|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia
ja mysle co dokupic jeszcze - mam sweter
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent dla brata
a ja kompletnie nie mam pomyslu!! Moj brat ma 17 lat i jest w jakims glupim wieku.. nie mam pojecia co moglabym mu kupic :\
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Wtajemniczenie
|
ja swojemu kupiłam fajkę wodną
![]() Edytowane przez coca_cola Czas edycji: 2008-12-20 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Raczkowanie
|
olenka.
Ta mata jest świetna, tylko tamet przeba uzażac zeby nie zostawić np okularów bo się mogą stopić ;P Ale do zakupy polecam allegro, kosztuje z 6 zł, nawet z przesyłką wyjdzie prawie 2 razy taniej niz na tej stronce ![]() ckin2u Wtedy chłopcy interesują się dziewczynami itp, kup mu playboya ;p heheheh ;D napewno będzie zadowolony;p |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Zakorzenienie
|
no tak ;p a mama sie na pewno ucieszy gdy bedzie odpakwywal ten prezent przy niej :p
eh serio on ma taki dziwny wiek :/ poza tym wszystko ma i naprawde ciezko cos kupic..... porazka.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Zakorzenienie
|
Ja mojemu kupuje pen-drive
![]() |
#2377 |
Zakorzenienie
|
Kurcze przejrzałam większość wątku i nic... My raczej tez sobie mówimy co chcemy, a w tym roku jakoś oboje cienko z kasą... a jestesmy już 5 lat, więc troche tych prezentów było. Np:
- zegarek (wybrany razem) -zestaw płyt -ksiązki - prenumerata "travellera" (na ostatnie urodziny - sama wymyśliłam ten prezent i byłam z siebie naprawde dumna, bo cieszył się jak dziecko) - globus podświetlany (to samo co wyżej, nasz kumpel miał taki i od 3 lat gadał jaki to super globus i że on by chciał mieć, teraz uzywamy jako lampkę, a czasem podróżujemy palcem po globusie....) - pasek skórzany - portfel - zestaw czapka, szlik, rekawiczki - nienoszone chyba od 4 lat.... (no moze czapka czsem) - koszulka oryginalna reprezentacji polski - nie wiem co jeszcze, ale rzeczy raczej standardowe, nie licze zdjeć w ramkach, bokserek mikołajkowych, walentynkowych itp - a teraz nie wiem, nie mam pojęcia, pustą głowę i pusty portfel... ale jutro idziemy na zakupy razem to może sie czegoś dowiem ale jak już ktos pisal faceci lubia praktyczne prezenty. zastanawiałam sie nad bluetoothem do samochodu, ale nie wiem. moze na urodziny bo tz na w lutym ojojojjj, ale się rozpisałam ![]() Edytowane przez inutil Czas edycji: 2008-12-20 o 19:01 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2378 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chce zostać architektę, więc może coś pod ten kierunek?
![]() |
#2379 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Cytat:
Bo ja chciałam kupić bokserki swojemu chłopakowi bo juz na prawde nie mam pomysłu.. Mamy po 16 lat, on w sumie nie ma jakichs szczególnych zainteresowań z którymi mogłby byc zwiazzany prezent, na urodziny dostał perfum i tak teraz zastanawiam sie nad bokserkami... Myslicie ze to nie jest jakis oklepany prezent ![]()
![]() |
#2380 |
BAN stały
|
gazetka "logo" to taka Claudia tylko dla facetów, może im sie podobać
![]() a może pomyślec o jakimś suplemencie podnoszącym...koncentracj e i witalność byliby cały czas szczęśliwi i zadowoleni... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Pani Buka
|
futerał do aparatu to dobry pomysł?
![]()
#2382 |
Raczkowanie
|
Ja chciałam kupic bokserki.. ale... nie wydaje wam się to troche hm... 'oklepane' ?
