|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Cytat:
Moje samopoczucie gwałtownie spadło dzisiaj rano, bo sie obudziłam z pięknym AZS na twarzy Cytat:
Ciebie też ![]() ![]() Cytat:
Nawet gdybym bardzo chciała A Silvuchna żyje Cytat:
Cytat:
Wiosny mam dość po wsze czasy, bo jest głównym sprawcą mojego rannego załamania A tak w ogóle, to też się zachwycam. Motylkami Ubiorę się. Tylko nie za bardzo mam w co
|
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Luba
, dziękuje za pozdrowienia i równiez podrawiam.No właśnie Rambo ubierz się w cos na Wizażu, bo jakoś tak goło jest
|
|
|
|
|
#2403 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dopiero co zaczynam przygodę z zieloną herbatą
![]() chciałabym sie dowiedziec jak najlepiej ją zaparzać? podobno gdy się to źle robi, to pozostaje taki cierpki gorzki smak - właśnie taką teraz pije , a tak nie powinno byc |
|
|
|
|
#2404 |
|
Przyczajenie
|
Ja też chętnie się dowiem, jak zaparzać zieloną herbatę, żeby była smaczna... Moja zawsze jest gorzka, ale przyzwyczaiłam się już przez tyle lat picia jej
|
|
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Rambolino dalej goła. Tak tylko piszę, jakby kto nie zauważył
Boże, jak ja kicham... sliczne te kwiatki, sliczne, ale niech już przestana kwitnac. Wyglądam jakbym ciagle płakała... ludzie patrza na mnie podejrzliwie A na mojego męża (podobno) z niechecią ![]() Nie napisałam Wam ostatnio, jaką sobie tę herbatke kupiam. Ano, z opuncja i jakaś dziwną zielona z miętą. Po pierwszej filizance zielonej z opuncją powiedziałam, ze mi nie smakuje. Po drugiej stwierdziłam, że moze byc. A trzecia juz mi niebywale smakowała ![]() Z miętą jeszcze nie piłam, bo wypijam jeszcze zapasy herbat które mam od dłuzszego czasu i nie mieszczą sie na półce ![]() Gdzies tam dziewczyny pisały jak parzyć "zielonke" O ile dobrze pamietam, to woda ma mieć 70° i parzyć pod przykryciem 5 minut. Nie wiem czy dobrze pamiętam, bo (przyznam się, co tam) robie to na wyczucie i nie wiem ile stopni ma woda (ale wrzątkiem nie zalewam) i czasami parzę krócej a czasami dłuzej... tez nie liczę. Pozdrówka wiosenne, ide sprzątac piwnicę...
|
|
#2406 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem parz ok. 4-5 min Gotowe ! Wbrew pozorom zielona parzona krócej niż dłużej jest lepsza Cytat:
Cytat:
Okrywam się przed Wami A z miętą też nie piłam. Mam normalną miętową - ale to na pewno nie będzie to samo Pwinicę powiadasz To ja lecę zamawiac krzesła ![]() No dobra. dobra Tylko mnie nie pogania bo czuję, że jestem pod presją
|
|
|
|
#2407 | |
|
Konto usunięte
|
Fajnie,ze wszystko dobrze poszło.
![]() Nie widziałaś wiewiórki? ![]() Ja widziałam, fajne są, tak fajnie skaczą. Cytat:
Wiem, wiem,pisałam to wiele razy,ale naprawdę więcej czasu mam, kiedy nie korzystam z forum![]() Ale jak widać, musiałam tu napisać. I owszem, tylko nie Silvuchna Jak już coś to : Silvusia, Silvunia Zmijko, widocznie Rambo preferuje strój Ewy Luba, fajnie Cię tu znowu widzieć.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym roku nie widziałam Czemu nie Silvuchna Właśnie tak - dokładnie takEwę dzisiaj widziałam zanim wsiadłam do tego felernego tramwaju ![]()
|
|
|
|
#2409 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dobrze wiesz o co mi chodzi Ubierzesz się w końcu?Bo wstydzę się patrzec na tę Twoją nagość. ![]() Ale kurcze,zimowy płaszcz?Aż tak zimno tam u Was?
|
|
|
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Silvuchna
Ty się nie wstydź, bo nie ma czego Od patrzenia się w ciążę nie zachodzi No właśnie nie tak bardzo zimno Dlatego nie wiem co jej odbiło Na niemiecki pewnie w korzuchu pójdzie![]() No i wypadałoby podkreślić fakt, że Twojego avatara to ja się boję Haapy Tree Friends to dla mnie horror nie bajka
|
|
|
#2411 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Od pocałunku też nie? A myslałam,że tak ![]() No ja też uważam,że jest to bardziej horror niż bajka Nie bój się, od patrzenia na niego nic Ci się nie stanie
|
|
|
|
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Silva super masz avek teraz
![]() A Rambo widocznie jestes goła, boś jesteś wesoła
|
|
|
|
|
#2413 |
|
Wtajemniczenie
|
zielona herbatka uzależnia
![]() mogę ją pić bez przerwy ![]() no a co do sposobu przygotowywania to rzeczywiście: jeżeli się ją dłużej trzyma to jest gorsza w smaku. lekko gorzkawa |
|
|
|
|
#2414 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki
Avek strasznie mi się spodobał, kiedyś namiętnie oglądałam ten serial.Co do zielonej herbaty...Dzisiaj zauważyłam na opakowaniu zielonej z opuncją 'instrukcję obsługi' , w której było napisane, że powinno się zalewać wodą o temp. 100 stopni ![]() Nieźle. |
|
|
|
|
#2415 |
|
Rozeznanie
|
O rany Dziewczyny, nie było mnie dwa dni a tu tyle napisane, nawet Luba zaglądnęła
Silva Ty znowu zmieniasz avki , ale ten teraz jest fajny, podoba mi sięRambo fakt, zarzuć coś wiosennego na ramionka , bo się jeszcze przeziębisz A co do motyli...dzisiaj rano jeden taki bidulek zabłąkał się na klatce schodowej mojego bloku i tak strasznie rozbijał sobie "nosek" o szybę...no nie mogłam na to patrzeć musiałam mu pomóc, TZ patrzył na mnie dziwnie jak łapałam motyla i wypuszczałam go na wolność ale taka już jestem, nawet pająki , których strasznie się boję, łapię do słoika i wypuszczam A jesli chodzi o sposób parzenia zielonej, to jest tak jak piszą dziewczyny, (chociaż to może sie różnić w zależności od rodzaju herbaty) Czasami, tak jak napisała Silva, na herbatach pojawiają się przepisy parzenia, które mijają się z prawdą, ja myślę ze takich herbat to nie należy kupować, o.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2416 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzięki ![]() Masz na mysli Mac Gyvera? Bo teraz mam już inny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj kupiłam kolejną czerwoną herbatę, tym razem innej firmy. I było bardzo ogólnikowo napisane, że powinno się zalewać gorącą wodą-tylko nie wrzątkiem... |
|||
|
|
|
|
#2417 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ma to jak poranek z herbatką
![]() udanego dnia wszystkim życzę |
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Hurraaa! Luba! Silva! Witajcie! Superowo, że wróciłyście.Czekam jeszcze na tę, która zaprojektowała i wykonała moja sukienkę avkową, mam nadzieję, że nie zapomniałaś o nas słodka truskaweczko - Fresunia wracaj!
Ja parzę też na tzw. oko i nawet udaje mi sie oka nie poparzyć (hihi). Ostatnio do moich zbiorów dołączyła biała Tetley i myslę, że jest jedyną herbatą firmy Tetley, która mi smakuje. Luba widziałam w PSS w Cieszynie zieloną z miętą, ale jakos nie miałam odwagi ryzykować. Chyba jednak po Twoim wpisie spróbuję.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#2419 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Silvuchna
Czy ja Ci kiedyś na złość robiłam ? No powiedz. Ja Tobie?! To jest niemożliwe. Cynamonku. Będziesz, gdzieś ok 22 na gg dzisiaj? Teraz Cię jakoś nie ma : ( A mam njiusa - chyba jedynego dobrego. Dzownił pan doktor ![]() I trzymajmy się tej wersji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ci z "gorszym szczęściem" mają okazję o tym słuchać codziennie. Narzekam jak bym była z 4 razy starsza Cytat:
'To jest to' Cytat:
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
Rambo jak chcesz to Ci wyślę, ale podaj mi adresa na PW. Naprawdę jest wyśmienita.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dziękuję, naprawdę
|
|
|
|
#2422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tak chciałabym się do wizażu odzwyczaić... mam nadzieję, że lato mi pomoze ![]() Cytat:
Motylki, pszczólki i inne atrakcje mamy w nadmiarze. Nawet komary lataja, dranie jedne. Cytat:
A białą kupuję tutaj i najmniej mi smakuje ze wszystkich herbat, ale piję i tak. Ja jestem nałogowiec herbaciany, musze się leczyć ![]() Rambo, co z ubrankiem?
|
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze chciałam powiedzieć, że ta biała Tetleya jest u nas
I nawet wiem gdzie ją mam kupić Po drugie, jako przykładna kobieta mówię : "Nie mam się w co ubrać" A po trzecie jak się tak wszyscy będziecie odzwyczajać to się obrażę (przed chwilą opiekowałam się czteroletnim kuzynem - na niego ten argument działa ![]()
Tom Waits Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-04-21 o 22:16 |
|
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż to mi sie tu dzisiaj wyprawia z tymi postammi?!
A chciałam tylko napisac, żeby Rambus dał mi bana. Tak po kolezeńsku ![]() Bo zre mi czas ten wizaż jak smok. I nie obrażaj sie tylko zbanuj mnie na dwa tygodnie, robote podgonię i wrócę.
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żadnego BANa nie dostaniesz Będziesz tu siedzieć, a ja będę siedzieć i Cię czytać I wszyscy będą szczęśliwi ![]() No może oprócz roboty Ale robota nie zając nie ucieknie. Nie?
|
|
|
|
#2426 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To muszę koniecznie spróbować.Cytat:
![]() Cynamonku PS ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Taaa, na pewno Cytat:
Możesz zapomnieć ![]() Ale jest pewien sposób - można edytowac parę postów i ban gotowy Tyle, ze tymczasowy, ale to nic. Później można edytować kolejne, a wtedy czeka nas tylko ban stały - chyba ![]() Teraz Rambo mnie zlinczuje albo w ogóle tego nie skomentuje No właśnie. |
||||
|
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Silvo, pomysł niezły, może nawet go zrealizuję kiedyś...
![]() Rambo, Ty niedobra kobieta jesteś. Zadnej pomocy czy cuś... Czy któras z Was robiła juz samosy? Jeśli tak to czym nadziewałyście? Sorry za pytanie z serii kulinarnych ale tak mnie jakos naszło...
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
A co to są (jest) samosy?
|
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz nie namawiać innych do złego ?! Ona Cię Luba kłamie. Żadnych BANów nie ma My tutaj sielskie bezbanowe życie prowadzimy. Ty się jej w ogóle nie słuchaj ! ![]() No właśnie ?
|
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja uwielbiam jak się tak przekomarzacie. Zupełnie wtedy czuję się na właściwym miejscu i we właściwym wątku. To takie prawdziwe i kobiece. Baaardzoooo lubię TEN wątek i WAS wszystkie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

Moje samopoczucie gwałtownie spadło dzisiaj rano, bo sie obudziłam z pięknym AZS na twarzy

, jakoś tak dziwnie jak nic nie masz, mam nadzieję tylko, że Ty nie znikniesz
??? Już całkiem w odstawkę poszłyśmy??

Wiem, wiem,pisałam to wiele razy,ale naprawdę więcej czasu mam, kiedy nie korzystam z forum