![]() |
#211 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: dziewice czy doświadczone?
przeczytałam - wypowiedział się dosadnie i bezpośrednio ale czy złamał wyraźnie regulamin? Ty zaś tak
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
Ja teraz z innej beczki.Nie chce wyjść na moralizatorkę ALE: Czy to obrażanie siebie nawzajem ma jakiś sens?? Czy na zaczepki trzeba odpowiadać zaczepkami??
Może i ma facet (Damian) jakieś problemy emocjonalne... ale po co te złośliwości i docinki. Przecież można z kimś polemizować z kulturą. To samo tyczy się Damiania. Koniec ze złośliwościami!! Bo zaczyna mnie to już wkurzać. Ja od początku prowadzę grzeczną rozmowę, bez jakichkolwiek nieprzyjemnych epitetów i od niego nic chamskiego nie usłyszałam!! A niektórzy tutaj atakują, piszą przykre rzeczy i to samo dostają w zamian. Więc proszę. Jak rozmawiamy to na poziomi i z kulturą OK?? A swoją drogą, Damianie, chyba zobaczyłeś, że wiele kobiet ma inne zdanie na temat sexu i miłości niż Twoje koleżanki. Może poprostu obracasz się wśród nieodpowiednich ludzi... Poszukaj w innych kręgach. Bo zdecydowanie więcej jest tych wiernych kobiet, posidających zdrowe zasady i kochających szczerze!!
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Następnym razem skończy się na upomnieniu w profilu, więc proszę się pohamować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
Tez mi sie wydaje ze te przepychanki slowne jzu sie dlugoo ciagna wiadomo jest takie prawo na forum ze sie wypowiadamy ale juz cięzkie dziala wychodza i to nie jets okey. Ja jestem jak najbardziej za wypowiadaniem się ale bez obrazania nikogo, najgorsze jest tez to jak ktos łapie za slowka
:-/wtedy jest bezsensu. A nasze poglady w wiekszosci weryfikuje zycie.
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tej pory były bardzo wyważone (piszę o sposobie wyrażania swoich myśli, nie o samych poglądach, bo do nich nie mam zamiaru się ustosunkowywać, nie ingeruję w życie innych ludzi), więc może powróć do normalnego stylu, bo wizaz.pl nie jest kafeterią, na której można się obrzucać obelgami. Również następnym razem skończy się w mniej przyjazny sposób ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Muszę ostudzić tę gorącą dyskusję!
Proszę się wzajemnie NIE atakować i NIE wyzywać. Damian-masz swój pogląd i jego się trzymaj. NIe musisz nas przekonywac do swoich racji... Szukaj dziwic może jaką znajdziesz. A wy dziewczyny nie wyłuszczajcie mu non stop tych samych argumentów, nie uświadamiajcie Damiana-życie go musi nauczyć i pokazać mu na czym polega, a na pewno nie polega na kawałku błony! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#217 |
BAN stały
|
Jak nie będzie mnie prowokował, to ja też nie bedę atakował.
wracając do tematu- musze przyznać, że gdybym w życiu realnym spotkał wiecej kobiet takich jak kilka wypowiadających sie w tym temacie kobiet, to pewnie miałbym inne podejscie do tych spraw. A tak, to macie rację, życie zweryfikuje moje poglady, kto ma rację pokaże przyszłość. no i buziaczki-bo idę na piwo z kumplami. Jeszcze z nimi przedyskutuję tą sprawę, a jutro jak tylko wrócę z pracy, poinformuję was o przebiegu rozmowy. Buziaczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
nie bede sie juz wdawal w dyskusje z tym kims pod nickiem Damian... bo widze ze jest to zupelnie bez sensu. Gratuluje sposobu myslenia...
a moje pytanie: dlaczego ja dostaje ostrzezenie od Super Moda za lamanie regulaminu a ten gosc nie? nie uzylem ani jednego wylgaryzmu w swojej wypowiedzi, ani jednego obrazliwego slowa. Prosze mi powiedziec ktora wypowiedzia lamie regulamin? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
dziękuję... i co? Mądry pod jakim względem? Ustosunkujesz się jakoś do niego? Zgadzasz się z jego treścią?
Cytat:
![]() Damianie, nie jesteśmy wyjątkami, spotkasz na pewno cudowną kobietę bo na nią zasługujesz i trzymam kciuki byś nie zepsuł tego swymi wymaganiami, dziwnymi teoriami. Będzie Cię kochać i szanować Cię bez względu na to czy jest dziewicą czy też nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pozdrawiam!!
![]() |
![]() |
#221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No nie straszne masz przekonania i coraz bardziej mam wrażenie, że tutaj tak naprawdę nie chodzi o to dziwictwo, tylko o to żeby sie nie okazalo, że blado wypadasz w stosunku [ ![]() ![]() Jakiegoś kompleksu się nabawiłeś Damianie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
stwierdzenie "nierowno pod sufitem"faktycznie bylo nie na miejscu a wyniklo z mojej olbrzymiej bezposrednosci
![]() ![]() na pweno nie chcialam lamac regulaminu zlosliwosciami niemniej jednak ,bardzo poruszyl mnie jak i mojego meza stosunek damiana do kobiet dziewczyny nie pozolcie traktowac sie jak towar na polce ,co to mozna bezkarnie pomacac i odlozyc jako zuzyty a wszystko w celu nabrania doswiadczenia co do rady udania sie po pomoc fachowa ,to pomimo tonu troche zlosliwego rada byla szczera giraffe cytuje "Ja od początku prowadzę grzeczną rozmowę, bez jakichkolwiek nieprzyjemnych epitetów i od niego nic chamskiego nie usłyszałam!! A niektórzy tutaj atakują, piszą przykre rzeczy i to samo dostają w zamian." traktowanie kobiety [dziewicy]jak nie swiadomej swoich potrzeb idiotki ,a kobiet juz nie dziewic jak zuzytych scierek,bez zadnej wartosci tez nie jest w porzadku i szczeze mowiac zawsze taka postawa u facetow bardzo mnie wkurzala,stad ostrzejszy ton moich wypowiedzi jesli kogos urazilam to prze[raszam Ostatnie słowo od męża lucyAS: Ja myslalem ze przy wyborze partnerki zyciowej nalezy kierowac sie miłoscia a nie stanem..."dziurki". Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-09-07 o 21:10 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=216 Żeby złamać regulamin forum nie trzeba używać wulgaryzmów, wystarczy po prostu ten regulamin przeczytać, a wszystko się rozjaśni. Do lektury zachęcam obie strony, a nie będzie niedomówień. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pogrubiona część świdczy tylko o twojej niestety niedojrzałości. Stare polskie powiedzenie mówi: Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku, bo dziadek się śmiał...i sam sobie dokończ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
Damian ma prawo do swoich poglądów
![]() heh sadze ze jedynie moze mu byc cięzej w zyciu skoro dziewice wymieraja... co jest nieuniknione w pewnym blizej nieokreslonym momencie (wieku) i okolicznosciach ![]() jestem jeden z tych ostatnich jednorozcow ![]()
Stażysta 2011 Misja WAKACJE- Gdańsk Misja język niemiecki Misja Wiedeń Romantycznie: Chuck&Blair, Blair&Chuck ![]() ![]() ![]() have to be together ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-09-08 o 11:59 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja osobiscie nic nie mam przeciwko dziewicom,wiekszosc,jak pisaly dziewczyny,po prostu nie chce sie stresowac z pirwszym lepszym,i czeka sobie spokojnie na tego,dla ktorego systemy alarmowe zawyja wielkim glosem.I tak zaczynala wiekszosc z nas,no nie?Watpie,abyscie od poczatku myslaly" przeleciec " pierwszego,ktory stanie na drodze w celu doznania mocnych wrazen,zwlaszcza,ze pierwszy raz dal dziewczyny prawie nigdy nie jest przyjemny.I tez dlatego wiele mlodych dziewczyn boi sie tego stresu,zwlaszcza ze nachalny i upierdliwy samczyk moze ja przez to nabawic traumy na cale zycie. Ale jaki to ma byc wykladnik wiernosci?Zaden.Wiernosc i lojalnosc ma sie w sercu a nie miedzy nogami.(fuj,jak niehigienicznie)
![]() |
![]() |
#228 | |
Zadomowienie
|
Nie, nie jest, a to jeden z postow Damiana, w ktorym o tym mowa:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam się ![]()
![]() |
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
Damianie, jeszcze tak z ciekawosci (wiem, ze ciekawskie ze mnie stworzenie
![]() To skad mozesz byc pewny, ze mowi prawde, zaciagniesz ja do ginekologa? Watpie, zeby faceci podczas stosuku czuli, ze przebijaja blone, a do krwawienia nie zawsze dochodzi przy rozdziewiczeniu...
![]() |
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
kto wie, może ją zaciągnie do ginekologa
![]() ![]() ![]() "poświęcił się" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ehh, mam jedną koleżankę, dziewicę a jakże ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
studentka PW ![]() "So if man is five and the devil is six than that must make me seven, This honkey's gone to heaven, But if I go to hell then I hope I burn well" ("Fire Water Burn" The Bloodhound Gang) ![]() Edytowane przez Ideth Czas edycji: 2006-09-08 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
BAN stały
|
Na wstępie mam pytanie czemu dostałem ostrzeżenie, jeśli to maż LucyAS ze mną zaczął ?????????
Miłe panie, mam dla was bardzo dobrą wiadomość. Wczoraj byłem z 5 kolegami na piwie i powiedziałem, że dyskutuję na pewnym forum na temat dziewic. Otoż dla moich kolegów nie ma to znaczenia, wolą dziewice, ale zupełnie na to nie patrzą przy wyborze partnerki. Kwestia dziewictwa nie ma dla nich więc żadnego znaczenia. Agabil1 - twój post jest mądry, bo piszesz szczerze, że twój partner jest gorszy w łóżku od poprzednich, ale miłość "dodaje ci skrzydeł". To trzyma się kupy. No bo jeżeli każda inna, pisze że jej obecny jest najlepszy w łóżku, to nasuwa się myśl - a co jeśli nie byłby najlepszy? ![]() Przyznam agabil1, że szanuję kobiety z twoim podejściem, bo ja też wolałbym gorszą w łóżku, za to wierną niż doświadczoną, a która daje wszystkim na około. Pomadka- po moich tragicznych doswiadczeniach, trudno żebym był zupełnie wolny od lęku przed sprawdzeniem się w łóżku, ale duzo ćwiczyłem, więc jestem dobrej mysli i uważam, że dam radę zaspokoić ukochana kobietę. I jeszcze jedno. Wcale nie uważam dziewic za "idiotki", które się nie kapną, że nie jestem dobry, tylko uważam, że statystycznie rzecz biorąc, więcej jest wśród nich bardziej ceniących miłość od sexu, więc będę miał czas dobrze poznać jej ciało i pragnienia, zanim mnie zdradzi (bo jak już wiecie wtedy koniec). Natomiast w przypadku niedziewic to musiałbym dobrze trafić, na taką która ma poglądy zbliżone do kilku pań, które tu sie wypowiadają, a mi bardzo odpowiadają (ale jaką mam gwarancję, że nie chce mi schlebiać). Podsumowując- wcalę nie chcę spoczywać na laurach i mieć dziewicę po to, żeby sie nie starać, ale żeby mieć wieksze prawdopodobieństwo, że da mi troche czasu, zanim wczuję się w jej rytm sexualny, przez parę miesięcy dzieki miłosci jakoś wytrzyma bez zdrady, a potem.... poznam ją na tyle, że ....rozkosz, rozkosz i jeszcze raz rozkosz ![]() ![]() Co do błony- jeśliby nie krwawiła, to poszlibyśmy następnego dnia do lekarza, zeby sprawdzić czy nie kłamała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
studentka PW ![]() "So if man is five and the devil is six than that must make me seven, This honkey's gone to heaven, But if I go to hell then I hope I burn well" ("Fire Water Burn" The Bloodhound Gang) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
BAN stały
|
Wiesz, w zasadzie to takie miałem doświadczenia, no może z tą różnicą, że po wypowiedzi mojej eks to ja ją rzuciłem. A co w takim razie liczy się dla kobiet, jeśli nie sex? Przecież trudno wam sprawić rozkosz, to chyba to dlka was ważne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
Damianie, uwierz, są dla nas rzeczy ważniejsze niż sex. Widzisz, sex - można mieć wszędzie, z każdym (jeśli się chce). Natomiast miłość nie zdarza się zawsze i wszędzie.
Może i trudno nam sprawić rozkosz, ale poznawanie własnych ciał, własnych pragnień z osobą którą się kocha ... to po prostu warto zapamiętać ![]() Ja przeżyłam swój pierwszy raz daaaawno temu z przyjacielem, a co pamiętam i do czego wracam myślą?? To jak poznałam swojego obecnego partnera, i jak po pewnym czasie nadszedł NASZ pierwszy raz!! I chyba to już zostanie najwspanialszym wspomnieniem (mimo, iż nie był to szczyt naszych możliwości sexualnych, mimo iż nie znaliśmy naszych ciał i nawet powiem, że było troszkę niesfornie ![]() A abstrachując od sexu, to o wiele ważniejsze są uczcuia, emocje itp. Widzisz w moim związku raz było dobrze a raz źle, ale sfera erotyczna zawsze byłą wspaniała. A psuło sie z powodu jakiegoś elementu duchowego. I ważniejsze jest pielengnowanie uczuć niż erotyki!!
![]() |
#238 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale w sumie to nie moj problem... Powodzenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie krwawiłam, ani moja siostra, ani moja mama, ani żadna z moich ciotek...
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.