Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-20, 16:00   #2371
ckin2u
Zakorzenienie

Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia

ja mysle co dokupic jeszcze - mam sweter upieke slodkie ciasteczka i mu dam ale potrzebuje jeszcze czegos takiego malego, drobnego.. i nie mam pojecia co to moze byc...
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-20, 16:09   #2372
ckin2u
Zakorzenienie

Dot.: prezent dla brata

a ja kompletnie nie mam pomyslu!! Moj brat ma 17 lat i jest w jakims glupim wieku.. nie mam pojecia co moglabym mu kupic :\
Stary 2008-12-20, 16:18   #2373
coca_cola
Wtajemniczenie

ja swojemu kupiłam fajkę wodną pytałam kolegów i każdy mówił, że byłby z takiego prezentu baaardzo zadowolony

Edytowane przez coca_cola
Czas edycji: 2008-12-20 o 16:20
coca_cola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-20, 16:20   #2374
łubu_dubu
Raczkowanie

olenka.

Ta mata jest świetna, tylko tamet przeba uzażac zeby nie zostawić np okularów bo się mogą stopić ;P

Ale do zakupy polecam allegro, kosztuje z 6 zł, nawet z przesyłką wyjdzie prawie 2 razy taniej niz na tej stronce

ckin2u
Wtedy chłopcy interesują się dziewczynami itp, kup mu playboya ;p heheheh ;D
napewno będzie zadowolony;p
łubu_dubu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-20, 16:21   #2375
ckin2u
Zakorzenienie

no tak ;p a mama sie na pewno ucieszy gdy bedzie odpakwywal ten prezent przy niej :p

eh serio on ma taki dziwny wiek :/ poza tym wszystko ma i naprawde ciezko cos kupic..... porazka..
Stary 2008-12-20, 17:09   #2376
Magdzia94
Zakorzenienie

Ja mojemu kupuje pen-drive

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-20, 18:53   #2377
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Kurcze przejrzałam większość wątku i nic... My raczej tez sobie mówimy co chcemy, a w tym roku jakoś oboje cienko z kasą... a jestesmy już 5 lat, więc troche tych prezentów było. Np:
- zegarek (wybrany razem)
-zestaw płyt
-ksiązki
- prenumerata "travellera" (na ostatnie urodziny - sama wymyśliłam ten prezent i byłam z siebie naprawde dumna, bo cieszył się jak dziecko)
- globus podświetlany (to samo co wyżej, nasz kumpel miał taki i od 3 lat gadał jaki to super globus i że on by chciał mieć, teraz uzywamy jako lampkę, a czasem podróżujemy palcem po globusie....)
- pasek skórzany
- portfel
- zestaw czapka, szlik, rekawiczki - nienoszone chyba od 4 lat.... (no moze czapka czsem)
- koszulka oryginalna reprezentacji polski
- nie wiem co jeszcze, ale rzeczy raczej standardowe, nie licze zdjeć w ramkach, bokserek mikołajkowych, walentynkowych itp
- a teraz nie wiem, nie mam pojęcia, pustą głowę i pusty portfel... ale jutro idziemy na zakupy razem to może sie czegoś dowiem

ale jak już ktos pisal faceci lubia praktyczne prezenty. zastanawiałam sie nad bluetoothem do samochodu, ale nie wiem. moze na urodziny bo tz na w lutym

ojojojjj, ale się rozpisałam

Edytowane przez inutil
Czas edycji: 2008-12-20 o 19:01
inutil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-20, 19:43   #2378
Porcelaine
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
a ja kompletnie nie mam pomyslu!! Moj brat ma 17 lat i jest w jakims glupim wieku.. nie mam pojecia co moglabym mu kupic :\
Ech, też mam brata w tym wieku i ten sam problem :/
Chce zostać architektę, więc może coś pod ten kierunek?

Drożdże od 24 II
Porcelaine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-20, 20:40   #2379
jagoodka92
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Cytat:
Napisane przez wybujana Pokaż wiadomość
a ja mam problem

kupiłam koledze bokserki - takie śmieszne
On jest szczupły, wysoki kupiłam rozmiar M, jak myslicie, dobrze?
nie beda za małe? teraz sie zaczelam martwić...
Czy to był prezent na Mikołajki klasowe czy jak?
Bo ja chciałam kupić bokserki swojemu chłopakowi bo juz na prawde nie mam pomysłu..

