Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-07-10, 14:26   #2371
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez gosia2071 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej. A mi waga idzie w gore I Nie Wiem czemu. 99,8 dzisiaj buuuu a nic Nie zgrzeszylam ani nic nie zjad³am niedozwolonego :/ mam nadzieje ze jutro ruszy w dol. Pozdrawiam

kuuurcze pominê³am Twojego posta. Siemanko Zaczynasz od podobnej wagi co ja. Nie przejmuj siê skokami wagi, zacznij siê mierzyæ - du¿o bardziej miarodajne i nie uwzglêdnia tego co siedzi w okrê¿nicy

Poczyta³am trochê wstecz, masz dwoje dzieci - jak chcesz szybszych spadków wagi to polecam pozostawaæ w ci±g³ym ruchu, dopóki tylko mo¿esz ustaæ na nogach, najlepiej z nimi . NIe wa¿ siê za czêsto - tylko sie wkur... zadenerwujesz dbaj o swoj± skórê - s± sposoby które kosztuj± grosze a dzia³aj± lepiej ni¿ kosmetyki za setki z³otych, no i dbanie o siebie poprawia humor Nie jedz za ma³o, jedz du¿o ale niskokalorycznie. My¶l pozytywnie, nie zadrêczaj siê, kochaj siebie, chudnij dla zdrowia - to rzeczy, które mi pomagaj± I pamiêtaj - jeste¶ tylko cz³owiekiem. Nic nie przychodzi od razu, ale za du¿o wymówek na ka¿d± okazjê rujnuje motywacjê [i charakter ]

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-10, 15:46   #2372
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Aamidale ³adnie to uje³a¶
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-10, 17:18   #2373
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Piêknie to napisa³a¶ aadamile lepiej siê nie da!

gosia2071 - mo¿e ten skok jest chwilowy? Ja dwa tygodnie temu wa¿y³am 76 kilo a dwa dni pó¼niej 74 Tak¿e nie ³am siê tylko zacznij siê mierzyæ

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-10, 20:22   #2374
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Witam wieczorkiem
Moje dzisiejsze menu (wiem, ¿e Was zanudzam, ale tylko to trzyma mnie mniej wiêcej na powierzchni)
1/2 kajzerki (cieplutkiej i pachn±cej) serek ziarnisty, pomidor
1 ciasteczko kakaowe
1 nektarynka
spaghetti z sosem i miêsem plus 1/2 ogórka
3/4 gofra z bit± ¶mietan± (owoce i czê¶æ ¶mietany dzieci wyjad³y)
szklanka czekolady

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
NIe wa¿ siê za czêsto - tylko sie wkur... zadenerwujesz dbaj o swoj± skórê - s± sposoby które kosztuj± grosze a dzia³aj± lepiej ni¿ kosmetyki za setki z³otych, no i dbanie o siebie poprawia humor Nie jedz za ma³o, jedz du¿o ale niskokalorycznie. My¶l pozytywnie, nie zadrêczaj siê, kochaj siebie, chudnij dla zdrowia - to rzeczy, które mi pomagaj± I pamiêtaj - jeste¶ tylko cz³owiekiem. Nic nie przychodzi od razu, ale za du¿o wymówek na ka¿d± okazjê rujnuje motywacjê [i charakter ]
aamidale Twoje teksty daj± mi du¿o dobrej energii. Powinna¶ zostaæ psychologiem albo prowadziæ treningi motywacyjne dla s³abych duchem.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-11, 04:38   #2375
ArcymoneQ
Rozeznanie

witam dziewczyny
Dzi¶ mam ciê¿ki dzieñ, mo¿e jako¶ go przetrzymam... do tego wa¿enie, zobaczymy ile przyty³am przez te dwa tygodnie

Za³±czam wczorajsza tabelkê!
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (61,5 KB, 2 za³adowañ)

Stary 2014-07-11, 06:42   #2376
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Witam wieczorkiem
Moje dzisiejsze menu (wiem, ¿e Was zanudzam, ale tylko to trzyma mnie mniej wiêcej na powierzchni)
1/2 kajzerki (cieplutkiej i pachn±cej) serek ziarnisty, pomidor
1 ciasteczko kakaowe
1 nektarynka
spaghetti z sosem i miêsem plus 1/2 ogórka
3/4 gofra z bit± ¶mietan± (owoce i czê¶æ ¶mietany dzieci wyjad³y)
szklanka czekolady

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

aamidale Twoje teksty daj± mi du¿o dobrej energii. Powinna¶ zostaæ psychologiem albo prowadziæ treningi motywacyjne dla s³abych duchem.