![]() Eh... juz na prawde nie mam pomysłu.. ani czasu za duzo nie zostało ![]()
#2383 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, sorki, ale wierzcie mi, że wyszukiwarka nie zawsze wyszuka to co trzeba, żeby wyszukała podforum świąteczne, to trzeba wpasć akurat na to by taka fraze wpisać do wyszukiwarki... a mi chodziło konkretnie o prezenty dla TŻ a nie np dla tesciowej, czy kolezanki, a takie wątki mi wyskakiwały jak wpisałam np "prezenty", forum jest już baaaardzo duże, a ja nie mam niestety czasu by przekopywac sie przez milion postów, które mają słowo "prezent" i stwierdzic, że żaden z wątków nie był tym, o którym myslę,
w końcu moderatorzy też od czegoś są, sama jestem moderatorem na innym forum i staram sie pomagać, jak ktoś nie może czegos znaleźc, sklejac wątki, itd... na tym tez polega moderowanie, a nie tylko ![]() tym, które pomigły- dzięki ![]() wracając do tematu-niestety nikt juz mi nie zrobi nieśmiertelników... wiec musze cos na szybko wymyslić ![]() Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2008-12-22 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Zakorzenienie
|
ja mysle, ze prenumerata jest dobra, ale bardziej w przypadku branzowej gazetki. tzn. jesli facet interesuje sie rowerami to jakis magazyn rowerowy, jak cwiczy i dba o zdrowie to np. Men's Health, a jak interesuje sie finansami, inwestowaniem itp. to Forbes. itd.
Logo to taka gadzeciarska gazeta. nie kazdego faceta zadowoli. pewno dla mojego TZ bylby to kiepski prezent, bo on wolalby Forbes'a. wiec w przypadku gazetek radze brac pod uwage zainteresowania. |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() całkowicie się zgadzam. tak jak ja zamiast avanti wolałabym prenumeratę newsweeka ale przyznaję że TŻ lubi gadżety, chyba zaraził się ode mnie. no i czasem mu to logo podczytuję ![]() ![]() po świętach niedługo będzie nasza rocznica, tż ma okropną piżamę, już trochę zużytą ![]()
![]() |
#2386 |
BAN stały
|
lain pewnie, że gazetka musi iśc w parze z zainteresowaniem bo inaczej popukają się w czoło jak odpakuja taki prezent
![]() ...moja koleżanka w ramach dbania o zdrowie swojego męża ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Zadomowienie
|
Ja zamowilam czarna koszulke z nadrukiem (okladka plyty ulubionego zespolu) i wiem ze bedzie to trafiony prezent bo kiedys z jakies 2 miesiace temu powiedzial ze gdyby znalazl koszulke z tym obrazkiem to nosilby ja dzien w dzien i nie prał
![]() ![]() Do tego paczka M&Msów i czekolada + kalendarz na 2009 bo ostatnio jak szlimy po markecie to zatrzymal sie przy takich i powiedzial ze chyba kupi bo mu sie do pracy przyda (ale nie kupil w koncu bo sie spieszylismy) wiec kupie go ja a to wydatek rzedy 5 zl;p (przynajmniej w makro_ mam nadzieje ze wszystko ok, spodoba sie itd. i ciekawa jestem co on dla mnie szykuje ![]()
#2388 |
Raczkowanie
|
Piosenka na prezent
Chcialabym poprosić Was o pomoc w wyborze piosenki... Chcę przesłać ją przyjacielowi, z którym od miesiąca nie mam kontaktu bo.. się obraził. Ale mimo to chciałabym mu złozyć zyczenia i pokazać że nie wymazalam naszej przyjaźni z pamięci i do tego jakąś spokojną piosenkę. jest to bardzo wrażliwy człowiek i takie wyciszone chyba najbardziej lubi... może coś podpowiecie bo nie mam pojecia co... coś swiatecznego oczywiscie moze byc...
#2389 |
Rozeznanie
|
Mój TŻ dostanie w tym roku dywanik do bagażnika samochodu. Wiem, że miał w planach jego zakup więc będzie zadowolony. Od kiedy jesteśmy razem były już przerabiane prezenty różnego typu, kosmetyki, gry, ubrania itp W tym roku postawiłam na praktyczny prezent, do tego apakuję mu w metalową puszkę własnoręcznie pieczone ciasteczka.
![]() |
#2390 |
BAN stały
|
rok temu na Święta miałam masę pomysłów i nie wiedziałam na co się zdecydować... wiem jedno, kiedy to ja dostałam od Niego drzewko bonsai stało się jasne, że nikomu już w życiu roślinki do pielęgnowania nie kupię, tym bardziej że w chwili gdy je otrzymywałam powiedział, że ma być ono znakiem Naszego uczucia.
Drzewko zmarło... Dzisiaj nie jesteśmy już razem ![]() http://podzielsieoplatkiem.pl/chce_s...4/?src01=dba11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piosenka na prezent
#2392 |
Rozeznanie
|
będąc ostatnio w empiku z chłopięciem moim rozmawialiśmy na temat kupowania książek oboje stwierdziliśmy, że ucieszylibyśmy się z jakiś albumów podróżniczych, książek historycznych ale jakiś nietypowych, na interesujący nas temat..
TŻ wspomniał o prezentach od byłej..jakie to one beznadziejne bo serduszka bo niepraktyczne.. - to tak co do kupowania na każdą możliwą okazje serduszek ramek ze zdjęciami, kubków ze zdjęciem, poduszek ze zdjęciem ![]() ![]() a mój TŻ w tym roku dostanie kijki trekkingowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny! Mam takie pytanie - czy któraś z Was korzystała może z serwisu www.wyjatkowyprezent.pl ? Ja właśnie zastanawiałam się co kupić TŻowi na gwiazdkę (znamy się baardzo krótko więc cieżko mi było coś wymyślic) i tam właśnie zobaczyłam jednorazowy kurs gry w bilarda dla zaawansowanych (myślę, że by mu się spodobało bo po prostu uwielbia w to grać). Na stronie wyczytałam, ze realizacja jest także na terenie Krakowa ale miejsce podane zostanie przy rezerwacji obdarowanego (tzn. jak go będzie chciał wykorzystać bo na to jest 12 miesięcy) i nie podali nawet gdzie mnie więcej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 |
Wtajemniczenie
|
Soko88, hmmm, a ja bym sie dziwnie poczuła gdyby mój TŻ tak opowiadał o prezentach od byłej... w końcu to prezenty od serca... task jakoś mało kulturalne mi sie wydaje w ten sposób obgadywac byłych... o Tobie tez kiedys może mówić, że Ty to tylko mu praktyczne prezenty robiłaś- zero polotu i fantazji...
to tak mi sie pomyslało, sorki za dygresyjkę Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2008-12-22 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
przecież nikogo nie obgadywaliśmy tak chamsko to była tylko jego dygresja między półkami książek.. chodziło o to, że prezenty trzeba dobierać naprawdę indywidualnie i pomyśleć czy ta osoba by się z tego cieszyła... nie obgadujemy jego ani moich byłych, nawet jak się go o coś na ten temat zapytam milczy i mówi, że o tych rzeczach nie gada ![]() po prostu skojarzyło mi się z pytaniem często przewijającym się na wątku czy "zrobiony własnoręczne album jest dobrym pomysłem na prezent dla TŻ" " czy ucieszy się z naszego wspólnego zdjęcia na poduszce" a tak jak któraś z wizażanek na forum zauważyła, że same nie podajemy tego typu rzeczy na wątku "a co Ty chciałbyś/ chciałabyś dostać pod choinkę" przepraszam za offtop |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Piosenka na prezent
Cytat:
![]()
![]() |
#2397 |
Przyczajenie
|
![]()
RATUJCIE
...mam wielki problem....nie wiem co kupic chlopakowi na urodziny..w sumie to od niedawna jestesmy razem..ale chyba pasuje cos mu kupic...ma 20 lat..miksuje piosenki, jezdzi na desce, i ma sporo kasy, prowadzi bar i nie wiem czy cokolwiek go zadowoli. studiuje na wyzszej szkole imprez i zabaw....kurcze a urodziny juz niedlugo...myslalam o jakims lancuszku....ale mysle ze to troche tandetne... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2398 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Cytat:
Może książkę z przepisami na drinki, albo jakąś fajną koszulkę (ze śmiesznym napisem, zespołem itp.)? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2399 | |
MUSEarka
|
Cytat:
![]() a tak działa: http://pl.youtube.com/watch?v=p7xbeo...eature=related Moja koleżanka miała taką i jest naprawdę śmieszna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2400 |
Wtajemniczenie
|
ja też mam zawsze problem z kupnem chłopakowi prezentu
robię mu prezenty bez okazji i z jakiejś okazji ![]() dostał już:
![]() jak idziemy do sklepu, zawsze mu podpowiadam co mi się podoba z rzeczy dla niego, jeśli mu też się to podoba, zastanawiam sie nad kupnem. ostatnio mi napisał na gg "wiesz, dobrze sie czuje w tych ciuchach. podoba mi sie mój nowy styl" było też "rzeczywiście od tego kremu zrobiły mi sie mniejsze cienie pod oczami" ucieszyłam sie jak głupia, że wreszcie ktoś coś docenił
Edytowane przez malaDarunia Czas edycji: 2009-01-01 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.