|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.I
koperco, gratuluje kochana!
![]() ![]() Marika, nie rób numerów - wstrzymaj się jeszcze! ![]() ![]() Dziewczynki, prosiłam o linki na allegro do pieluszek, o których słyszałyście, że są dobre ![]() ![]() ![]() Proszę, polećcie mi jakieś, bo ja zielona w tym temacie
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.I
Cytat:
|
|
|
#2373 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
ja nadal chcę kebaba! Dalej go ani nie kupiłam, ani nie zrobiłam. BUUUUUUU
Makłowicz robił ostatnio fajną paprykę ![]() potrzebna ta "zwykła" biała, nie te hiszpanskie czerwone/ żółte zielone ser bałkanski, twardy- taki jest w Lidlu, no albo feta byleby nie ta niby-feta polska jajko sól, pieprz czosnek Odkrawamy głowki, wywalamy pestki. Serk rozdrabniamy i dodajemy rozbite jajco i esztę. Nadziewamy. Smażymy pod przykryciem, odsączamy. Ta biała szybciutko się zrobi, ser ma się rozpuścić
|
|
#2375 |
|
BAN stały
|
MARIKA ty nas tu nie strasz! Może twój układ pokarmowy szwankuje i ma dziś zły dzień tak jak my
![]() Ja też od paru dni mam jakieś dołki. Raz lepszy dzień, raz gorszy. Krzyczę i denerwuję się o każdą pierdołę, głupie żarty TŻ sprawiają że zamiast się śmiać, wściekam się i płaczę... Potem oczywiście dociera do mnie, że biedak niczemu nie zawinił tak naprawdę (choć i tak przeprasza) i jest mi jeszcze gorzej że na niego krzyczę, więc płaczę no i później to ja przepraszam Dziś na poprawę humoru kupiłam w końcu śliczną czapkę i szalik i gotowa jestem na przywitanie zimy No a w piątek przywozimy komodę od rodziców z domu.Gosiaczek doskonale Cię rozumiem, bo też mieszkamy u rodziców TŻa na kompletnym - za przeproszeniem - zadupiu Źle mi na samą myśl o tym, że jak się mała urodzi, ja nie będę mogła przecież codziennie jeździć do mamy, więc będę zostawać na tym pustkowiu i sama wychodzić na spacery i czekać do 17:00 aż TŻ wróci z pracy... |
|
|
|
#2376 | |||
|
Zadomowienie
|
Koperco gratuluje
Cytat:
porobię zdjęcia i dam znać jak z jakością. Cytat:
Cytat:
mam już podobny, a nie wiecie może czy można gdzieś takie buciki do kombinezonu dokupić? bo dostałam, ale bez, a są w nim guziki takie do przyczepienia. jak tak Was czytam, to stwierdzam, że w końcu muszę policzyć ciuszki, dokupić brakujące i brać się za pranie. bo nie zdążę z niczym. muszę dokupić jakąś szafkę, bo nie mam na nie miejsca. aaa...i zaczęłam naukę (samo) szydełkowania, postanowiłam zrobić maskotki dla dzidzi, ale jak na razie potrafię tylko łańcuszek marnie mi to idzie. a jak dobrze pamiętam któraś z was takie pokazywała. w ogóle to późno dziś wstałam, a jestem śpiąca jak nigdy, mgła była taka, że prawie nic nie widać. |
|||
|
|
|
#2377 |
|
BAN stały
|
Madelinem to ja robiłam te maskotki
Jak coś to służę pomocą i ewentualnie adresami z wzorami maskotek
|
|
|
|
#2378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a też chcę się pośmiac...a już wiem -w Mozilli mi nie wyświetlało, ale za to w Explorerze tak
Edytowane przez kma1982 Czas edycji: 2010-11-10 o 21:11 |
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny, kochane jestescie... kapiel niestety odpada. Dopiero uspalam mala i znajac zycie jak sie wyloze do wanny to zaraz bedzie jeczec i pewnie sie obudzi, nie raz tak bylo. ALe juz trosdzke lepiej.