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Piêknie to napisa³a¶ aadamile lepiej siê nie da!

gosia2071 - mo¿e ten skok jest chwilowy? Ja dwa tygodnie temu wa¿y³am 76 kilo a dwa dni pó¼niej 74 Tak¿e nie ³am siê tylko zacznij siê mierzyæ
Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
Aamidale ³adnie to uje³a¶

Dziêki dziewczyny. Nie by³o mi w ¿yciu ³atwo i wiem jak wa¿ne jest siê nie baæ i nie poddawaæ, mo¿e st±d ta si³a we mnie. Cieszê siê ogromnie, ¿e komu¶ pomagam

Moja waga nie ¿yje, aczkolwiek zmierzy³am siê i jak na dwa tygodnie karygodnego i ¶wiêtokradczego wrêcz opieprzania siê, w dodatku jeszcze w trakcie okresu - nie jest najgorzej

28.06

Biodra - 113
Pas - 83
Ramiê - 31
udo - 54

11.07

Biodra - 110
Pas - 82
Ramiê - 30
udo - 52

Jako ze odpu¶ci³am prawie po³owê treningów przez cudowne samopoczucie a w trakcie okresu jad³am jakby mi za to p³acili - to jest cud

27.02.2012
Stary 2014-07-11, 10:07   #2377
ArcymoneQ
Rozeznanie

Ja mam 73,5 wiêc jakie¶ pó³ kg mniej, ale nie wa¿y³am siê nad czo, przed wypi³am du¿o wody i zjad³am kanapkê. Do tego wczoraj do pó³nocy wypi³am kilka drinków... my¶lê, ¿e jakbym normalnie posz³a spaæ i nic dzi¶ nie jad³a by³oby 73 i mniej

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-07-11, 10:39   #2378
isabelka00
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 037

Dziewczyny od czasu do czasu lubiê siê napiæ alkoholu.
Jaki polecacie na takie upa³y?
Piwko niewskazane to wiem

uwaga, moja waga : 74 Kg by³o 76 !
Dziêkuje za wasze rady!
jem nieco wiêcej ale ma³o kalorycznie! i to siê zaczê³o sprawdz±c !
Stary 2014-07-11, 11:19   #2379
ArcymoneQ
Rozeznanie

Isabelka00 ja pije wódkê z cola light i jak widaæ nie tyje. Ewentualnie jak nie drink to cola do czystej Ps. Tesciowa znowu szaleje

Stary 2014-07-11, 12:26   #2380
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
Isabelka00 ja pije wódkê z cola light i jak widaæ nie tyje. Ewentualnie jak nie drink to cola do czystej Ps. Tesciowa znowu szaleje
kurde u mnie jest problem , lubie czerwone wino ale jak sie przyssam to flachê ogole ,potem mam paputka
piwo z sokiem najlepiej ch³odzi pragnienie , allleeeee kalori troszke ma w dodatku jest gazowane dlatego moja waga stoi! sama sobie bym nabi³a ale latem nie potrafiê sobie odmówic

uwielbiam tez zmro¿one bia³e matini z lodem i wk³adk± ,mniamsiu
jest bardzo bardzo koj±ce tylko zbyt s³odkie

wódki nie cierpie odrzua mnie

za to szkock± z col± i lodem jak najbardziej polecam oczywiscie zmrozón± z plastrerkiem cytrynki
ostatnio znalaza³am czesk± brendy jest tania i pyszna

Arcymoneq-jedyne co z wódk± wypije to koktail 50ml czystej
50ml soku bananowego 50ml porzeczki oczywiscie wszytko zmrozone dodatkowo wsad kostek lodu robi± siê fajne kolory

A te¶ciow± zapytaj czy co¶ jej dolega? bo moze s³oñce jej za bardzo szkodzi wiêc niech wsadzi ³eb do zamrazarki na godzine

Edytowane przez 201709081028
Czas edycji: 2014-08-08 o 21:44
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-11, 12:49   #2381
ArcymoneQ
Rozeznanie

Ja natomiast wina, piwa i innych wynalazków nie ruszam... bo mi szkodzi Pij±c wódkê najlepiej siê czujê na drugi dzieñ!

Stary 2014-07-11, 15:11   #2382
isabelka00
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 037

Cytat:
Ja natomiast wina, piwa i innych wynalazków nie ruszam... bo mi szkodzi Pij±c wódkê najlepiej siê czujê na drugi dzieñ!
ja równie¿... najgorzej po winie s³odkim !
walcze ze swoim apetytem wilczym wieczorami... muszê siê czym¶ zaj±æ inaczej tañczê woko³ lodówki
Stary 2014-07-11, 17:13   #2383
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Poka¿ wiadomo¶æ
ja równie¿... najgorzej po winie s³odkim !
walcze ze swoim apetytem wilczym wieczorami... muszê siê czym¶ zaj±æ inaczej tañczê woko³ lodówki
Mam identyczne jak Ty... dajesz radê? Ja zajadam taki g³ód arbuzem, kalafiorem czy ¶liwkami

Stary 2014-07-11, 17:31   #2384
aamidale
Rozeznanie

Ja z alkoholem uwa¿am, upijam siê niezauwa¿alnie, mam dziwny humor i robiê g³upoty. A kace mam nieziemskie. Staram siê nie piæ w ogóle, mia³am okresy w ¿yciu gdy pi³am mnóstwo. Zdecydowanie lepiej mi bez

Buuuu kasa mi dzi¶ nie przysz³a i muszê z zakupami czekaæ do poniedzia³ku...pieprzone pko

27.02.2012
Stary 2014-07-11, 18:07   #2385
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny ¿egnam siê z Wami na 2 tygodnie, postaram siê zagl±daæ i nadrabiaæ czytanie, ale nie wiem czy uda mi siê cos skrobn±æ od siebie na wyje¼dzie
Wiêc przez 2 pi±tki nie uda mi siê podaæ wagi niestety, proszê o przepisywanie wagi ostatniej wtedy, dziêki Melonade

W ka¿dym razie mam nadzieje ze za 2 tygodnie po powrocie nie bêdê musia³a nadrabiaæ i zrzucaæ kilogramów ktore mi wróc±, oby tak nie by³o wiêc trzymajcie kciuki i te¿ ³adnie dietkujcie
Ok, zaznaczone w tabelce.
Cytat:
Napisane przez isabelka00 Poka¿ wiadomo¶æ

boje siê , ¿e przytyje... i my¶lê sobie - jak siê g³odzê to chce konkretniej schudn±æ ....
piersi z kurczaka ok. 7 -8 takich ma³ych kawa³eczków....
nie wiem czy ma to znaczenie , ¿e chorujê na zespó³ policystycznych jajników... lekarz ginekolog mi tylko powiedzia³, ¿e wrêcz wskazane jest dla mnie zrzucenie paru kg ....
Ma znaczenie i tym bardziej powinna¶ zadbaæ o to,¿eby prowadziæ odpowiedni± dietê, a jedzenie za ma³o Ci w niczym nie pomo¿e, tylko wyniszczy organizm. W tym przypadku Ci polecam poczytaæ☠o diecie paleo, bardzo j± sobie ceni± dziewczyny z takimi problemami!
Tylko pamiêtaj, ¿eby nie je¶æ za ma³o!
Cytat:

Jak siê bêdziesz g³odziæ to przepraszam, ale gówno a nie schudniesz. Stracisz wodê z organizmu i tyle, kazdy kilogram Ci wróci. Chudniêcie to nie jest krótki dystans z licz±cym siê czasem, bo im szybciej schudniesz tym mniej korzy¶ci z tego bêdzie. Chudniêcie to zmiana stylu ¿ycia, my¶lenia, to dostrzeganie rzeczy, które siê do tej pory ignorowa³o. Jeste¶ osob± chor± - tym bardziej nie powinna¶ siê g³odziæ. Musisz nauczyæ siê je¶æ smacznie i niskokalorycznie, u³o¿yæ sobie dzieñ tak by mieæ czas na zrobienie posi³ków - pierwszy tydzieñ jest najciê¿szy, potem zaczynasz dzia³aæ automatycznie. Naucz siê kochaæ siebie tak± jak± jeste¶ i chudn±æ dla zdrowia a nie dla urody. A strach o to ¿e przytyjesz niczego nie zmieni - zamiast siê baæ rusz siê z domu, æwicz, spaceruj. Pamiêtaj, nie ma cudów - we wszystko trzeba w³o¿yæ wysi³ek.

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

U mnie zapowiada siê kolejny upalny dzieñ...Mo¿e dzi¶ siê och³odzi, marzy mi siê burza z piorunami

Ja nie dyskutujê bo nabijam levele w candy crush na fejsie i ogladam jakie¶ durne seriale. I jezdze na rowerze
Ty, Ty, ale popraw tam, bo to nie ja siê g³odzê, co¶ ¼le Ci zacytowa³o .

No dziewczyny, ja to ostatnio mam dramat, a nie dietê. Nie do¶æ, ¿e mi siê zdarzy³o kilka pijackich wieczorów, to dzisiaj na ¶niadanie McDonalds ... Nie mam czasu, si³y i ochoty na jedzenie, co za g³upota! Dlatego waga dzisiaj 76,8 ...
W przysz³ym tygodniu ju¿ tylko kilka spraw do za³atwienia i wreszcie bêdê mog³a odetchn±æ! Teraz w wolnych chwilach czytam i planujê, a pó¼niej nie ma wyj¶cia, trzeba bêdzie siê za siebie zabraæ .
Chyba 02.08 gdzie¶ wyjadê na wakacje. Z jednej strony siê cieszê, bo mi tego trzeba, z drugiej strony mi przykro, bo nadal bêdê wielorybem. No, ale na w³asne ¿yczenie ostatnio .

Mam nadziejê, ¿e Donkje do nas wróci ...

Dziewczyny, wejd¼cie proszê do klubu i wypowiedzcie siê w nowym temacie

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-07-11 o 18:52
Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-11, 19:17   #2386
gosia2071
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 25

Witajcie. U mnie dzis 98,4 widocznie jakies zaleg³o¶ci w jelitach :P a juz sie wystraszy³am za 3 tyg urlop w Polsce juz sie nie mogê doczekaæ No i pojadê troszeczkê chudsza
Stary 2014-07-11, 20:56   #2387
jagoodka21
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 117

Melonade przepisz do tabelki moja wagê z poprzedniego tygodnia je¶li mo¿esz.
Dla mnie osobista tragedia, ale za Was kochane trzymam caly czas kciuki
Stary 2014-07-12, 11:18   #2388
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Cytat:
Ja mam 73,5 wiêc jakie¶ pó³ kg mniej, ale nie wa¿y³am siê nad czo, przed wypi³am du¿o wody i zjad³am kanapkê. Do tego wczoraj do pó³nocy wypi³am kilka drinków... my¶lê, ¿e jakbym normalnie posz³a spaæ i nic dzi¶ nie jad³a by³oby 73 i mniej
Gratulujê, ile w sumie ju¿ zrzuci³a¶ ? 15 kg? Szacun

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Waga 72 - stojê w miejscu.
Sorki, ¿e nie w pi±tek ale nie uda³o mi siê zalogowaæ.

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Moje pi±tkowe menu:
jajecznica z 3 jaj plus du¿o soli (m±¿ gotowa³)
2 nektarynki
lód ¶mietankowy
6 ciasteczek kruchych
1 kinder mleczna kanapka
1 jogurt
pomidorówka
lód ¶mietankowy
³oso¶ wêdzony

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-12, 14:45   #2389
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Gratulujê, ile w sumie ju¿ zrzuci³a¶ ? 15 kg? Szacun
Te¿ zwróci³am na to uwagê w tabelce 14,5kg super!!
Cytat:
Waga 72 - stojê w miejscu.
Sorki, ¿e nie w pi±tek ale nie uda³o mi siê zalogowaæ.
Jest ju¿ wpisane, a tabelka dodana w pierwszym po¶cie.
Do przysz³ego pi±tku nie bêdê dodawaæ nowej, mia³y byæ zasady i mia³y byæ pi±tki, to bêd± .
Cytat:
[/COLOR]Moje pi±tkowe menu:
jajecznica z 3 jaj plus du¿o soli (m±¿ gotowa³)
2 nektarynki
lód ¶mietankowy
6 ciasteczek kruchych
1 kinder mleczna kanapka
1 jogurt
pomidorówka
lód ¶mietankowy
³oso¶ wêdzony
Menu pó³ na pó³, trochê zdrowych rzeczy, ale trochê du¿o tych niezdrowych ...

Mnie czeka dzisiaj podobny dzieñ .

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-07-12 o 14:47
Stary 2014-07-12, 16:39   #2390
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

u mnie znów wagi nie bêdzie. w poniedzia³ek wracam do domu. z jedzeniem ¶rednio. od trzech dni mam zgagê cokolwiek zjem. wiêc jem niewiele. wczoraj niby mi minê³a ale dzi¶ znów. buuuu

æwiczê codziennie kijki. oprócz dzi¶ - pada. wczoraj by³am na filmie: jak oswoiæ smoka 2. niby nie to co jedynka ale fajny by³. dzi¶ mia³am i¶æ na koncert. z tym ¿e trzeba i¶æ 5 km. bo tutaj bus nie jedzie. a tu guzik. leje. jeszcze jutro. a w poniedzia³ek znów gor±co ma byæ. fajnie nie?

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-12, 17:47   #2391
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
u mnie znów wagi nie bêdzie. w poniedzia³ek wracam do domu. z jedzeniem ¶rednio. od trzech dni mam zgagê cokolwiek zjem. wiêc jem niewiele. wczoraj niby mi minê³a ale dzi¶ znów. buuuu

æwiczê codziennie kijki. oprócz dzi¶ - pada. wczoraj by³am na filmie: jak oswoiæ smoka 2. niby nie to co jedynka ale fajny by³. dzi¶ mia³am i¶æ na koncert. z tym ¿e trzeba i¶æ 5 km. bo tutaj bus nie jedzie. a tu guzik. leje. jeszcze jutro. a w poniedzia³ek znów gor±co ma byæ. fajnie nie?
Jakie¶ dziwne to lato teraz - albo upa³y ponad 30 stopni albo ulewy i 15 stopni :/.
Zdecydowanie ju¿ wolê te upa³y .

Stary 2014-07-13, 04:22   #2392
ArcymoneQ
Rozeznanie

Witajcie laski! Przepraszam, ¿e mnie wczoraj nie by³o, ale leczy³am potê¿nego kaca No ale to juz za mn±, wracam do ¿ywych i odchudzaj±cych siê.

Malinka-Malinka - my¶lê, ¿e 15 by³o za mn± chod¼ w jednym momencie w zesz³ym tygodniu ale nadrobiê zaleg³o¶ci i mo¿e w tym tygodniu waga poka¿e mi piêkn± liczbê, chcia³abym jeszcze przed wyjazdem nad morze 6 z przodu zobaczyæ

gosia2071 - gratulujê

Melonade - co¶ siê z Toba dzieje, nie tak± Ciê pamiêtam z pierwszych dni pisania, czy¿by¶ troszkê odpu¶ci³a z odchudzaniem ?

Stary 2014-07-13, 09:26   #2393
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Jakie¶ dziwne to lato teraz - albo upa³y ponad 30 stopni albo ulewy i 15 stopni :/.
Zdecydowanie ju¿ wolê te upa³y .

Ja lubiê tak± pogodê dopóki mam narzeczonego obok, do poludnia robiê to co mam zrobiæ a potem siedzê i siê tulê ca³y dzieñ <3 No nie umiem inaczej, jedyna pogoda która mnie nastraja romantycznie, w ka¿dy inny dzieñ jestem masakryczna, do bycia facetem brakuje mi tylko drapania siê po kulkach

Wczoraj mialam dzieñ ustawowo wolny i taki nieco cheat, bo w koncu siê podda³am i wprowadzi³am sobie niewielkie grzeszki raz na tydzieñ troszkê popcornu podjad³am no i nie zjad³am obiadu - bo mi siê nie chcia³o. A do po³udnia kisi³am ogórki - wysz³o mi 18 wecków, po raz pierwszy w zyciu robione. Zobaczê, jak wyjd± to i zrobiê wiêcej bo to strasznie proste, w pó³torej godzinki obrobili¶my z narzeczonym 10 kg ³±cznie z zalaniem solank±.

Ogólnie jestem w chmurach i ¶mietanie bo wszyscy mnie komplementuj± a ja wcale nie mam wra¿enia jakbym siê napracowa³a. ¦mia³o mogê tak do koñca ¿ycia æwiczyæ.

Jedyne co mnie boli to moje rêce, ale i na nie przyjdzie czas

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Witajcie laski! Przepraszam, ¿e mnie wczoraj nie by³o, ale leczy³am potê¿nego kaca No ale to juz za mn±, wracam do ¿ywych i odchudzaj±cych siê.

