![]() |
#2461 |
Raczkowanie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Też myślałam o tych zabawkach z chin ze to chyba bez żadnego atestu? Miałam zamówić matę ale jednak boję się bez niczego . Tu w Polsce też biorą z chin ale przynajmniej mają jakieś atesty, certyfikaty . Co z tego ze się umyjr itp jak chodzi o materiał z którego to jest wykonane . Co do vit D to lekarz powinien sam ocenić czy zwiększyć czy nie to zależy jak ciemiaczko zarasta.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
U nas też nocka ładna. Pomijając pobudkę o 22 na karmienie, ale w2 sumie nic dziwnego, skoro o 19 mała prawie nic nie zjadła, a wcześniej jadła o 17. Ale na szczęście wciągnęła butelkę i poszła spać, a bałam się, że może nabierze ochoty na zabawę. Później karmienie w nocy przed 5 i potem pospałyśmy prawie do 8, a więc ładnie.
Dzień dzisiaj super się zapowiada, więc czekamy tylko aż tatuś wróci z pracy (czyli jeszcze ok. pół godziny) i lecimy na spacer ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Moderatorka z pazurem
|
Wstala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
A propos mat- podkładacie coś pod nie? Ja wczoraj myłam matę i podniosłam ją na moment, a tam
![]() ![]() ![]() Co do certyfikatów, wydaje mi się, że u nas na Allegro i w Chinach to jeden pies ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Rose, to Ci dziecko zaszalało
![]() ![]() Mój syn ma dziś zły humor. O 4:40 miał dobry,ale go jeszcze uśpiłam i chyba ma do mnie pretensje, że mu 1,5 godziny dnia zabrałam:/ Czekooladki, fajnie piszesz o tej swojej Hubie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2466 |
Wtajemniczenie
|
Matka roku smarowala dziecku gorne dziasla i sie dziwila ze nic nie dziala na bol. Dzis zajrzalam w paszcze a tam na dole dziurki przy dwojce
![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Zakorzenienie
|
Czeko, Ty piszesz, że jesteś drzewem dla Hubci. Ja kiedyś gdzieś przeczytałam, że malutkie dziecko myśli, że jego mama jest jego kończyną i tak zostało
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Z deszczem w butach
|
Ooo! To będzie już trzeci ząb?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Manu, brawo za ząbki!
Powiedz mi, mądra Kobieto, jak w BLW daje się kaszkę to w jakiej formie? Łyżeczką? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Agassek, a w BLW w ogóle podaje się kaszki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | ||
Wtajemniczenie
|
Na to wyglada
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | ||
Zakorzenienie
|
Pewnie. Chodzi mi ogólnie o owsiankę, budyń- jedzenie o papkowatej konsystencji, które dorośli też jadają
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
W BLW z kaszy można utoczyć kulki albo kostki i dać do ręki w zupy dać do picia w kubku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | ||
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez agassek Czas edycji: 2016-11-23 o 10:16 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Agassek to kiedy ruszamy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Zadomowienie
|
To jest pozytywne podjescie haha Cytat:
Nie jestes. Kazdy z nas ma jakis limit. Ja to rozumiem i pewnie kazda z nas to rozumie. Powiem ci wiecej, kazdy rodzic na swiecie to rozumie. Glowa do gory ![]() Czy tylko moje dziecko nie ma zebow?? Ja dzis tez sie pisze na wyrodna matke. Nie spalam prawie cala noc, bo okres przyszedl i skrecam sie z bolu. Niestety gorzej niz przed ciaza i zadne tabletki nie pomagaja. Co przysnelam to Antek w ryk. Zasnelam porzadnie ok 6, a on sie obudzil o 7,30 z placzem. Nie dalam rady wstac, dziecko sie uspokoilo i do 9 gadalo do siebie, bawilo sie kocykiem, nogami i tak dospal troche. Niech ten dzien sie skonczy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Ta mata to pierwsza rzecz dla malej z Chin i tak sie zastanawiam. A idzie jeszcze nosidlo... Ktos zamawial cos dla dzieci z ali?
Powoli zaluje ze kupilam ta mate chociaz mala az piszczala na jej widok i jest przynajmniej bardziej miekko, ale wlasnie nie wiem jak z tymi atestami. nic nie smierdzialo jak ja otwieralam ani nawet teraz w salonie nie czuc "chinszczyzny" jak cala noc lezala. w opisie bylo ze to material Pe-cotton, wiecie co to znaczy? bo czytalam za niektore EVA moga byc toksyczne a to? niby pisalo eco-friendly, ale pisac pewnie wszytsko moze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Zakorzenienie
|
W sobotę? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Uff nadrobiłam i ja.
![]() Noc cudooo zasnal o 21 jadł dopiero o 3 ale z wybudzeniem wiec usypialam go do 4 potem jadl kolo 7. Znowu zadnych akcji smoczulowych zeby podawac. To mi sie podoba. ![]() Co do ząbalow. Wystają tak moze na niecale 2mm na razie nie myje. Jak beda wieksze kupie dzieciowa paste ktorą bez obaw bedzie mogl jesc. ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Brrr az sie boje okresu nie chce goo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Moderatorka z pazurem
|
Agassek ja nic nie podkladam, z tym ze u nas lezy ona na parkiecie, a parkiet byl lakierowany 2 lata temu wiec nie ma co gnic.
Moje dziecko chyba jako pierwsze rwalo sie do zabkowania... i przestalo. Nadal mamy bezzebny usmiech ![]() Co do puzzli...nie wiem, nie znam sie. O waszych watpliwosciach dowiedzialam sie jak juz puzzle lezaly u nas w pokoju. Manu ![]() Asiaczek, to ci sie dziecko sfochowalo ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Ann ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do certyfikatów mam podobne zdanie jak Agassek. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
AnneMariie, głowa do góry.
Moje okresy po ciąży są: dużo dłuższe, bardziej krwawe (czasami się zastanawiam, czy w połogu nie leciało ze mnie mniej ![]() Pomijając fakt, że dostałam okres jakieś 5 tygodni po porodzie, więc miałam nadzieję, że to tylko tak raz albo dwa będzie, a potem wrócą moje normalne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2484 | |
Zakorzenienie
|
Ja na szczęście jeszcze nie dostałam okresu, oby jak najdłużej
![]() Rose, my niby kładliśmy deski 2,5 roku temu. Też lakierowana. Może inne drewno? Albo inny lakier? Nie wiem, w każdym razie lepiej sprawdzić, cieszę się, że u Was ok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
Agassek, polec po dechach ściereczką z wodą z octem. Mozliwe, że coś Ci podciekło pod matę. Ewentualnie połóż jakiś materiał pod spód, żeby się wietrzyło.
Podobno po porodzie okresy są mniej bolesne, więc mamy szansę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2486 |
Zakorzenienie
|
Od dwoch dni mam jakis nawał pokarmu. Aaale fajnie ciagle pełne twarde cysie.
A Jogurtas zaczal rzadziej w nocy jesc i pewnie da im sygnał ze tyle nie chce ![]() Teraz nie wiem zeby tego nie popsuc gdy czuje ze nie wyjadl do konca z jednego to przy nast karmieniu podac mu tego samego cysia niech konczy czy drugiego niech zaczyna? Tyle ze jak drugiego nie oprozni to beda dawaly sygnal ze tyle nie potrzebuje. A moim zdaniem potrzebuje tylko w dzien nie ma czasu jesc tak jak w nocy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam kupić inną matę, zwijaną. Żeby mi koty nie niszczyły. Ale kupiliśmy tą, bo większa ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Aga, woda z octem (np. 1:1) da Ci to, że grzyb i pleśń nie zeżre Wam deski.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
Tudzież wybijesz to, co tam postanowiło sobie zrobić mieszkanie pod matą.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Spróbuj w kątku jakimś, czy lakier dobrze zareaguje ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.