tylko sasiadka wpadla niespodziewanie i widzac moj humor jeszzce dowalila (chyba niechchacy) tekstem ze jestem wielka, czy ze sie robie wielka... Czuje sie jak matrona, waze juz 83 kg myslalyscie juz nad gubeiniem kg po ciazy? mnie to trapi, zwlaszcza ze wzgledu na moja wage teraz a to jeszcze m-ce!!!! z 6-8 kg pewnie jeszce przytyję. Myslalam, zeby kupic orbitreka, takiego porzadnego no i bede karmic chocbym miala to okupic bolem i lzami i koniec. Zaluje, ze malej dluzej nie karmilam bo nie bardzo umiem ale teraz bede sie bardzo przykladac, aby sie udalo. mariko ja czasem robie po 4 kupki dziennie, sorry za wyznanie ale mnie juz czasem tylek boli od tego. Mam nadzieje, ze u ciebie to jednak cos normalnego. wypilam melisę i bede oglada tv teraz. O. |
|
|
|
#2380 |
|
Rozeznanie
|
Oto jestem. Wróciłam
![]() Mialam bardzo bardzo miłą wizytę. Mały waży 1005 g, ma śliczny mały nosek, wielkie oczyska i otwierał buzię przy badaniu. No jest cudowny po prostu. Dostałam skierowanie na tę wstrętną glukozę 75 g. No i lekarz po raz drugi potwierdził płeć. Wyświetlał mężowi na wielkim ekranie a to nóżkę a to rączki, no i głowkę najwięcej. Achhhhh na reszcie stres ze mnie schodzi ![]() Muron jakie to wielkie, ten przewijak
|
|
#2381 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2382 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moje też. Nawet lustro nie pomogło. Takiej gimnastyki to ja dawno nie miałam he he he
|
|
|
#2383 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety mnie martwią te bakterie ciągłe. Mam mieć na nie badanie przy następnej wizycie. A co do tego kremu "brodawkowego" to strzeliłam sobie niezła bramkę. Po powrocie do domu na spokojnie przejrzałam kosmetyki - pomadka ochronna Bebe tradycyjna, chłodzący krem z Daxa do stóp, który był tu polecany na forum i ten "brodawkowy". Otworzyłam opakowanie, wycisnęłam lekko na rękę, wącham i myślę sobie - niemożliwe, żeby krem tak śmierdział. Popatrzyłam na datę przydatności - 09.2008! W piątek idę go oddać, dobrze, że paragonu nie wyrzuciłam. Nie rozumiem tylko jakim cudem coś takiego się na półce utrzymało. ![]() Może będzie mniej ludzi to sobie powącham wszystko i poczytam. Dziś był tłok niesamowity.Cytat:
Ale jakoś się postaram, bo pierniczki lubię. I faktycznie nie będzie za wcześnie jak w przyszłym tyg. je upiekę?Cytat:
). Często sama... Przedtem sobie gdzieś wyszłam. Cytat:
Będzie dobrze. Każda z nas czasem ma wszystkiego dość. Sytuacja nie jest komfortowa, ale nie będzie trwałą wiecznie. Trzymaj się ciepło.Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chyba pojde do mothercare zobaczyc koszule. Siostra tam kupowala na jakiejs wyprzedazy, pojde zoabzce co tam mają. Kiedys tak pobieznie zerkalam to bylo kilka ladnych. tak naprawde to ja bym chciala miec zwykla pizamkę a nie koszule no ale chociaz 1 sie przyda. I marze o CZARNYM szlafroku, ale wzszedzie gdzie widzialam (na all
![]() ) powyzej 100 zł. Nie widzialyscie gdzies zwyklych, czarnych do 100 zł? mi juz lepiej. dziekuje wam. |
|
|
|
#2385 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki...padam ze zmeczenia. Juz po urodzinkach męza..goscie poszli ale sie narobiłam...przedobrzyłam i obydwie z Nadią jesteśmy zmeczone i spragnione łóżęczka...ale opłacało..cel osiągniety..mężulek zadowolony...i z prezentu i z imprezki...ale wiecie co..jak na ciężarna z moim rozmiarem to poszalałam...zrobiłam impreze na..16 osób..ale co zrobic taka duża rodzinkę mamy
