|
|
#2371 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Betterware
A szkoda;P.
Dziękuję za odp
|
|
|
|
#2372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w końcu sie doczekałam Edytowane przez ewelina2106 Czas edycji: 2010-07-16 o 17:06 |
|
|
|
|
#2373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz to już jest prawie bułka z masłem. Środkowe strony każdego katalogu to wyprzedaż. To sa produkty w ograniczonych ilościach, więc wiadomo - kto pierwszy, ten lepszy.W pozostałych produktach też zdarzają się jeszcze braki, ale same dziewczyny Ci powiedza, że kiedyś było masakrycznie, w dosłownym tego słowa znaczeniu ![]() Życzę Ci powodzenia
|
|
|
|
|
#2374 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuje za odpowiedź , to mnie uspokoiłaś. Więc spokojnie czekam na paczke
![]() ... do Renatki...własnie testuję "kulę do prania", nawet jestem zadowolona. Pranie jest OK, czyste i miękkie, szkoda ze pachnie tylko wodą bo ja przyzwyczaiłam sie do płukania z płynem. |
|
|
|
#2375 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie wiem jak oni planują mi to odliczyć i w końcu ile
bo zamawialam katalogi za 50zł i to miałam na fakturę na kredyt i wrzucili mi do paczki tez ten prezent kosmetyczke za 4,99zł do wykorzystania mailam rabat w wysokości 14,78zł do zapłaty miałam za tą fakture 36,96zł.... ni w ząb nic nie wychodzi a powinni mi różnice i koszty wysyłki doliczyc do konta rabatowego a nic nie mam.Pisałam już mnóstwo mieli i dzwoniłam ale jak grochem o ściane - już ręce mi opadają bo ostatnio mam same problemy z nimi i moje konsult.tez. wg moich obliczeń powinnam dostać do zwrotu 22,79zł rabat pomniejszony o kosmetyczkę (14,78-4,99=979zł) + koszt wysyłki 13zł.... NIE wiem albo już mnie ta pogoda wykańcza ale ja nie moge sie pokapować z tą fakturą za katalogi bo na zdrowy chłopski rozum katalogi 50zł + kosmetyczka 4,99 = 54,99 - 14,78 rabat to wychodzi 40,21 a nie 36,96....
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2010-07-16 o 19:17 |
|
|
|
#2376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Twój rabat to rabat netto +vat wychodzi tyle ile ci odliczyli a zwrotu powinnaś dostać 50 złotych i jeśli uznają ze z ich winy to plus koszty wysyłki może już masz?? ten zwrot nie pokaże ci się w "Twoich pieniądzach tylko wyskoczy przy zamówieniach pod koniec sumowania faktury ![]() wbij się dla przykładu jakiekolwiek zamowienie powyzej 50 zł i zobacz podsumowanie faktury czy ci się odlicza...... |
|
|
|
|
#2377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2378 |
|
Raczkowanie
|
ekologiczna kula do prania jest rewelacyjna można ją polecać już jest sprawdzona......doskonała do małych dzieci i alergików....pozdrawiam
|
|
|
|
#2379 |
|
Raczkowanie
|
Cieszę się kule się sprawdzają, mam na nia klienta
tylko jak wy to robicie, ze macie juz zamowienia na np tydzien po katalogu, kiedy ja ledwo dobijam 100pkt i to pod sam koniec miesiaca...:-( wiem, jestem nowa, ale to po jakimś czasie czy to od czegoś zależy?
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę Wam napisać, jestem zadowolona w tym miesiącu...
Hit to rzecz do masażu głowy, torby na warzywa i ziemniaki, spray do fug i zapasowa myjka do mopa oraz pojemniki na kołdrę i pod łóżko... U Was jak? |
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie ma raczej rzeczy takich że duzo osob zamawia. Jestem 2 miesiac w Better i koncze zbierac drugie lipcowe zamowienie
Sama jestem w szoku że tak ładnie poszloChociaż u mnie najczęściej kupowana jest obieraczka do warzyw ta po 5,99zł. I te rzeczy na owady
|
|
#2382 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2383 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Niedawno sie zapisałam do Betterware ,jako ze siedze z dzieckiem w domu chce troche dorobic. Powiedzcie mi prosze kiedy moge siespodziewac katalogu i czy dostane jeden czy wiecej , ile kosztuje katalog ?Bo potem musze sobie kupowac?
|
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Katalog dostajesz jeden zawsze z zamówieniem , reszte musisz sama zakupić. Przy składaniu zamowienia możesz , jeden kosztuje 2 zł.
Albo przez BOK możesz zamówić, przesylka jest wtedy darmowa Można zamawiać pakietami wtedy wychodzą katalogi taniej ale czy bedzie Ci potrzebne 40 sztuk ? Albo dogadać się ze sponsorem Twoim żeby odkupować od niej taniej tak jak ja robię.
|
#2385 |
|
Przyczajenie
|
witajcie, też jestem w betterware, mam pytanie ile się zarabia na wpisywaniu ludzi do swojej grupy? bo z zamówienia z katalogu mam te 30%, a nie wiem ile bedzie od każdej nowo zapisanej osoby? ;/ może głupie pytanie ale nie wiem jeszcze za dużo w tym temacie
proszę o odpowiedź pozdrawiam
|
|
|
|
#2386 |
|
Zadomowienie
|
Ja do dziś nie mam jeszcze zwrotu za katalogi odeslane a minelo juz 2 tyg od mojego wyslania...dzis mi pani obiecala ze zrobią korekte a korekty nie ma... ile mam jeszcze dzwonić i pisać i dopominać się o swoje - rece mi już opadają!
|
#2387 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
1. ile punktów ta osoba będzie miała wraz ze swoją grupą obrotu 2. Ile ty będziesz miała ze swoją grupą obrotu Jeśli ona będzie miała 100P i Ty 100P to będziesz miała od niej 3% i od siebie 3% Jeśli ona będzie miała 200P a Ty 100P to nic nie będziesz z niej miała, ale dzięki jej punktom będziesz miała 3% od swoich zakupów. Jeśli ona zrobi 100P a Ty 1200 to będziesz miała od niej 9% itd Wszystko jest w Planie Marketingowym - można go ściągnąć z materiałów firmowych. |
|
|
|
|
#2388 |
|
Przyczajenie
|
dzięki za odpowiedź, mam jeszcze pytanie czy oprócz katalogów są jeszcze jakieś ulotki czy inne katalogi netto tylko dla konsultantek-przedstawicieli? i gdzie je można zamówić? bo ktoś mi tak powiedział, ale nie wiem czy to prawda, pozdrawiam
|
|
|
|
#2389 |
|
BAN stały
|
Pod sam koniec zamowienia. Ale zaczekaj az Ci to uruchomią, jak dziś przesłałaś może to potrwać kilka dni.
Zlikwiduj linka w podpisie, bo dostaniesz bana. |
|
|
|
#2390 |
|
Raczkowanie
|
ja jak przesłałam skan dowodu to na drugi dzień miałam odblokowane konto i mogłam zamawiać na kredyt
|
|
|
|
#2391 |
|
Raczkowanie
|
Hejka,
praska do czosnku wskoczyła . Cieszę się ale przy okazji to jakoś tak mi dziwnie jak jest tak mało braków nie żebym teskniła za polowaniami ale ten powrót do normalności to jakoś tak mi dziwnie. Ale oby tak zostało szybko i sprawie - gratulacje dla firmy.
Edytowane przez megg_an Czas edycji: 2010-07-23 o 13:26 |
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamawiałam wczoraj, zamówienie drugie w tym miesiacu za 101 P i wczesniejsze za 111
A właśnie jak to jest z tymi rabatami ? Jak mam 200P to mam 3% ? i ile sie dostaje ?
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
A i jeszcze jedno, co sądzicie o prasce do ziemniaków ? Dobra , trwała rzecz czy dziadostwo ?
|
#2394 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie po niedzielnym obiadku, do przygotowania ktorego użyłam właśnie praski do ziemniaków i muszę powiedzieć
podoba mi się, miła w użyciu Polecam
|
|
|
|
#2396 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny ponawiam pytanie o ulotkę, czy jest taka jak w avonie netto dla konsultantek? odpiszcie jeżeli ktoś coś wie, dzięki
|
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
Z czego ja wiem to nie ma takiej ulotki że coś jest tansze dla konsultantek. Katalog jest.
|
#2398 |
|
Zadomowienie
|
Ulotki były w zeszłym roku a teraz jak maja taką sprzedaż to nawet nie ma z czego jej zrobić
ostatnia jaką pamiętam była na sylwestra.Ja nie rozumiem tego że ktoś pare wątków wyżej wystawia sobie reklame za free a ja musze za nią płacić.....
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2010-07-26 o 14:10 |
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina juz nie dlugo pewnie ta reklama bedzie
|
#2400 |
|
Przyczajenie
|
no to dzięki bardzo za odpowiedź, muszę ścigać tego kto mi tak powiedział
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

. Kurcze myslałam ze moge bez problemu zamawiac co tylko chce, a zwłaszcza z biezacego katalogu 
Teraz to już jest prawie bułka z masłem. Środkowe strony każdego katalogu to wyprzedaż. To sa produkty w ograniczonych ilościach, więc wiadomo - kto pierwszy, ten lepszy.

Sama jestem w szoku że tak ładnie poszlo
. Cieszę się ale przy okazji to jakoś tak mi dziwnie jak jest tak mało braków