Malinka-Malinka - my¶lê, ¿e 15 by³o za mn± chod¼ w jednym momencie w zesz³ym tygodniu ale nadrobiê zaleg³o¶ci i mo¿e w tym tygodniu waga poka¿e mi piêkn± liczbê, chcia³abym jeszcze przed wyjazdem nad morze 6 z przodu zobaczyæ

gosia2071 - gratulujê

Melonade - co¶ siê z Toba dzieje, nie tak± Ciê pamiêtam z pierwszych dni pisania, czy¿by¶ troszkê odpu¶ci³a z odchudzaniem ?

Pijañstwo i degrangolada Najedz siê dzi¶ duuuuu¿o witamin

27.02.2012
Stary 2014-07-13, 15:03   #2394
ArcymoneQ
Rozeznanie

Jade na arbuzie i fasolce szparagowej z mojego ogródka a od jutra pe³na dyscyplina i liczenie kcal.

Stary 2014-07-13, 15:45   #2395
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Jade na arbuzie i fasolce szparagowej z mojego ogródka a od jutra pe³na dyscyplina i liczenie kcal.

Fajny masz pojazd

Ja dzi¶ siê czujê fatalnie, na szczê¶cie do po³udnia zd±¿y³am pojezdzic i posprz±taæ w domu. £eb mi pêka, wczoraj mia³am to samo.

27.02.2012
Stary 2014-07-13, 18:20   #2396
Melonade
Zadomowienie

Cytat:

gosia2071 - gratulujê

No niestety, najpierw siê stara³am i nic nie chud³am, wiêc to mnie zdemotywowa³o, a pó¼niej dobi³o mnie mnóstwo problemów i stresu, odpu¶ci³am wszystko zupe³nie. Tzn. nadal siê staram wybieraæ lepiej, ale s± chwile, kiedy mam do¶æ, wszystko rzucam i jem ¶niadanie w McD .
Ale ju¿ powoli wracam, zreszt± wakacje wkrótce, trzeba siê spi±æ . I tak bêdê t³usta na wakacjach no ale mo¿e przynajmniej ten kilogram czy dwa mniej ...
Szczerze mówi±c, gdyby nie to, ¿e æwiczy³am i zdrowo jad³am, a waga siê ruszyæ nie chcia³a, to pewnie nadal bym mia³a si³ê i motywacjê, a tak to mnie to faktycznie dobi³o okrutnie. Mam tylko nadziejê, ¿e jak teraz siê☠wezmê za siebie to jednak co¶ ruszy, a nie pozostanie tak jak jest ...
Cytat:
Ja lubiê tak± pogodê dopóki mam narzeczonego obok, do poludnia robiê to co mam zrobiæ a potem siedzê i siê tulê ca³y dzieñ <3 No nie umiem inaczej, jedyna pogoda która mnie nastraja romantycznie, w ka¿dy inny dzieñ jestem masakryczna, do bycia facetem brakuje mi tylko drapania siê po kulkach

Wczoraj mialam dzieñ ustawowo wolny i taki nieco cheat, bo w koncu siê podda³am i wprowadzi³am sobie niewielkie grzeszki raz na tydzieñ troszkê popcornu podjad³am no i nie zjad³am obiadu - bo mi siê nie chcia³o. A do po³udnia kisi³am ogórki - wysz³o mi 18 wecków, po raz pierwszy w zyciu robione. Zobaczê, jak wyjd± to i zrobiê wiêcej bo to strasznie proste, w pó³torej godzinki obrobili¶my z narzeczonym 10 kg ³±cznie z zalaniem solank±.

Ogólnie jestem w chmurach i ¶mietanie bo wszyscy mnie komplementuj± a ja wcale nie mam wra¿enia jakbym siê napracowa³a. ¦mia³o mogê tak do koñca ¿ycia æwiczyæ.

Jedyne co mnie boli to moje rêce, ale i na nie przyjdzie czas

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Pijañstwo i degrangolada Najedz siê dzi¶ duuuuu¿o witamin
Ja lubiê tak± pogodê, je¶li nie mam tysi±ca spraw do za³atwienia w centrum miejskiej d¿ungli przy zerowym wietrze i w trampkach i d³ugich d¿insach . Ale deszczu nie lubiê ... Tzn. mo¿e padaæ przelotnie, jak jest gor±co, bo to daje takie orze¼wienie, ale jak z dnia na dzieñ temperatura spada o kilkana¶cie stopni i s± gorsze ulewy ni¿ w Amazonii to nieee, oj nie, ja siê na tak± pogodê nie piszê!

Zazdroszczê tych komplementów i ¿e Ci tak dobrze idzie! Kurde, czemu ja tego w sobie nie mam?!
Oby Ci tak sz³o dalej kochana i ¿eby¶ osi±gnê³a szybko swój cel -10kg to ogromny postêp!

Jeszcze a propos moich pora¿ek - dzisiaj wsta³am rano i wa¿ê siê, a tam 78kg
Pó¼niej zjad³am obiad, wa¿ê siê znów - 77, 6 .
Zbli¿a mi siê @, ale bez przesady z tym 78, tyle to ja w ¿yciu nie wa¿y³am O.o

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-07-13 o 18:24
Stary 2014-07-14, 04:41   #2397
ArcymoneQ
Rozeznanie

Melonade mo¿e czas najwy¿szy zacz±æ inn± dietê - M¯ i æwiczenia? Ewentualnie liczenie kcal delikatne...

Ja dzi¶ wsta³am z now± motywacj±, chcê w tym tygodniu zobaczyæ 73 kg na wadze. Zjad³am kromkê chleba z serkiem light i parê plasterków ogórka zielonego.

Trzymajcie siê dziewczyny

Stary 2014-07-14, 08:00   #2398
aamidale
Rozeznanie

Witam dziewczynki, u mnie znow s³oñce. W tym tygodniu temperatury maj± siêgaæ 35 stopni :O nieco mnie to wkurza.

Chyba zrobi³am sobie kuku niechc±cy... Ostatnio po zaprzestaniu palenia mniej mi siê chce piæ, wiêc zwyczajnie zapomnia³am o piciu wody mineralnej, jedynie 2-3 szklanki herbaty i soczek warzywny...Efekt? Sucha skóra i skurcze w g³owie [jak na kacu!] W dodatku jestem z tych co intensywnie siê poc±..nie wiem za bardzo czy picie horrednalnych ilo¶ci to naprawi czy co mam zrobiæ g³upio mi poza tym, taka m±dra kurcze jestem tutaj a sama zapominam o piciu wody... chryste
zaraz wsiadam na rower, potem mam nadzieje W KONCU zakupy, w pi±tek zamówi³am na allegro olej kokosowy zapominaj±c, ¿e na koncie mam wygórowan± kwotê dwóch z³otych...lipiec miesi±cem robienia kretyñskich rzeczy?

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Melonade mo¿e czas najwy¿szy zacz±æ inn± dietê - M¯ i æwiczenia? Ewentualnie liczenie kcal delikatne...

Ja dzi¶ wsta³am z now± motywacj±, chcê w tym tygodniu zobaczyæ 73 kg na wadze. Zjad³am kromkê chleba z serkiem light i parê plasterków ogórka zielonego.

Trzymajcie siê dziewczyny
Ja na ¶niadanie polecam owsiankê z 3 ³y¿ek p³atków, zapycha mnie do godziny 13 przynajmniej

27.02.2012
Stary 2014-07-14, 08:55   #2399
gosia2071
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 25

Hej. No i waga ³adnie spada 97,7 u mnie drugi dzien bólu przycielam palca drzwiami od samochodu paznokieæ czarny a palec spuchniety i nic nie moge robiæ za bardzo bo to u prawej rêki
Stary 2014-07-14, 09:01   #2400
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
lipiec miesi±cem robienia kretyñskich rzeczy?

U mnie lipiec to miesi±c wielkiego stresu i chêci wyj¶cia z domu na d³u¿ej - zostawiaj±c to wszystko! No i co najgorsze do ostatniego dnia bêdê mia³a kwa¶n± minê ... no ale jak nauczy³am ca³± rodzinkê T¯ (³±cznie z nim samym) robiæ ze mnie kurê domow±, która wszystkim dogodzi w sensie obiadki, sprz±tanie, pranie, umilanie czasu to teraz mam!

Cytat:
Ja na ¶niadanie polecam owsiankê z 3 ³y¿ek p³atków, zapycha mnie do godziny 13 przynajmniej
Nie lubiê p³atków

Cytat:
Napisane przez gosia2071 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej. No i waga ³adnie spada 97,7 u mnie drugi dzien bólu przycielam palca drzwiami od samochodu paznokieæ czarny a palec spuchniety i nic nie moge robiæ za bardzo bo to u prawej rêki
No to tylko siê cieszyæ i gratulowaæ takich spadków a palcem siê nie przejmuj, jak to mawia moja mama do wesela siê zagoi

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.