to sie musiałam naszykowac. Dobrze, że goście wyrozumieli i nie poszli za późno...hehe ale gościnna jestem..ale jak mnie teściu wku*** ![]() ![]() ![]() Poruszylismy temat wózka...teście sie deklarowali, ze kupią...a teraz im blizej do tego faktu to już szukaja kogoś do społki..i wkurza mnie to ze wciagaj w to moich dziadkow i jednych i drugich ktorzy już nam naprawde sporo pomogli do mieszkania...i pwenie do wozka tez sie dołoża..ale mogliby tescie sie postarac caly czas tylko obiecuja a nic z tego nie wychodzi..ja powiedzialam, że skoro wybralismy sobie taki wozek za 1000 zł to niech sie nie boja ze sie dołożymy... Powiedziałam ze mam upatrzony a teściu ze jakim prawem ja mam sobie prezent wybierac.... W koncu sami sobie ten wózek kupimy i bez łaski
Nasze marzenie się spełniło ![]() 24.02.2011 r. dzień narodzin naszej córeczki Nadia: http://www.suwaczek.pl/cache/7ac096c94e.png Edytowane przez Justine1988 Czas edycji: 2010-11-10 o 22:43 |
|
|
|
#2386 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Naucz się tylko podstaw (półsłupki, łańcuszek) i reszta pójdzie już sama - ja uwielbiam robić na szydełku, a te maskotki naprawdę są łatwe. No i idealne dla małego dziecka, o ile nie doszyjemy guzików itp. ![]() Justine nie denerwuj się tak. Przynajmniej będzie taki jaki chcecie Moi teściowie też się zarzekali że kupią wózek i każdemu z dotychczasowych wnuków kupowali (jest ich trójka), a tu mama TŻ mówi dziś że ona pieniędzy na wózek nie ma i nam nie da, a tata TŻa że pewnie dadzą, ale jak się mała urodzi. Takiej pomocy to ja nie chcę. Przykro mi bo na tyle innych bezsensownych wydatków im kasa idzie (drogie kremy, perfumy, pokrowce do samochodu, baaardzo drogi prezent urodzinowy na urodziny innego wnuka, strój na nasz ślub który bedzie dopiero w maju), a na to co obiecali już nie ma Trudno, sami damy radę.Ja w sobotę robię chyba już ostatnią większą imprezkę dla znajomych przez urodzinami Gabrysi. Będzie też ponad 10 osób ale u nas zwyczaj że każdy przynosi coś do jedzenia lub do picia, a jeszcze się nie zdarzyło żeby moje kochane koleżanki zostawiły mnie samą ze sprzątaniem po imprezie, mimo że nie raz już je prawie siłą musiałam powstrzymywać od sprzątania, zwłaszcza jak zostawali niektórzy na noc
Edytowane przez make_up_istka Czas edycji: 2010-11-10 o 23:06 |
|
|
|
|
#2387 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u nas też mają się wszyscy "do wózka dołożyć" ale jak się Ludzik urodzi... tyle że my wózek już kupiliśmy w wakacje - to był pierwszy zakup tak naprawdę - i pewno skończy sie nagadaniu... my wszystko sami dla dziecka kupujemy bo ja nie cierpię czyjejś łaski i czekania że moze da albo nie... |
|
|
|
|
#2388 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Szczerze mówiąc gdybym wiedziała wcześniej że tak będzie, kupilibyśmy miesiąc temu śliczny wózek który widzieliśmy w komisie... |
|
|
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się czwartkowo, piękne słoneczko dzisiaj mamy
a ja postanowiłam, że w domku dzisiaj siedzę z mężem, bo muszę dalej kurować ten mój kaszelek, a i tak jutro idę na ten durny komisariat![]() Zgodnie z waszym zaleceniem zatrzymałam męża w domu i został na noc. Wieczorkiem poszliśmy na mały spacerek i kolację. Ale się objadłam ![]() make_up_istka chyba wszystkie mamy takie nastroje, że raz w tą, a raz w drugą gosiaczek071 nie myślałam jeszcze na tym, jak po ciąży zrzucę zbędne kg, na razie to opieka, opieka, opieka nad dzieckiem s_a_j i to podrażnienie, które mi zostało po tym goleniu, ahhh jak ja teraz pokażę się u lekarza w poniedziałek ![]() anka_bzzz nie martw się, też mnie męczy siedzenie w domu samej. A mąż ma na nocki, więc w nocy sama, a w dzień siedzę jak mysz pod miotłą bo on odsypia i tak cały czas i nawet nie ma do kogo buzi otworzyć i w biuście też mam 112 cm ![]() Justine1988 super, ze imprezka się udała , a co do teściów to olej ich, moi też się zarzekają, że dadzą na wózek (mają przecież jednego syna) tylko ja to jakoś w to wątpię, bo teściowa na raz chce kupić auto (kupuje już od sierpnia i jakoś nie może), wytapetować mieszkanie i dać na wózek. Nie widzę tego, więc pewnie maleństwo na początku nie będzie miało wózka, bo my nie damy rady kupić tak od razu wszystkiego, musiałby się zdarzyć cud jakiś. Poza tym to jej przekonanie, że przed się nie kupujeWiecie co, chyba się masakrycznie nie wyspałam, jestem cała połamana, jakaś taka czuję się niedorobiona dzisiaj. |
|
|
|
#2390 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Mnie wieksze imprezy w grudniu i styczniu czekaja, w grudniu impra na pewno bedzie na 2 razy rozlozona (urodziny TZ), w styczniu tez na 2 razy, bo urodziny ma dziecko, wiec najpierw dla rodzinki, a pozniej dla dzieciakow, ale dla dzieciakow zrobie w jakims lokalu typu kulki czy cos, wiec zostanie upieczenie ciasta, przygotowanie torebek, ktore sie do domu daja, no i pilnowanie ich .Plus upieczenie czegos do szkoly, a mnie najbardziej chyba pieczenie i gotowanie przeraza .Co do zakupow dla malenstwa, u nas nikt sie nie deklarowal, pamietam ze dla pierwszej corki tesciowa tez chciala kupic wozek, ale ceny ja przerazily, my uznalismy, ze nie pasuje od niej cos wymygac, bo niby czemu mialaby nam wozek finansowac, tym bardziej, ze wybralismy naprawde drogi, no i zeby jej nie stawiac w dziwnej sytuacji (ma inne wnuki jeszcze, nasza byla 4 w sumie), kupilismy sami, ona za to kupila cala wyprawke, ktora pamietam do dzis .Przy sredniej dolozyla nam cos do wyprawki, ale to sami wybieralismy, a teraz nie chcemy nic, ciuszki mam prawie skompletowane, jak czegos braknie kupimy po porodzie, wozek i nosidelko kupimy na przelomie grudnia-stycznia, reszte rzeczy tez, i jakos to bedzie, ale nam sie nikt nie deklarowal, wiec ja sie nie nastawialam, oprocz znajomej co ma synka, chciala jakies ubrania oddac-odsprzedac, ale tez mi nie zalezy, przyznam ze nawet nie chce, jeszcze jakby odsprzedala ok., ale darowanych nie chce-nie umiem wziac, tym bardziej, ze ona zadna bliska znajoma nie jest, tylko taka znajoma znajomych .Moje malenstwo wczoraj mnie straszylo, bo prawie sie nie ruszala , na szczescie dzis juz kopie jak nalezy , obudzil ja budzik biedna, wsciekla chyba byla, bo skopala mnie po czym usnela
|
|
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
nawiązując do wczorajszego dowcipu, ktoś zapodał ciut inną wersję
1. Idź na Google Mapy. 2. Daj "Pokaż trasę". 3. Napisz San Francisco jako miejsce początkowe. 4. Napisz Tokio jako cel. 5. Idz na 15 punkt twojej drogi, a jak sie zasmiejesz, przekaż dalej... |
|
|
|
#2392 |
|
Wtajemniczenie
|
Justine1988
