![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WIOSNA Czyszczenie szafy po 30tce :)
są zarezerwowane. no nic, to może jednak tylko tablica za tę książkę jedną? mogę jakoś w przyszłym tygodniu się spotkać, bo muszę ją przywieźć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
hej Atenaz
![]() ![]() ![]()
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
chętnie wymienię gorset na beżowy golfik
![]() ![]()
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Na pewno coś ugramy.
![]() Drzwi Gnieźnieńskie duże są, sporo ważą ![]() Z Tatarkiewicza mogę mieć: Estetyka starożytna Estetyka Średniowieczna Estetyka Nowożytna Historia Filozofii -2 Filozofia Nowożytna Historia Filozofii 3 - Filozofia XIX w i współczesna A co do listy Wish to jeszcze: kosmetyki nowe pielęnacyjne: nic wymyślnego- szampony, żele pod prysznic, toniki zapachy lub próbki zapachów szkło - dodatki , szklanki, dzbanki talerze ceramiczne białe lub czarne osłonki na doniczki - białe lub czarne ramki na zdjęcia (to już wiesz) piórka białe herbaty i kawy Aha, a mogłabym poprosić o wymiary torby na laptopa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
poniedziałek 16:15?
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- ok |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, wymierzę mojego staruszka i dam znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
hej, mam poza wątkiem narzutkę, niebiesko-biała, z paskiem do przewiązania w talii, tylko że ma ona rękawki 3/4. Napisz czy byłabyś zainteresowana to zrobie zdjęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam Cię najmocniej że ociągam się z odpisywaniem
![]() Pokrowiec jeśli już to największy piankowy - choć jeszcze mam małą wątpliwość, bo mój stary laptop ma wymiary takie na styk ![]() Za popozycję buteleczek dziękuję, ale raczej bardziej użytkowych rzeczy szukam. Jeśli chodzi o próbki, to tylko 2 mogłyby być. Zastanawiam się jak "ugryźć"naszą wymianę. Te książki naprawdę ciężkie są, więc wysyłka będzie kosztowała. Może mogłabym w razie czego zgarnąć od Ciebie jakiś sweterek? Nie kaszmir czy jedwab,oczywiście ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1457545986 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1457545882 ? Byłabyś skłonna je oddać? A jeśli tak, to one rzeczywiście takie odsłaniające brzuszki, czy po prostu wysoka z Ciebie kobieta? ![]() ![]() Edytowane przez zioła Czas edycji: 2016-06-03 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Jednak podziękuję, pozdrawiam. M.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
właśnie też miałam pisać, że w środę coś mi wypadło i nie mogę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale na razie nic.
Kolor określiłam jako jesienny, bo jak kupowałam była faza na kolory jesieni i też sprzedawczyni tak wtedy sprzedawała torebki: brązy, czerwienie czy rdzawe torebki w kolorach jesiennych liści. ![]() Ona ma akurat taki zgaszony kolor czerwieni, dla mnie to nie jest malina, mam inną torbę w kolorze malinowym i odcień jest zupełnie inny. Nie jest to czerwień a la wóz strażacki, że aż gryzie w oczy, tylko taka spokojniejsza.
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
a moge się wymienić z Tobą za ten płaski brzuszek? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1457545526
no to sobie pożartowałyśmy ![]() wpadło mi w oko to https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1457545707
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Mnie interesuje z.poza wątku tylko.chcialabym zdjęcia :
-Świece.yc A wątek.dokladnie.przejrze wieczorkiem
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szalenie podoba mi się Twoja dokładka. ![]() ![]() Czyli podobają mi się:
Tobie wstępnie podobało się 7 pozycji = 10 woluminów: 1.Orłowski - Nie tylko szablą i piórem 2.Tatarkiewicz - O filozofii i sztuce 3.Tatarkiewicz - Estetyka starożytna 4. Tatarkiewicz - Estetyka Średniowieczna 5. Estetyka Nowożytna 6. Drzwi Gnieźnieńskie - monografia 3 tomy 7. Kaczmarczyk - Polska czasów Kazimierza Wielkiego Jestem otwarta na propozycje... ![]() ![]() P.S. Chyba za bardzo skromna jesteś...nogi wyśmienite i nikt w "odpowiednie ustawienie do kadru" nie uwierzy. ![]() ![]() Edytowane przez zioła Czas edycji: 2016-06-05 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
hej, jestem i po przemyśleniach zamowiłam pasujacy łańcuszek,zatem nie przedłużajac przygarnełabym od ciebie blender
![]() co za niego widzisz najlepiej ![]() ania
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
z watku niestety nic ale chetnie sie dowiem jakie masz swiece poza
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- z Yankee Candle z dużych świec to poszukuję właściwie tylko Summer Peach, Tahitian Tiare flower,angel wings,peony i z Kringle Candle duze 2 knoty : Fresh Lilac, Mango, Lily of the valley,aqua,egyptian cooton,scarlet rose,grey,peony ![]()
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Nie mają notatek ani dedykacji, nie pisane, strony w całości. absolutnie nic nie śmierdzi stęchlizną. Ale to egzemplarze z różnych lat 70,80 i 90 i mogą mieć przykurzone górne części stron, bo stały na otwartych, przewiewnych półkach. Książki mam wywiezione do pracy, tam ich potrzebowałam. Zdjęcia mogę zrobić, ale telefonem, bo sprzętu nie chcę wozić ze sobą, więc nie będą to zdjęcia super jakości,...no i kilka, bo ostatnio ciężki czas w pracy i do tego przeprowadzka
![]() Aha, książki dostępne do końca tego tygodnia, jeśli nie będziesz zainteresowana, to wystawię je na giełdę studentom, bo nie chcę ich już dźwigać ani przenosić. Miejsca mi na nie brakuje zarówno w pracy jak i w domu. Nie jestem natomiast zwolennikiem trzymania książek w piwnicach ze względów na zaznaczone przez Ciebie zapachy ![]() To do jutra ![]() P.S. Jeszcze chyba o rękawiczkach zapomniałam, bo też o nie pytałaś? Czy już to nieaktualne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
nie sądzę, że jutro zetnie mnie tak z nóg, że nie pójdę do pracy, więc 16:15 będę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() bardzo uważnie przejrzałam Twój wątek i podoba mi się w nim wiele rzeczy, ale problem w tym, że buty za duże, a ubranka za małe ( ![]() po selekcji rozmiarowej ostała się jedynie torba Wojewodzic ![]() czy te białe miejsca na podszewce widoczne poniżej miejsca wszycia to przetarcia sa, czy jakieś załamania światła ?
![]() |
#236 |
Wtajemniczenie
|
nistety nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Obiecane zdjęcia wklejam na nich widoczne książki o których rozmawiamy.
Jestem z Wrocławia, tak więc wymiana osobista chyba odpada ![]() A nie chciałabyś czegoś do rękawiczek dobrać jeszcze np. za marynarkę w paseczki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
Uff, nie było łatwo ale przeczytałam wszystko
![]() Ja szukam przede wszystkim perfum... nic nie znalazłam dla siebie. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Nie widzę rozmiaru,ale moja dłoń też mała. Ja z tych drobniejszych i niskich
![]() Z książek najbardziej polecam Ci Polską porcelanę i Polskie szkło Ładnie wydane i kolorowe ilustracje. Mają twarde oprawy i na zewnątrz obwoluty, które można ściągnać. "Polska czasów Kazimierza Wielkiego" jest niezbyt ładnie wydana, miękka okładka i słabej jakości papier-brzegi ścierają się, "Kościół Św. Anny" też nie bardzo. Serio, ze względu na stan wolałabym Ci nie wysyłać ![]() Ale z Warszawy jesteś prawda? Może zainteresowałoby Cię coś z tego: Zygmunt Stępiński "Gawędy warszawskiego architekta" lub Kobielski "Warszawa na fotografiach z XIX wieku" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.