Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-29, 13:25   #2401
DariaKom
Zakorzenienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Sephinrot, chyba zaraz przypomniałyby mi się wszystkie najbardziej obelżywe słowa jakie znam w przynajmniej dwóch językach, jakby ktoś ośmielił się do mnie zadzwonić o tej godzinie!

Kasza Manna, obyś się szybko i bezproblemowo urządziła a internet pozostał darmowy

Badymka
, widać, że w prywatnych gabinetach nie istnieje jakakolwiek etyka zawodowa- funkcjonuje tylko zdzierstwo. Ja 80zł zapłaciłam w ciąży za wizytę z usg 3d, badaniem, wywiadem u "obcego" lekarza, a podejrzewałam że zedrze ze mnie do opory wiedząc, że to jedyna wizyta.

Ja jeszcze nie mam żadnego prezentu świątecznego, nic a nic. Pewnie dopiero jak do mamy pojadę przed świętami, to może uda się wyskoczyć na jakieś zakupy, póki co jestem uziemiona z małą w domu.
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 13:39   #2402
olla74
Zakorzenienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Cytat:
Napisane przez Sephinrot Pokaż wiadomość
no sypnęłam mu odpowiednią wiązanką a odebrałam tylko dlatego,że nawet nie byłam w stanie oczu dobrze otworzyć i popatrzyć kto dzwoni, no i myślałam,że coś się stało...wrr

Przeglądam właśnie allegro w poszukiwaniu prezentów świątecznych i jak zwykle nie wiem co komu kupić kupiłyście już coś??
Ja mam.:ju pi:
Jeszcze ty;lk 2 prezenty i koniec.
Prezenty kupuję d września tzn jak gdzieś jadę to przywożę cś fajnego z przeznaczeniem na gwiazdkowy prezent. Alb jak wiem co kto chce i jest na to mega promocja to kupuje duuużo wcześniej.B się nie zepsuje, jeść nie woła, a na raz w grudniu tyle kasy t nie mam.U mnie obdarowujemy pod choinkę praktycznie wszystkich+ 'obce' tzn nie rodzinne dzieci chrzestne (sztuk 2 + ich rodzeńctwo, drobiazgi, ale jednak..)W sumie ok 20 osób.

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
Sephinrot, chyba zaraz przypomniałyby mi się wszystkie najbardziej obelżywe słowa jakie znam w przynajmniej dwóch językach, jakby ktoś ośmielił się do mnie zadzwonić o tej godzinie!

Kasza Manna, obyś się szybko i bezproblemowo urządziła a internet pozostał darmowy

Badymka
, widać, że w prywatnych gabinetach nie istnieje jakakolwiek etyka zawodowa- funkcjonuje tylko zdzierstwo. Ja 80zł zapłaciłam w ciąży za wizytę z usg 3d, badaniem, wywiadem u "obcego" lekarza, a podejrzewałam że zedrze ze mnie do opory wiedząc, że to jedyna wizyta.

Ja jeszcze nie mam żadnego prezentu świątecznego, nic a nic. Pewnie dopiero jak do mamy pojadę przed świętami, to może uda się wyskoczyć na jakieś zakupy, póki co jestem uziemiona z małą w domu.
Ja znalazłąm darmowego gina, bardzo porządną Panią, która jest dokłądna i np pytałą czemu robię USG piersi płatne jak mogę za darmo i dała mi skierowanie.Gabinet praktycznie ulica dalej od mojego dawnego zamieszkania więc super.(zawsze Mamę mogę odwiedzić)

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 15:36   #2403
dzinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kurczak Wolf Pokaż wiadomość
Mam na koncie już dwie nocki totalnie nieprzespane... najpierw Mały - a dzisiejszej nocy dołączył się jeszcze wiatr... Jak w pewnym momencie pierdyknął w okno, to mój luby był na nogach w ciągu trzech sekund... Może myślał, że Zły Wilk chce mu zdmuchnąć chałupkę
bo to
chyba orginalna wole jesli juz ale trzeba sie logowac
przynajmniej dla mnie dzisiaj
Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Dzindybry
Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Dżin-tyż-dybry
Jaki bry, ledwo kumam zreformowac sie musze

Kasza no opowiadaj.

Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje,
szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje

dzinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 16:19   #2404
Kasza Manna
Zakorzenienie

Z maratonu po sklepach nic nie wyszło, bo zadzwonił szef z pytaniem, czy mogę przyjść wcześniej mogłam (im więcej pracy, tym lepiej). No i teraz idę na drugą (właściwą) porcję godzin - 17-23 Więc więcej (jak net zostanie ) napiszę wieczorem nocnym.
Stary 2011-11-29, 18:23   #2405
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Witajcie Staruszeczki

Kasza - darmowy internet tylko w Dzinkolandii
Badymka - nie nalegałas na usg dopochwowe?? płacisz- wymagasz

Prezentów na razie nie mam i pomysłów brak

Dzisiejsza wizyta u naczyniowca przesunięta na 6.12 (pan doktorek zaniemógł)

U mnie rano -2, a samochody były w listopadzie już kilka razy oszronione
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 18:50   #2406
takajb
Raczkowanie

U mnie też juz kilka razy z rana skrobałam samochód plandeke dzieciom nie bardzo chce sie zakładac wiec z rana skrobią przynajmniej dziś.
Co do prezentów dzieci pisza listy wkładaja w buta i wiem co kupicStarsze z racji wieku mówia co chcą albo widze co brakuje i kupuje. Nie robie wszystkim prezentów bo przez caly rok musiałabym zbierac kase M pochodzi z licznej rodziny daje tylko chrzesniakom i mojej mamie
Kupiłam dziś srebrny kordonek czekałam na syna miał lekcje gry na gitarze a ja prawie skończyłam dzwonek zostało mi tylko wykrochmalenie
I obiecane aniołki przepraszam za jakoś zdjecia ale robione telefonem
Jutro pomaluje reszte to wkleje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0220.jpg (161,2 KB, 12 załadowań)
Stary 2011-11-29, 19:48   #2407
dzinek
Wtajemniczenie

Mww zanimogl? kiepskawo, jak to teraz wyglada?
Tajkab do zjedzenia

Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje,
szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje

dzinek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-29, 20:41   #2408
kurczak Wolf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Kurczak, nie lubię Tuska, dlaczego Ci się ten Kaczor Donald z reformami kojarzy?
Bo się wziął za reformę systemu emerytalnego... co mi - nawet nie wiesz, jak nie leży - przy mojej pracy... I tak mi się zaraz z tymi galotami jakoś skojarzyło
Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
To ja wasz ból.
cała Badymka
A ja jeździłam w ciąży do ginki ponad 40 km
no i fakt - strrrasznie Cię oskubano....
Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
P.S. wiecie, jaki jest uboczny efekt ciężkiej pracy w Dzinkolandii? 6kg zeszło ze mnie ot tak, niezauważenie . Wszystko mi wisi (ciuchy )
też by mi się taki uboczny przydał
no tego to już nawet nie skomentuję

Cytat:
Napisane przez Sephinrot Pokaż wiadomość
Przeglądam właśnie allegro w poszukiwaniu prezentów świątecznych i jak zwykle nie wiem co komu kupić kupiłyście już coś??
Na razie babcie zmusiły mnie do znalezienia odpowiedniego prezentu dla Młodej ("bo ty wiesz lepiej, co ona by chciała" )... a od nas jeszcze nie wiem, co dostanie... I sobie wybrałam już też Pozostałym jeszcze nie wiem, co kupię... a mam sporo osób do obkupienia - w tym kilka spoza rodziny - raczej z chęci niż z obowiązku - chciaż poniekąd - czułabym, że dałam plamę, gdybym nic nie przygotowała. W sumie 12 osób, jak tak na szybko liczę...
Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
ja się wycwaniłam... Szanowny Małżonek również sprawuje dyżury przy Małym
Cytat:
Napisane przez takajb Pokaż wiadomość
Kupiłam dziś srebrny kordonek czekałam na syna miał lekcje gry na gitarze a ja prawie skończyłam dzwonek zostało mi tylko wykrochmalenie
I obiecane aniołki przepraszam za jakoś zdjecia ale robione telefonem
Jutro pomaluje reszte to wkleje
Fajne aniołki - widziałam kiedyś takie w necie. A ten dzwonek ze srebrnego kordonka - musi ciekawie wyglądać
A mnie - póki co - wszystko porozpierniczane w kuchni na stole... wszystko - znaciskiem na porwane gazety
Cytat:
Napisane przez dzinek Pokaż wiadomość
Tajkab do zjedzenia
Jak ktoś ma tytanową szczękę - to czemu nie?

Mały był dzisiaj szczepiony... zęby są już prawie, prawie... więc wiadomo - humor nie powala... a ja jestem potęznie ululana... zastanawiam się tylko, jak ja przetrwam, jak wrócę do pracy... Dzionek, jak dzionek... ale nocka...

Carlos Ruiz Zafón

Edytowane przez kurczak Wolf
Czas edycji: 2011-11-29 o 20:44
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 20:57   #2409
Malla
Nie depcze krokusów

taka.b - ciekawe, cz. . Ev. w resta.racjach serw..ą tak.e porcje złota...

Przepraszam za brak l.terek, ale kot śp. na klaw.at.rze
Stary 2011-11-29, 21:05   #2410
kurczak Wolf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
taka.b - ciekawe, cz. . Ev. w resta.racjach serw..ą tak.e porcje złota...

Przepraszam za brak l.terek, ale kot śp. na klaw.at.rze
padłam
idę spać porządnie uhahana

Carlos Ruiz Zafón
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 08:45   #2411
badymka
Wtajemniczenie

Ja na moment bo czekam na wodę, będę prała dywan.
Nie będę cytować.
Dziewczyny na prawdę Was podziwiam, że Wam się chce takie rzeczy robić. Ja jak w tamtym roku robiłam na drutach jakieś tam proste rzeczy typu szaliki, golfo-szaliki, tak w tym roku nie mam serca jakoś.
Na USG dowcipnym nic by pani nie zobaczyła ciekawego bo cały czas plamię.
Wczoraj zrobiono mnie w ch*** bo miałam mieć wizytę u ortopedy. Zapisywałam się prawie 2 msc temu. Zajeżdżam, a tam pustka. Mówię, że byłam na dzisiaj zapisana, a panie na recepcji mówią, że doktora nie ma bo jest na szkoleniu. Wywiązała się lekka dyskusja
"-To chyba mógł ktoś do mnie zadzwonić, żebym nie jechała, numer jest w karcie.
- Było dzwonione.
- Nie do mnie, do mnie nikt nie dzwonił stąd od jakichś 3 miesięcy.
Dziewczyna (młodsza ode mnie koleżanka ze szkoły) patrzy na kartę, na której ludzie byli zapisywani.
- No ale jesteś wykreślona...
- Ja się nie wykreślałam, nie po to się zapisywałam, żeby się wykreślać.

druga
- To nie jest wykreślenie tylko tu było pokreślone bo komuś zmieniałyśmy godziny.
- O , a ja myślałam że zrezygnowałaś to nie dzwoniłam.
Pytam się więc już wkurzona w takim razie co z tym fantem zrobimy?
- No ci co byli do doktora B na dziś to byli przesunięci na wczoraj do doktora Ż.
- Ja byłam na dziś i nie byłam przesunięta. Powiedz mi tylko kiedy następnym razem będzie B?
- No ostatecznie możesz przyjechać 6ego ale tak po 20tej...
- I o to mi tylko chodziło. Dobranoc"

Wyszłam zła i to bardzo, ale po chwili doszło do mnie, że 6ego to przecież mikołajki W sumie zrobiła mi Agnieszka dobry prezent, wizyta u seksownego pana ortopedy jak znalazł

O prezentach nie myślałam za dużo. Nie mam własnej kasy więc nie za bardzo mam nad czym myśleć. Ale mogę debatę z Owcą [siostra] przeprowadzić. Ona ma teraz kasy jak lodu. Dostała stypendium ... 900zł/msc.

Lecę prać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-30, 08:55   #2412
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Ja na moment bo czekam na wodę, będę prała dywan.
Nie będę cytować.
Dziewczyny na prawdę Was podziwiam, że Wam się chce takie rzeczy robić. Ja jak w tamtym roku robiłam na drutach jakieś tam proste rzeczy typu szaliki, golfo-szaliki, tak w tym roku nie mam serca jakoś.
Na USG dowcipnym nic by pani nie zobaczyła ciekawego bo cały czas plamię.
Wczoraj zrobiono mnie w ch*** bo miałam mieć wizytę u ortopedy. Zapisywałam się prawie 2 msc temu. Zajeżdżam, a tam pustka. Mówię, że byłam na dzisiaj zapisana, a panie na recepcji mówią, że doktora nie ma bo jest na szkoleniu. Wywiązała się lekka dyskusja
"-To chyba mógł ktoś do mnie zadzwonić, żebym nie jechała, numer jest w karcie.
- Było dzwonione.
- Nie do mnie, do mnie nikt nie dzwonił stąd od jakichś 3 miesięcy.
Dziewczyna (młodsza ode mnie koleżanka ze szkoły) patrzy na kartę, na której ludzie byli zapisywani.
- No ale jesteś wykreślona...
- Ja się nie wykreślałam, nie po to się zapisywałam, żeby się wykreślać.

druga
- To nie jest wykreślenie tylko tu było pokreślone bo komuś zmieniałyśmy godziny.
- O , a ja myślałam że zrezygnowałaś to nie dzwoniłam.
Pytam się więc już wkurzona w takim razie co z tym fantem zrobimy?
- No ci co byli do doktora B na dziś to byli przesunięci na wczoraj do doktora Ż.
- Ja byłam na dziś i nie byłam przesunięta. Powiedz mi tylko kiedy następnym razem będzie B?
- No ostatecznie możesz przyjechać 6ego ale tak po 20tej...
- I o to mi tylko chodziło. Dobranoc"

Wyszłam zła i to bardzo, ale po chwili doszło do mnie, że 6ego to przecież mikołajki W sumie zrobiła mi Agnieszka dobry prezent, wizyta u seksownego pana ortopedy jak znalazł

O prezentach nie myślałam za dużo. Nie mam własnej kasy więc nie za bardzo mam nad czym myśleć. Ale mogę debatę z Owcą [siostra] przeprowadzić. Ona ma teraz kasy jak lodu. Dostała stypendium ... 900zł/msc.

Lecę prać
Dywan prać? Czyś Ty zwariowała???:m ur:
Jeśli się nudzisz to ja Cię zatrudnie do prac lżejszych za kasę.
Badymka luzuj.
Mam szron wokół.Chyba zima lezie małymi krokami.

Gadałam z Panią Dyrektor na temat egzaminu wstępnego na ten kurs taneczny, jest 10 grudnia, muszę się porozciągać ale podobno dam radę.
Zmuście mnie do pracy nad ciałem.
Chyba te przez przypadek wrobiłąm z dziewczynami Instruktora .Miało nie być zajęć, bo mają próbę generalną akurat dziś. Ale miał dzwonić i powiedzieć czy zdąży na 20,30 czy np pójdziemy na próbę. Ale cisza. No to pytam Panią dyr czy mamy przyjść i ktorej się próba konczy. na mowi,żeby przyjść, bo przed 21 się wyrobią, a nie ma kiedy odrabiać. Chyba się instruktor nie ucieszył jak wysłałam mu sms.

www.pustamiska.pl

kosmetyki, buty

oraz książeczki NOWE

Stary 2011-11-30, 08:56   #2413
Malla
Nie depcze krokusów

Pięknie Cię urządzili w gabinecie, nie ma co...

Co znaczy, że czekasz na wodę? Ja muszę, bo rury wymieniają - w godzinach dostępności z kranu leje się mleko, więc kotu leję najmniej zmineralizowaną wodę, jaką znalazłam w sklepie, a kąpię się... rzadziej
Stary 2011-11-30, 11:47   #2414
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID
Smile Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Cytat:
taka.b - ciekawe, czy u Evy w restauracjach serwują takie porcje złota...
TAK

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 14:41   #2415
takajb
Raczkowanie

No to ja jak zwykle po zanudzam Was
Moje kolejne wypociny i kolejna bombka jak by co to drugie to choinka
dzwonki schna jak wyschna Kurczaku pokaże Ci jak wyszedł ze srebrnego kordonka
A przywieźli dziś stół i krzesła do jadalni i stolik do kawy do salonu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0221.jpg (138,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0223.jpg (130,1 KB, 20 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-30, 20:57   #2416
olla74
Zakorzenienie

Takajb szalejesz. Choinka cudna. Dasz namiar jak zrobić?

www.pustamiska.pl

kosmetyki, buty

oraz książeczki NOWE

Stary 2011-11-30, 21:13   #2417
Malla
Nie depcze krokusów

Za taką choinkę można całkiem fajną cenę w stosunku do kosztów materiałów uzyskać...
Stary 2011-12-01, 06:17   #2418
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Napisane przez dzinek Pokaż wiadomość
Mww zanimogl? kiepskawo, jak to teraz wyglada?
Ale co wygląda?

takajb- staruszko rozkręciłaś się....
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 08:19   #2419
takajb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Takajb szalejesz. Choinka cudna. Dasz namiar jak zrobić?
olla robisz stożek z brystolu i naklejasz klejem makaron jaki Ci pasuje ja uzywam vikolu potem sprayem maluje i jak wyschnie przyklejam koraliki i wsio w szkole u syna choinka zrobiła wrażenie a mamie pracy

Sama sie sobie dziwię że mam siły w tym roku, al ejakos tak czas mi inaczej leci

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 08:22   #2420
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez takajb Pokaż wiadomość
olla robisz stożek z brystolu i naklejasz klejem makaron jaki Ci pasuje ja uzywam vikolu potem sprayem maluje i jak wyschnie przyklejam koraliki i wsio w szkole u syna choinka zrobiła wrażenie a mamie pracy

Sama sie sobie dziwię że mam siły w tym roku, al ejakos tak czas mi inaczej leci

Naprawdę makaron/? Ja chyba niedowidzę., bo myślałąm,Że z materiału

www.pustamiska.pl

kosmetyki, buty

oraz książeczki NOWE

Stary 2011-12-01, 08:25   #2421
Malla
Nie depcze krokusów

takajb - i jakim cudem ten makaron się trzyma?
Stary 2011-12-01, 10:13   #2422
Kasza Manna
Zakorzenienie

Wybaczcie, że nie opisuję bogato mojej nowej nory, ale cierpię na niedobór snu (pewnie Kurczak też tak ma ) i bliskość łóżka działa na mnie znieczulająco

W ciągu ostatniego tygodnia niezależnie 2 osoby w pracy (takie, które mnie znają od kilku tyg, a nie, że widziały przez 5 minut) powiedziały, że mam 22 lata. A później wyglądały tak: gdy dowiedziały się o 28letniej staruszce Anglia konserwuje, czy co? Będę Wam przesyłać angielskie powietrze zamiast naftaliny a potem sprzedam trochę na Allegro i zarobię miliony
Stary 2011-12-01, 10:26   #2423
Malla
Nie depcze krokusów

Kasza, przyślij trochę powietrza do Krakowa, bo taki wisi nad nami smog, że oddech zabiera...
Ech, kiedyś był smok, teraz smog...
Stary 2011-12-01, 10:48   #2424
badymka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dywan prać? Czyś Ty zwariowała???:m ur:
Jeśli się nudzisz to ja Cię zatrudnie do prac lżejszych za kasę.
Badymka luzuj.
Nie mogłam już na niego patrzeć. Dywan jasny, upierdzielony czarnymi z brudu plamami. To co ze teraz skóra mi schodzi z dłoni, mam satysfakcje że ten durny dywan jest czysty. Ale to był nty i ostatni raz w tym roku kiedy go prałam, w mam. Jak do świąt zapierniczą to będzie brudny.
Cytat:
Pięknie Cię urządzili w gabinecie, nie ma co...

Co znaczy, że czekasz na wodę? Ja muszę, bo rury wymieniają - w godzinach dostępności z kranu leje się mleko, więc kotu leję najmniej zmineralizowaną wodę, jaką znalazłam w sklepie, a kąpię się... rzadziej
U mnie po remoncie, który podkreślę robili "fachowcy" wiecznie się kłócący o to jak coś zrobić ojciec i jego brat. Mama wczoraj wstała rano i zobaczyła jak z łazienki wypływa rzeka wody. Coś się w nocy rozszczelniło i cały czas ciekło . Trzeba było zakręcić wodę w całym domu.
Cytat:
Kasza, przyślij trochę powietrza do Krakowa, bo taki wisi nad nami smog, że oddech zabiera...
Ech, kiedyś był smok, teraz smog...
Malla ale Tobie już nie trzeba... bo będziesz wyglądała jak przedszkolak

Wszystkie moje plany na ten weekend się posły je... na spacer.
Właśnie szukam noclegu. Jestem zła i lepiej do mnie nie podchodzić.
Stary 2011-12-01, 10:50   #2425
Kasza Manna
Zakorzenienie

Malla, proszę bardzo A ostatnie wichury smogu nie rozwiały?

A podobno angielskie kobitki wyglądają staro niezależnie od wieku więc magiczny specyfik sprawdza się tylko na obcokrajowców, z dobrymi genami w dodatku

Badymka, a jakie plany i gdzie ten nocleg? W Lublinie?

Edytowane przez Kasza Manna
Czas edycji: 2011-12-01 o 10:52
Kasza Manna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 10:54   #2426
Malla
Nie depcze krokusów

Kasza - tutaj w ogóle nie wiało...
Stary 2011-12-01, 11:11   #2427
takajb
Raczkowanie

Cytat:
Naprawdę makaron/? Ja chyba niedowidzę., bo myślałąm,Że z materiału
olla makaron różnego rodzaju
Cytat:
takajb - i jakim cudem ten makaron się trzyma?
Malla na brystolu i kleju vikol

A tu dla chętnych
http://www.ekorodzice.pl/jak-zrobic-...72,86,941.html

schna mi 3 szt.
Stary 2011-12-01, 11:19   #2428
Malla
Nie depcze krokusów

Koleżanka pracowała kiedyś na stoisku świątecznym i takie choineczki szły po min. 35 zł.
Stary 2011-12-01, 12:00   #2429
DariaKom
Zakorzenienie

Czejo starowinki!

takajb,
choinka jest świetna, sama bym taką zrobiła...napaliłam się jak szczerbaty na suchary, tylko mam parę pytań, co to jest ten piz.dolet do kleju na gorąco, gdzie go można kupić? Ile mniej więcej kosztowało Cię całe dzieło?

badymka
, znalazłabyś wspólny język z moją rodzicielką, ona też ma obsesję na punkcie swojego dywanu, niedawno nawet kupiła sobie odkurzacz do prania dywanów. Teraz szaleje z tym odkurzaczem raz w tygodniu....nie podzielam tej fascynacji, ale nie mam w mieszkaniu ani jednego dywanu, więc może dlatego hihih

Edytowane przez DariaKom
Czas edycji: 2011-12-01 o 12:03
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:03   #2430
Malla
Nie depcze krokusów

mam 2 dywany, fajna rzecz do drapania
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości