Scend Barł czyli Scent Bar LVIII - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-11, 22:16   #2371
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Dobry

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
w naturze jest teraz nivea long repair za 5zl/200ml
odżywka a nie maska, ale warto przetestować jeśli jeszcze nie miałaś.

ja zamówiłam kallosa omega
u mnie najlepiej sprawdza się używanie kilku odżywek/masek naprzemiennie

może jeszcze chuopa na zakupy wygonię, bo paczkę ma słać
1.O, a jutro będę na mieście
To wejdę do Natury bo mi się konczy

2. U mnie też naprzemiennie. Nigdy dwa razy ta sama po kolei, bo zawsze coś nie tak.

Rejcz, a Bioetkia?
Tylko czy Ty kokosa lubisz?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...lli-lisci.html

Albo to?http://www.sklep.bioarp.pl/pl/p/%E2%...-rumianku/1364

Ni emialam, ale moze być niezle...
chyba sobie wrzucę jakieś do koszyka, pod choinkę...
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 22:26   #2372
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
dawno mnie nic nie przeciążło
chyba ostatnio jakieś podkręcane półproduktami, po olejowaniu przed
Jasne rozumiem, dobrze dobierasz piel do swoich poyrzeb. Thnx za starania

Chodzi o to, że tyle razy czytałam w sieciuni "fajna maska, ale jednak przeciąża mi włosy" i olałam. A tymczasem to byłoby idealne clue dla mnie Szukam sobie szukam w neciku. W ogóle dziś mam czilałt pt jutro nic nie muszę. No dobra, jeszcze tylko jeden lek dla dziadka ale to już pikuś, jak mówi moja babcia ostatnio Ostatnio zakindżalam znów dla wszystkich. 100 % poświęcenia własnego czasu.

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Rejcz, a Bioetkia?
Tylko czy Ty kokosa lubisz?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...lli-lisci.html

1. Dzięki Ja lubię, moje włosy Czytałam właśnie, w sieciuni ona wysoce polecana

2. Uuuaaa niby fajny fajny skład, ale ja bym teraz potrzebowała coś autentycznie o konsystencji masła w słoiku, takiej tłustej, oleistej mazi z emulgatorami. Bo sam tószcz nic nie załatwi. Z mniodem i aloesem mam rzeczy, wolałabym nie powtarzać, jednak cena kusi

Np mam biovax pomarańczowy, taki niby hiper na blogach, jako jeden z topowych podawany, a na mnie meeeeeh bez różnicy. Jak średnia odżywka.

Są kerastasy tóste i fogle, no ale nie chcę (a nawet nie mogę ) wydać kasy na kerastasy (Wydra is back )

Waham się między Dove (jakimś tam oil coś tam) a Pantene (też wersją olejową) Zależy mi na śliskich włosach, które będą się z szalików i płaszcza wyślizgiwać wręcz.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-12-11 o 22:37
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 22:54   #2373
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

hmm
też już mam w koszyku
ciekawe czy działa

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Jasne rozumiem, dobrze dobierasz piel do swoich poyrzeb. Thnx za starania

Chodzi o to, że tyle razy czytałam w sieciuni "fajna maska, ale jednak przeciąża mi włosy" i olałam. A tymczasem to byłoby idealne clue dla mnie Szukam sobie szukam w neciku. W ogóle dziś mam czilałt pt jutro nic nie muszę. No dobra, jeszcze tylko jeden lek dla dziadka ale to już pikuś, jak mówi moja babcia ostatnio Ostatnio zakindżalam znów dla wszystkich. 100 % poświęcenia własnego czasu.

Waham się między Dove (jakimś tam oil coś tam) a Pantene (też wersją olejową) Zależy mi na śliskich włosach, które będą się z szalików i płaszcza wyślizgiwać wręcz.
1. ee tam, staram się jak najmniej koncentrować na tym co mam na głowie. żeby się na farbę nie rzucić i nie rozpaczać nad gównianym kolorem, rzadkością, rozdwojonymi końcami, wiecznym nieuczesaniem
stosuję konieczne minimum i czekam aż jeszcze odrosną i pozbędę się do reszty suszu z końców.

ja padam na pysk, didka też zasnęła w opakowaniu
no właśnie używam dość ciężkich produktów, ale o przeciążeniu nie ma mowy

2. moje nie tolerują dove, pantene też kiepsko wspominam
jak już to jakiś gliss kur
ale też dawno nie miałam

a co do "oils", to od lata nie mogę opanować skóry - susz, azs, suche placki, rany od zadrapań, swędzenie... a tu rozprawił się z tym krem z biedry z olejkami
żadne dermoprotektory, odżywcze kremy, balsamy dla alergików, masła do ciała nie dawały rady

pan od monitora napisał mi, że jestem niesamowita
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 23:01   #2374
hellkitty
Raczkowanie

