|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam rzęsistka ![]() Carmi jedziemy do Didim- tam będziemy kilka dni, potem 1 nocleg w Pamukkale i 2 w Istambule. Nie wiem jakie hotele. A wycieczka jest z Almaturu, jako obóz studencki objazdowo- rekreacyjny. Program zapowiada się całkiem nieźle, więc jak trafimy na dobre towarzystwo to pewnie będzie super ![]() Naj no może masz rację... nie wiem, ja do tego całkiem inaczej podchodzę, bo nie mam mężczyny. Może rzeczywiście miałabym inne myślenie, gdybym z kimś żyła, łączyłoby mnie coś poważnego itd... Ja już po sesji ![]() Świetnie było. Pogadaliśmy, czas szybko zleciał. A zdjęcia będą takie że... Jedno jak zobaczyłam to stwierdziłam "jestem piękna: Nieskromnie ale naprawdę- super będą. Koło środy powinnam je mieć, to podeślę żeby się pochwalić ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Taaaaak? A dlaczego?
Edytowane przez OlkaR Czas edycji: 2010-07-11 o 21:37 |
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki po weekendzie
![]() rain i Rem trzymam za Was kciuki jutro na obronie ![]() justi nawet nie wiesz jak sie ciesze, że do nas wróciłaś, mam nadzieje, że na stałe moim też by się takie przedłużanie przydało, bo niepomalowane mam takie jakbym ich wcale nie miała, ale teraz są ważniejsze wydatki... My mieliśmy aktywny weekend. Wczoraj byłam u tżta i z teściową wypisywałysmy zaproszenia do ich rodziny, a dziś już pierwsze rozwoziliśmy (13 z głowy). Byliśmy m.in. u dziadków Tżta i powiedzieli mi, że już jestem ich, cokolwiek to miało znaczyć, chyba ze członkiem rodziny, ale ja już od dawna tak się czuję ![]() Po tej objazdówce po rodzinie w tym skwarze zapaliliśmy sobie grilla z moimi rodzicami i oddaliśmy się błogiemu relaksowi pod naszym orzechem. I już znowu po weekendzie ![]() Mam w pokoju tak gorąco, jak jeszcze chyba w tym roku nie miałam o jutro o 7. już muszę być na nogach, bo przychodzą robotnicy, a ja sama w domu ze zwierzakami i muszę ich wpuścić...
|
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
Niech Holandia wygra...
|
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Hiszpania ehhh dogrywka - masakra - wiecej fauli niz gry
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis, Holandia
|
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko jedno. I tak grają jak cioty.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
a może ktoś by odpowiedział na mojego wcześniejszego posta
|
#2379 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wydepilowałam sobie nóżki, jutro muszę iść poszukać spodenek albo kiecki na lato Zwiesiu, nie chcę mieć racji że wy nie nauczyliście się jak to jest być razem. Mam nadzieję w każdym razie że się dotrzecie. |
|||
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
ehhhh czy jest tu ktoś komu wisi i powiewa to kto wygra??
![]() TŻ mnie zabrał dziś na zakupy ale pogoda paskudna więc nic specjalnego nie kupiłam ![]() do tego dalej nie mamy dekoratorki bo laska z która gadaliśmy w środę miała nam wysłać zdjęcia ale do dziś nic nie dostaliśmy.....nie wiem czy nie wysłała dlatego że dekorowała wesele w ten weekend czy dlatego że ma nas głęboko w jutro musimy do niej jeszcze raz zadzwonić......a zostało nam tylko 49 tygodni i 6 dni
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2010-07-11 o 22:50 |
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaaaaa
Niech już będzie 24 h później |
|
|
|
#2382 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ciuchy kupuj powoli, uzbiera się po kilku miesiącach. od siebie powiem, że bałam się, że bedę musiała garderobę zmienić, ale okazało się, że tylko sprzedaż chodzi w uniformach (w sensie garniaczach/garsonkach itp.), choć nie wiem po co, bo oni się z klientami nie spotykają co do organizacji - ja nadal mam z nią problem ale będzie dobrze, zobaczysz Cytat:
opowiadaj!!! i się stresuj, stresuj, to Twój ostatni stres na studiach kciuki są, nie bój nic Cytat:
(może się tłuszcz stopi? muszę się wziąć za siebie. no i cieszę się, że weekend udany ![]() Cytat:
Olka, pochwal się fotami i zazdraszczam jak nie wiem tego wyjazdu ile płacicie, jeśli można wiedzieć. i na all czy jak? ech, też byłam za Holandią, ale Hiszpanie lepiej grają. zasłużyli. za to wczoraj cierpiałam po poprzeczce Forlana... eeee, właśnie miałam seks miesiąca tak, tak, w trakcie meczu
|
||||||
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Zwiesiu skoro Ty znając go nie wiesz o co mu chodzi to ciężko żeby zazdrośnice wiedziały o co mu chodzi. Możliwe, że ma dużo stresu (magisterka, martwienie się o przyszłość, wkracza w dorosłe życie a kończy się etap beztroski...) i to dlatego.
|
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Ja. Piłka nożna mi zwisa, powiewa i łopoce na wietrze. Dzisiaj maksymalnie
|
|
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
hmmmm czyli widać mecz bardzo emocjonujący i ciekawy :brzydal
raingirl nie bój żaby będzie dobrze Claris mamy już jedną na oku ale chciałam jeszcze zobaczyć jak ta robi bo wiadomo zawsze lepiej wybierać z większego grona nie lubie takich osób bo jak dla mnie to jej powinno zależeć bo to w sumie jej kasa a czasu coraz mniejooooo Hiszpania ma gola
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2010-07-11 o 22:56 |
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mecz ciekawy jak cholera choć Holendrzy dość chamsko grają. w każdym razie w trakcie przerwy zaczęliśmy, tylko nam się przeciągnęło
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-07-11 o 23:00 |
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Grape- mi wisi
![]() Naj nie, nie all inc bo to jest obóz studencki, mają być 3 posiłki dziennie (napoje dodatkowo płatne). Płacimy 1800zł za podstawę no i jak tam kto chce to dodatkowe wycieczki. Pochwalę się fotami jak je już będę miała Jutro Janek ma zacząć nad nimi pracować (bo mnie zmusił do pozowania bez okularów więc musi mi wory wyretuszować )---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Hahahaha no to świetnie. Widać że baaaardzo zainteresowani meczem jesteście
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech :/// Ale jak mu ostatnio mówiłam mu, wróćmy wcześniej pisać mgrki to się bronił i nie dał ![]() A teraz jedzie busem, jest ciemno i czyta książkę Poza tym z góry zakłada, że nie zdąży. A - i wyszło na jaw, że on nie zamierza się oświadczać przed mgrką. Niby wtedy rozmawialiśmy po tym - bo ja jeszcze rozumiem odłożenie ślubu po czymś takim, ale sama deklaracja ![]() Ilsa niezupełnie masz rację. Naj No na odległość, ale wcześniej się tak dziwnie nie zachowywał Staram się go stopować i nie kłócić, ale jak takie cyrki mi będzie robił po obronie to ja nie wiem ![]() Ostatnio robi sobie dziwne żarty - że jest małym dzieckiem i tupie nogą i udaje rozwydrzonego dzieciaka ![]() Raz, dwa razy można, ale więcej
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do meczu to teraz są już megaemocje mogłyby być karne ![]() no i czekam na foty w takim razie, pani workooka ![]() Konieeeeeeeeeeeec - Hiszpania mistrzem świata i od jutra nie ma wymówki, żeby nie pisać magisterki...
|
|
|
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() i Hiszpania mistrzem. Chlip. |
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra dobra i tak zazdraszczam ![]() bo mój jak ogląda sport jakikolwiek to na nic innego liczyć nie mogę nawet w przerwie bo przerwa jest po to żeby się wysiusiać ![]() i koniec meczu....... na całe szczęście ![]() ehhh jutro mnie czeka dzień przed kompem w poszukiwaniu kiecki bo do urlopu równiutko miesiąc został a ja nadal nie mam nic konkretnego.....
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
HISZPANIA!!!!!!
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym nie spiesz się tak. poznajcie się tak naprawdę, na co dzień. nie myśl o oświadczynach. a i mamą jego nie jesteś, więc go nie upominaj o to, że czyta po ciemku w autobusie. to jego sprawa. on najwyżej sobie oczy jeszcze bardziej popsuje. myślę, że będzie dobrze, jak on się obroni. poza tym musicie więcej rozmawiać, nawet jeśli wydaje Ci się, że temat jest obgadany. ustalcie może jakieś zasady...? ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Grape, mój zazwyczaj też tak ma podczas meczu. czasem nawet ja bardziej się emocjonuję niż on a dziś nas jakoś poniosło... ![]() pochwal się kiecunią koniecznie!
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-07-11 o 23:07 |
|
|
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do oświadczyn po magisterce to skoro niebawem powinien ją obronić z tego co pamiętam a wy jesteście dość krótko to powinnaś się chyba cieszyć, ze tak szybko może się oświadczyć. Dlaczego stroi fochy to najlepiej zapytaj go. Rain, Rem trzymam kciuki za was jutro. Nie stresujcie się niczym bo to tylko formalność. Będzie dobrze. Olu czekam na foty. A teraz refleksja na temat panien młodych. Siedzimy wczoraj przy piwku na ogródku a obok na placu, przy fontannie tłoczą się nowożeńcy. I tka stwierdziłam, że laski miesiącami wybierają suknie a potem i tak wszystkie wyglądają tak samo. Bo jaka jest różnica czy jest falbanka czy nie ma? Ok możecie linczować, że jestem głupia i się nie znam. |
|
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do kiecki to wiesz na pewno się pochwalę tylko najpierw sama muszę wiedzieć jak ona będzie wygladać
|
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mój Tż z góry zakłada, że się nie wyrobi do września. A obronę to on może mieć i pół roku po oddaniu pracy ![]() Masz rację, nie jestem mamą - jednakże on kiedy może wcale nie czyta i kompletnie nic nie robi - a potem takie cyrki. Zasady? w sumie dobre wyjście, ale z moim takie nie przejdzie. Wiele razy już przerabialiśmy "zasady". Inna kwestia jest też taka, że on praktycznie co tydzień jeździ do domu. Poza tym oboje pracujemy a on najczęściej ma nadgodziny. i co? i w efekcie w sumie może mamy 10h w tygodniu dla siebie. Póki się nie weźmie w garść (nie zacznie chodzić i wychodzić punktualnie) rzeczywiście nie wiadomo, kiedy je (są 2) napisze. Efektem jest jakiś wulkan, który ma małe wybuchy praktycznie codziennie, a większe co jakiś czas ![]() Nie było mnie tyle czasu, nie miał pracy i nie pisał (miał wolny czas) a teraz płacz.
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam spać, chociaż tu jest chyba zbyt gorąco, żeby zasnąć
Dobranoc
|
|
|
|
#2399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak się szaleje czy dobrze w brokacie takim czy takim, to jakoś tak... męczące by to dla mnie było po prostu. dlatego rozumiem my chyba trochę podobnie myślimy, Olu przyjedź do Kraka 21 sierpnia Cytat:
|
||
|
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że tyle się starać, wybierać oglądać a i tak nie wszystkim się będzie podobać o czym oczywiście dobre dusze nam doniosą jesli nie już na samym weselu to później przy oglądaniu zdjęć/filmu i dość często jest tak że już w dniu ślubu się żałuje że się wybrało właśnie taką a nie inną i właśnie przez to mam teraz problem z wyborem ![]() no ok, dostali ten kawałek metalu i dziwnym kształcie i co?? czym się tak podniecają?? jakoś nie widzę w tym nic tak wielkiego
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.

a to było zagęszczanie? czy przedłużanie?
przeczytałam rzęsistka
Jedno jak zobaczyłam to stwierdziłam "jestem piękna: Nieskromnie ale naprawdę- super będą. 

Hiszpania

13.03.2008

A jak udało mi się dokładniej wyjaśnić - to powiedział, że byłabym do tego zdolna. No ok, może i wyrzucam zniszczone ubrania, ale nie takie "sentymentalne", poza tym ja nigdy niczego nie niszczę specjalnie - jakby mnie nawet denerwowało. On o tym wie. Ale po co oskarża?
tak, tak, w trakcie meczu
nie lubie takich osób bo jak dla mnie to jej powinno zależeć bo to w sumie jej kasa 

a ja nadal nie mam nic konkretnego.....