![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Happy Kwiecień - Mango, Zara, Wojas, H&M, Forever21- dla kobiet/dzieci/do domu.
Hej, przepraszam że dopiero teraz odpisuje ale byłam mocno chora, powoli dochodzę do siebie - także spokojnie, nie zapomniałam
![]() Jeśli chodzi o płaszcz to 36, posiada wełnę w składzie ![]()
![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Happy Kwiecień - Mango, Zara, Wojas, H&M, Forever21- dla kobiet/dzieci/do domu.
1 Rozkloszowana granatowa spódniczka r Uni
metaliczny sweter H&M r z metki M , ale lepiej na S Torebka kobaltowa Parfois coś u mnie?
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Hop,hop, hoooop,czy jest tu ktoś żywy kto chce- lub nie chce- czarny sweterek, bo touch się o niego pyta?
Nie w sensie "szukaj zaraz czegoś za niego", tylko czy chcesz- bo wełnę w składzie ma, niedużo, ale ma, więc jeśli Ci to przeszkadza to puszczę w świat, a jeśli nie, to trzymam dla Ciebie ![]()
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Ojjjj, trzymam kciuki, żeby zapalenie japy minęło
![]() ![]() Nielubianą przez Ciebie wełenkę puszczam do touch w takim razie i przesyłam uściski ![]()
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() u Ciebie podoba mi się płaszcz over reserved, jaki ma skład? i torebka river island, jest mała nie mieszcząca A4? Bo takiej szukam. a moja parka ma odpinane futerko od kapturka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
przepraszam Cię! wydawało mi się, że pisałam. niestety nie znalazłam nic dla siebie, dziękuję
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
Niestety ciągle walczę z chorobą, ale jak tylko będę robić ponowną dokładkę - dam znać. Oczywiście nie namawiam do rezerwacji płaszcza - spódnicy nie wstawiam bo mam nadzieję, że uda nam się dobić targu.
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
na razie negocjuje
ale jakby sie zwolniła to sie odezwe bo podoba mi sie pare rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
postnr 4, 23, torba limonkowa reporter
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
a dobierzesz cos za te dwie pozostale rzeczy ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
sukienka jest na 165
dobra to sukienka i koszula za toreke podaje adres na pw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
koci świat
|
Podoba mi bieznik i flakon ☺ blondyna jestem i twardo zapuszczam ☺
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
koci świat
|
Siostra mi je w ciemno w butiku kupiła , tu masz metkę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
koci świat
|
Hmm Iruś ... portki ponad stówę kosztowały a może masz coś do domu jeszcze ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja po płaszcz Mango i serum organique ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
koci świat
|
Iruś bez sensu ubezpieczać , daj kurki i będzie super. Jak ci pasuje to zapraszam na priv
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Chyba ze i tą bluzę moro chcesz to z chęcią bym i filizanki przygarnęła ☺ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Tak , tą bluzę ze zdjęcia. Haha nie to nie ja to właśnie dziewczyna o typowym rozmiarze M ☺ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Haha tez nie ja ☺ Zaraz coś poszperam. Jakiś czas temu dość mocno schudłam i musiałam prawie całą garderobę wymienić 😈 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
koci świat
|
Szara firmy Please na fotach tak się ładnie nie prezentuje a nie mam dziś na kim zrobić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
koci świat
|
To już wtedy na spokojnie jutro poszukam.
Hahaha to sie cieszę że Ci ulżyło 😅😅😅 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Poszukam a wymiana i tak przyklepana ☺ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Hej Irko, wiem pamiętam o Tobie jednak nie miałam czasu przejrzeć dokładnie szafy. Powiedz mi czy szukasz czegoś spoza wish (ubrania, kosmetyki itd).
Obiecuję, że przejrzę jutro 'zapasy' i napiszę Ci co mogę zaproponować.
![]() |
#230 |
koci świat
|
Wiec tak bluza Please postarzana grubsza i dłuzsza.
Cienka z usmiechem z cekinów kupiona w tkmaxx I sredniej grubości polskiej firmy PF Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
koci świat
|
Kurka ja też z telefonu piszę. Bluzę o ktorej piszesz mam właśnie na sobie a spodni nie kojarzę jakie to były hahaha bo mi się foty nie wyświetlają.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Haha zaczęłam nosiç bo się do niej przekonałam a nikt jej nie chciał i zapimniałam odhaczyć a spodnie wymienione już wiem które to .. fajne były ale za duże na mnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
koci świat
|
Hahaha a zaczęlam ją nosić tydzień temu haha
Oki to zostańmy jak jest. Jak co to pisz priv bo mi z tel ciężko ☺ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Czy znalazłabyś coś u mnie?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Sposnie P&B
Pas: 40/41 cm stan: 25 cm długośc z boku:98cm Massimo: pas: 39 cm stan :20 cm długość : 93 cm Te z Massimo maja elastan poddają się ![]() z Pulla też mają ale Massimo więcej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Ty zapytaj co mi się nie podoba :P
Kochana, wpadło mi w oko: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1461749838 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1461751737 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1465592853 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Oddam dwie pary za koszule z zary i naszyjnik, pasuje Ci taka wymiana?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Tak waskie i tak rurki
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
Dobra, dobra czaję klimaty - poprzeglądam szafę i dam znać
![]()
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
H&M nówka r S/M - zostawiam sobie
Koszula w miętową kratkę Bershka z metki M ale to bardziej S jest. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1461751737 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1461751737 takie rzeczy mi sie podobaja ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- co proponujesz ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- kurcze na tamtych rzeczach bardziej mi zalezalo.... a mozesz wycofac ze sprzedazy koszule ze zwierzakami? ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- nie ma welny interseuja mnie ciuszki rozm m/l raczej góra, nie dół ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- koszula miala byc dla córki ![]() interesuje mnie jeszcze ktoras z torebek torebka Frever21- stan idealny, długi pasek, pozłacane elementy 4 torebka River Islan stan idealny - druga fotka MOJA czy ktoras z nich miesci malyzeszyt? ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- kurde, troche za mala bo mam duzy portfel i nie wejdzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() widzisz coś u mnie za bordowe rurki Zara r 3?
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.