię się nad stołem i mruczę "geje to zło, trza wytępić" bo jestem zgorzkniała. Ty widzisz swój pogląd jako jedyny słuszny. Ja widzę mój pogląd na ten temat, ale dociera do mnie że inna osoba może to widzieć inaczej i nie pale (i nie chcę spalić) na stosie tejże osoby.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dowcipy o blondynkach/brunetkach/rudych również są obrazą, Podajmy do sądu. Dobrze, toleruje homo których nie ma w moim kręgu znajomych. Nie toleruję homo. Lepiej?
![]() |
![]() |
#224 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
lise-kotta
|
Lol, jakbym była lesbijką w otoczeniu Renatki to ostatnia rzecz jaką bym zrobiła to mówienie przy niej o swojej seksualności. Renatko, geje są wszędzie, nawet tam gdzie myślisz że ich nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Poza tym, nie rozmawiam z Tobą w tej chwili
![]() |
#228 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym tu na wizażu napisała że popieram w 101% takie małżenstwa to by było ok. Piszę że nie popieram i afera, 500 argumentów za. Ja rozumiem że ktoś popiera takie związki, ja nie. Co tu rozumie c wiecej?
![]() |
![]() |
#230 |
Konto usunięte
|
dyskusja zazwyczaj wygląda tak:
ktos podaje argumenty "za" ktos inny podaje argumenty "przeciw" (powiedzmy, ze tutaj Zaleszczotek i Noane) z tobą dyskusja wygląda tak: -argument1 -nie, bo nie, to obrzydliwe -argument2 -nie, bo nie, to obrzydliwe -argument3 -nie, bo nie, to obrzydliwe (...) -argument500 -nie, bo nie, to obrzydliwe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To było: "Geje są obrzydliwi Niektórych obrzydza jedzenie robaków mnie obrzydzają geje Narkoman chciałby ćpać a nie może bo to nielegalne to geje nie mogą brać ślubu chociaż chcą" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sluchaj dziewczyno, czy Ty jestes wychowana w Twojej jedynej słusznej racji? To, że Ty masz odmienne widzenie świata mnie wcale nie interesuje na prawdę. I nie neguję tego ani innych osób tutaj Wyrazam swój i tylko mój pogląd na małżenstwa tej samej płci. Alllllleeeee nie, trzeba zrównać (albo próbować zrównać) z ziemią jedyną osobę która nie przytakuje. Caly czas piszę że to moje zdanie ktorego nie zmienię.
![]() |
![]() |
#233 |
Konto usunięte
|
ok, zrozumieliśmy to jakoś po piętnastym razie, gdy o tym powiedziałaś
teraz po sześćdziesiątym rozumiemy tym bardziej masz jeszcze jakieś argumenty poza tym, ze to obrzydliwe? Bo to tez do nas dotarło po wielokroć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie wystarczy taki "to obrzydliwe", dla kogoś nie. Ja nie zamierzam Ciebie czy innej wizażanki przekonywać do mojej racji (a wy mnie owszem, plus bluzganie i wyciaganie wątków starych).
![]() |
![]() |
#235 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem dajmy na to masz dobrego znajomego w pracy, uważasz go za profesjonalistę, wszystko pasuje i jest OK, zastrzeżeń brak, czasem sobie pogadacie na przerwie; aż pewnego dnia widzisz że odbiera go z pracy mężczyzna i na drugi dzień pytasz go kto to. On mówi że jego chłopak i koniec tematu z jego strony. I co? Mówisz mu że jest obleśny i przestajesz się do niego odzywać tworząc sobie w głowie obrazy genitaliów jego i jego partnera i że jedzenie robaków jest mniej obrzydliwe niż on? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyno droga czy ja Ciebie przekonuję do mojej racji aby musieć wyrażać swoich 1500 argumentów? Ja nie mam zamiaru nikogo tu przekonywać że moje zdanie jest jedyne i słuszne (na prawdę ciężko dotrzeć tu do rozumowania niektórych osób).
Ja nie chcę zmienić Waszej opinii na ten temat, wy moją owszem. Wy jesteście za małżenstwami osob tej samej płci, ja NIE. Cięzko zrozumieć?
![]() |
#237 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Też pytałem, czemu Cię obrzydzają homoseksualiści? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli jest kompetentny, tak jak piszesz wyżej to ok. Nic mi do tego czy jest trans, gejem, czy cholera wie kim. Przecież już pisałam że nie mam osobiście nic do takich osób, byleby się nie afiszowały, ja również się nie afiszuję że mam GO czy JĄ.
![]() |
![]() |
#239 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tylko temat tyczy się ślubów. Czy ślub jest afiszowaniem się? Bo albo nie jest i nie ma problemu albo jest i sama się afiszujesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
lise-kotta
|
To przykre, że w twoim świecie strach wspomnieć nawet o osobie którą się kocha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.