Fajnie, że impreza się udała, ale żal mi Twojego męża. Moi teściowie synów, którzy żenili się w tym samym roku dzielili po równo. (Niestety u brata męża było więcej zachodu i pracy przy tym, my zrobiliśmy w restauracji, ale w miarę po kosztach.) Czasem się zastanawiam, z czego to wynika, że jedno dziecko jest faworyzowane, a drugie traktowane jako zło konieczne. ![]() make_up_istka A czy Twoi teściowie nie kupowali przypadkiem tych najtańszych? Któraś dziewczyna pisała o tym. Może lepiej, że wybierzecie wózek pod wasze oczekiwania. I powiem szczerze, że jestem zaskoczona: kremy, perfumy, pokrowce - kto co lubi, ale ciuchy, które będą potrzebne za kilka miesięcy? A jakie wózki macie wybrane? Moja teściowa - jak powiedziałam, że nie wiem, czy nie zamówić już tego wózka - stwierdziła, że nie. (Ale coś czuję, że ona z tych przesądnych...) Rodzice kupują nam łóżeczko z materacykiem, a dziadkowie chcą się do komody dołożyć. Ja nie chcę ich tak obciążać, bo u nich z kasą średnio. A ostatnio nawet źle. lilijka3 Mój mąż dziś na rano, siedzę sama. Najbardziej nie lubię jak popołudniówki ma. Wtedy to praktycznie cały dzień sama w domu siedzę. Jak chodziłam do pracy, to przynajmniej miałam wrażenie, że jakoś pożytecznie czas spędzam. I fajnie, że nie ja jedna męczę się z dużym biustem. ![]() A co do zrzucania kilogramów po: ja mam taki problem, że nie tylko chcę wrócić do wagi sprzed ciąży, ale też zrzucić "ciut" więcej. Po porodzie daję sobie 3 miesiące luzu, a potem będę chociaż raz w tyg jeździć na fitness, a najlepiej 2 razy. Ale nie wiem, czy fitness i joga jednocześnie to dobry pomysł. (Zwłaszcza, że u nas jedna godzina jogi = 28zł )Miłego dzionka życzę. |
|
|
|
#2393 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Mamuśki,
znów jak suseł spałam, w śpiocha się zamieniam, ale to dobrze, może to moje ostatnie dobrze przespane noce? Albo wizyta u ginka i buziolek malucha tak mnie zrelaksowały, że lulałam jak dziecko Lilijko u Ciebie piękna pogoda a u mnie za oknem prawdziwe szaleństwo, wichura, deszcze, no strasznie po prostu. Jaki komisariat? Gdzie Ty idziesz? Coś przegapiłam chyba... Marika Twój przepis wylądował w moim kucharskim zeszycie pt. "Pierniki Mariki" i czeka na swój dzień. Dziś zupa ogórkowa, na kwasotkę mnie bierze... Na dniach krokiety chcę robić, też dużo, pomrozić chcę.
|
|
#2394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ten Twój mąż ma z Tobą dobrze teść jest jakiś niepowazny...najpierw się deklaruje a potem wywija albo szuka wspólników? żal mu kasy na wnuczkę... rozwalił mnie tn pogrubiony tekst - to chyba dla ciebie ma być wygoda z wózka...i radość a nie dla jego portfela bo wybierze wózek za 200zł.
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie się zdrzemnęłam , a słonko już się schowało i coś chmurami się niebo zasłoniło.Pisałam wczoraj, że dostałam drastyczny telefon z komisariatu, po którym myślałam, że pojadę do szpitala, bo nie wiem co się działo ze mną. Jutro jadę w charakterze świadka, ale o co biega, szczegółów dowiem się na miejscu. Jednak nadmienię tylko tyle, że czeka mnie powtórka z rozrywki z przed kilku lat . Po prostu jedna wielka pierdoła!!! Nic więcej, ale same wiecie, że jak policja dzwoni na prywatny telefon to można osiwieć.anka_bzzz też mam do zrzucenia ciut więcej . Czy mogę się delikatnie spytać z jaką wagą wyjściową zaczynałaś ciążę i ile teraz ważysz?? Oraz drugie delikatne pytanko, jaki rozmiar biustonosza masz?? Co do pracy to ja pracowałam całymi dniami i bywało tak, że z mężem widywałam się kilka razy w tygodniu. To też rozwaliło nasz związek trochę i dla tego teraz jest jak jest między nami.
|
|
|
|
|
#2396 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki, witam świątecznie
ja wczoraj byłam na wizycie - te wizyty mnie wykańczają tzn to czekanie w kolejce (niby prywatnie a i tak 1,5 godziny musiałam siedzieć). Mały ma już 1,96 kg i obrócił się główką na dół, tylko cholerna grzybica mi się wróciła i dostałam znowu jakieś prochy (masakra, czy to wogóle się da wyleczyć). Dowiedziałam się też że raczej będę rodzić normalnie, bo wszytko jest ok z moją budową. Niepokojące dla mnie było stwierdzenie że łożysko zaczeło odkładać jakieś złogi (co podobno wynika ze starzenia się ciązy) nie bardzo wiem o co chodzi - mam nadzieję że nie będzie miało to na przyśpieszeie porodu.... a bobo tak ślicznie na usg wyglądał ![]() Gdzie ta Marika? Dziewczyny mi zostało jeszcze tylko 8 tygoni!!! jak popatrzyłam na kalenadarz to tak jak by to jutro miało być.... łoooo matko zaczynam się chyba bać powoli. I jeszcze piżam nie mam nie mam kupionych! musze je dziś zamówić Edytowane przez e_rosa Czas edycji: 2010-11-11 o 11:45 |
|
|
|
#2397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aktualnie wciskam się w 75G z przedłużkami. Muszę kupić 80-85G. Jeden ma przyjść z all w tym lub przyszłym tyg. to zobaczę, czy dobrze sobie dobrałam tym razem. (Mam zamiar zwykłe przerabiać na karmniki, bo niestety karmnik, który zamówiłam, niby Panache, ale zupełnie deformował mi biust i nic nie podtrzymywał.) Ja ważyłam jakieś bagatela 86. Teraz to chyba do 94 dobiegam. Przyrost nie jest jakiś ogromniasty, ale jakby był, to chyba bym po ciąży musiała stawy leczyć. U mnie sytuacja jest trochę inna - ja dopiero jak mam męża przy sobie to odpoczywam. Wiem, że jest w domu i wszystko jest ok. Nawet nie musimy rozmawiać dużo. Chociaż on to taka gaduła. Ale chyba dzięki temu jesteśmy razem. |
|
|
|
|
#2398 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
który masz stopien dojrzałosci łozyska wg tej skali Grannuma? |
|
|
|
|
#2399 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2400 |
|
BAN stały
|
anka_bzzz teściowie zawsze się umawiali z drugim synem (przy każdym z jego trójki dzieci) że kupią wózek do 1000zł, a ewentualnie to co powyżej to już sami rodzice muszą sobie dołożyć. A że brat TŻ nie nie może mieć nic co używane, to zawsze dostawał 1000zł a kolejne 2000zł dokładał sam... My chcemy używany wózek, taki do 1000zł (znaleźliśmy parę ekstra za ok 700-800zł które chcieliśmy kupić - np. X-Lander), bo wolimy większe pieniądze przeznaczyć na nowy fotelik samochodowy.
Taaak, to kupowanie moich teściów - kupią bzdury które przydadzą się za ponad pół roku (sukienka na wesele, garsonka na ślub, buty do tańczenia na weselu, perły na szyje do tej sukienki...) a na to co by trzeba było mieć pieniądze teraz to nie ma (styropian do ocieplenia naszej góry też kupują już drugi miesiąc - ja powiedziałam ze się nie dołożę bo to głupota, trzeba by po prostu przenieść czujnik temp. z dołu na górę, za który chętnie bym zapłaciła, ale oni znowu nie chcą go przenosić, bo będzie im za gorąco - bo nie będą skręcać kaloryferów; ciekawe co będzie jak przyjdą pierwsze mrozy, a tu u nas na górze znowu będzie 17st...? W zeszłym roku musiałam siedzieć przy komputerze w wełnianym swetrze i rękawiczkach) Edytowane przez make_up_istka Czas edycji: 2010-11-11 o 12:12 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.

No a w piątek przywozimy komodę od rodziców z domu.
Chyba, że 

marnie mi to idzie. a jak dobrze pamiętam któraś z was takie pokazywała. 

Będzie dobrze. Każda z nas czasem ma wszystkiego dość. Sytuacja nie jest komfortowa, ale nie będzie trwałą wiecznie. 

, na szczescie dzis juz kopie jak nalezy