Mamy po 16 lat, on w sumie nie ma jakichs szczególnych zainteresowań z którymi mogłby byc zwiazzany prezent, na urodziny dostał perfum i tak teraz zastanawiam sie nad bokserkami...
Myslicie ze to nie jest jakis oklepany prezent

Tyle jesteś wart
ile od siebie możesz dać.
jagoodka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-20, 22:57   #2380
iwa2
BAN stały

gazetka "logo" to taka Claudia tylko dla facetów, może im sie podobać
a może pomyślec o jakimś suplemencie podnoszącym...koncentracj e i witalność byliby cały czas szczęśliwi i zadowoleni...
iwa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 14:13   #2381
kasiencja
Pani Buka

futerał do aparatu to dobry pomysł? bo kupił bez i jak gdzieś jedziemy to zawsze trzeba go owijać w jakieś bluzy, uważac, by się nie zniszczył..

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-21, 14:35   #2382
jagoodka92
Raczkowanie

Ja chciałam kupic bokserki.. ale... nie wydaje wam się to troche hm... 'oklepane' ?

Eh... juz na prawde nie mam pomysłu.. ani czasu za duzo nie zostało

Tyle jesteś wart
ile od siebie możesz dać.
jagoodka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-21, 18:13   #2383
niutka1
Wtajemniczenie

dziewczyny, sorki, ale wierzcie mi, że wyszukiwarka nie zawsze wyszuka to co trzeba, żeby wyszukała podforum świąteczne, to trzeba wpasć akurat na to by taka fraze wpisać do wyszukiwarki... a mi chodziło konkretnie o prezenty dla TŻ a nie np dla tesciowej, czy kolezanki, a takie wątki mi wyskakiwały jak wpisałam np "prezenty", forum jest już baaaardzo duże, a ja nie mam niestety czasu by przekopywac sie przez milion postów, które mają słowo "prezent" i stwierdzic, że żaden z wątków nie był tym, o którym myslę,

w końcu moderatorzy też od czegoś są, sama jestem moderatorem na innym forum i staram sie pomagać, jak ktoś nie może czegos znaleźc, sklejac wątki, itd... na tym tez polega moderowanie, a nie tylko chyba nikt nikogo do moderowania nie zmusza, jesli ktos tego nie lubi...

tym, które pomigły- dzięki

wracając do tematu-niestety nikt juz mi nie zrobi nieśmiertelników... wiec musze cos na szybko wymyslić

Edytowane przez niutka1
Czas edycji: 2008-12-22 o 21:48
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 11:24   #2384
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwa2 Pokaż wiadomość
gazetka "logo" to taka Claudia tylko dla facetów, może im sie podobać
ja mysle, ze prenumerata jest dobra, ale bardziej w przypadku branzowej gazetki. tzn. jesli facet interesuje sie rowerami to jakis magazyn rowerowy, jak cwiczy i dba o zdrowie to np. Men's Health, a jak interesuje sie finansami, inwestowaniem itp. to Forbes. itd.

Logo to taka gadzeciarska gazeta. nie kazdego faceta zadowoli. pewno dla mojego TZ bylby to kiepski prezent, bo on wolalby Forbes'a.
wiec w przypadku gazetek radze brac pod uwage zainteresowania.
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 11:44   #2385
bitter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja mysle, ze prenumerata jest dobra, ale bardziej w przypadku branzowej gazetki. tzn. jesli facet interesuje sie rowerami to jakis magazyn rowerowy, jak cwiczy i dba o zdrowie to np. Men's Health, a jak interesuje sie finansami, inwestowaniem itp. to Forbes. itd.