Dobry wieczór Baru znad 2 kg hummusu który niechcący zrobiłam

A w niedzielę przyjeżdża do mnie nowy kot!! aaaale się cieszę

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Ale jak widzę, że kobita wyciąga pierś i zaczyna ją masować, po czym wyjmuje z torby mokre chusteczki i tę pierś wyciera, i dopiero wtedy bierze małe i wciska mu sutek do buzi, a za jakiś czas wyciąga drugą i powtarza czynności, a ta pierwsza wisi i z niej kapie, to ja przepraszam bardzo, ale dla mnie nie jest to estetyczne

Pierwszy raz w życiu chyba mam PMS To pewnie te feromony działające również przez internet Najpierw ochrzaniłam bank, że przelew szedł 3 dni. A później kasjerkę, że cena na półce z mlekiem jest inna niż ta, którą pokazała kasa. Ona twierdziła, że promocja trwała do wczoraj, a ja, że na kartce widnieje data 13.12.
Przyszedł menago i stwierdził, że mam rację. I nawet przeprosił. A ta astronomiczna kwota, o którą się wykłócałam, to było 1,50

Poprawiających makijaż przy stoliku restauracyjnym też przybywa. Niedługo mężczyźni zaczną wyjmować maszynki do golenia i pasty do zębów

1. :rzyg:
Nie no, to już mi się nie podoba. Ale z 2 strony nigdy nie robię awantury o coś takiego, podejrzewam że jak już kobieta coś takiego robi, to faktycznie ma powód... Co innego pieluchy, o nie się wykłócam bez problemu

2. A weź, ja mam tak co miesiąc u mnie pms to ciężki temat.

3. Ja się spotkałam z obcinaniem paznokci w pracy... Efekt społeczeństwa skoncentrowanego na ja. Mnie jest tak wygodnie, ja nie pomyślę o innych, niech inni się dostosują do mnie, ja zmienię pas bez kierunkowskazu i inni niech nawet nie śmią zatrąbić, ja zaparkuję we wjeździe do garażu bo akurat mam bliżej do klatki niż z parkingu, ja wysadzę swojego psa w miejscu gdzie jest to zakazane bo jestem ponad prawem i mam w dupie innych. Tak. Dużo tego.

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Nie kojarzę tego, a paczule od dłuższego czasu zmieniają się na mnie w mokrą ścierę. Wyjątek to paczula Santa Maria Novella, ale jej na taką okoliczność nie założę - samobójstwo zapachowe by to było
Fajna jest ta paczula? Bo ostatnio w Galilu przechwyciłam sampel aftershave'a ale ma słabą moc.

Cytat:
Dodam, że widzę mnóstwo takich kobitek w kafejkach, i są to piękne, eleganckie, gustowne wręcz widoki. Aż uśmiecham się na sam widok. Czyli - da się
no właśnie, z jednej strony widok cieknącego cyca jest niefajny, z drugiej - nie chcę, żeby młoda matka musiała być zepchnięta na margines społeczeństwa i uzależniona od innych.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Podpisałam przedłużenie umowy do połowy przyszłego roku
Gratki

Cytat:
Myślałam, że odżywek i masek starczy mi na rok, a tymczasem zużyły się błyskawicznie. Niby zostały cosie, ale te najsłabsze, co nic nie dają. I tak się zastanawiam, zna ktoś mega emolientową ale tanią MASKĘ. Koniecznie maskę. Silniejszą niż seria Oleo. Taką co np przeciążyła Wam włosy na maksa

Tak pacze w sieciuni, może jakiś Loreal Total Repair?
Ja bardzo lubię dociążające produkty i mogę polecić odżywkę YR : http://static.wizaz.pl/kosmetyki/foto/57453_250.jpg , wiem że nie maska ale super dociąża. No i zawsze można dodać żółtko i olejek do jakiejś zwykłej
Poza tym na Twoim miejscu rozważyłabym jakiś lekki szampon, ja używam tych z planeta organica bo to takie bardziej odżywki myjące - jak po zwykłych szamponach mam gumowaty puch, to po tych mam loki.
Kiedyś nakładałam avocado na włosy i zmywałam je przez godzinę także nie polecam .

Edytowane przez hellkitty
Czas edycji: 2015-12-11 o 23:09
hellkitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 23:18   #2375
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hellkitty Pokaż wiadomość

Nie no, to już mi się nie podoba. Ale z 2 strony nigdy nie robię awantury o coś takiego, podejrzewam że jak już kobieta coś takiego robi, to faktycznie ma powód... Co innego pieluchy, o nie się wykłócam bez problemu

Ja się spotkałam z obcinaniem paznokci w pracy... Efekt społeczeństwa skoncentrowanego na ja. Mnie jest tak wygodnie, ja nie pomyślę o innych, niech inni się dostosują do mnie, ja zmienię pas bez kierunkowskazu i inni niech nawet nie śmią zatrąbić, ja zaparkuję we wjeździe do garażu bo akurat mam bliżej do klatki niż z parkingu, ja wysadzę swojego psa w miejscu gdzie jest to zakazane bo jestem ponad prawem i mam w dupie innych. Tak. Dużo tego.

no właśnie, z jednej strony widok cieknącego cyca jest niefajny, z drugiej - nie chcę, żeby młoda matka musiała być zepchnięta na margines społeczeństwa i uzależniona od innych.

Ja bardzo lubię dociążające produkty i mogę polecić odżywkę YR : http://static.wizaz.pl/kosmetyki/foto/57453_250.jpg , wiem że nie maska ale super dociąża. No i zawsze można dodać żółtko i olejek do jakiejś zwykłej
Poza tym na Twoim miejscu rozważyłabym jakiś lekki szampon, ja używam tych z planeta organica bo to takie bardziej odżywki myjące - jak po zwykłych szamponach mam gumowaty puch, to po tych mam loki.
Kiedyś nakładałam avocado na włosy i zmywałam je przez godzinę także nie polecam .
1. Oesu - klasyczny hummus czy z dodatkamy ?

2. Oesuuuuuuuu oeeeesuuuuu koniecznie poka kotha

3. Otóż to! bingo! Tak samo uważam. Czy nikt się nad tym nie zastanawia? Przecież właśnie wystarczy pomyśleć.

4. Nie inaczej Niefajność nie jest jej winą, niefajność zafundowała nam matka natura, niefajność nie jest powodem do szykanowania, krytyki etc. Poza tym, ja tam nie widzę w tym nic strasznego, no przecież to nie jest obrzydliwe, widziałam milion razy.

5. Kochana jesteś thnx, ale sęk w tym właśnie, że owa YR, jets dla mnie jak powietrze. Lajcik. Totalnie nie pomaga, ale zaznaczam, ja mam spalone włosy, odrastam do zdrowych, ciąć nie chcę już, a jakoś przetrwać muszę

Szamponów mam 6. Głównie ruskie, estońskie, delikatne, właśnie balsamy. Ale przy tłustym skalpie i naturalnym odroście mam ogień i wodę (a raczej olej) na głowie. Dwa światy, ze skalpem sobie już radzę, to sianko od połowy mi skrzypi

Czas edycji: 2015-12-11 o 23:20
Stary 2015-12-11, 23:51   #2376
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

Dove nie miałam nic ( wiem, nikt mi nie wierzy ) a Pantene ten mus nawilżający jest taki sobie jak dla mnie....

Z cięzkimi to chyba nie jestem w temacie, wolę lekkie, lubię jak mam fruwaki

O, to mi obrzydliwie pzreciążało włosy i robilo przyklap i przyliz stulecia, ale ma mleczko kokosowe
http://www.lifetree.pl/kosmetyki-nat...w-avocado-oil/
Cytat:
hmm
też już mam w koszyku
ciekawe czy działa

a co do "oils", to od lata nie mogę opanować skóry - susz, azs, suche placki, rany od zadrapań, swędzenie... a tu rozprawił się z tym krem z biedry z olejkami
żadne dermoprotektory, odżywcze kremy, balsamy dla alergików, masła do ciała nie dawały rady

1. No zobaczymy, wzięląm dwie z pazerności. I dobralam jeszcze jakieś dwie inne z tej serii.

2. A który to ?
A na pysk się nada? Potrzebuję czegoś mocno nawilżającego/natłuszczającego żeby raz na jakiś czas użyć. Deli z kolagenem nie ma u mnie.
W naturze była wypzr na którą sie nie załapalam i od tej pory nie ma, w Spolem nie ma, w malych drogeriach nie ma. W Kauflandzie nie sprawdzałam...no lipa ogólnie ...

3. Też mi nowość

No dooobra, miło uslyszeć coś takiego od kogoś obcego

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

Cytat:

.

Opowiadaj, co za kociak?
Stary 2015-12-11, 23:55   #2377
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
O, to mi obrzydliwie pzreciążało włosy i robilo przyklap i przyliz stulecia, ale ma mleczko kokosowe
http://www.lifetree.pl/kosmetyki-nat...w-avocado-oil/

Też mi nowość

1. O! To może być dobry trop! Jeeeeeeeeeeeednakowoż, uparcie szukam czegoś tak gęstego że nie przejdzie przez tubkie i musi w słoiczku

2. Prawda?

Słyszy to kilka razy w miechu w Barze, ale faktoza, dopiero obcym się wierzy Nie no czaję, czaję

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-11, 23:59   #2378
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
1. O! To może być dobry trop! Jeeeeeeeeeeeednakowoż, uparcie szukam czegoś tak gęstego że nie przejdzie przez tubkie i musi w słoiczku

2. Prawda?

Słyszy to kilka razy w miechu w Barze, ale faktoza, dopiero obcym się wierzy Nie no czaję, czaję
1. No dobra, przelecę w pamięci wszystko nco mialam ( postaram się) i jak mi jakiś tłuścioch gęsty w słoiku się przypomni, to zalinkuję .

2. No nam po prostu nie ufa
Stary 2015-12-12, 00:47   #2379
Polly_
grozi wypollizowaniem

nie jadlam nigdy hummusu jesteu prostakieu

ale wachałam juniper Ridge i kurde powiem wam ze zapachy sa za☠☠☠iste wszystkie co do jednego
sa tak naturalne i pozytywne ze sie smieje do bloterów
pachną wakacyjna przygoda i maniem 17 lat
dobranoc
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 01:19   #2380
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ale wachałam juniper Ridge i kurde powiem wam ze zapachy sa zaâ˜â˜☠â˜â˜☠â˜â˜☠iste wszystkie co do jednego
dobranoc
O jaaaaaaaaaaa, Ci zazdroszczę! Ja tego właśnie szukam w perfumach, natury. No i nazwa, filozofia firmy zobowiązuje. Po prostu nie mogło być inaczej.

My ostatnio z chuopinem mamy szał na iglaczki, perfum nie mamy za bardzo w tym guście jeszcze, ale do kąpieli, mycia rąk, i innych takich ruskie mydła, płyny z iglaków Przy każdym myciu rąk to samo - morda się śmieje

Też lete pa

Czas edycji: 2015-12-12 o 01:21
Stary 2015-12-12, 07:48   #2381
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

ale wachałam juniper Ridge i kurde powiem wam ze zapachy sa za☠☠☠iste wszystkie co do jednego

dobranoc

Miałam próbki dwóch i żaden mi nie podszedł

Co do masek to nie pomogę. Z tanich dobre dla mnie jest kuracja przeciw wypadaniu bingo spa (ok 16zl za pól litra).
Sliski wlos mam po kallos latte albo banan. Ale moje to są z kolei za śliskie, nawet z warkocza chcą uciekać o koczkach nie wspomnę
A moze oleje wuelonienasycone? Mi dopiero regularne olejowanie pozwolilo zapuścić fajne zdrowe włosy ale tez mi się zeszlo kilkA miesięcy zanim po licznych próbach znalazłam olej dla siebie pasujący

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-12-12 o 07:51
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-12, 09:04   #2382
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
o to milo ze tzu sie podobaja-a co mu ie w nich podoba? serio jestem ciekawa co mowi,bo nie wiem ktore aspekty moich zdjec sie podobaja ludziom,a moze takie na ktore ja nie zwracam uwagi?

bo generalnie znam wiele osob ktore uwazają zdjecia noworodkowe topowych nowordokowych fotografow za paskudne, wiec ja staram sie drazyc co sie ludziom podoba a co nie
naturalność, prostota i umiejętne operowanie PS
mój TŻ fotografem nie jest, no ale jest grafikiem no i na obróbce zdjęć się zna bo musi, więc widzi że czasami fotografowie żeby się popisać ostro przeginają z obróbką. On takich rzeczy nie toleruje
Cytat:
nie ma mowy o busiku, majdan jest dramatyczny, sama pufa do pozycjonowania ma srednice ok 80 cm....kilka teł o długosci 160 cm...kilka koców, koszyk...
wow faktycznie sporo tego

daj znać jak podejmiesz decyzję
ja w międzyczasie nadal szukam bo czas nagli
Cytat:

Cytat:

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 09:45   #2383
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Dostałam smsa od redzi, że dziś wychodzą do domu

Nie lubię hummusu Za to mam domowe pierogi ruskie na obiad

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
No to trochę bezedurek wieczornych.

Włosy. Przestały rosnąć, i mam jak Neska, z przodu rosną mi 3 razy wolniej - widzę po odroście. Ale na to już wciery. Luzik.

Mimo, że ja mam z gruntu po rozjaśnianiu zniszczone i suche strąki, to jednak ów przesusz zimowo-ogrzewaniowo-szalikowy chyba faktycznie jest w pełni, bo jest znów tak samo jak latem

Myślałam, że odżywek i masek starczy mi na rok, a tymczasem zużyły się błyskawicznie. Niby zostały cosie, ale te najsłabsze, co nic nie dają. I tak się zastanawiam, zna ktoś mega emolientową ale tanią MASKĘ. Koniecznie maskę. Silniejszą niż seria Oleo. Taką co np przeciążyła Wam włosy na maksa

A coś z Biovaxa? Są teraz przecenione w Rossie o 50 %. Ja wzięłam to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...do-wlosow.html i to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...do-wlosow.html

Oba po 10 zł.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 09:55   #2384
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
naturalność, prostota i umiejętne operowanie PS
mój TŻ fotografem nie jest, no ale jest grafikiem no i na obróbce zdjęć się zna bo musi, więc widzi że czasami fotografowie żeby się popisać ostro przeginają z obróbką. On takich rzeczy nie toleruje

wow faktycznie sporo tego

daj znać jak podejmiesz decyzję
ja w międzyczasie nadal szukam bo czas nagli

ach dziekuje
dam znac, pogadam z TZ

a kiedy msz zamiar urodzic? ze tak zapytam bez sensu?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 10:09   #2385
Katty_p13
Piers do przodu

Co do hummusu to zjem z dodatkami jak muszę i nie ma nic innego do jedzenia więc dołączam do klubu

Miłego dnia Baru ;roza: snad kawy i przygotowań do wypadu na spożywczy shopping

Redzia wychodzi więc wszystko z obojgiem w porządku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-12, 10:16   #2386
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość

W porządku, ale nie pasuje do niego imię Tomasz i będzie inne Nie zdradzam typów, Redzia może dziś tu zajrzy

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 11:35   #2387
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
o to milo ze tzu sie podobaja-a co mu ie w nich podoba? serio jestem ciekawa co mowi,bo nie wiem ktore aspekty moich zdjec sie podobaja ludziom,a moze takie na ktore ja nie zwracam uwagi?

bo generalnie znam wiele osob ktore uwazają zdjecia noworodkowe topowych nowordokowych fotografow za paskudne, wiec ja staram sie drazyc co sie ludziom podoba a co nie
Polly, mojemu M. też się Twoje zdjęcia bardzo podobają. Wobec powyższego wymogłam na nim zeznania szczegółowe Podobają mu się: miękkie światło, kolorystyka, ciepło (nastrój), układ, proporcje, kadrowanie.

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
w sumie można by odpowiedzieć - a co konkretnie chcieliby państwo wiedzieć , bo pytanie jest bardzo ogólne
O widzisz! Muszę zapamiętać na ewentualne podobne okazje

Cytat:
przyszłam do domu i miałam rzucić się na robotę, ale jestem taka padnięta że nie dało rady ale nie ma letko , trza iść chociaż gary umyć
Wczoraj po powrocie do domu dokończyłam jeszcze zlecenie, które w piątek musiałam oddać, ale z oczami na zapałkach. A potem padłam. Chyba adrenalina puściła i organizm domagał się totalnego resetu. Dopiero dziś znowu jakoś żyję

Cytat:
Włosy. Przestały rosnąć, i mam jak Neska, z przodu rosną mi 3 razy wolniej - widzę po odroście. Ale na to już wciery. Luzik.
A propos wcier: po zużyciu buteleczki tego cuda z BU się z deczka podłamałam i zakończyłam kurację, a niedawno się okazało, że to złoto w płynie jednak jest, tylko czasu potrzebowało: na zakolach mam armię młodziaków, przy przedziałku też sporo maluchów sterczy - szał

Cytat:
No bo jesteś

Cytat:
Jaki? Opowiadaj! Lud chce szczegółów

Cytat:
Fajna jest ta paczula? Bo ostatnio w Galilu przechwyciłam sampel aftershave'a ale ma słabą moc.
Paczula SMN jest cudowna, o ile lubi się piwniczne klimaty Jest lekko kamforowo, zimno, przestronnie, ziołowo. Zero ocieplaczy.

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
To samo pomyślałam

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 11:49   #2388
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
ach dziekuje
dam znac, pogadam z TZ

a kiedy msz zamiar urodzic? ze tak zapytam bez sensu?
Myślę że wyrobię się z rodzeniem do końca roku

Ale mogę nawet dziś (chociaż nic na to nie wskazuje na razie )
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
W porządku, ale nie pasuje do niego imię Tomasz i będzie inne Nie zdradzam typów, Redzia może dziś tu zajrzy
Oooo to ciekawe jak ostatecznie będzie
Fajnie że już wychodzą

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 13:34   #2389
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

A coś z Biovaxa? Są teraz przecenione w Rossie o 50 %. Ja wzięłam to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...do-wlosow.html i to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...do-wlosow.html

Oba po 10 zł.
1. Super!!!! Znaczy wszystko gra A o Tomaszu pfff mówiłam, mówiłam. Zbyt pospolite jak na Redziątko nr 2.

2. Dzięki, ale pisałam, że biovaxy nie robią mi NIC Ja mam taki puch jak lalki Wiem, że on się nadaje do ścięcia, ale zapuszczam twardo. Pomagały mi fryzjerskie, ale wolałabym nie wydawać tyle kasy Widziałam promo. Nic jednak nie kupiłam.

Cytat:
A propos wcier: po zużyciu buteleczki tego cuda z BU się z deczka podłamałam i zakończyłam kurację, a niedawno się okazało, że to złoto w płynie jednak jest, tylko czasu potrzebowało: na zakolach mam armię młodziaków, przy przedziałku też sporo maluchów sterczy - szał
Dzięki. I ja mam pełno bejbkików sterczących, problemem jest to, że "stare" włosy mi nie rosną. Zatrzymały się. Od miesiąca odrost się nie powiększył nic a nic. No ale zaczynam Jantara więc liczę, że ruszy On mi pomagał zawsze. Jednak dobrze wiedzieć o tym z BU

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-12, 14:05   #2390
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

Oba po 10 zł.
1.

2. Jestem z siebie dumna ...bylam dziś w Ross, wzięam co mialam wziąść i wyszlam , nawet nie patzryłam na ściankę wlosową

Cytat:
Świetnie
Tomasz wogle mi nie pasował do Redziowego synka.
Wszyscy ktorych znam to albo miśkowate ciapy, albo roszczeniowe, wiecznie obrazone na cały świat dziewczynki , albo małe chuigany próbujące przebić sie do prawdziwego półświatka
Normalnych nie mialam szczęścia poznać.
To ostatnie to z konieczności, sasiad taki
Cytat:
2. Dzięki, ale pisałam, że biovaxy nie robią mi NIC Ja mam taki puch jak lalki Wiem, że on się nadaje do ścięcia, ale zapuszczam twardo. Pomagały mi fryzjerskie, ale wolałabym nie wydawać tyle kasy Widziałam promo. Nic jednak nie kupiłam.
:

a jakie profesjonalne?
Bo mogę poprosić moją Martę, jak mają not for sale , a zawsze maja, to niech mi zbiera coś konkretnego, jak ma przypadkowe podwieżć.
Ja w sumie nie potzrebuję bo mam pól pólki z Ross , Natury i teraz dojdą te z Bioarpu....
Na razie mam szampon i odzywkę jakąś mega nawilżającą saszetkową z Kerastase i też z kerastase mini szampon i mini odżywkę proteinową.
Chcesz? U mnie stoi i się kurzy, tylko z kąta w kąt przerzucam...
Stary 2015-12-12, 14:22   #2391
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
a jakie profesjonalne?
Bo mogę poprosić moją Martę, jak mają not for sale , a zawsze maja, to niech mi zbiera coś konkretnego, jak ma przypadkowe podwieżć.
Ja w sumie nie potzrebuję bo mam pól pólki z Ross , Natury i teraz dojdą te z Bioarpu....
Na razie mam szampon i odzywkę jakąś mega nawilżającą saszetkową z Kerastase i też z kerastase mini szampon i mini odżywkę proteinową.
Chcesz? U mnie stoi i się kurzy, tylko z kąta w kąt przerzucam...
Dawne Kerastasy i Sebastian. Ale to byli daaaawne czasy. Już Jajco nie dawało rady. Specjlanie się nie fatyguj, zużyj sobie, bo mi zależy obecnie stricte na emolientowej masce, gęstej jak masło, pewnie coś na shea/awokado, a protein prącie borze Mam ich pod dostatkiem. Obecne Kerastasy jakoś nie mam zaufania, chyba pomerdali w formułach, bo stary Nectar Thermique, był cudem w tubce dla mnie, a kupiłam nowy i nędza na poziomie Glis kury. Kupiłam dawno i promo i mini, więc jakoś strasznie do tyłu nie byłam, ale no mimo wszystko, oszukaństwo Także mam dystans. Jeszcze sobie na spokojnie posuzkam w neciku, ale na święta chciałabym trochę być glossy
Stary 2015-12-12, 14:30   #2392
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Dawne Kerastasy i Sebastian. Ale to byli daaaawne czasy. Już Jajco nie dawało rady. Specjlanie się nie fatyguj,zużyj sobie, bo mi zależy obecnie stricte na emolientowej masce, gęstej jak masło, pewnie coś na shea/awokado, a protein prącie borze Mam ich pod dostatkiem. Obecne Kerastasy jakoś nie mam zaufania, chyba pomerdali w formułach, bo stary Nectar Thermique, był cudem w tubce dla mnie, a kupiłam nowy i nędza na poziomie Glis kury. Kupiłam dawno i promo i mini, więc jakoś strasznie do tyłu nie byłam, ale no mimo wszystko, oszukaństwo Także mam dystans. Jeszcze sobie na spokojnie posuzkam w neciku, ale na święta chciałabym trochę być glossy
A no dobra.
To jej skrobnę,ze jak mają coś łobrzydliwie tluste i przeciążające klientkom włosy, to ja to chcę , niech zbiera, albo niech daje cynka co takiego mieli

Chociaż M ostatnio bardzo chwalila tego olaplexa, że nawet w domu wychodzi i daje super extra efekt..tylko tzreba przestrzegać wytycznych, bo fryzjerzy przeważnie pierdzielą i wychodzi siano, albo nie bylo różnicy przed i po.
To moge dopytać , jak to w domowych warunkach ogarnąć, żeby dobrze bylo
Stary 2015-12-12, 14:33   #2393
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
A no dobra.
To jej skrobnę,ze jak mają coś łobrzydliwie tluste i przeciążające klientkom włosy, to ja to chcę , niech zbiera, albo niech daje cynka co takiego mieli

Chociaż M ostatnio bardzo chwalila tego olaplexa, że nawet w domu wychodzi i daje super extra efekt..tylko tzreba przestrzegać wytycznych, bo fryzjerzy przeważnie pierdzielą i wychodzi siano, albo nie bylo różnicy przed i po.
To moge dopytać , jak to w domowych warunkach ogarnąć, żeby dobrze bylo
1. Thnx

2. Oj nieeeee, takie rzeczy są dla mnie zbyt zaawansowane. Ty dopytasz, a ja i tak spierdzielę. Nie mam szans tego zrobić dobrze, nie znając się. Poza tym, tam je chyba jakaś keratyna? Nie nie, olaplexy są za trudne. Ja murszę mięc old school maskę . Wiadomo, co sezon coś tam będę ścinać, ale czeka mnie kilka lat takiej bujanki No sama sobie zgotowałam takiego hard-corka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-12, 14:58   #2394
Karkki
Zakorzenienie

Dobry znad kawusi
Cytat:
Dziękuję za wszystkie kciuki - zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Wiem jedno: mogą mnie ludzie do woli wypytywać o sprawy merytoryczne - odpowiadam i opowiadam bez najmniejszego problemu. Ale pytania w stylu: proszę nam o sobie opowiedzieć - wymiękam
Cytat:
a bo to jest najkretnynściejsze pytanie z kretyńskich w sumie można by odpowiedzieć - a co konkretnie chcieliby państwo wiedzieć , bo pytanie jest bardzo ogólne
- Proszę nam o sobie opowiedzieć.
- Jestem seryjnym zabójcą osób zadających głupie pytania.
Copyright © 2015 Karkki

Cytat:
przyszłam do domu i miałam rzucić się na robotę, ale jestem taka padnięta że nie dało rady ale nie ma letko , trza iść chociaż gary umyć

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
O, a z której strony?
Reklamowej. I naiwni ludzie w to wierzą
Cytat:
dobrze zrozumialas,ale tak jak pisalam w dalszej czesci nikt w polsce nie ma takich stawek robiącac podobne rzeczy jak ja-no moze monika podolska serek,ale to jest obecnie jedna z najdrozszych fotografemk robiacych zdjecia dla ludzi, bo wiadomo ci co robia mode czy glamour to inna bajka wogole

1. Nie mówię, że masz brać od razu 1000, ale sama wiesz ile jest tobołów. 400-600 za sesję, imo. Mówię o tej w plenerze i tej co to Ty wybierasz. Za noworodki - mniej. No chyba, że im kostiumy szyjesz
2. Mnie się podoba klimat zdjęć
3. Chciałabym zobaczyć autorskie zdjęcia noworodków. Nie wiem dlaczego wszyscy wzorują się na zdjęciach Anne Geddes Moda taka nastała i rodzice chcą mieć fotki a'la Anne czy o co chodzi?
Ale to z ziewającym maluchem jest cudne

Cytat:
jak gość nie znajdzie u siebie i nie wyśle ekspresem, to do świąt będziemy się wgapiać w to czarne cudo na czerwonej nóżce
Zawieś lampki choinkowe i będzie nowoczesna instalacja

Cytat:
I tak się zastanawiam, zna ktoś mega emolientową ale tanią MASKĘ. Koniecznie maskę. Silniejszą niż seria Oleo. Taką co np przeciążyła Wam włosy na maksa

Po Total moje totalnie się elektryzowały. I to było wszystko co robił totalnie
Jedyna działająca to TA
Tylko cza z nią najlepiej posiedzieć ze 3 godziny pod folią za pierwszym razem. Później wystarczy 20. 5 minut jak podają na tej stronie, to zawracanie głowy.

Cytat:
Koniecznie poka jak już przyjedzie

Cytat:

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 15:06   #2395
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
2. A który to ?
A na pysk się nada? Potrzebuję czegoś mocno nawilżającego/natłuszczającego żeby raz na jakiś czas użyć. Deli z kolagenem nie ma u mnie.
W naturze była wypzr na którą sie nie załapalam i od tej pory nie ma, w Spolem nie ma, w malych drogeriach nie ma. W Kauflandzie nie sprawdzałam...no lipa ogólnie ...
ten
na twarz chyba nie, za ciężki skład, ale ja wczoraj po kąpieli ciapnęłam
ja mam ostatnio skórę jak papier na cielsku
ten krem chwilę się wchłania, ale też na długo nawilża, wygładza, regeneruje. likwiduje mi placek, na który tylko sterydy działały
no i przestałam się drapać jak opętana

a na paszczę też poszukuję

Cytat:
3. Też mi nowość

Cytat:
2. Prawda?

Cytat:
2. No nam po prostu nie ufa
ja mam chyba jakiś inny bar, albo filtry na nim

gość mnie rozwalił tym wyznaniem, nie spodziewałam się takiego przebiegu reklamacji. najpierw zażądałam wyjaśnień (trochę naskoczyłam, bo myślałam, że na krętacza trafiłam, albo że będzie wmawiał, że wysłał komplet i podważał), wymieniliśmy parę krótkich wiadomości, rozmowa przez telefon i takie wyznanie po

Cytat:
No bo jesteś

padam na pysk...
przyszła paczka z e-glamour

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Zawieś lampki choinkowe i będzie nowoczesna instalacja
wszystkie wolne lampki choinkowe przerobiłam na cotton ballsy
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 15:11   #2396
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Copyright © 2015 Karkki
Słiiiit!!!

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 15:31   #2397
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
W porządku, ale nie pasuje do niego imię Tomasz
nie jest bezradną płaksą i nie gra w gry?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 15:51   #2398
Katty_p13
Piers do przodu

No i pozakupowo

Nabyłam sobie w dobrej cenie na Mikołaja własnego Monstera Pentagram - super jest dzięki za cynę

Myślałam, że Redzia może się objawi
Stary 2015-12-12, 16:03   #2399
Parabelka
Panaroja

snad przelotu
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Torebkowa - lipton piramidki nowe z serii green tea, ale smakuje duzo lepiej niz wszystkie temu podobne, a wybredna jestem

No chyba robia dobrze, skoro wsio gra, ale wiesz, nie moshna tego wiecznie brać, powinnam odstawić, ale sie bajam
1.
2.podobno moshna dłuuugo jak czeba, ale najlepiej pogadać z ginem
Cytat:
prawdę napisał
Cytat:

1.
2.pooookaaaa !
3.dokładnie
Cytat:

Copyright © 2015 Karkki

1.
2.

czymam za Redzię i Redziątko - też ten Tomasz mi nie leżał - kompletnie nie redzioidalny

I za Ewusię też czymam - szczęśliwego rozpaku

i spadam do garów

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 16:05   #2400
tricolor
Wtajemniczenie

Redzia gratulacje! :party time:

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
snad przelotu

czymam za Redzię i Redziątko - też ten Tomasz mi nie leżał - kompletnie nie redzioidalny

I za Ewusię też czymam - szczęśliwego rozpaku
1. ano
2. Ewuś

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości