![]() |
#2371 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Dobry
![]() Cytat:
![]() To wejdę do Natury bo mi się konczy ![]() 2. U mnie też naprzemiennie. Nigdy dwa razy ta sama po kolei, bo zawsze coś nie tak. Rejcz, a Bioetkia? Tylko czy Ty kokosa lubisz? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...lli-lisci.html Albo to?http://www.sklep.bioarp.pl/pl/p/%E2%...-rumianku/1364 Ni emialam, ale moze być niezle... chyba sobie wrzucę jakieś do koszyka, pod choinkę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi o to, że tyle razy czytałam w sieciuni "fajna maska, ale jednak przeciąża mi włosy" i olałam. A tymczasem to byłoby idealne clue dla mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. Uuuaaa niby fajny fajny skład, ale ja bym teraz potrzebowała coś autentycznie o konsystencji masła w słoiku, takiej tłustej, oleistej mazi z emulgatorami. Bo sam tószcz nic nie załatwi. Z mniodem i aloesem mam rzeczy, wolałabym nie powtarzać, jednak cena kusi ![]() Np mam biovax pomarańczowy, taki niby hiper na blogach, jako jeden z topowych podawany, a na mnie meeeeeh bez różnicy. Jak średnia odżywka. Są kerastasy tóste i fogle, no ale nie chcę (a nawet nie mogę ![]() ![]() ![]() Waham się między Dove (jakimś tam oil coś tam) a Pantene (też wersją olejową) Zależy mi na śliskich włosach, które będą się z szalików i płaszcza wyślizgiwać wręcz. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-11 o 22:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2373 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też już mam w koszyku ciekawe czy działa ![]() Cytat:
![]() stosuję konieczne minimum i czekam aż jeszcze odrosną i pozbędę się do reszty suszu z końców. ja padam na pysk, didka też zasnęła w opakowaniu ![]() no właśnie używam dość ciężkich produktów, ale o przeciążeniu nie ma mowy ![]() 2. moje nie tolerują dove, pantene też kiepsko wspominam jak już to jakiś gliss kur ![]() ale też dawno nie miałam a co do "oils", to od lata nie mogę opanować skóry - susz, azs, suche placki, rany od zadrapań, swędzenie... a tu rozprawił się z tym krem z biedry z olejkami ![]() żadne dermoprotektory, odżywcze kremy, balsamy dla alergików, masła do ciała nie dawały rady ![]() pan od monitora napisał mi, że jestem niesamowita ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2374 | ||||
Raczkowanie
|
Dobry wieczór Baru znad 2 kg hummusu który niechcący zrobiłam
![]() A w niedzielę przyjeżdża do mnie nowy kot!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
1. :rzyg: Nie no, to już mi się nie podoba. Ale z 2 strony nigdy nie robię awantury o coś takiego, podejrzewam że jak już kobieta coś takiego robi, to faktycznie ma powód... Co innego pieluchy, o nie się wykłócam bez problemu ![]() 2. A weź, ja mam tak co miesiąc ![]() 3. Ja się spotkałam z obcinaniem paznokci w pracy... Efekt społeczeństwa skoncentrowanego na ja. Mnie jest tak wygodnie, ja nie pomyślę o innych, niech inni się dostosują do mnie, ja zmienię pas bez kierunkowskazu i inni niech nawet nie śmią zatrąbić, ja zaparkuję we wjeździe do garażu bo akurat mam bliżej do klatki niż z parkingu, ja wysadzę swojego psa w miejscu gdzie jest to zakazane bo jestem ponad prawem i mam w dupie innych. Tak. Dużo tego. Cytat:
Cytat:
![]() Gratki ![]() Cytat:
![]() Poza tym na Twoim miejscu rozważyłabym jakiś lekki szampon, ja używam tych z planeta organica bo to takie bardziej odżywki myjące - jak po zwykłych szamponach mam gumowaty puch, to po tych mam loki. Kiedyś nakładałam avocado na włosy i zmywałam je przez godzinę także nie polecam ![]() Edytowane przez hellkitty Czas edycji: 2015-12-11 o 23:09 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Oesuuuuuuuu oeeeesuuuuu koniecznie poka kotha ![]() ![]() ![]() 3. Otóż to! bingo! Tak samo uważam. ![]() 4. Nie inaczej ![]() 5. Kochana jesteś thnx, ale sęk w tym właśnie, że owa YR, jets dla mnie jak powietrze. Lajcik. Totalnie nie pomaga, ale zaznaczam, ja mam spalone włosy, odrastam do zdrowych, ciąć nie chcę już, a jakoś przetrwać muszę ![]() Szamponów mam 6. Głównie ruskie, estońskie, delikatne, właśnie balsamy. Ale przy tłustym skalpie i naturalnym odroście mam ogień i wodę (a raczej olej) na głowie. Dwa światy, ze skalpem sobie już radzę, to sianko od połowy mi skrzypi ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-11 o 23:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z cięzkimi to chyba nie jestem w temacie, wolę lekkie, lubię jak mam fruwaki ![]() O, to mi obrzydliwie pzreciążało włosy i robilo przyklap i przyliz stulecia, ale ma mleczko kokosowe http://www.lifetree.pl/kosmetyki-nat...w-avocado-oil/ Cytat:
2. A który to ? A na pysk się nada? Potrzebuję czegoś mocno nawilżającego/natłuszczającego żeby raz na jakiś czas użyć. Deli z kolagenem nie ma u mnie. W naturze była wypzr na którą sie nie załapalam i od tej pory nie ma, w Spolem nie ma, w malych drogeriach nie ma. W Kauflandzie nie sprawdzałam...no lipa ogólnie ... 3. Też mi nowość ![]() No dooobra, miło uslyszeć coś takiego od kogoś obcego ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- ![]() ![]() Opowiadaj, co za kociak? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Prawda? ![]() Słyszy to kilka razy w miechu w Barze, ale faktoza, dopiero obcym się wierzy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No nam po prostu nie ufa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
grozi wypollizowaniem
|
nie jadlam nigdy hummusu jesteu prostakieu
![]() ale wachałam juniper Ridge i kurde powiem wam ze zapachy sa za☠☠☠iste wszystkie co do jednego ![]() sa tak naturalne i pozytywne ze sie smieje do bloterów ![]() pachną wakacyjna przygoda i maniem 17 lat ![]() dobranoc
#2380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My ostatnio z chuopinem mamy szał na iglaczki, perfum nie mamy za bardzo w tym guście jeszcze, ale do kąpieli, mycia rąk, i innych takich ruskie mydła, płyny z iglaków ![]() ![]() Też lete pa Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-12 o 01:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam próbki dwóch i żaden mi nie podszedł ![]() Co do masek to nie pomogę. Z tanich dobre dla mnie jest kuracja przeciw wypadaniu bingo spa (ok 16zl za pól litra). Sliski wlos mam po kallos latte albo banan. Ale moje to są z kolei za śliskie, nawet z warkocza chcą uciekać o koczkach nie wspomnę ![]() A moze oleje wuelonienasycone? Mi dopiero regularne olejowanie pozwolilo zapuścić fajne zdrowe włosy ale tez mi się zeszlo kilkA miesięcy zanim po licznych próbach znalazłam olej dla siebie pasujący
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-12 o 07:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2382 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój TŻ fotografem nie jest, no ale jest grafikiem no i na obróbce zdjęć się zna bo musi, więc widzi że czasami fotografowie żeby się popisać ostro przeginają z obróbką. On takich rzeczy nie toleruje Cytat:
![]() daj znać jak podejmiesz decyzję ![]() ja w międzyczasie nadal szukam bo czas nagli ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2383 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dostałam smsa od redzi, że dziś wychodzą do domu
![]() Nie lubię hummusu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
Oba po 10 zł.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() dam znac, pogadam z TZ ![]() a kiedy msz zamiar urodzic? ze tak zapytam bez sensu?
![]() |
#2385 |
Piers do przodu
|
Co do hummusu to zjem z dodatkami jak muszę i nie ma nic innego do jedzenia
![]() ![]() Miłego dnia Baru ;roza: snad kawy i przygotowań do wypadu na spożywczy shopping ![]() Redzia wychodzi więc wszystko z obojgiem w porządku ![]()
![]() |
#2386 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
W porządku, ale nie pasuje do niego imię Tomasz i będzie inne
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | |||||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No bo jesteś ![]() Jaki? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() To samo pomyślałam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mogę nawet dziś (chociaż nic na to nie wskazuje na razie ![]() Cytat:
![]() Fajnie że już wychodzą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. Dzięki, ale pisałam, że biovaxy nie robią mi NIC ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2390 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Jestem z siebie dumna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tomasz wogle mi nie pasował do Redziowego synka. Wszyscy ktorych znam to albo miśkowate ciapy, albo roszczeniowe, wiecznie obrazone na cały świat dziewczynki , albo małe chuigany próbujące przebić sie do prawdziwego półświatka ![]() Normalnych nie mialam szczęścia poznać. To ostatnie to z konieczności, sasiad taki ![]() Cytat:
a jakie profesjonalne? Bo mogę poprosić moją Martę, jak mają not for sale , a zawsze maja, to niech mi zbiera coś konkretnego, jak ma przypadkowe podwieżć. Ja w sumie nie potzrebuję bo mam pól pólki z Ross , Natury i teraz dojdą te z Bioarpu.... Na razie mam szampon i odzywkę jakąś mega nawilżającą saszetkową z Kerastase i też z kerastase mini szampon i mini odżywkę proteinową. Chcesz? U mnie stoi i się kurzy, tylko z kąta w kąt przerzucam... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jej skrobnę,ze jak mają coś łobrzydliwie tluste i przeciążające klientkom włosy, to ja to chcę , niech zbiera, albo niech daje cynka co takiego mieli ![]() Chociaż M ostatnio bardzo chwalila tego olaplexa, że nawet w domu wychodzi i daje super extra efekt..tylko tzreba przestrzegać wytycznych, bo fryzjerzy przeważnie pierdzielą i wychodzi siano, albo nie bylo różnicy przed i po. To moge dopytać , jak to w domowych warunkach ogarnąć, żeby dobrze bylo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Oj nieeeee, takie rzeczy są dla mnie zbyt zaawansowane. Ty dopytasz, a ja i tak spierdzielę. Nie mam szans tego zrobić dobrze, nie znając się. Poza tym, tam je chyba jakaś keratyna? Nie nie, olaplexy są za trudne. Ja murszę mięc old school maskę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dobry znad kawusi
![]() Cytat:
Cytat:
- Jestem seryjnym zabójcą osób zadających głupie pytania. Copyright © 2015 Karkki Cytat:
![]() Reklamowej. I naiwni ludzie w to wierzą ![]() Cytat:
![]() 2. Mnie się podoba klimat zdjęć ![]() 3. Chciałabym zobaczyć autorskie zdjęcia noworodków. Nie wiem dlaczego wszyscy wzorują się na zdjęciach Anne Geddes ![]() ![]() Ale to z ziewającym maluchem jest cudne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jedyna działająca to TA Tylko cza z nią najlepiej posiedzieć ze 3 godziny pod folią za pierwszym razem. Później wystarczy 20. 5 minut jak podają na tej stronie, to zawracanie głowy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2395 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
na twarz chyba nie, za ciężki skład, ale ja wczoraj po kąpieli ciapnęłam ![]() ja mam ostatnio skórę jak papier na cielsku ![]() ten krem chwilę się wchłania, ale też na długo nawilża, wygładza, regeneruje. likwiduje mi placek, na który tylko sterydy działały ![]() no i przestałam się drapać jak opętana ![]() a na paszczę też poszukuję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() gość mnie rozwalił tym wyznaniem, nie spodziewałam się takiego przebiegu reklamacji. najpierw zażądałam wyjaśnień (trochę naskoczyłam, bo myślałam, że na krętacza trafiłam, albo że będzie wmawiał, że wysłał komplet i podważał), wymieniliśmy parę krótkich wiadomości, rozmowa przez telefon i takie wyznanie po ![]() ![]() padam na pysk... przyszła paczka z e-glamour ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- wszystkie wolne lampki choinkowe przerobiłam na cotton ballsy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2396 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
Piers do przodu
|
No i pozakupowo
![]() Nabyłam sobie w dobrej cenie na Mikołaja własnego Monstera Pentagram - super jest ![]() ![]() Myślałam, że Redzia może się objawi ![]()
#2399 | |||
Panaroja
|
snad przelotu
![]() Cytat:
![]() 2.podobno moshna dłuuugo jak czeba, ale najlepiej pogadać z ginem ![]() prawdę napisał ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.pooookaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() 3.dokładnie ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() czymam za Redzię i Redziątko - też ten Tomasz mi nie leżał - kompletnie nie redzioidalny ![]() I za Ewusię też czymam - szczęśliwego rozpaku ![]() ![]() i spadam do garów ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | |
Wtajemniczenie
|
Redzia gratulacje! :party time:
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() 2. Ewuś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.