Logo to taka gadzeciarska gazeta. nie kazdego faceta zadowoli. pewno dla mojego TZ bylby to kiepski prezent, bo on wolalby Forbes'a.
wiec w przypadku gazetek radze brac pod uwage zainteresowania.

całkowicie się zgadzam. tak jak ja zamiast avanti wolałabym prenumeratę newsweeka ale przyznaję że TŻ lubi gadżety, chyba zaraził się ode mnie. no i czasem mu to logo podczytuję branżowe to byłby murator (pan inżynier), ale tych gazet jest tyle że nie wiedziałabym co wybrać... hmm

po świętach niedługo będzie nasza rocznica, tż ma okropną piżamę, już trochę zużytą więc kupię mu jakiś komplet w reserved
Stary 2008-12-22, 12:51   #2386
iwa2
BAN stały

lain pewnie, że gazetka musi iśc w parze z zainteresowaniem bo inaczej popukają się w czoło jak odpakuja taki prezent, hihi!
...moja koleżanka w ramach dbania o zdrowie swojego męża (czysta profilaktyka, jest zdrowy) kupiła mu ciśnieniomierz, no nie wiem ...w sumie bardzo pożyteczny prezent
iwa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 13:21   #2387
losux
Zadomowienie

Ja zamowilam czarna koszulke z nadrukiem (okladka plyty ulubionego zespolu) i wiem ze bedzie to trafiony prezent bo kiedys z jakies 2 miesiace temu powiedzial ze gdyby znalazl koszulke z tym obrazkiem to nosilby ja dzien w dzien i nie prał (mam nadzieje ze nie dotrzyma slowa) A ze koszulki takiej nie ma nigdzie więc bedzie miał własną niepowtarzalną;p Jutro po nią jadę, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok wiec trzymajcie kciuki!

Do tego paczka M&Msów i czekolada + kalendarz na 2009 bo ostatnio jak szlimy po markecie to zatrzymal sie przy takich i powiedzial ze chyba kupi bo mu sie do pracy przyda (ale nie kupil w koncu bo sie spieszylismy) wiec kupie go ja a to wydatek rzedy 5 zl;p (przynajmniej w makro_ mam nadzieje ze wszystko ok, spodoba sie itd. i ciekawa jestem co on dla mnie szykuje))))

zdałam prawko!

kg 51-50-49-48-47-46-45-...

boczki 78-76-74-72-70...

udo 52-51-50-49-48..

łydka 34-33-32-32-30..

ramiona 27-25-23-21...
losux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 14:27   #2388
gabi86
Raczkowanie

Piosenka na prezent

Chcialabym poprosić Was o pomoc w wyborze piosenki... Chcę przesłać ją przyjacielowi, z którym od miesiąca nie mam kontaktu bo.. się obraził. Ale mimo to chciałabym mu złozyć zyczenia i pokazać że nie wymazalam naszej przyjaźni z pamięci i do tego jakąś spokojną piosenkę. jest to bardzo wrażliwy człowiek i takie wyciszone chyba najbardziej lubi... może coś podpowiecie bo nie mam pojecia co... coś swiatecznego oczywiscie moze byc...
Stary 2008-12-22, 17:04   #2389
Martilla
Rozeznanie

Mój TŻ dostanie w tym roku dywanik do bagażnika samochodu. Wiem, że miał w planach jego zakup więc będzie zadowolony. Od kiedy jesteśmy razem były już przerabiane prezenty różnego typu, kosmetyki, gry, ubrania itp W tym roku postawiłam na praktyczny prezent, do tego apakuję mu w metalową puszkę własnoręcznie pieczone ciasteczka.

Be Fit
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-22, 17:53   #2390
Pracoholiczka
BAN stały

rok temu na Święta miałam masę pomysłów i nie wiedziałam na co się zdecydować... wiem jedno, kiedy to ja dostałam od Niego drzewko bonsai stało się jasne, że nikomu już w życiu roślinki do pielęgnowania nie kupię, tym bardziej że w chwili gdy je otrzymywałam powiedział, że ma być ono znakiem Naszego uczucia.
Drzewko zmarło...
Dzisiaj nie jesteśmy już razem

http://podzielsieoplatkiem.pl/chce_s...4/?src01=dba11
Pracoholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 20:34   #2391
karolinka_be
Raczkowanie

Dot.: Piosenka na prezent

może to? http://www.youtube.com/watch?v=5QzBX...eature=related
Stary 2008-12-22, 20:58   #2392
soko88
Rozeznanie

będąc ostatnio w empiku z chłopięciem moim rozmawialiśmy na temat kupowania książek oboje stwierdziliśmy, że ucieszylibyśmy się z jakiś albumów podróżniczych, książek historycznych ale jakiś nietypowych, na interesujący nas temat..
TŻ wspomniał o prezentach od byłej..jakie to one beznadziejne bo serduszka bo niepraktyczne.. - to tak co do kupowania na każdą możliwą okazje serduszek ramek ze zdjęciami, kubków ze zdjęciem, poduszek ze zdjęciem raz można ale nie popadajmy w słitoholizm

a mój TŻ w tym roku dostanie kijki trekkingowe ot co
soko88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 21:24   #2393
Amitri
Zadomowienie

Hej dziewczyny! Mam takie pytanie - czy któraś z Was korzystała może z serwisu www.wyjatkowyprezent.pl ? Ja właśnie zastanawiałam się co kupić TŻowi na gwiazdkę (znamy się baardzo krótko więc cieżko mi było coś wymyślic) i tam właśnie zobaczyłam jednorazowy kurs gry w bilarda dla zaawansowanych (myślę, że by mu się spodobało bo po prostu uwielbia w to grać). Na stronie wyczytałam, ze realizacja jest także na terenie Krakowa ale miejsce podane zostanie przy rezerwacji obdarowanego (tzn. jak go będzie chciał wykorzystać bo na to jest 12 miesięcy) i nie podali nawet gdzie mnie więcej. Martwię się, że może to być daleko od miejsca w którym mieszkam (TŻ przyjeżdza do mnie do Krakowa od czasu do czasu w weekendy jak oboje nie pracujemy) i tłuc się ze 2 godziny by nam się nie chciało by tam dotrzeć (jakby to było na obrzeżach a nie w centrum). Że już nie wspomnę gdyby kazano go zrealizowac w innym mieście Czy któraś z Was wykupowała taki prezent albo wogóle korzystała z tego serwisu? Jakie macie opinie i czy wiecie coś o rezerwacji już wykupionych zamówień? Napisałam już pytanie do obsługi, jak się nie odezwą to zadzwonie, ale chciałabym znać równiez Wasze zdanie Dzięki za pomoc
Amitri jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-22, 21:51   #2394
niutka1
Wtajemniczenie

Soko88, hmmm, a ja bym sie dziwnie poczuła gdyby mój TŻ tak opowiadał o prezentach od byłej... w końcu to prezenty od serca... task jakoś mało kulturalne mi sie wydaje w ten sposób obgadywac byłych... o Tobie tez kiedys może mówić, że Ty to tylko mu praktyczne prezenty robiłaś- zero polotu i fantazji...

to tak mi sie pomyslało, sorki za dygresyjkę

Edytowane przez niutka1
Czas edycji: 2008-12-22 o 21:52
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 23:17   #2395
soko88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
Soko88, hmmm, a ja bym sie dziwnie poczuła gdyby mój TŻ tak opowiadał o prezentach od byłej... w końcu to prezenty od serca... task jakoś mało kulturalne mi sie wydaje w ten sposób obgadywac byłych... o Tobie tez kiedys może mówić, że Ty to tylko mu praktyczne prezenty robiłaś- zero polotu i fantazji...

to tak mi sie pomyslało, sorki za dygresyjkę
ja się nie poczułam dziwnie.. może i o mnie tak kiedyś powie chociaż jesteśmy ze sobą dwa lata w udanym związku i nie życzę nam rozstania..
przecież nikogo nie obgadywaliśmy tak chamsko to była tylko jego dygresja między półkami książek.. chodziło o to, że prezenty trzeba dobierać naprawdę indywidualnie i pomyśleć czy ta osoba by się z tego cieszyła...
nie obgadujemy jego ani moich byłych, nawet jak się go o coś na ten temat zapytam milczy i mówi, że o tych rzeczach nie gada ja też mu nie opowiadam..
po prostu skojarzyło mi się z pytaniem często przewijającym się na wątku czy "zrobiony własnoręczne album jest dobrym pomysłem na prezent dla TŻ" " czy ucieszy się z naszego wspólnego zdjęcia na poduszce" a tak jak któraś z wizażanek na forum zauważyła, że same nie podajemy tego typu rzeczy na wątku "a co Ty chciałbyś/ chciałabyś dostać pod choinkę"

przepraszam za offtop
soko88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 13:59   #2396
gabi86
Raczkowanie

Dot.: Piosenka na prezent

Cytat:
Napisane przez karolinka_be Pokaż wiadomość
hmmm bardzo pasuje, dziekuje ))
Stary 2009-01-01, 12:50   #2397
slodkapysia19
Przyczajenie

GG do slodkapysia19
Unhappy Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

RATUJCIE
...mam wielki problem....nie wiem co kupic chlopakowi na urodziny..w sumie to od niedawna jestesmy razem..ale chyba pasuje cos mu kupic...ma 20 lat..miksuje piosenki, jezdzi na desce, i ma sporo kasy, prowadzi bar i nie wiem czy cokolwiek go zadowoli. studiuje na wyzszej szkole imprez i zabaw....kurcze a urodziny juz niedlugo...myslalam o jakims lancuszku....ale mysle ze to troche tandetne...
slodkapysia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-01, 20:19   #2398
Apolinka
Zadomowienie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Cytat:
Napisane przez slodkapysia19 Pokaż wiadomość
RATUJCIE
...mam wielki problem....nie wiem co kupic chlopakowi na urodziny..w sumie to od niedawna jestesmy razem..ale chyba pasuje cos mu kupic...ma 20 lat..miksuje piosenki, jezdzi na desce, i ma sporo kasy, prowadzi bar i nie wiem czy cokolwiek go zadowoli. studiuje na wyzszej szkole imprez i zabaw....kurcze a urodziny juz niedlugo...myslalam o jakims lancuszku....ale mysle ze to troche tandetne...

Może książkę z przepisami na drinki, albo jakąś fajną koszulkę (ze śmiesznym napisem, zespołem itp.)?
Apolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-01, 20:52   #2399
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez slodkapysia19 Pokaż wiadomość
RATUJCIE
skoro zajmuje się muzyką, kup mu t-shirt z takim jakby "wykrywaczem dźwieków" nie wiem jak to nazwać, to może przedstawię link http://toys4boys.pl/Muzyczna-koszulk...er-item13.html

a tak działa:
http://pl.youtube.com/watch?v=p7xbeo...eature=related

Moja koleżanka miała taką i jest naprawdę śmieszna Ciekawa i z pomysłem, no i można do niej mówić, a ona reaguje [koszulka, nie koleżanka! ]
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-01, 22:06   #2400
malaDarunia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malaDarunia

ja też mam zawsze problem z kupnem chłopakowi prezentu
robię mu prezenty bez okazji i z jakiejś okazji ale zawsze jest problem
dostał już:
  • Trzy swetry
  • bluzę
  • dobry krem do buzi
  • pomadkę do ust (nie lubię jak ma suche, wiec trzeba było coś zrobić)
  • koszulkę Lecha Poznań
  • skarpetki
  • dużego misia (bo ma na imię Michał i nie miał ani jednego) Misiu teraz śpi z misiem
mogłabym tu wymieniać, ale tak naprawdę to nie wiem, co jeszcze by mu się przydało.. on wszystko ma
jak idziemy do sklepu, zawsze mu podpowiadam co mi się podoba z rzeczy dla niego, jeśli mu też się to podoba, zastanawiam sie nad kupnem.

ostatnio mi napisał na gg "wiesz, dobrze sie czuje w tych ciuchach. podoba mi sie mój nowy styl" było też "rzeczywiście od tego kremu zrobiły mi sie mniejsze cienie pod oczami"
ucieszyłam sie jak głupia, że wreszcie ktoś coś docenił

Edytowane przez malaDarunia
Czas edycji: 2009-01-01 o 22:07
malaDarunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości