Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-21, 19:27   #2401
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
zadalam i TZ tez jeszcze tylko sprawa tego || i bede super szczesliwa.Korci mnie aby dzis zrobic test ...

suuper Jukolku, gratki dla Ciebie i TŻ-eta

trzymam kciukaski za II
Stary 2007-01-21, 19:45   #2402
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Za marzenia nie karają ...
przykro mi Jukolku
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 20:15   #2403
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość
przykro mi Jukolku
mnie również
Stary 2007-01-21, 20:25   #2404
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Jukolku

Kindziu zdecydowałam się i proszę o wpisanie mnie do drogowskazu dla bociana moje namiary anusia_82/ 27/ 21 stycznia/ jak wróci TZ/ poczekamy zobaczymy...czas pokaże
anusia_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 20:38   #2405
schmetterling
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie dowierzam ale wczoraj zobaczyłam Załącznik 749266....myślałąm że za pierwszym podejściem to bardzo mało prawdopodobne
Gratulacje,

[quote=jukol;3502687]Madziorka co nic sie nie chwalisz awansem
[/quote

No wlasnie,taka skromniutka .
Madziorka,mamy wiec te same dc,teraz czas na cwiczonka,ja juz czekoladke wrabalam,zeby miec duuzo energi

jukol, ,ale zdalas egzamin,wiec z jeda sprawa jestes do przodu.
Stary 2007-01-21, 21:37   #2406
bb-m
Rozeznanie

Madziorka o której masz wizyte u lekarza 2 lutego?? bo ja też będe tam wtedy??
bb-m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 21:57   #2407
fredziunia
Rozeznanie

pysiamn: Gratulacje teraz uwazaj na siebie i duzo wypoczywaj
fredziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 22:08   #2408
KasikB
Rozeznanie

GG do KasikB

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie dowierzam ale wczoraj zobaczyłam Załącznik 749266....myślałąm że za pierwszym podejściem to bardzo mało prawdopodobne

Wczoraj z mężem wariowałąm ze szczęścia, tego nie da się opisać, teraz to ja trzymam za was kciuki, byście jak najszybciej zobaczyły II kreski i byśmy mogły cieszyć się macierzyństwem BUZIAKI dla WAS
GRATULACJE

Cytat:
Napisane przez m@gd@len@ Pokaż wiadomość
czy któraś z Was zna godnego polcenia lekarza od leczenia niepłodnosci, we Wrocławiu?
gdzie można we Wrocławiu zrobić badanie nasienia?
Nie znam odpowiedzi na to pytanie, ale na Ginekologii jest wątek o polecanych ginekologach a poza tym odpowiedzi na Twoje pytania na pewno znajdziesz na Bocianie

Jukolku, gratuluję zdanego egzaminu. Ja 3 lutego zdaję egzamin próbny z angielskiego i mam stracha jak mi pójdzie

Madziorka, gratuluję awansu. I nie pochwaliłas się

Karolcia11, witaj w naszym gronie. Niestety nie znam się na Twoich problemach, ale poszukaj na forum Bociana, tam powinnaś znaleźć więcej informacji na ten temat. Radzilabym Ci też poszukać ginekologa endokrynologa, bo chyba masz problemy hormonalne i powinnaś być dokładnie przebadana. Ja podejrzewałam takie problemy u siebie ale nie poszłam na badania (niezbyt wiedziałam do którego lekarza się zwrócić) i przez to jesteśmy rok "w plecy"

http://www.suwaczek.pl/cache/090aadb4fe.png
KasikB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 22:14   #2409
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

[quote=schmetterling;35075 95]Gratulacje,

Cytat:
Madziorka co nic sie nie chwalisz awansem
[/quote

No wlasnie,taka skromniutka .
Madziorka,mamy wiec te same dc,teraz czas na cwiczonka,ja juz czekoladke wrabalam,zeby miec duuzo energi

jukol, ,ale zdalas egzamin,wiec z jeda sprawa jestes do przodu.

fajnie być w tym samym d.c będziemy razem przeżywać testowanie a czekoladki to juz wcinam od kilku dni , niewiem co jest ale pochłaniam ich spore ilości

Cytat:
Napisane przez bb-m Pokaż wiadomość
Madziorka o której masz wizyte u lekarza 2 lutego?? bo ja też będe tam wtedy??
wizytę mam o godz. 10.20 ale Pani prosiła żebym była 20 minut wcześniej bo tyle trwa rejestracja, bb-m , fajnie by było się spotkać o której masz wizytę?

KasikB i Schmeterling o awansie napisałam w poście nr 2387
Stary 2007-01-22, 00:35   #2410
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

A tak w ogóle to Agabil miała dzisiaj imieniny tzn. wczoraj bo juz jest poniedziałek Aguś, życzę ci dużo zdrówka, szczęścia i słodyczy oraz żeby fasolinka zjawiła sie w twoim brzuszku szybciej niz ci się wydaje że jest to możliwe
Stary 2007-01-22, 03:07   #2411
_dAria86
Rozeznanie

GG do _dAria86 Send a message via Skype™ to _dAria86

qurde same awanse!!zafasolowania, zaawansowania , tak sie rozkręciłyście , no czyli teraz dr Madziorka nadzoruje!! gratulacje
_dAria86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 08:31   #2412
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Witam

Nie było mnie 1 dzien a tu tyle nowych wiadomości

Pysiamn - gratulacje teraz musisz uważac na siebie i fasolinkę

Madziorka - własnie widzę, że coś nam sie tu zazieleniło Witaj moderatorko

jukol - gratuluję zdanwgo egzaminu.
Jesli nie dostaniesz @ powtórz test, być może ten się pomylił

Ja dzis popołudniu ide gina
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 10:08   #2413
bb-m
Rozeznanie

Cytat:
wizytę mam o godz. 10.20 ale Pani prosiła żebym była 20 minut wcześniej bo tyle trwa rejestracja, bb-m , fajnie by było się spotkać o której masz wizytę?
Ja jeszcze nie mam wyznaczonej godziny wizyty, tylko wiem, że mam się umówić na 2.02, ale dopiero jak dostane @, więc czekam na nią jak nigdy.
Postaram się umówić na 10, to może się spotkamy
bb-m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 10:30   #2414
adatka
Zakorzenienie

Anusia zastanawia mnie ,dlaczego ginka przepisała ci ten CLO w takich dniach cyklu ( 2-5 )-troche to dziwne ja zawsze biore od 5-9 d.c i gdzie bym nie czytala to kazda dzewczyna bieze własnie od 5-9 d.c i tak jest nawed napisane w ulotce...
Jezeli bieze sie clo od 5-9 d c. to owu powinno byc ok.11-15 d.c a skoro ty masz od 2-5 to owu bedzie 7-11 d.c anusiu najlepiej dobrze wypytaj lekarza o to ,ja tez ide do ginki zapytac jak mam brac CLO po tym yasminie bo juz sama nie wiem co i jak
Stary 2007-01-22, 11:17   #2415
adatka
Zakorzenienie

Jukolku przykro mi ze nie ma dwoch kreseczek ale i gratuluje zdanego egzaminu
  • ...
A ja wczoraj byłam u kuzynki -malutka jest prześliczna, ciocia mi mówi żebym sie napatrzyła i postarała o takie bo to cos cudownego ( jak by ona wiedziała co ja przechodze i jak sie staram a tu nic az mnie ściskało w gardle i ciągle mi łzy stawały w oczach ,ale na szczescie nikt nie zauwazył) Mała ma dopiero dwa tygodnie ,jest taka malenka a juz zastrzyki jej daja ,tak mi bylo jej szkoda ale tyle maja dobrze bo ona wogole nie płacze jest taka cichutka i spokojniutka ze szok.
Jak mi dała małą na ręce to myslałam ze mi serce pęknie juz zaczełam sobie wyobrazac jak by to było... Głaskałam ja po raczkach -a cały czas patrzyła na mnie chyba przesyłala mi fluidki,wzroku nie spuszczała wogóle dopiero jak pojadła to zasneła Jest cudowna taka drobinka maleńka - moj TZ tez był zachwycony i zapatrzony --Dlaczego nie mozemy miec takiego maleństwa...
Stary 2007-01-22, 11:23   #2416
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

W piątek wieczorem do mojego TŻ zadzwonił kolega z pracy z nowiną, że bedzie tatusiem. Oczywiście był juz po kilku piwach i gadał i gadał chyba ponad pół godziny
Przed tym zanim się dowiedzieli planowali ślub na połowę wrzesnia, fasolka ma 3 tygodnie, to poród wypadnie gdzies tak na wrzesien. Chyba bedą musieli ślub troszkę przesunąć
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 11:26   #2417
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość
Anusia zastanawia mnie ,dlaczego ginka przepisała ci ten CLO w takich dniach cyklu ( 2-5 )-troche to dziwne ja zawsze biore od 5-9 d.c i gdzie bym nie czytala to kazda dzewczyna bieze własnie od 5-9 d.c i tak jest nawed napisane w ulotce...
Jezeli bieze sie clo od 5-9 d c. to owu powinno byc ok.11-15 d.c a skoro ty masz od 2-5 to owu bedzie 7-11 d.c anusiu najlepiej dobrze wypytaj lekarza o to ,ja tez ide do ginki zapytac jak mam brac CLO po tym yasminie bo juz sama nie wiem co i jak
Hej Adatko!ja wczoraj zgłupiałam bo czytałam tyle o Clo że głowa mnie rozbolała z tego wszystkiego tak się zestresowałam, że prawie nie spałam...kurcze nie czuje jak rymuje ale właśnie zadzwoniłam do ginki i powiedziała, że jeśli wezmę 2 dnia to jest większa szansa że będzie owu powiedziałam też że TZ wraca 3 prawdopodobnie a ona że luz że sobie poradzimy. Tak myślę, że w końcu to ona jest lekarzem ale i tak zadzwoniłam do innej ginki w moim mieście i powiedziała że Clo podaje się czasem inaczej żeby były lepsze efekty i że jest to normalne czasem kobiety biorą już od 1 dc. Nie martw się Adatko na pewno Twój gin wie co robi a ja w środe idę na pierwszy monitoring i wiecie dla mnie to trochę krępujące bo jeszcze @ będzie trwała ee dziwnie jakoś ale mus to mus

Serafinek przyszedł na świat 5 sierpnia 2009

Gabriel przyszedł na świat 11 stycznia 2011
Stary 2007-01-22, 11:37   #2418
adatka
Zakorzenienie

Ja tez juz sama nie wiem jak brac ten CLO ,kurde ale człowiek musi sie na główkowac, jakie to wszystko jest głupie nie rozumiem lekarzy kazdy gada cos innego. Zobaczymy co bedzie ze mna, czy sie powiedzie czy znowu sie nie powiedzie ehhhhh idzie świra dostac.Ja juz odliczam tabletki z tego wszystkiego , o jejku ale ten miesiąc sie ciągnie wiedziałam ze tak bedzie
Stary 2007-01-22, 11:54   #2419
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

My jestesmy na etapie zmiany samochodu i cos czuje ze ciezki bedzie ten tydzien i na dodatek pobolewa mnie brzuch jak na @
Ide sprzatac samochod buziaki

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 12:08   #2420
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez _dAria86 Pokaż wiadomość
qurde same awanse!!zafasolowania, zaawansowania , tak sie rozkręciłyście , no czyli teraz dr Madziorka nadzoruje!! gratulacje
dziękuje
Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
Witam

Nie było mnie 1 dzien a tu tyle nowych wiadomości

Pysiamn - gratulacje teraz musisz uważac na siebie i fasolinkę

Madziorka - własnie widzę, że coś nam sie tu zazieleniło Witaj moderatorko

jukol - gratuluję zdanwgo egzaminu.
Jesli nie dostaniesz @ powtórz test, być może ten się pomylił

Ja dzis popołudniu ide gina
Witaj kochana koniecznie zajrzyj do nas po wizycie i zdaj nam relacje co i jak

Cytat:
Napisane przez bb-m Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie mam wyznaczonej godziny wizyty, tylko wiem, że mam się umówić na 2.02, ale dopiero jak dostane @, więc czekam na nią jak nigdy.
Postaram się umówić na 10, to może się spotkamy
no pewnie że tak

Cytat:
Jukolku przykro mi ze nie ma dwoch kreseczek ale i gratuluje zdanego egzaminu
  • ...
A ja wczoraj byłam u kuzynki -malutka jest prześliczna, ciocia mi mówi żebym sie napatrzyła i postarała o takie bo to cos cudownego ( jak by ona wiedziała co ja przechodze i jak sie staram a tu nic az mnie ściskało w gardle i ciągle mi łzy stawały w oczach ,ale na szczescie nikt nie zauwazył) Mała ma dopiero dwa tygodnie ,jest taka malenka a juz zastrzyki jej daja ,tak mi bylo jej szkoda ale tyle maja dobrze bo ona wogole nie płacze jest taka cichutka i spokojniutka ze szok.
Jak mi dała małą na ręce to myslałam ze mi serce pęknie juz zaczełam sobie wyobrazac jak by to było... Głaskałam ja po raczkach -a cały czas patrzyła na mnie chyba przesyłala mi fluidki,wzroku nie spuszczała wogóle dopiero jak pojadła to zasneła Jest cudowna taka drobinka maleńka - moj TZ tez był zachwycony i zapatrzony --Dlaczego nie mozemy miec takiego maleństwa...
adatko, nie smuć się, napewno bedziesz miała swoją upragnioną fasolcię, zobaczysz .

Cytat:
Ja tez juz sama nie wiem jak brac ten CLO ,kurde ale człowiek musi sie na główkowac, jakie to wszystko jest głupie nie rozumiem lekarzy kazdy gada cos innego. Zobaczymy co bedzie ze mna, czy sie powiedzie czy znowu sie nie powiedzie ehhhhh idzie świra dostac.Ja juz odliczam tabletki z tego wszystkiego , o jejku ale ten miesiąc sie ciągnie wiedziałam ze tak bedzie
zawsze tak jest im bliżej celu tym bardziej czas się wydłuża.
Stary 2007-01-22, 12:09   #2421
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cytat:
Nie smuć się Adatko wiem że czasem jest ciężko i wtedy łapiemy dołki tak było u mnie wczoraj ale to tylko mnie zmobilizowało do działania i dziś już czuję się dużo lepiej, mi ostatnio dokucza brak wsparcia, zwłaszcza kiedy źle się czuję i nie mam siły podnieść się z łóżka ale trudno! Pomyśl sobie, że kiedy nam się uda zafasolkować to będziemy najszczęśliwsze na świecie i basta!

Serafinek przyszedł na świat 5 sierpnia 2009

Gabriel przyszedł na świat 11 stycznia 2011
Stary 2007-01-22, 12:13   #2422
adatka
Zakorzenienie

Wiesz madziu juz sama nie wiem co mam ze soba zrobic, jezeli teraz po tych tabletkach nie wyjdzie ,to odpuszczam chyba dam sobie troche luzu ,niedługo czeka nas remont w domu bedziemy robic kuchnie łazienke i przedpokuj wiec na miesiąc-dwa bede miała zajecie,a moze wtedy zafasolkuje- tyle ze to nie jest takie proste nie myslec eeehhhhh. Kiedys napewno sie uda
Stary 2007-01-22, 12:21   #2423
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia_82 Pokaż wiadomość
Nie smuć się Adatko wiem że czasem jest ciężko i wtedy łapiemy dołki tak było u mnie wczoraj ale to tylko mnie zmobilizowało do działania i dziś już czuję się dużo lepiej, mi ostatnio dokucza brak wsparcia, zwłaszcza kiedy źle się czuję i nie mam siły podnieść się z łóżka ale trudno! Pomyśl sobie, że kiedy nam się uda zafasolkować to będziemy najszczęśliwsze na świecie i basta!
Wiem anusiu, musi nam sie udac -chyba wtedy bede skakac z rodosci albo sama nie wiem co zrobie ale tak naprawde to mam ochote juz wrzucic na luz... jesli teraz nic -to daje sobie troche czasu , nie bede sie leczyc nic nie bede łykac zadnych tabletek ,zobaczymy co to bedzie -ale oczywiscie najpierw przeczekam te najdłuzsze w zyciu 18 dni, i mam nadzieje ze... szczescie zapuka do moich drzwi...
Stary 2007-01-22, 12:25   #2424
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolcia11 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie kobitki na tym forum!!!
Sciskam wszystkie te, ktore sie staraja o cudowna mala istotke, jak rowniez te ktorym juz sie udalo...
Dawno mnie tu nie było, aż cał dłuuugi łikend, więc nadrabiam zaległości

Witam Cię serdecznie karolcia11 na wątku. Z nami na pewno będzie Ci razniej i na pewno się tu nie zanudzisz Buziaczki
jolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 12:27   #2425
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Wiesz madziu juz sama nie wiem co mam ze soba zrobic, jezeli teraz po tych tabletkach nie wyjdzie ,to odpuszczam chyba dam sobie troche luzu ,niedługo czeka nas remont w domu bedziemy robic kuchnie łazienke i przedpokuj wiec na miesiąc-dwa bede miała zajecie,a moze wtedy zafasolkuje- tyle ze to nie jest takie proste nie myslec eeehhhhh. Kiedys napewno sie uda
doskonale cię rozumiem, to prawda że najlepiej zająć się czymś bo wtedy nie ma czasu na myślenie, powiem ci że czuje że wszystko będzie dobrze i niedługo wszystkie zafasolkujemy
Stary 2007-01-22, 12:35   #2426
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ZłOSNICA Pokaż wiadomość
Bardzo długo zbierałam się, żeby tu wejsc!

Jeszcze tydzien temu bylam najszczesliwsza osoba pod sloncem (miałam w sobie ANIOłKA), a dzis nie moge sie pozbierac - mam rozdarte serce - BOżE JAK BOLI!

16.01.2007 ANIOłEK JEST W NIEBIE.
Bardzo mi przykro. Przesyłam wirtualne uściski. Trzymaj się cieplutko :-*
jolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 12:51   #2427
biankaaa
Zadomowienie

)) Chciałam Wam powiedzieć ze probowane do skutku ma naprawde sens! W sobote ledwie widoczna rozowa kreseczka dala mi nadzieje... dzisiaj - 5 dni po terminie spodziewanej @ - test powtornie wyszedl pozytywny. Nie poafie opanowac radosci szczescia czułosci ktore narosly we mnie podczas tych 3 minut gdy dzieciatko po raz pierwszy nakreslilo w sposob fizyczny swoja obecnosc w moim, naszym zyciu.Jestem niewymownie szczesliwa - z calych sil zycze wam tego samego, bo wiem co czulam przez te miasiace bezowocnych staran i wiem ze naparwde zaslugujecie na to szczescie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.JPG (32,3 KB, 33 załadowań)
biankaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 12:54   #2428
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
doskonale cię rozumiem, to prawda że najlepiej zająć się czymś bo wtedy nie ma czasu na myślenie, powiem ci że czuje że wszystko będzie dobrze i niedługo wszystkie zafasolkujemy
Nie wiem dlaczego ale w głebi serca czuje że w przeciągu kilku moze 3 miesięcy wszystkie zafasolkujemy i załozymy własny wateczek mamusiowy Ja mam nadzieje ze się uda --------- Choc mówią ze nadzieja to matka głupich...
Stary 2007-01-22, 12:58   #2429
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biankaaa Pokaż wiadomość
)) Chciałam Wam powiedzieć ze probowane do skutku ma naprawde sens! W sobote ledwie widoczna rozowa kreseczka dala mi nadzieje... dzisiaj - 5 dni po terminie spodziewanej @ - test powtornie wyszedl pozytywny. Nie poafie opanowac radosci szczescia czułosci ktore narosly we mnie podczas tych 3 minut gdy dzieciatko po raz pierwszy nakreslilo w sposob fizyczny swoja obecnosc w moim, naszym zyciu.Jestem niewymownie szczesliwa - z calych sil zycze wam tego samego, bo wiem co czulam przez te miasiace bezowocnych staran i wiem ze naparwde zaslugujecie na to szczescie
mówiłam coraz wiecej dobrych wiesci -szkoda ze nie z drogowskazu ,ale to nic od czegos trzeba zacząc
Bianka gratuluje z całego serducha buziaczki
Stary 2007-01-22, 13:04   #2430
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

Biankaaa super gratuluje a ile sie staralas??

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości