|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
Jestem w domu jeszcze - sprawdziłam - 100 % polipropylen - czyli sztuczny, ale się trzyma Poza tym teraz taki wybór jest i ceny w miarę przystępne, że dywany można co kilka lat zmieniać - takie jest moje zdanie Hej jodie To kiedy do Lublina przybywasz ![]() Zmykam złożyć wniosek o nowy dowód osobisty, a potem na zakupki i do pracy
|
|
#2432 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry
![]() ja dzis w domku, pranie robie wczoraj zaliczylam basenik z malzem i szwagirka, fajna sprawa na jesienno zimowe wieczory i woda taka cieplutka polecam a i jacuzzi maja a z tamtad to wogole bysmy nie wychodzily tylko nam drinkow dac nie chcielipamietacie jak wam pisalam o WSPA, wiec.....zmienilam zdanie bo sie okazalo ze drugi nabor na PL jest i ide tam, zaocznie na zarzadzanie juz raz na PL bylam ale na innym wydziale no i dawno to temu bylo, ale to dllluga historia, moze kiedys jak sie przy pifku spotkamy, znaczy moze i byc przy soczku co dla niektorycha ja was tez chce na nk, tylko jak was znalesc kochane.................. o moze po Toli bo jak mowilyscie nazwisko w mailu bylo............. nie masz nic przeciwko tola??????????????? |
|
|
|
#2433 |
|
Zadomowienie
|
Witam
ja się w dalszym ciągu wygrzewam, właśnie leże w łóżeczku z lapkiem dziś na szczęście wiertarki za oknem nie pracują, chyba chłopakom za zimno. Daisy_80 witaj
|
#2434 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie chorowitki!
Mały nareszcie zasnął, ale owszem ja się cieszę, że jest ciekawy swiata, tylko strasznie jest to dla niego męczące. A ja bym z chęcią wyszła na dwór, zrobiłabym zakupy, bo pustka w lodówce, ale nie chcę ciągnąć małego jak ciagle pada. Tak więc na razie zagłębiam się w neta.
|
#2435 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() martynka - a gdzie na basenia byłaś? jodie, sija - dzień dobry chorowitki, lepiej już? |
|
|
|
|
#2436 |
|
Zadomowienie
|
Nie bardzo, już dawno nie byłam tak mocno przeziębiona. Ale humor mam troche lepszy, bo wczoraj mężuś dzwonił
|
#2437 |
|
Rozeznanie
|
Sonia11 bylam w szkole podtawowej na Bursztynowej, szwgierka nam karnety wykupila, fajna sprawa
i nie drogo wychodzi ![]() a my mielismy miec dzis plener, ale pogoda nam plany pokrzyzowala, wstreciucha, nie!!! |
|
|
|
#2438 |
|
Zadomowienie
|
O Yoolia! Przez tą nową pracę rzadziej na neta zaglądasz, a wczesniej to tu się roiło od Twoich postów.
Sonia a gdzie zdjecia Szymonka? Na odchowalni też ich nie wypatrzyłam. A to mój łobuz na spacerku i bryka po łóżku z zabrudzonym śliniakiem. Jak się nie ślini to mu sie ulewa a śliniaków w ciagu dnia zmieniam na masę.
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
ja nadal się męczę - teraz na gardło mi przeszło że ledwo mówię
i jeszcze pan S. wyjechał w nocy do Niemiec i zostałam sama z firmą na głowie
|
|
#2440 |
|
Rozeznanie
|
Bandola ale przystojniak z twojego niunia
))
|
|
|
|
#2441 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś się ostatnio zaniedbalam w fotografowaniu małego - muszę nadrobić. Chciałam mu sesje zrobic jak bylismy na urlopie, ale zapomnieliśmy aparatu - kupiliśmy taki jednorazowy żeby mały miał jednak pamiątkę z pierwszych wakacji, ale jeszcze zdjęcia nie wywołane.
A gdzie taki super kombinezon małemu sprawiłaś? Znasz jakieś komisy dziecięcych ciuszków poza Dzieciuszkiem? Yoolia przez prace nie ma czasu, a ja zamiast pracować na necie siedzę i jest mnie 2 razy więcej niż wcześniej |
|
|
|
#2442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co to za komis Dzieciuszek?
|
|
#2443 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie byłam tam jeszcze ale jak jeżdże do rodziców to zawsze go mijam i myślę że muszę się wybrać. On jest na rogu Zana/Kraśnicka.
A na Lwowskiej to ciuchalnd z urbankami dla dzieci czy taki normalny? |
|
|
|
#2444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A na Lwowskiej taki normalny nad Biedronką, jeszcze fajne ciuszki mają vis a vis Polibudy
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Został mi już na szczęście tylko jeden semestr Nie wiem czy wiecie - w Orfeuszu otworzyli outlet NEXT - bardzo fajne ciuchy są i całkiem niedrogo - np spodnie (duuży wybór rozmiarów) po 29 zł, 39 zł, sweterki po 29 - jakościowo super - polecam się wybrać, ja dziś byłam, oczywiście z małym łupem wyszłam
|
|
#2446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2447 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nawet on tak uważa, a fotografia to jego pasja Także trzeba z tym uważać i szybko wywołać, żeby za długo nie leżało.
|
|
#2448 |
|
Wtajemniczenie
|
Bandola, ale Ci synek urósł!!
Rozpoczyna się jesienne forum tańca, zaskoczyło mnie to, myślałam że później.Już w ten weekend no i sie zastanawiam czy sie zapisywac na warsztaty... Jeśli jeszcze sa miejsca, to muszę podjąć decyzję dzisiaj. Wybitnie mi nie pasuje ten weekend, ale chcę się roztańczyć trochę... My dywan w salonie mamy taki słomiany, wygląda bardzo fajnie i spełnia tymczasowo swoja funkcję, a w sypialni tylko taki chodniczki, bo łóżko zajmuje większość przestrzeni
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten co był na dole, jest dalej, a ten NEXT jest na miejscu Beverlu Hills Video
|
|
#2450 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny! Ale naskrobałyście tych postów
Co do powiększania rodziny to życzę wszystkim owocnych starań Ja dziś mykam do lekarza, mam nadzieję że wszystko będzie ok chociaż to obciążenie glukozą tyci za duże mi wyszło. Miałyście zresztą rację że do smakowitych ta glukoza nie należy Aaaa zapomniałabym, mam jeszcze pytanko do mamusiek a mianowicie powiedzcie mi jaki rozmiar czapki jest dobry na noworodka, 41- 43 będzie dobry czy lepiej większy??? Poradźcie |
|
|
|
#2451 |
|
Wtajemniczenie
|
To dobrze wiedzieć - musze się wybrać koniecznie
41-43 - pewnie będzie za duża, mój właśnie nosi 43-44 |
|
|
|
#2452 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny czy któraś z Was zna się na angielskim? nie wiem za bardzo jak przetłumaczyć umowa zlecenie żeby to było zrozumiałe dla anglika
Martynka81 widzę że skończyłaś tą samą szkołę co mój mężulo tylko on rok wcześniej
Edytowane przez niebieska.lwica Czas edycji: 2008-09-17 o 14:54 |
|
|
|
#2453 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() po drugie, odp na twoje pytanie: work order contract, pewna na 100% nie jestem , ale tak mi sie kojarzy a po 3, ktora szkole podstawowa czy srednia? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
Bandola! Obok tego "Dzieciuszka" jest jeszcze "Kubuś". Poza tym sija pisała kiedyś o takim komisie dla dzieci na Czechowie, koło tego kościoła na rogu. Jest jeszcze jeden komis (chyba też "Kubuś") na Choinach. Kiedyś udało mi się też kilka fajnych ciuszków kupić w ciuchlandzie na końcu Kraśnickich.
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miss.hot muszę najpierw wyzdrowieć nim pojawię sie w lublinie;(
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja w ten zimny dzieonek
Cytat:
jeszcze 40 min i do domku
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to się kuruj kochana
|
|
#2458 |
|
Rozeznanie
|
tak tak to ja zapraszam
![]() ![]()
|
|
|
|
#2459 |
|
Rozeznanie
|
No w końcu dorwałam się do neta. Chyba z godzinke czytałam Wasze posty z 3 dni (no może z małymi przerwami
Co do ciuszków nexta - dzis kupiłam śliczniutkie body dla maleństwa (jeszcze nie wiem komu podaruję w taniej odzieży. Nieużywane, z metką za grosze. W ogóle w Lubartowie w taniej odzieży są super ciuszki. Siostra męża kupuje tam dla swojej 5-cio miesiecznej niuni i nie mogę sie nadziwić jakie są śliczne. Nawet 2 zabawki edukacyjne udało nam sie dzisiaj upolować. Lenka - szwagierka zajmuje sie technologią zbóż, w zakładzie, który jest chyba postrachem dla studentów technologii. Mnie całe szczęście grypa omija jak na razie. Za to w poniedziałek, tak sie niefortunnie wywróciłam o... przystanek, że ledwo chodziłam. Całe szczęście, że ciemno było i nikt tego nie widział, byłby ze mnie niezły ubaw. Mąż też mimo małego przejęcia, nie mógł wytrzymać ze śmiechu. No ale nic sie poważnego nie stało, więc wybaczam
|
|
|
|
#2460 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

wczoraj zaliczylam basenik z malzem i szwagirka, fajna sprawa na jesienno zimowe wieczory i woda taka cieplutka

i jeszcze pan S. wyjechał w nocy do Niemiec i zostałam sama z firmą na głowie
05.07.2008
w taniej odzieży. Nieużywane, z metką za grosze. W ogóle w Lubartowie w taniej odzieży są super ciuszki. Siostra męża kupuje tam dla swojej 5-cio miesiecznej niuni i nie mogę sie nadziwić jakie są śliczne. Nawet 2 zabawki edukacyjne udało nam sie dzisiaj upolować.