![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2013 rokiem ZMIAN :)
Co sie stało?
![]() Hello ![]() Nadrobiłam Was :P ale sie wyspałam dzisiaj ![]() ![]()
#2403 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Ale pospałam. W tym rku strasznie dobrze mi się śpi. Nawet po 10 godzin. Będzie problem w przyszym tygodniu jak będe musiała wstać o 4 żeby do pracy zdążyć. Zaczęłam wczoraj czytać książke Beaty Pawlikowskiej i tym, które jeszcze nie czytały to serdecznie polecam. Motywująca. Podziwiam kobietę, bo wiele przeszła i wreszcie odnalazła swoją drogę. Ja dzisiaj zaczynam dzień od skalpela. Nie ma to tamto. Czas wreszcie się ruszyć. Za oknem słoneczko, aż chce się wstać. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Co się stało, że tak smutasz? Miłego i udanego dnia dziewczyny. Zróbcie coś dla siebie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Życzę dużo zdrówka ![]()
2017 ![]() picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku ![]() Edytowane przez joanna_87 Czas edycji: 2013-01-05 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Zadomowienie
|
Raczej nie, ale od kilku dni mam podwyższoną temperaturę i parszywe samopoczucie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2408 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja dziś pospałam prawie do 10 ![]() ![]() Cytat:
![]() Dlatego podczas urlopu wszystko łatwiej idzie, bo czasu więcej. Zobaczymy od przyszłego tygodnia jak to wszystko będę godzić. Jeszcze sesja się zbliża wielkimi krokami ![]() ![]() Zdrówka życzę ![]() Ale u mnie dziś buro i ciemno. Do tego leje. Aż się nic nie chce. Pouczę się z rana i jeśli opanuję to, co na dziś zaplanowałam to potem będzie spokój. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | |
strachajło
|
Witajcie
![]() ozi_ zdrówka! Ja to wczoraj próbowałam się leczyć domowymi sposobami i w sumie nie jest mi ani lepiej ani gorzej ![]() xxchemicznaxx- ![]() ![]() ![]() kaarooo-mów koniecznie, co się stało. Cytat:
![]() muszę w przyszłym tygodniu pójść zrobić badania krwi..dziewczyny nie wiem co się ze mną dzieję, w ogóle ostatnio nie mam siły, strasznie blada się zrobiłam, do tego te sińce pod oczami... W ogóle jakie plany na weekend macie ![]() Edytowane przez twofaces Czas edycji: 2013-01-05 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() ![]() możemy się łączyć w bólu ![]() mnie wcześniej tylko katar męczył, ale dziś jak wstałam to głos mi wysiadł. Chrypie strasznie ![]() ![]() mam nadzieję, że przez weekend mi przejdzie, bo w pon mam prezentacje na uczelni, od wt do pracy to musze jakoś normalnie mówić, a nie tak ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() ja też mam z tym problemy i powinna iść na badania zobaczyć jak sytuacja wygląda ![]() ja chyba będę miała weekend lenistwa i leczenia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Zadomowienie
|
Będę musiała się przejść do lekarza, niech mi coś przepisze, chociaż wzbraniam się przed lekarstwami rękami i nogami i da mi zwolnienie za ten weekend, bo przecież opuściłam zjazd
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- twofaces osłabienie? Pogoda nie sprzyja |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2412 |
strachajło
|
właśnie nie wiem dziewczyny..ale lepiej chuchać na zimne, zrobię sobie tą morfologię..
ozi_ piękny avatar masz .. ![]() Imperfecta, piękne masz to nowe profilowe zdjęcie ![]() dostałam od ojca z pracy podwójne zaproszenie na jutro na koncert muzyki góralskiej, chyba kolęd.. W sumie nie moje klimaty ale chyba się wybiorę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Zadomowienie
|
twofaces mi też...
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Muzyka góralska jest świetna ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Wezmę się za tworzenie portfolio w końcu, bo nigdy nie zacznę |
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]() Pamiętacie mnie? ![]() Jejku nie miałam czasu wchodzić na kompa, ale obiecuję poprawę bo TŻ mi wyjeżdża, więc będe miała trochę czasu ![]() Widzę, że ładna zgrana tu ekipa, ale chyba mogę wrócić? ![]()
#2416 |
Zakorzenienie
|
ale się wyspałam dziś ;o
w końcu udało mi się zasnąć wcześniej niż o 2, haha ![]() mam podły nastrój i zdecydowanie potrzebuje kawy i wygadania się, eh.
![]() |
#2418 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Zakorzenienie
|
hej, znowu nie spałam do 3 tym razem kręcił mnie reumatyzm, myślałam, ze oszaleje ;c
w następnym tygodniu idę do poradni w sprawie alergii i tak ostatnio myślałam o tym kiedy to się zaczeło, bo znajoma też miala podobnie i okazało się, ze to coś z hormonami, no, a ja miałam mega problemy z @ i w ogóle... Zobaczymy, porobie badania, testy itp. i się okaże co tam w trawie piszczy ;d zaraz idę się skończyć pakowac, bo o 14.40 mam pociąg, więc odezwę się wieczorem. Smiać mi się chce, bo przyjechałam z jedną walizką, a teraz w 2 się nie mogę zmieścić ;c
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2420 |
Zakorzenienie
|
żeby tak można było o wszystkim publicznie pisać.
no ale w skrócie, ktoś z kim się spotykałam, kto twierdził,że nie chce żadnych związków i w ogóle... dziś sobie wychodzę na facebook'a a tu ooo, jest w związku ![]() czuję się trochę nie wiem, oszukana?
![]() |
#2422 |
Zakorzenienie
|
ostatnio chyba wszyscy wolą mi mówić półprawdę.
najpierw ex mi wkręcał, że między nami to przerwa i w ogóle, więc z nikim się nie spotykałam, a tu 2 tygodnie po rozstaniu on ma nową dziewczynę ;o zaczęłam się z kimś spotykać, on nie chce związków a tu to samo. nie wiem co się dzieje z facetami ostatnio, haha.
![]() |
#2423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciężko trafić na jakieś porządnego ![]() ale głowa do góry. Widocznie nie był Ci pisany. Jak nie ten, to inny ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() póki co to coraz bardziej się boję komukolwiek zaufać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Zadomowienie
|
Nie ufaj zatem.
Ja też mam już dość kłamstw i oszukiwania samej siebie. Spróbuję Cię pocieszyć - jest duże prawdopodobieństwo, że karma odpłaci się obu za te kłamstwa |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieje,że prędzej czy później karma ich dopadnie.
![]() |
#2427 |
Zakorzenienie
|
![]() Podcięłam włosy ![]() I idę chyba na randkę ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Ostatni raz się umawiam z facetem!!! ![]() ![]()
![]() |
#2428 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Znowu nauka, 14.01 mam zaliczenie, a 16 pierwszy egzamin ![]() W ogóle w środę późnym wieczorem wróciłam do Gdańska, dzisiaj wstawiłam trzecią pralkę prania i przydałby się wstawić czwartą ![]() ![]()
![]() |
#2429 | |
Zakorzenienie
|
Skalpel i 20 minut na rowerku zaliczone. Rewelacyjne uczucie. Uwielbiam tak rpozpoczęte soboty
![]() Cytat:
![]() Też wybieram się do fryzjera. Może nawet dzisiaj. Potem zakup olejków i walka o długie i piękne włoski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Zakorzenienie
|
Airish88
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.